Abtronic - skit huvva

Jag vaknade nyss av att Tv-shop var på tvn. Jag har vet inte hur det kunnat ske, förutom att hundarna trampat på dosan när jag sov! Jag drömde om Abtronic, och att jag fick använda den innan en het dejt.

Kan det vara möjligt att tvn slog på av sigsjälv för att göra reklam och hjärntvätta folk med tv i sovrummet? Jag tror det! Min sömn kunde inte ha varit värre.


Idag ska jag ner till mamma. Jag känner på mig att den här dagen kommer att vara jättejobbig, men det återstår att se.

Hotälle


Det var relativt trevligt igår faktiskt, måste jag medge! Blandade sprit med vin och cider(inte samtidigt), men fick endå en fantastisk fylla med tanke på hur mycket det var. I vanliga fall brukar jag tumla runt som en berusad val och spy, men lyckades att undvika detta.
Vi dansade runt hemma i lägenheten och charadade oss till hotellet vid halv 11! Det är trevligare med gratis. Det ska alltid vara gratis.


Hehe vi spelade "Galen panna" för någon dag sedan jag förklarade John Blund för Desireé på följande sätt;
"Han borde gå till optikern för att få upp ögonen". Och för mimmi så förklarade jag Hitler med ett "put your hands up...put your hands up". Ni vet den där låten? Ho ho ho hi hi hi. Ibland är man för finurlig. Sen var vi osäker på om han var inredare eller ej när Mimmi frågade, med tanke på att han hade lite läger att hålla koll på.


Här har ni lite bilder från gårdagen, men fy så få ;


Jag hade inte kissat på mig(för er som tror att vaginan ligger vid knäet)


Här var låg på sitt första gigantiska drinkglas


Desireé med sin pingvinhand rockar fett!


Här händer det grejjor!


hahaha


Men nu ska jag sluta skriva och gå och duscha. Det är 100% behövligt. Ikväll kanske man ska vara fyllechaffis, men det återstår att se!




Herrejisstanes...

Jag kollade gamla barnprograms-intron på youtube och hittade detta. Har han inte världens största panna? Högt hårfäste? Skulle tippa på att han är flintis och ej stolt över detta faktum! Helt klart det fulaste jag sett på länge. Om det ska vara på detta viset : FRAM MED FLINTEN!

                            



                                                    

   Detta däremot! Det är grejjor det! Varför har det slutat att visas? Varför? Jag älskar sunset beach!
  Och jag blir alltid lika glad när skådisarna gör filmer eller serier som folk ser på idag. Härligt, gänget! Som en stor orgasm i byxan.     

                                                      

  Jag kunde alla namn på dem som var med i början, i rätt ordning när jag var mindre.
  Fast det här är "nyare" avsnitt.
  Jag fick en å annan kommentar över detta, tror tillochmed att jag var mobbad fastän jag inte märkte det!    

                       
                        

      Och så sist men inte minst... Rederiet... wow... jag finner inga ord. Reidar, Reidar!


                           

 Hehe såhär slutade alla våra improvisationer i Estet när vi inte orkade hitta på ett ordentligt slut. Och varför sprang inte Abby och den där tjejen(kommer inte ihåg vad hon hette, Tanya?) ut genom sidodörren vid disken?
                                             

Det hela började med att jag ville visa den där snubbens höga hårfäste, men det blev lite mer än så. Nu väntar jag på att Daniel ska komma online så att vi kan få chatta och ha det lite trevligt innan han/jag ska sova!

Partey

Imorrn bär det av till Storsele och Mimmis heliga boning, och därefter så ska vi till min lägenhet och ha det trevligt(supa så att grannen skäms med andra ord).
Eller snarare... ja jag vet inte. Jag har börjat att få väldigt dålig koll på alkoholen när jag dricker, så det blir nog varannan vatten så att man inte tappar kontrollen(loose control, om jag får citera Missy Elliot).
 

