Japp

Jag fick en uppenbarelse idag, om man så skall säga. Jag tänkte "varför skriver jag blogg egentligen?". En väldigt bra fråga eftersom jag egentligen inte har något vettigt att skriva om förutom hunden och hennes bravader.

Det känns lite "ensam hemmafru på 50-talet". Inte speciellt roligt, varken för mig eller för er. Så jag funderar på att lägga allt på is ett tag. Egentligen skriver jag väl mest för att jag tycker att det är roligt, men endå så är det kanske lite väl meningslöst.
Man är ju ingen Carrie Bradshaw så att säga. Om man vore det skulle man ju knappast sitta i Vilhelmina och sukta efter snurriga utekvällar på hotellet, med sluskar som besitter en pinsam intollerans mot nya människor.


  Det är lite 50/50 om det blir roligt eller ej. Tänkte kanske gå dit en sväng ikväll eftersom det är gratis(grattis knugen). Så det skulle inte svida i plånboken om det var ett complete waste of time. Man kan ju alltid gå hem och spela lite marioparty, se southpark etc.


Jajja! Om den persiska festen blir av vet jag faktiskt inte ännu. Ingen säger någonting!


Chiao så länge.



Jag kommer nog inte skriva på ett tag. Får se när jag känner för det igen.

Herregud

Jag har ingenting att säga nu faktiskt, men endå skriver jag. Som vanligt ungifär, det är konstigt att 10 pers läser varje dag. Eller det var en överdrift, snarare 6 pers.



Ikväll? Ja Valborgsmässoafton, men jag tänker nog inte göra något speciellt. Det får bli som däh bli helt enkelt. Bajs bajs.


Hejdå


Ont ont

Jag har ont i olika partier av min kropp, vissa vill ni säkert inte ens veta av(fötterna)! Anledningen till detta var att jag, Easy och Daniel var ute och gick hela dagen igår. Det var soligt, och då är det ju såklart en självklarhet att dra runt i obekväma skor och dricka en cider nere vid Saiwa. Så det var det vi gjorde basicly.


Innan det så var vi hemma hos Daniel och rökte lite vattenpipa på hans balkong, och efter det så pissade Easy, på balkongen som vi just satt på. Jag började att skratta så att tårarna rann, och Daniel blev mest irriterad. Han trodde att när han berättade för mig, att jag skulle säga "Fy" och "Aj aj" med arg stämma, men istället så bröt jag ihop. Det gjorde även hans kompis som tyckte att det var roligt att se mig bryta ihop.


Sen flydde Easy in i Daniels rum, och upp i hans säng. Ni vill inte veta hans reaktion, det var något med "Hund! Kiss! Säng!". Hon hade ju förstås trampat runt lite i sitt urin innan hon hoppade upp i sängen. Såklart. Även det var skitroligt.


Jag är nog en rätt elak person när det väl kommer till kritan.


                           
 
              Daniel innan incidenten med Easy på balkongen

                         
         
 Easy på en promenad med mig. Stolpen är iklädd en massa garn, vilket drar tankarna till det glada 70-talet, när hippiesarna levde fritt på de öppna slätterna med sina droger och piece of mind.


                       

             Här ligger Daniel och försöker se avslappnad ut, vilket lyckas sådär.

                     

 Här är jag innan jag började att gråta helt hysterisk över ett trasigt hundkoppel som mamma köpte häromdagen. Easy bet sönder det, och jag fick ångest. Det kostar ju pengar. Daniel fick mig att skratta genom att försöka torka tårarna kring näsan, när det i själva verket var en jävla massa snor. Sen tog han upp kissincidenten som... ja suck det var så jävla roligt.




Jag kan vara väldigt känslig i vissa sammanhang, så pass känslig att det är pinsamt. Men det händer inte speciellt ofta, antar att kvinnohormonerna tar ut sin rätt ibland!

Japp

Jag skrev till Daniel att jag och Easy kanske kunde gå ut på en promenad när han slutade skolan, och då skrev han; "AWESOME IDEA, DO THEN". Kort och lättläst. Hade han varit här hade vi troligtvis gett varanndra en "high five", vilket brukar inträffa med jämna mellanrum när vi äger tillsammans i Mario Party.

Han skrev också och påminde om att Easy inte hade mat i skålen, och att jag skulle göra något åt det pronto. De har något, de två.. en romans? Jag hörde igår att han sa " Men Easy, jag älskar ju dig", när jag kom ut från toaletten.


Hörde också att när Easy fyller 5 ska det bli giftemål, för just nu är hon minderårig. Och det går ju inte för sig! Vilket freak skulle gifta sig med en blott 1årig hund? Sick, uuääähh!


                                                   

Såhär kommer det att se ut när de dansar första dansen som man och hustru? Endast gud vet!

Bajs?

Easy sket inte igårkväll, och mina aningar lutar mot att hon kanske har gömt en klick bakom soffan? För hon sket inte nu när vi gick ut heller! It´s a pain in the ars! Och så in i helvete intressant!


 Klockan är halv 10, och jag och mamma ska äta vid halv 12 eftersom... ja vi kan ju inte missa "hem till gården" helt enkelt..

Det är ett sjujävla väder utomhus också, när jag gick ut ville jag knappt sticka in igen. Ska nog gå ut och sola lite, och promenera. Jag orkar egentligen inte skriva i bloggen, men gör det iallafall. Det är inte kul.



Hejdå

Skinka i skrevet

När jag skulle in på mötet på Arbetsförmedlingen visade det sig att de hade ställt in det. Hur fan skulle jag ha kunnat veta det om de inte informerat mig? Men ingen skada skedd, satte mig vid datorerna och sökte lite jobb, fixade "min sida" och lite annat som behövde min uppmärksamhet(porr).


Och nu kom jag nyss in från en promenad med Easy, det var skönt. Men samtidigt tråkigt som synden eftersom...ööhh.. Det var inte alls tråkigt när det väl kommer till kritan. Det var härligt. Men det är tråkigt som synden att jag inte har något annat att skriva om. Eller jo. Daniel sprang runt med en skinka på huvudet idag för att skoja med hunden. Jag förstod ingenting försen han sa "Vanja, jag har en skinka på huvudet". Så sant. Det hade han verkligen. Hade den varit någon annanstans hade jag blivit orolig.