Hurra för att jag lyckats skriva om något annat än mina dötrista hundar, men jag skulle mycket väl kunna börja nu! Tex att Easy kissat och sprungit fritt vid badviken, och att mira bajsat i högt gräs. Men jag väljer att lägga det åt sidan, och prata om... Jag ska till Vickan ikväll och äta FISKBULLAR! Superhärligt! Sen ska jag hem och diska/gömma tvätten.

Mimmis kompis Elina har inte sett min helvetesgrotta än, och jag har bestämt mig för att inte skärra denna människa i onödan. Det vore fruktansvärt.


Nu ska jag diska här hemma hos mamma, sen rensa sovrummet.

Jajjäman

Imorrn har man ett möte kl 11, och om det är om världsfred kan ni ju blott i er vildaste fantasi fundera om.
Idag vaknade jag kallsvettig av tanken att hundarna gjort behov inomhus, så jag sprang genast upp och ut genom dörren med dem(påklädd förstås).

Mira den lilla fjanten kan ju somsagt inte gå i koppel, så det är ständig tillsyn som gäller. Det kom en bil och stannade, och såklart kunde hon inte stå still. Hon ville fram och hälsa.

Mannen som satt i bilen skrattade och sa att han ville visa mig något ( jag tänke, vad?). Han drog fram... mobilen och visade en bild på sin... snopp. Nej jag skojar, sin dvärgspets(inte slang för penis) och berättade lite om den. 3 år, glad och lika hostig som Mira.

Jag som hela tiden trodde att hon skulle dö av en hjärtattack, men det visade sig att sånt är normalt. Okej?


Men men! HUNDAR ARGH!!! Jag måste skaffa mig en annan hobby.

Jag hade en tid

Jag hade skittråkigt nu på eftermiddagen, så jag bestämde mig för att dra hundarna upp i skogen. Sen hoppades jag på att bli våldtagen eller åtminstånde överfallen av nån ilsken björn för att få några schyssta bilder att lägga upp i bloggen senare.
- MEN det blev tyvärr inte så. Istället blev det några halvlama bilder på mig, sittandes på en sten. Jag kastade pinnar till Easy som sprang lös (med kopplet fortfarande på). Hon kunde mycket väl fastnat i en gren och dött, kom jag på i efterhand. Men men! Det gjorde hon inte.


                                 
                                
                    FAN!! Jag missade våldtäksmannen med ett hårsmån!

                                 
           Den här bilden tog jag inte idag, dock. Men sjukt intressant.

                                  

                                  
           Bättre utsikt än såhär går ej att finna! Jo. Jag ska inte lura hit er i onödan.

                                 
  Där jag kastade pinnen var kanske inte det bästa, när det fanns stup överallt.

                                

                               

                                   Alla bilder är likadana, så nu tänker jag ej plåga er mer!

Myke snel hest

                           
                                                               SNEL HEST
                                                 Desireé gillar snele hester
 

Snälla!

Kan inte någon skriva något uppiggande som lättar upp min tillvaro? Jag sitter här och är alldeles tjock i halsen(i övrigt också) och mår allmänt segt. Och så har jag två bajsnödiga hundar som måste ut med jämna mellanrum.


Jag ska nog lägga mig i badkaret och ha skittråkigt snart. För det är fan inte roligt att ligga i badkaret, mest bara kinky(om man ringer ett telefonsamtal under tiden, vilket jag sällan gör *fniss*).

Heya.

hett som satan

Ikväll så ska vi upp på berget och promenera innan det blir bäcksvart. Vi behöver lite motion efter att ha suttit i min ostruktuerade grotta under några dagar.


jag har förresten fått en DVD med inbyggd VHS av Desireés pappa. Men han bad om "ursäkt" för att den inte kom med en dosa. Jag vet inte vad jag ska säga. Ska man ge mig en DVD så ska det fan komma med en dosa!
Nej jag skämtar, jag förstår inte ett dugg varför han ger mig sånna saker. Innan den här så gav han mig DVDn som man haft i ca... ja jag vet inte hur många år. Men den gav upp för några veckor sedan.
- han hörde ryktena och gav mig en ny. ja ny för mig iallafall, och den fungerar riktigt bra.


Invigde den med lite Superted igårkväll, men jag lessnade på den filmen. Det var inte ens samma film som jag hade när jag var liten, så no point watching without nostalgia! Men jag såg iofs inte från början. Det måste jag göra.

plasthandskar

Jag fick ett par plasthandskar av jobbet, och dem skall jag vårda ömt! Ska nämligen rensa avloppet på min superfräscha dusch ikväll, så vi får se hur det går med den saken. Jag har jobbat inom vården, så man har sett och luktat det mesta, men det är upp till test hur man skall palla denna uppgift.


Jag vaknade rätt sent av att min mobil ringde, säkert Bengt som vill komma med Mira i eftermiddag. Jag vill inte det. Jag vill vara i min lägenhet, inte i mammas. Hon har ju inget koppel. Nu ringer han igen, ska jag svara? Jo jag gör väl det.

Han vill att vi ska äta på krogen, och så säger han att Mira kan ju vaktar medans hon är här hos mig. Ja det går väl, men det är inte mycket yta. Risken finns ju att hon blir påkörd och dör om jag inte bär upp henne i skogen dvs. Men nåväl!Han sa att Mira bajsat på 4 ställen igår, diarréaktigt, och att hon sket inatt men mer fast. Intressant. Det betyder iallafall att jag inte gör något fel när jag har henne, problemet är ju att hon inte vill vara ute och göra sin buisness.

Man kan lämna henne ute en timme och endå så har hon inte gjort något när hon kommer in. Störande.

Påtal om..

Påtal om gamla bilder och filmer så hittade jag även denna.
Har inte orkat lägga upp den försen nu, när jag är otroligt göralös hehe. Kanske klassen uppskattar den, eller så stämmer de mig för "icke godkänt material". Kanske dök upp ett nakenbad eller något, i cant really tell! Linas namn är felstavat dessutom, och jag har inte glömt det hehe. Men kan inte ändra såhär i efterhand soo.. Jag är ledsen.



                

Varför?

Varför skaffar folk fler än 1 blogg? Det är illa som det är om man har 1! Jag förstår inte! Vad ska man skriva om? Ska man dela upp sitt liv i kategorier? Typ "vanja - hästkvinnan" , "Vanja - livsnjutaren" eller "Vanja - nazist?"

Jag låter det vara såhär, sen är det upp till er som läser om ni vill fortsätta eller ej. Nutheads!


Jag rotar igenom gamla bilder och hittade denna;

                          

                                           Ja jäklar. Det visade sig att jag tyckte om er i slutändan!



Nu ska jag peppa mig att städa och skit här hemma

Rubriken sammanfattat precis allt som jag planerat att göra idag! Synd att jag känner mig sjuklingsaktig, men jag måtte ta mig i kragen. Jag vet inte om nån bekant (tex Desireé) skrivit in till "Rent hus" och tipsat om mitt helveteshål, och jag känner inte för offentlig förnedring, idag iallafall.

Jag är fullt medveten om att jag badar i smuts och löper risk för att dö i förtid. Kanske så pass överdrivet, men i närheten iallafall. Nu ska jag ut med Easy, hon dansar nån ryckig caramba-aktig dans vid halldörren. Om hon inte tagit lektioner så antar jag att hon behöver en nypa luft och pissa.


Vi hörs mer sen!

latikbärgäh, a story

                     

                                
                                                           Jag och Veronika 88-
 

Jag föddes i en liten by vid namn Tallträst nära Lycksele. Mamma låg förmodligen särandes med benen och skrek att barnmorskan skulle döda henne, men jag kom lix förbannat ut, precis som planerat och utan att mamma behövde sätta livet till.