Men men!

Mjao

Jag klev nyss upp för att kolla vilken tid jag skulle på mitt favoritställe (arbetsförmedlingen). Jag undrar om man kan prata skit om det utan att det skall ses som... jag vet inte? De kanske läser min blogg och säger "Vilken liten häxa, nu ska vi behandla henne ännu sämre än innan". De älskar att se ner på mig och säga saker med nedlåtande toner.


Men hursomhelst! Jag sa en gång till min sektreterare(eller vad man nu skall kalla dem) att jag var lite morgontrött. Sendess har hon alltid påpekat "Är du trött? Var det jobbigt att stiga upp? Vi ställer tiden så du slipper vakna så tidigt". Kanske verkar schysst, men det känns verkligen inte så. Och när jag har en tid så passar jag den alltid! Annars har jag fått förhinder och meddelar det innan.

Men de tänker "hon är en liten latfitta som inte kan passa tider, ha jobb eller någonting vettigt". Hugaligen.



Jag har ont i magen för att mina byxor sitter alldeles för tight.Sen har jag ingen bh, och känslan är obeskrivbar! Riktigt ruggigt.

hejsan

Jag sitter just nu hemma hos Daniel, med en laptop i mitt knä. Den är cirka 200 grader celcius och bränner mina ben till köttiga smörgåspålägg. Jag tror att det kan vara farligt. Men hursomhelst sitter jag ensam i ett rum med hans kompis som jag inte riktigt kan kommunicera med ordentligt. Jag vet att han inte kan engelska, men endå utgår jag från det när jag försöker berätta något.

Sen kan han inte Svenska speciellt bra heller(eller jo) men jag har bestämt mig i huvudet att han endå inte skulle förstå om jag försökte. Istället står jag och viftar med armarna som ett jävla cp, och han sitter där stilla. Ibland brukar vi iallafall säga "hejsan" på många olika sätt. Många roliga!


Daniel gör iordning sin pipa och är helt galen. Han älskar den verkligen. Och det är lite jobbigt, för nu har jag väntat på att han ska bli klar i ca 1½ timme eller något. JOBBIGT! Sen har han gnuggat Easys dreggliga tuggleksak mot mitt ansikte och rygg, så nu skulle ju en dusch sitta fint. Jag spottade på honom och då sa han att jag var äcklig.




Nu ska vi röka lite, det är perfekt. Äntligen!



Latikberg

Igår stannade vi alltså i Latikberg för att grilla, dra nån hutt och vandra ute på slätterna. Det var trevligt! Easy kunde springa fritt, för hon kommer faktiskt när jag ropar på henne nu. That´s a big fucking step, och Bengt blev grymt imponerad. - "Det är då första gången en hundjävel i den här familjen kommer när man vill". I´ll say!


Desireé följde med, och hon stannade till klockan 12 innan hon brummade hem i bilen. Jag var så trött och la mig på direkten, i min randiga "bananer i pyjamas" pyjamas förstås. Den är verkligen skithet, men tyvärr finns det inget bildbevis.


Men här finns det några bilder:


                         

                         

                        
                    
                        

                     



That´s about it, i guess. Vi satt som mest inomhus och häckade, men det var okej iallafall. Och när vi satt på kullen var det mysigt i ungifär 5 minuter, sen kom det ett par tornados och försökte att blåsa iväg oss.
  Jag sov väldigt dåligt också, kunde inte sluta tänka på coca cola eller vatten. Det är så det är om man ska dricka!


Men förövrigt var det riktigt trevligt. Daniel satt med sin mp3 typ hela tiden och spelade musik, och imorse skröt han om hur lite batteri det hade dragit. Ja.




Storstäd

Som inte många vet har jag varit en mycket erfaren städhjälp. Alltså åt ett företag som heter "Vilhelmina städ", (mycket kreativt namn) för nåt år sedan! Det var okej, förutom de mycket tidiga mornarna. Trevliga människor, mycket städknep!


Men hursomhelst, jag är även en jävla sluskapa när det väl kommer till kritan. Jag tror att de flesta som känner mig skulle instämma. Jag kastar saker lite hit och dit, bryr mig inte så mycket om salladen ruttnar i kylen och etc. Men de som gillar att umgås med mig står ut med det av någon oförklarlig anledning.


Så Ikväll kom fröken Eckerskog Merika förbi för att rycka in som nån slags "Supernanny" fast för städning. Hon satte fingret i olika hörn och sa saker som "very very naughty" och "Not fresh", samtidigt som hon förklarade med en väldigt bestämd stämma hur jag skulle ta itu med problemet. Resultatet blev outstanding!


Vi satte fart i köket, och det är där vi hållit till hela kvällen i princip. Blev tyvärr ingen "Före" bild, men ett riktigt hyffsat "Efter" istället!  Me like!


                                      


                   Här är en bild sen tidigare idag också när Daniel och Easy tiggde mat ;

                                                

                                      Och ett på mig när vi hade städat klart ;


                                               

South Park

Mitt och Daniels favoritskratt kommer tillsammans med den där fantastiska serien. Senast imorse tänkte vi på ett avsnitt där Stan bannlyses från staden eftersom han inte tänker rösta på en bajsmacka eller toalettborste som Maskot för "South park cowboys". På vägen träffar han ett gäng från PETA som älskar djur. Bokstavligen.


hehe ni borde kolla in de där avsnitten.




Detta är till Mimmi, din idol har blivit utblottad och kränkt, vilket jag tyckte var lite roligt! De hade kommit på ett skämt som Kanye inte förstod, vilket gjorde honom galen. It goes like this ;

- Do you like fishdicks?
-Yes
- Do you like to put them in your mouth?
- Yes
- So you are a gay fish?


Kanye tog det bokstavligt och trodde att folk tyckte att han var en bögfisk. Vilket ni kan se i slutet av detta avsnitt när han accepterar det faktumet. Tummen upp! Och när man säger fishdicks låter det som fishsticks. Alltså fiskpinnar för er som inte förstår engelska.