Min mor sa att min födsel var enkel. Allt var enkelt! Jag skrek knappt, var lugn och sofistikerad(som såklart ändrades till motsatsen senare). Att hela "incidenten" skedde i baksätet av en taxi var inget vidare speciellt. Chaffören verkade rätt skärrad av att hans nyrenoverade taxi såg ut som en enda stor splatterfilm.

 Annars var allt normalt. Kan mycket väl ha blivit till i en Taxi också, men den biten av historien har jag aldrig hört(har inte velat heller ens om jag fick möjlighet).
 Hon poängterade dock att det var förjävligt att komma hem till en karl som inte brydde sig, och att mina syskon var som bortflugna hemma hos mina morföreldrar. Hon hade bönat om att få dem tillbaka hem, men mormor stod för sin sak. De tänkte att hon skulle få vila upp sig efter förlossningen, men det blev någon av en rak motsats. Hon ville ha hem sina barn.

Men vardagen rullade på, och de tidigaste jag kan minnas av mitt liv är hur jag insjuknade med brusten blindtarm vid 3 års ålder. Läkarna i Vilhelmina sa att det var magsjuka, så mamma lät tiden gå lite trots att hon var väldigt skeptisk. Så det fick bära av till Lycksele där de opererade mig ganska snabbt(eller om det var Umeå, är inte riktigt säker ikväll)!
Jag minns att jag fick en video med Turtles av pappa, och att tvn inte fungerade i allrummet. Sen har mamma sagt att jag var så dålig att jag inte kunde äta annat än fisk med spenat(det var min favoriträtt).

Sockerdricka var man tydligen väldigt förtjust i också. Jag pratade inte. Vad jag hört så låg jag mest tyst och helt förslappad i min sjukhussäng. Och något som hon berättat och som jag fått hjälp att minnas är hur hon strök med sin hand på min mage när jag mådde illa.
Jag mådde alltid bättre när jag kände hennes varma hand strykas fram och tillbaka med en väldigt lugnande effekt.


 Tiden gick, och så en dag spelades "Jennies coming back tomorrow" med The boppers på radion. Jag hade tittat upp på mamma och sagt med en tyst röst ; - "Den där låten har Thomas". Mamma har beskrivit det som en utav de största ögonblicken någonsin. Att få höra mig prata, vilket hon kanske ångrat på senare år.

                          
                                                           Jag och Thomas 88-

I vilket fall somhelst så var det iallafall något hon inte glömde.
När jag hade kommit hem från sjukhuset igen hade Viktoria gråtit av att se mig naken i duschen. Det hade bara varit skinn och ben, och hon klarade uppenbarligen inte av duscha mig tack vare det. Också något som ändrats radikalt på senare år!! Så jag fick gå runt oduschad och ovårdad tills de matat mig med lite valspäck och fläsk(inte riktigt).
 Folk gråter fortfarande när de ser mig naken i duschen, men av helt olika anledningar. Inte för att de ser mig där annat än på badhuset(jag försöker att bespara dem det).

Mina år i Latikberg har utan tvekan varit de bästa. Mina vänner, min skolgång och familj. Känslan av att vara en familj.

Sen kan man ju ifrågasätta hur vissa människor betér sig och tänker där också, men naturen är ju fin iallafall, vilket är ett plus. Jag vet att många läser min blogg av olika anledningar som kommer därifrån, men jag tänker inte ge dem något. Kanske min röv, där de kan sticka in sina huvuden.

Jag vet inte varför jag fick lust att skriva ner det här, men det var bara något som dök upp i huvudet på mig. Hehe det var alltså historien om hur Vanja kom till världen. Very intressanto.

                          
                         Jag och Viktoria på ett kort som kunde ha varit taget idag!

                          
                                               Jag och Sonja

                          
                                                           Jag och mamma ♥

                          

                                               Jag på sjukan efter operationen

                         

                                                 Jag och Veronikas cparm på sjukan

                       
                                           Jag och Daniel för en månad sedan i Sthlm!

                      
                                         Uppsnoffsig och tror att jag är bättre än alla er !!!

                                        
                                                                                                                                  Ciao!

Hemma igen

Nu är jag i min egen lägenhet och har med glädje upptäckt att min kyl inte behöver tejp för att stängas längre. Jag har beställt tvättid kl.18, och ska göra detsamma imorrn! Jag har bara... ca 2000 kilo som ska väck.


Men nog om detta. Jag hittar inte min nya skjorta. Vad är det med mig och skjortor? Var FAN tar de vägen?

Varning! Tråkigt hundsnack!!!

Först och främst vill jag bara varna er om vad inlägget, generellt kommer att kretsa kring denna morgon. Hund = ni vet = dödsångest.

Jag tror jag var ute med Easy i åtminstånde 20 minuter igårkväll innan jag gick och la mig! Hon både sket och pissade 2 ggr, men endå så lyckades dem göra köket olidligt snuskigt. Jag la mig 1, vaknade halv 9. Jag vill inte gå in dit såvida jag inte tar på mig skorna först. Jävla hundar! Seriöst, ibland älskar jag dem och sällskapet, ibland har jag bara lust att göra julkorv av dem.


Skönt att Bengt ska hämta ett hundskrälle iallafall och ha över helgen. Då kan jag slappna av någorlunda. Jätteroligt att vakna varje morgon och mötas av detta! Weeee!


Men nog om mina tråkiga hundar, jag hatar när bloggar handlar om djur. Det är så jävla ointressant, men jag kan som inte rå för det på samma sätt. Jag har smittats av den "tråkiga hund" smittan. Även om djuret i synnerlighet inte är tråkigt, så är det tråkigt att läsa om. Eller vad säger jag... Djur är djur! De är tråkiga, och har samma mönster men i olika sammanhang.
tex ;
- "Titta busan ligger sket med kudden!! Awwww *klick klick*" eller
- "Fido jagar svansen, guuuh asså! *klick klick*"
- "Foofy skiter på grannens gräsmatta *spring spring*"


Hursomhelst är det hemskt. Men jag hade iallafall vett nog att varna er.

Sen natta

Jag önskar att jag hade någon att skriva om gloryholes med(Jonas) just nu på msn. Eller hysteriska Jerryspringer konversationer om att nigga jigga varanndra till döds.

Jag har iofs Daniel, men vi pratar mest om Easy och hennes bajs. Hon har mycket av den varan inom sig, och vi missar inte en sekund! Det kan ju bli lite drygt, visst, men det skiter vi (hihi). Nej vi har det trevligt. Han har nyss startat webcam, och jag hoppas på att få se lite kött innan jag ska somna.



Nej skämt å sido, sista dagen på jobbet. Kändes inte som det dock, inte för att jag har känt efter. Jag hoppas de tänker på mig när de vill vara lediga. Jag saknar mänsklighet, för snart blir jag väl som Mowgli i "Jungelboken". Förvildad och fast i underkläderna.




Här har ni en bild som Jonas tagit av ren spontanitet i Vilhelmina! Jag trodde först att han fotat mig naken som värsta stalkern, men det visade sig att allt var frivilligt. Närmare naturen än sådär brukar jag inte komma. Och glad verkar man!

Tråkigt

Hehe  <- hahaha, ja herregud... favorit i repris.


Det känns knappt att man har jobbat när man sett på tv, spelat lite och pratat. Men detta jobb går mer ut på att man ska observera utan att ingripa(om de nu inte börjar att brinna eller något, då kanske det är dags). Det är rätt schysst, inga problem alls.