Det roliga var att han hade kommenterat avsnittet i sin blogg, och tyckte att det var rätt kul. Men att han förstod att folk tyckte att han var lite galen och självcentrerad, vilket han skulle jobba på i fortsättningen. He didn´t want to seem like a big whacko douche.


Inget speciellt att förmedla idag! Vi har rullat runt, min mor, Daniel och myself. Och det var trevligt, som alltid förstås. Och nu ska jag käka räkor och rulla runt i en hög av räkskal. Det gör hundar. Hon rymde förresten förut idag och började hälsa på en trevlig tjej som vandrade på gatan, men när jag satte mig ner på knä och ropade "kom lilla gumman" så kom hon. Det var ju bra.


Hej hej!



Imorrn ska vi till Latikberg och grilla! Vi var på systemet också, och Daniel övertalade mig om att köpa en flaska vaniljvodka. Det sved lite, för jag hatar vodka. Men han var så less på vin, så what are ya gonna do?

karlar!

Imorse när jag satte mig upp i sängen, med ett sprucket halvöppet öga så såg jag ett kuvert ligga vid tvn. Jag försökte koncentrera mig så gott jag kunde, för det kunde ju ha varit viktigt! Kanske en tjänst eller något jag skulle fixa under dagen.

Skärpan blir tydligare, jag slipper kisa och ser att det står såhär; -" Wow!! At 9:00 Easy had a big crap and piss!!"


Senast igår i ett fabölöst avsnitt av Southpark så tog de upp karlars fachinasion med stora bajskorvar. Det är något vi kvinnor aldrig kommer att förstå, i guess. Men roligt var det, för då slapp jag oroa mig över att gå ut med henne på en gång. Good work, boy!


                                                       

I see a new day rising

I see troubles on the way... Så säger man om man kan låttexter och är allmänt bildad. Tror jag.

Dagen startade iallafall med att... öhhh... jag vet inte, men vid lunchtid så stack jag ner till mamma för att dra en ragg på samhället, ungifär sådär pass meningslöst som vi brukar tillsammans. Jag säger att jag bryr mig om mijön, men ibland så undrar man ju! Det är bara så trevligt att åka runt i cirklar och prata. Även om man likaväl hade kunnat göra det hemma vid middagsbordet.


  Mamma hade iallafall gjort en riktigt fin kyckling till mig och Bengt, tillochmed sytt(!) och lagt in fyllning. Det kallar jag skillat, själv skulle jag bara kniva upp den och hosta i lite av min egen saliv. Så pass bra är jag på att laga mat, ungifär som knarkarna i "Bon Apetit" med Robert Gustavsson.



 Ja ungifär.





Här är några bilder på vår tös när hon säcklar ner den där äckliga kaninen hon älskar så jävulskt


   

Superbra




Detta vore riktigt bra tv att se på eftermiddagarna! Eller efter en joint.

Vilhelmina

"Im talking ofcourse about manbearpig. It´s a creature witch rules the world alone, it´s half man, half bear and half pig. "



Nåväl, sitter och ser på South Park igen, vilket kan vara rätt roligt. Jag satte nästan kycklingen i halsen sist, vilket hade varit en rätt tragisk och meningslös död. Enligt mig då förstås.

Jag hämtade Daniello från skolan och under tiden i bilen satt han och kommunicerade med Easy på "voff voff" språket. Det kan låta rätt trist, med rätt mängd sockerberusning kan det vara riktigt roligt. Jag rekommenderar detta till alla med hund. Och sockerberoende.



Nu ska jag sluta skriva en massa skit som tråkar ut er! Vi hörs

Waaah waaah wooom

Istället för att säga "oh la la" hade jag tänkt att börja säga "Wha wha whooom". Inte för att jag brukar säga något av dem, men om jag måste bestämma mig så blir det den sistnämnda. Bara så att ni vet.



Jag är så hungrig att jag har kramp i hela kroppen, it´s honestly very terrible. Och hunden springer runt och är söt, vilket jag inte kan förneka att hon är heller. Hon är ju min lilla gummzzzigumma *krama*


Var nyss ute och handlade, och nu hade jag tänkt att äta sen ut och bekämpa ondska. Typ det vanliga som händer på tisdagar. Ikväll är det andra avenyn också...mm... det är rätt tråkigt har jag insett, men jag kan inte sluta att se det nu. Bra tidsfördriv helt enkelt.

I like ém big

Här sitter man igen, samma dag och har ingenting nytt att förtälja. Man var somsagt till mor och lät hundrackarn sitta kvar i bilen medans Ari våldtog en istället för henne(doft är väl doft). Hanhundar är som de är helt enkelt. Päls med en penis.


Jag har försökt rycka upp mig och städa lite medans hon är här, men det går liksom inte. Jag råkar endå hamna vid datorn av någon oförklarlig anledning(mmm). Är man lat eller är man lat? Medans man endå sitter vid datorn kan man ju skriva en novell, eller kanske läsa på lite om historia.


Måste faktiskt medge att det är trevligt med lite sällskap, men ibland önskar jag att hon kunde sova i några timmar. Om jag hade lite pedegree-hundknark hade jag inte tvekat att droga henne ett tag så att jag fick dra fram dammsugarn utan att hon försöker attackera den som nåt blodtörstigt Lejon. Jag har divirse filmer med denna scenario, men jag orkar inte ladda över dem på datorn. Det är väldigt intressant.



Nu ska jag rycka upp mig ! Jag önskar att min personliga minihitler var här och sa åt mig vad jag skulle göra. Jag har faktiskt en sån.

Natten med hunden

Det har iallafall gått riktigt bra med att ha Easy här hos mig inatt, men i ärlighetens namn så är det väl inte så jävla trevligt att behöva kliva upp kl 4 på morgonen eftersom hon står och slickar våldtagbart i ens ansikte. Men jag gillar henne, och jag tror att hon gillar mig.


Hursomhelst, det är jätteroligt att läsa om andra människors djur(NOT), så jag tänker inte fortsätta. Daniel var här innan skolan och kastade runt på gosedjur som hon fick jaga. Jag ska sluta *örfilar migsjälv*



Jag ska dra ut med bilen lite och ragga, eventuellt hälsa på min mamma och ha Easy i bilen. Ari är ett kåtaktigt monster som inte kan hålla sina ballar i skick.