Det är min sista dag imorrn, och det visade sig att jag jobbat 9-18.00 istället för 8-13.00. Mitt schema har sina snefel men vad ska man säga? Jag tackar istället för de extra timmarna jag får jobba och klagar inte som en liten latfitta. Det är fabolous. Inte så att jag ska resa iväg i mitt specialtillverkade jumbojet och göra stora affärer på Wallstreet direkt, så det spelar ingen roll.



Jag har haft rast ett tag nu och ska snart dra iväg igen. Jag väntar faktiskt på att få komma iväg. Jag är så less på mammas lägenhet. Jag ska ska städa den, sen städa min egen lägenhet som är i STORT behov av lite grooming. Sen är det kanske skönt att veta att man inte badar i dynga (klippte hundens röv igår, Mira. Nödvändigt).

Lady P and V

Varför har man inte hört mer om detta?

" I haven't talked about it is that its not a big deal to me. like come on. its not like we all go around talking about our vags."


Det har hon iofs rätt i. Nästan. Jag nämner min 1 gång om dagen. Men det är väl normalt.

Ett bett i skinkan

Det är "Meet Joe Black" på tvn och jag tycker att den är rätt tråkig. Bra men tråkig. Sen har jag aldrig varit speciellt förtjust i Brad Pitt heller, men när de älskar i slutet så får jag bara lust att bita honom i skinkan.


Det var i princip därför jag beslutade mig för att skriva blogg ikväll, för annars har det knappt hänt något. Imorrn jobbar jag mitt näst sista pass på jöbbet, och det gör jag med brustet hjärta. Känns inte såhär i efterhand att jag har jobbat speciellt mycket. Det är kanske därför de inte vill ha mig mer!!


Nä nu ska jag spela det som Veronika kallar "Dåliga lågbudgetspel" på King.se

Useless crap



Jag tyckte att den här var rätt kul hehe, "You got kidnapped by something that goes on a sallad"



Jag har återhämtar mig lite från spindelincidenten, men nu väntar jag på att bli hungrig. Eller så väntar jag på mer pengar, för jag har inte nog till att köpa mat ens om jag blev hungrig. Och allt detta med lön! Är det inte en grym värld vi lever i , säg?

Skräckupplevelse

Jag sov dåligt inatt. Mira låg och halvhostade samt snarkade under sängen medans Easy dansade runt på mattan med en leksak. Och nu på morgonen var det lika bra att kliva upp när de skulle ut.


Jag tog på mig morgonrocken och satte mig vid datorn för att spela ett party "Itsy bitsy spider" när jag kände det kittla på låret. Jag tände lampan och riktade den mot det suspekta området och skrek som en jävla gris. Ironiskt nog var det en stor svart och äcklig spindel. Inget itsy bitsy med det.  Jag vet inte var den tog vägen dock, för jag sprang upp, hoppade och fäktade med armarna.

Duktiga hundar man har också, när jag skrek så gick de iväg och stirrade på mig. So much for a vakthund, så att säga! Vad hade hänt om den slitit mig i stycken? Hursomhelst så kan jag inte slappna av nu när jag vet att spindeln finns någonstans och stirrar på mig med ett av sina 87356895456789 ögon.

Inget liv

Såhär har mitt liv sett ut sedan igår ;







Jag har kämpat för kung och fosterland i spel som är fullkomligt meningslösa. Att få en stjärna och slå rekord är ett pain in the ass, men endå är det något jag spenderar min tid på att göra. Rädda mig!

Fest hos brorsan

Ikväll har det varit en massa prat hit och dit om vad man ska göra och inte, men vi fattade snart beslutet att vara hos brorsan och supa. Ja iallafall jag. Att vara utan alkohol var inte ens ett alternativ! De ska fira att utbyggnaden är klar, och det har jag säkert påpekat förut som en tjatande gammal kärring.


Så jag har gjort mig iordning och ser ut såhär ;

                            (klicka på bilden för att få den större)

Jag har ställt om armarna så att det ska se ut som att jag ska krama någon. Eller kanske be en bön, om man nu är kristen. Men egentligen så poserade jag bara för kameran.