Vi hörs

Femman med Philip och Fredrik

Jag sitter och kollar på 5an med Philip och Fredrik, eller snarare ensam utan dem fast med på tvn. Förstår ni ? Marilyn Manson är med, och jag tycker att han verkar allmänt läskig på något sätt. Det är väl det han vill uppnå med sin svartsminkade fasad och sitt slitna leverne, men endå. Vad ska man säga?

  De verkar inte våga säga allt de vill få sagt heller när de ställer frågor, mest eftersom de har sådan respekt. Och det förstår jag ju, själv skulle man väl skita i byxan utan hämningar. Det skulle spraka och spruta skit i i favoritbomullstrosorna.


Det är hittills ganska intressant, men blev väldigt upprörd när det visade sig att mina popcorn var slut. Jag som var så sugen! Easy fortsätter att göra saker.



over and out



Coca cola veins

Idag så kände man verkligen hur pass uttorkad man kan bli av att dricka. Och en sak säger jag då ; att man aldrig mer kommer att dricka cider. Jag har då aldrig upplevt en så snuskig känsla i käften faktiskt. Alldeles tjockt och sockrigt, plus att man mår illa av den tilllkomna fyllan.

  Vin är MYCKET bättre, jag säger då det. Vi gick snabbt till krogen, men efter det så bestämde vi oss för att gå på statoil och köpa hamburgare. Men jag och Dessan ville gå hem medans Daniel ville partajja vidare.


När jag kom hem så satte jag mig framför tvn och ville spy, och jag vet inte om det var pågrund den dåliga filmen de visade, eller om det var för promillen. Hursomhelst så kommer jag att "stick to what´s working" i framtiden.



Annars så är man HUNDVAKT till Easy på obestämd tid. Hon springer just nu och kastar runt på sitt favoritgosedjur och njuter för fulla rullar. Hemma hos mamma är det då kaos när Ari är där.


Nu orkar jag inte skriva mer :) Hej hej!

I like to move it

Jag vet inte vad det är med mig these days, och vet inte om jag vågar påpeka det, men är väldigt glad. Senast igår, när Daniel låg och sov på soffan som en liten ängel bestämde jag mig för att vrålskrika i hans öra(han har sagt att mina skrämseltekninger sugit i tidigare sammanhang). Han kissade nog på sig lite, men vågade såklart inte bekräfta min teori.
  Han sa bara att jag var tokig och somnade om. Men jag vet att jag lyckades.


  Och idag när jag klev upp så fick jag värsta versionen av att sitta i solen med en cider i handen och umgås med Desireé. Det var ju så "härligt väder" tänkte jag när jag öppnade dörren och andades in den halvljumma luften. Bara en timme senare när jag gick ut till bilen träffades jag en gigantisk tromb som attackerade mig helt hänsynslöst. Jag fick hålla fast mig och kisa med ögonen för att kunna se något.
  Min fantasi försvann ut genom fönstret, men vi har endå bestämt oss för att dricka nån öl och relaxa i godan ro. Fuck the weather.



  Innan det så raggade vi runt i bilen lite, men mamma var inte på humör konstigt nog. Hon ville hem och göra saker(vad vet jag inte), vilket kom som en liten chock. Vi är fantaster av att sitta i bilen och helt meninglöst crusa runt på samhället.
 Men nåväl! Nu ska jag städa upp lite, för D to the E skulle komma kring 3 halv 4? Vi får se!


 Tjao


   


Daniel tyckte att den där tröjan var till för folk på dagcentret som inte kunde uttrycka sig i ord.

På detta fält orkar jag inte komma på en titel

Mamma sitter och pratar i telefonen om Ari, det verkar det största samtalsämnet ju nu. - "Han har hår, man måste borsta honom, Ari är en hund och ingen bebis" etc etc. Jag vet inte hur många gånger jag hört henne säga det idag.

Men nåväl, vad skall man göra. Jag ska hem snart och dega, kanske byta kläder och rocka loss lite framför spegeln. Ikväll var man på Quinto med Mamma och Bengt, och mätt blev man efter 5 tuggor. På ett ungifär. Fick lov att packa med mig pizzan hem, och sen kanske Daniel vill ha om han känner sig sugen. Jag vet inte. 

  Imorrn ska man väl kanske umgås med Desireé, men vi får se hur det ter sig på den fronten. En av oss kanske insjuknar i hepatit B eller C, eller så kanske vi blir bortrövade av konstiga människor. Separat då och inte tillsammans på samma gång. Det hade varit jävligt troligt.


Men nu ska jag svara på en fråga mamma frågade, heya

Hejsan

                                                       

Den här flugan tog jag kort på när det var fint väder utanför mitt fönster. Det var jätteintressant, och ännu mer intressant blev det när det visade sig att skärpan var okej. Och att flugan blev min vän.


Men nu ska jag inte gå in på detaljer, det hände saker som jag inte villl diskutera. Hemska saker. En dörr och en mosad vän var involverat, men mer än så vill jag inte avslöja. Jag sörjer fortfarande.



Som ni kanske märkt orkar jag inte lägga ner mer möda på mitt inlägg! Kanske senare. Men absolut inte nu.


I still like them chunky!

Rikskändis

Jag skyndade mig rätt tidigt på Tallen idag för att köpa dagstidningen, mest eftersom jag ville allmänbilda mig lite om världen(västerbotten), men också för att Daniel var med i den. Mest för att Daniel var med i den, annars hade jag förmodligen inte gått nära den avdelningen, som är precis brevid kassan iofs. Vad snackar jag om?


Men hursomhelst, jag blev lite fnittrig när jag skulle köpa den, för rubriken löd "I Vilhelmina ber de för Daniel". Jag fick bara en ful bild av att alla stod i en ring och vickade fram och tillbaka och snackade i tungor. Men det kanske man endast gör om man är besatt av djävulen. Men det är sant, man ber ju på sitt eget vis. Jag kanske inte går i kyrkan, men man hoppas ju på ett posetivt svar. Men de menade nog mest församlingen i Vilhelmina, för det stod icket ett piss om mig *egennyttig*!. En del av mig blev endast vän med Daniel för att vara med i tidningen en dag, men det sket sig ju totalt.


Han berättade om hur han tyckte det var att vara i Sverige, i synnerlighet Vilhelmina, men också om hur strängt det är back in Iran. De får ju somsagt inte göra något som inte är inom ramarna, alla är tyglade och kan bli straffade bara av att hålla sina flickvänner i handen på stan. Vilket kan verka lite overkligt för oss rebeller. Och att vara öppen med sin religion är ett stort nej också eftersom det är regel på att vara muslim.

Migrationsverket kan inte vara i sitt fulla förstånd, i min mening förstås och det finns nog fler som skulle hålla med. Det är som de väljer vilka som får stanna och åka i blindo, de bryr sig inte ett piss om den information och rädsla som finns hos de som kommit hit, och det gör mig så jävla förbannad. Vissa som bara varit här i ett halvår får posetivt, medans andra får vänta i ett år, ibland mer(mycket mer).


Men jag hoppas verkligen att han får stanna. Vem ska annars baka och diska inne i mitt annars oanvändbara kök?


                      

Jag älskar den där bilden där han står och borrar i isen, mest eftersom han ser så förbannat bonnig ut, och dels för att jag tagit den. Det är grrreat! Vi fick förresten ingen fisk den dagen, och Daniel tyckte att det var tråkigt. När Bengt tog upp som förslag att åka och fiska igen så  sa han "Fiska?... mm... jag vill inte. Tråkigt. Men vi kan åka skoter!".

Nej att sitta med en lina och rycka är nog inte så värst roligt. Speciellt inte om det är utan resultat.


P.s! Ni kan läsa om det  -> här <-

Sliten

Ursch! Jag är verklien sliten these days. Jag orkar knappt tänka på hur jag kommer att se ut när jag blir gammal, förmodligen som min far om jag inte slutar snusa. Jag måste sluta snusa.


Jag vaknade som vanligt av att solen stekte in genom fönstret, och jag hade riktigt fina "feberdrömmar". Jag födde en ponny med underbett, en rosa av plast med fluffigt hår. Jag var inte speciellt glad, men jag var inte arg heller. Det var som ingen big deal att jag hade fött en jätteliten "my little pony" som inte kunde röra på sig. Bara köra ut underbettet när den var arg.



Nu ska jag sätta mig och äta skinka. Det har varit min Lunch/middag i typ 3 dagar nu. Inte speciellt varierande, men billigt.


Heya
 

MTV

Jag är uppväxt med den där urbota skitkanalen, och jag måste faktiskt medge att jag aldrig gillat den. Visserligen var det bra mer oskuldsfullt back in the days, men när jag kollar i tv-tablån ikväll blir jag så förbannat irriterad över vad som är tillåtet att visas på tv.

Ta tex " My super sweet 16"? Vad är det för skit! En bunt bortskämda snorungar som löper amok om de inte får en fet bil med värsta surround-system blahaet av sina svinigt rika och toffliga föreldrar.
Sen är det "Next" med ett par kåta tonåringar som meriterar sina avlägsna baksätesknull. När de berättar vilka de är så pausas det, och under står det " Har jobbat på disneyworld, ogillar långa naglar och har knullat i regnet bakom mcdonalds". Skitbra. Verkligen.


En gång blev en tjej dissad för att hon inte jonglerade ett par bollar som en äkta clown. Hon "gav sig inte in i det". Killen var alltså nån slags cirkus-entusiast. Vemfan vill dejta en ytlig clown? Det säger väl sigsjälvt! Det måste vara uppgjort. Ingen kan vara så korkad, inte ens amerikanare. Jag vägrar att tro på det.




Hej baberiba

Jag sitter och kollar på tv hemma hos mamma, och snart jag hem och äta skinka. Somsagt är det enkelt att äta skinka. Man tar kniven och cuttar lite! Blod! Mord! Gott!


Heydå

ish


Jag trodde faktiskt att Tom Hanks skulle vara mer välutrustad än sådär. Faktiskt *lessen smiley*.


Madagascar 2

Jag såg Madagascar 2 med Syrrorna, Daniel och barnen för någon dag sedan, men bara sekunder efter att de sagt att de skulle se den så ville jag åka hem direkt rent instinktivt. Jag HATAR animerade filmer, de är så jobbiga. Alltid ska det vara något djur som ska rymma. Är det inte pingviner som dansar så är det nån bäver som ska hoppa över ett staket.

Men jag stannade kvar mest för att vara sådär social som det krävs ibland, och föga förvånad blev man när det visade sig att filmen var rolig.

Jag la in den engelska versionen av "Jag vill ha dem knubbiga och feta" när den sliskiga mansflodhästen med för tjocka ögonbryn förför den där andra tjejflodhästen i en vattenpöl. Fanns inte på svenska, för den var fan fulare måste jag medge. Men denna är bra den med *tummar upp*



För er som undrar så är det denna låt jag kommer att svänga loss till framför spegeln i fortsättningen



I like them chunky! Tack vare den här filmen är det okej att vara lite fet. Här är en annan när man kan se lite av hur fult det är.


Sen är det den nya versionen av "I like to move it " också såklart. Den måste man ju lägga in som en bonus!


Detta fält måste fyllas i

Jag är hemskt onöjd med vissa saker som försegår ibland, men jag säger ingenting utan blir mest frustrerad! Ibland blir jag rentutav förbannad.


Jag vill köpa nya kläder, men det lär inte bli av på ett tag. Inte så att jag har pengar så att det räcker! Det är äckligt lite över varje månad. Kan inte någon anställa mig? Skulle vara så skönt att slippa ångesten och bara shoppa loss lite på saker man tycker är snyggt. Är så urbota less på mina fula gamla jävla kläder. Urgh!


  Det är så mycket som ska göras :) Började se lite på en dokumentär om en gammal kärring som fyllde 100 år i Danmark, och ja... hon är en förebild. Hon sa att hon alltid var glad, och så slutade hon fylla år efter 49. Det var tydligen receptet på ett långt liv, och gud vad skönt! Är det inte svårare än så? Det hade jag tänkt hela tiden.



Nu ska jag bada eller något. Men ska nog cykla eller gå på promenad också.

Nyvaken

Jag ska åka och handla och hörde att Daniel skulle till kyrkan. Det är Söndag och jesus är återuppstånden, so why not have a party in his honor? Jag vet inte.

Det är tråkigt att vakna för tidigt. Jag menar... vafan ska man sysselsätta sig med mellan varven?

Sad!

Idag åkte Sonja hem, men det ville jag inte. Jag tycker att det har varit jätteroligt nu när hon har varit hemma, och nu känns det mest.. mm... tråkigt. Ja. Tråkigt. Igår så satt hon, jag och Daniel och sörplade vin ilag, käkade ostkrokar och såg på en dokumentär om Will Smith(vi tyckte inte just den biten var så intressant).

Sen gick vi på Tallen och rökte utanför apoteket som en slags demonstration mot deras hälsopropaganda. Eller så var det för att det fanns en trappa där, och ingen annanstans att sitta.



Vi var uppe ett tag, men det gick ganska snabbt så var vi trötta och somnade. Det var nice! Nu ska jag käka lax och pestosås med ris.


 Heya

Tralla la



En superhardcore-remix av "Napoleon XIV - They're Coming To Take Me Away, Ha-Haaa!". Orginalet är nästan bättre, men hursomhelst. Killen blir intagen av psyk när flickvännen gjort slut med honom eftersom.... ja han är väl knäpp. Han kan inte sluta tänka på henne, och blir galen. Coolt.


Nu sitter jag i en blå handduk och funderar över vad jag skall göra härnäst. Jag sjönk nästan till nivån där jag tänkte titta på Ellen Degeneres show, men jag stretade emot. Hon höll på att intervjua en 6årig(skitle) pojke som visste en del om astronomi. Han fick en stor jävla star-wars docka  i födelsedagspresent också, men reagerade knappt. Döda!!!



Resten av familjen är i fjällen, men enligt mamma så finns det inga fjäll 7 mil härifrån. Så det måste vara nån slags kulle de slagit läger på helt enkelt. Och ikväll kanske vi ska sippra lite vin ilag och hitta på något, men vad har jag ingen aning om! Synd att Veronika inte kunde joina oss, men hon skulle stanna dit hon for med sin pojkvän Aron.

Jag och Sonja valde ett vitt vin vid namn "Leva". Mest för att ingen av oss hade smakat det förut, och vid ett senare tillfälle kom vi på att det var ett värsta high-tech bag in tha box vi hade köpt. Man kan nämligen se hur mycket man druckit! Det är en slags " Aj aj" mätare som börjar blinka rött om man druckit för mycket alkohol. Man skriver in sin vikt, ålder och födelsedatum, och sedan säger den till om man varit stygg.

Det var en sjujävla manick som jag nyss hittade på, men man kan iallafall se hur mycket man druckit. De ni ! Det smakar säkert jätteäckligt, precis som det där jäkla "Aude kaap" jag brukar köpa mellan varven. Men är det billigt så är det. Vill man njuta av vinet kan man väl ta något annat vin.



  Nu ska jag lyssna på musik.




Detta är orginalet btw ;)

Middagen

Det var faktiskt rätt roligt på middagen igår, men det var som efteråt festen började. Sonja älskar att dansa runt och slänga med armarna helt orytmiskt och skaka på rumpan. Jag försökte det jag med, men insåg snart att jag är alldeles för osmidig för de sexiga moves som krävs av kvinnor idag.
  Jag får öva sen när jag blir ensam!



Nu ska Daniel ner och handla på ICA. Han ska göra Lunch till mig och Sonja. Sweeet!




hahahahahahahhaa, jag skrattade nästan så jag grät igår också på kvällskvisten. Allt tack vare ett sms, och ett himla massa velande

Ish!

Det är INGEN som har klagat på att jag inte tänkt att skriva. Era apor! Men jag skriver iallafall, ville bara ha lite bekräftelse. Nu är jag redo för den stora familjemiddagen, är alldeles upppyntat och rosa. Jag gillade inte den färgen, men vafan. Jag är ju brud, det går inte att ta miste på nu !



Och som ansvarig för mammas bil har jag även ansvar för att vara privatchafför till alla i släkten. De skall skjutsas hit och dit, och ibland bort däråt *pekar*. Men det gör ingenting eftersom jag gillar att köra. Men hur bra jag kör går ju att spekulera kring! Men jag gör så gott det går helt enkelt. Det är ingen som har dött hittills(vad jag vet).



  Jag fick ett skitroligt mms från Malin Nord också, tack tack! Det gjorde min dag, lol. Glad påsk på er!

Tjosan, im here, im gone

Jag orkar aldrig uppdatera längre! Det känns inte som något livsnödvändigt direkt. Men idag lunchade jag med Lilly, åkte till Latikberg och hälsade på mostern mfl. Vi satt och kollade på gamla kort och pratade om tråkiga quiz som går att göra på facebook. Vi blev även bjudna på middag, vilket var ordentligt uppskattat eftersom jag hade tänkt köpa ostschnitzel(igen för den 112223e gången).


Imorrn blir det middag med tjocka släkten, blir trevligt!



  Ni får gärna skriva och kommentera hur tråkig jag är, för jag kommer förmodligen inte skriva på ett tag nu heller. Orkar helt enkelt inte! Hejdå

Sonjis

idag kommer min syster Sonja, alias Sonjis hem till vilhelmina. VIlket min kusin gjorde redan i lördags! Så det måste bli dags att hälsa på. Jag undrar om Veronika kommer hem också? Vilken bra kontakt man har i den här familjen. Not.


Daniel är i Umeå på en massa upptåg, och jag hoppas att det går bra och enligt planerna. Men han tog ju bussen(fattar ni?). UppTÅG och PLANerna, men att han tog BUSSEN till Umeå, tjooo!



Men nu ska jag klä på mig, kan inte åka iväg i ett linne och ett par slitna trosor.

Bilder från lördagen

                                                 
      Den första vettiga bilden på mig och Easy tillsammans. Hon fattade inte alls att hon skulle posá men det gick okej endå.

                                               

                          Desirée sitter med sitt hippa "Galen Panna" snöre


                                               

                         Maria hade fattat grejjen med hela "hippe, knark och kul" temat och fräschade upp allt med ett härligt peace-tecken


                                             

                                                  Desirej, igen


                                            

                                       Här står vi och betér oss så pass naturligt det bara går!


                                            
                                     Här upprepar vi samma procedur!



Sen fanns det inte så många fler bilder faktiskt. Jag är väldigt dålig på att fota. !
Nu ska jag lägga mig i soffan, sen blir det Quinto med Daniel.

La la la

Nu har man sovit, och sovit och sovit. Jag är rätt sliten, och hela utescenariot är nog ingenting för mig egentligen. Jag är en sån som vill sitta och prata, men det är svårt när musiken orsakar hjärnblödning.
  Annars så var kvällen trevlig, Maria diskade(!) efter maten, och gud vad skönt det känns idag! Måste säga tack och åter tack, en enorm börda har lyfts från mina axlar.


Vi gick hem rätt tidigt, för jag lessnade på krogen. Det var inte speciellt mycket folk, och jag hade dunsat runt i mina strumpbyxor som hela tiden beslutade sig för att glida ner när jag dansade. Det var nog säkert en och en annan som såg dem! I fyllan och villan blev jag så pass frustrerad att jag försökte fixa till dem offentligt. Så det bjöd man väl på, i guess.


  Men det var trevligt, kort och gott. Kan lägga in lite bilder sen, tog iallafall några. Och snart ska vi till Malgonäs och fira Tim som fyller 2 år idag. I´ll be back!


Heya

Väntar

Nu sitter jag i värsta party-utstyrseln och flammar i väntan på mina kamrater. Var kan de hålla hus? De kommer väl kanske om en kvart. Så jag får flamma i min ensamhet antar jag.

Lyssnar som vanligt på väldigt acceptabel cptechno, och Easy ligger vid mina fötter som värsta trogna hunden. Hon är min speciella lilla vän, denna bajsråtta som inte gör annat än att leka med sitt tuggben och flörta med andra hundar genom fönstret.


Jag har inte börjat att sippra mitt vin än, om ni funderar över mitt fysiska & mentala tillstånd. Sitter mest och funderar vad man ska hitta på liksom. Ska väl inte till krogen försen vid 10-11, typ det klassiska.


 Hej!

Ghetto-Vanja




jag känner mig som värsta "in the hood" som man brukar säga på ghettoslang idag. Lyssnar på Snoop doggy dogg och klickar med tungan i gommen, enda som fattas är en riktigt cool huvudbonad. Vilket påminner mig... vart fan är min norrlandskeps? Ska man ha på sig den på krogen ikväll lär man ju göra storslagen succé! Måste leta reda på den.



Och vad annars då? Jag försöker komma igång med städningen, men istället så står jag och gör en massa saker framför spegeln. Men jag hatar att vara för fåfäng, man bli bara fulare och fulare då. Bättre är det att låta det ligga, inte sminka sig så mycket och låta håret falla fritt. Den mer slitna stilen är nog mest mig, vilket folk säkert skulle instämma.



Nä nu ska jag fortsätta digga lite Missy Elliot! You know who she is! Biaatches.


Yo


 < Tänkte lägga in "drop it like it´s hot" med snoop dogg, men såg en reklam med Peter Stormare med samma namn. Jag gillar honom väldigt mycket, så det får bli det med honom istället.




Eller nja, lägger in en snutt här. Det är gött att klicka med käften ibland, piece


Förbannat!

Jag som har mått så prima sistånde rycktes plötsligt ner, hehe och det känns ju inte så roligt. Vafan! Vad arg jag blir!


Nu ska jag laga kyckling(utan glas) till middag, och är faktiskt fruktansvärt hungrig(what´s new their aye?). Och annars, ja vad ska man säga. Sprang på systemet med Desireé idag och köpte en 3liters-vinare vi ska dela på imorgonkväll när vi skall umgås. Vi får se hur vi gör med middagen, det lutar åt tortillas för mig och Desireé, men vad de andra säger är ju en annan femma. Eller eventuellt 20 kr( <- där var jag rolig).


Nu ska jag städa upp lite, även om jag inte har lust. Min förbannade Soya har möglat eftersom att den stått och läckt. Också förbannat!


Ett plus är att jag hittade en låt jag undrat över i snart 1½ år! Den är inte speciellt bra. men skön på något sätt. Kanske därför folk på youtube har kommenterat saker som "Great song to have sex to". Något i den stilen. Tjohej!

howdy!

Jag har ingen aning om vad jag skall säga just nu, förutom att jag älskar hunden Easy. Hon är lite som Lassie, bortsett från att hon knappast skulle rädda mig om jag ramlade ner i en brunn. Hon skulle inte springa efter hjälp, mest sitta där och titta på mig lite snett tänkandes "Vad gör du där, din tokstålle?". Men jag gillar det!


Hon är klok och Easy. Easy come, Easy go. Hon är en hund med fyra tassar, och hon är bra.




Sen ska jag lägga in en bild på en varg som ylar, för det gör hundfreaks. De älskar hundar. Men jag älskar inte hundar, jag älskar en hund.


intressant, som alltid ! Chao

Alphakurs

Ikväll var jag somsagt på en liten träff där man skulle käka, diskutera jesus och diskutera ännu mer om Gud. Jag blev förvånad över hur (ursäkta uttrycket) jävla roligt det var endå. Gubbar satt och svor, kvinnor satt som fågelholkar och jag frågade en massa frågor om helvetet(såklart). Jag som odöpt ville få svar på frågan om skärselden och likande otäckheter för dem som inte tror på Gud. Vet inte om jag fick något direkt svar, för det är ju en tolkningsfråga. Ingen vet ju vad som händer när man kolar.


Men själva debatterandet, och föreläsningen innan man skulle diskutera var rätt kul också. Jag ska nog följa med Daniel dit mer, för det kändes rätt mysigt. De var faktiskt inte sådär jobbigt kristna som jag hade föreställt mig i skallen, att de skulle blunda och skaka runt i en ring tillsammans till nån gammal bibelhit.


Här är några bilder från kvällen (varning, bilder på mig kan förekomma)

            
 

 

Bilden längst ner i mitten fick jag en kommentar av Daniel - " Gud vad vacker du är ". Ja herregud, om jag nu är det så är ju inte den bilden något vidare exempel. Kände mig så förbannat obekväm i mina kläder, och det syns förmodligen också. Hade för en gångs skull väldigt tighta byxor, och det fick mitt fläsk att välla över som en stor våg. Tummen upp!



Men det var en kul kväll, fett med lök. Tack för tortillan!

Mat i kyrkan

Som få faktiskt vet är min gode väl Daniel kristen, men inte sådär jobbigt kristen. Han sjunger sällan psalmer för mig innan jag ska sova eller citerar josef när han red in i jerusalem på en sliten liten åsna när jag ligger och spelar mariokart. Men han har sin tro, i guess. Och jag har min barnatro, men jag har ingen somhelst stark knytning till den där bamsingen uppe i himmelen som påstås styra världen with an iron fist.


Men jag är iallafall bjuden till Alfakurs ikväll klockan 6 för att äta Tacos! Daniel påpekade också att - "du får inte gå försen klockan 9! Det är oförsämt att äta och sen bara gå". Vad tror han om mig egentligen? Att jag är ett slags megamatvrak som lever i utkanten av vårat samhälle? ja iofs så stämmer det till en viss del, eftersom jag har en tendens att bli lite antisocial. Men jag är inte oförsämd, eller försöker åtminstånde att inte beté mig som ett gammalt troll som levt under en bro i 10 år. Tror jag lyckas ganska bra.


   Och på lördag blir det "Girls night" med Desireé, hennes syster Maria, hennes pojkväns syster och en tjej som jobbar på stenmans (hehe jag kommer inte på namnen). Man får helt enkelt se hur det blir, och vad vi hittar på tillsammans. Och innan det kanske jag och Daniel ska till Latikberg igen och ge fiskningen en till chans. Det gick somsagt inte så jävla bra sist vi stack ut, men vi hade kul ihop jag, han och Bengan. Pälsmössan ett stort plus.



Men nu orkar jag inte skriva mer, och ni orkar förmodligen inte läsa mer!

Den rätte för Rosing

                       


Jag och min mamma har haft konversationer ibland om hur knäppa killar är som sökt till ett program med en kvinna som mycket väl kunde ha varit som tagen ur en Stephen King film.
 Eller mamma säger att hon ser fasansfull ut efter all botox, och jag brukar säga "Men hon har nog goda sidor också". Men allt brukar endå komma tillbaka till " Killarna vet ju ingenting om hennes personlighet, går ju helt på utséende." Sant.

Jag såg programmet 1½ gång, och tyckte att de flesta killar var irriterande. Speciellt den där lillbögen som "vann" hennes hjärta (Hugo). Han var så smörig, och varje gång han pratade så hängde huvudet ner i backen. Han vär 3 år äldre än hennes äldsta dotter och spelade blyg och söt exakt HELA tiden. Jag hade lust att ta en spikklubba och slå ner honom i en mörk gränd.



Men hursomhelst så vill jag bara säga grattis! Blir säkert en till säsong, skulle inte alls förvåna mig eftersom Linda själv sagt att hon är mediakåt.



 
                        

                     Tuttut!

                             Nu hade Hugo turen att scora denna donna

Tråkig nyhet

Nej fyfan, jag orkar inte hitta på något aprilskämt iår heller! Hade tänkt hitta på något lite halvtroligt som de flesta skulle gå på, som ett dödsfall i hundfamiljen eller att jag hade klamydia och gatt gnida in min slida i skonsamma salvor. Tyvärr är jag inte så pass kreativ! Inte idag, inte imorrn.


Fick dock en posetiv överraskning nu i brevlådan när jag kom hem, och det var min restskatt. Jag ska inte säga hur mycket, men vafan, en räkmacka hade jag kunnat bjuda er på, vilket jag ska göra till min mor imorrn till Lunch! MUMMA! *high five*



Kanske om jag sparar en tid framåt så ska jag ha råd med en utomlandsresa till New York eller ... mm... en till Amsterdam? Måste ju för fasen se Red light street (och brajjan)!

SVT och hundpiss

Svt visar endå rätt hyffsade saker ibland. Ta tex, "kobra" eller "183 dagar" med Tuva novotny och den där killen som var med i "Tre kronor" för hundra år sedan. Där hade han långt hår och såg ut som värsta hippien.

Sen så har vi "Andra avenyn" som jag började att se i brist på annat. Tycker inte att det är så speciellt bra, men det är långt och perfekt att cykla till. Många undanflykter! Innerst inne dyrkar jag nog dessa program utan dess like, men är rädd för att förväxlas med ett fikus.


Nåväl, idag vaknade man kl 10, klev upp och drog ner på VIBO för att fixa kopia på mitt hyreskontrakt. Sen så drog jag och Daniel hem till mamma för att han skulle få se hunden Ari, en gigantisk samojed som hon har tillsammans med Latikbergs-Lars.


Hahaha jag har aldrig skrattat så hårt på länge! Jag kunde inte andas och ramlade nästan omkull på köpet när Daniel beslutade sig för att gå ut med både Easy och Ari på samma gång. Jag och mamma tittade fundersamt på varanndra medans han lunkade ut tillsammans med dem, för vi visste ju hur det kunde bli. Kopplen snurrades ihop, och daniel snurrades mest runt mot sin vilja. När jag tillslut fick nog av att vara skadeglad så gick jag ut för att hjälpa till(jag hade ju sett hela händelseförloppet genom fönstret).

Och vilken hjälp jag gav! Daniel blev alldeles inrullad i koppel och snören, ramlade och slog med hela kroppen i ett hårt träskåp som snickraren på övre våningen kastat ut. Easy sprang runt, fastnade i Aris koppel och jag likaså. Det var fullständigt kaotiskt, och det var fan det roligaste jag varit med om på väldigt länge!

Innan allt hände så stod jag och skrattade åt en utav Daniels kommentarer "Ari pissade en coca cola vid bron". Jag tittade, och alldeles riktigt så var det den största snöväggen av piss jag någonsin sett i hela mitt liv.


Ni förstår nog inte hur jävla roligt det var. Och jag är kanske inte speciellt bra på att beskriva, men huga! Hundar är nästan lika roliga som katter ibland. Men jag gillar inte katter.

RSS 2.0