                                

                     Och här slänger jag in en bild på Mimmi i en jacka som passar precis.
                                                    Framhäver figuren riktigt fint.

All by myseeeelf

Så fort jag har jobbat klart, ska jag åka till Sthlm och häcka med Daniel. Om det blir flytt eller ej får tiden utvisa, för jag är alldeles för mesig för att göra "spontana" beslut.


Idag ska vi hälsa på hos Thomas, för Molly fyller år. Det blir med Veronika och Ossian man drar dit, men innandess ska vi äta pannkakor eller något *intresseklubben antecknar*.

Jag läste att Linda Rosing varit med i ett bombdrama på mallorca, vilket jag tolkade som att hennes silicon börjat läcka. Men det var tydligen ett riktigt bombhot.

Bittert

Nu har Daniel åkt till sthlm, och för att inte göra totalt åtlöje av migsjälv så tryckte jag gasen i botten hem för att gråta en skvätt. Jag skjutsade honom och bagaget(samt en vän vid namn Abdullah) till busstationen för kanske 40 minuter sedan. Så jävla tråkigt. Så jävla ensamt.


Tack snälla du för att du kom hem för min skull :)

Medelålders vrak

Jag är så urbota less på alla skitprogram som visas på tvn nuförtiden. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet man kollar efter, alltid samma ytliga, rika och värdelösa realityvärld med gamla haggor som bråkar med sina väninnor.

Efter "Sex and the city" har det kommit "Lipstick jungle" , "houswives of orange county" och "Sveriges hollywoodhemmafruar". På alla kanaler ska man tvingas se rika, översminkade och galna kvinnor leva likadant som för 20 år sedan. Fast med mer pengar och hängigare skinn, brösten har de dock fixat med lite nip/tuck.


De ringer samtal, minglar och skäller lite på sina tonårsdöttrar som betér sig precis som de hormonstinna cpungarna i "My sweet 16" på MTV. Sen undrar de hur ungarna har kunnat bli så, fastän de skämt bort ungarna med precis allt de velat ha sedan de föddes.


             

 Jag förstår inte varför det ska vara så in i helvete intressant? Sen att de flesta använder ord som "I love it" med lös röst när de ser en väska de vill ha, eller skriker så fort de inte får tag i rätt designerklänning till det senaste cocktailpartyt får mig att vilja spy. Är detta början till jordens undergång? Seriöst, ser jag en till Paris Hilton-wannabe tar jag en kniv och cuttar upp mig från slidan och uppåt.


  Sen finns det ju bra perpektiv på det hela också, att dessa kvinnor har ambitioner och försöker göra något av sina liv. Men...

Hemskheter

Daniels tröja är full med spya, och när jag ringde för att fråga var han var så ;
- "Jag flydde hemifrån. Jag hatar djur ibland! Fyfan vad äckligt!"

Det var ju förstås djuren som hade lättat på trycket. Av alla ställen i lägenheten så gatt det bli på hans tröja i fotöljen. Jag har skrattat några gånger.

Dirty fucking bastardo

Min lägenhet var katastofal. De som har sett den kan inte ana, jag är breathless. Min kyl går knappt att stänga eftersom min skokartongsfrys frostat och det luktade gammal död. Jag förstod snart att det var en potatis som ändrat konstens till vatten, så det blev till att kasta - ALLT som fanns där inne.

Jag ska snart ta itu med allt i min lägenhet, men just nu har jag ingen ork till något förutom att jobba. Iofs så kan man låtsas att man ska jobba och få lön om man sätter sprätt, men nej. Eller jo. Det får bli efter att Daniel åkt till Sthlm igen på Torsdag.


Veronika kommer hem imorrn också, det ska bli trevligt. Hon ska väl stanna i en vecka eller något! Beror på hur länge hon står ut med atmosfären här i Vilhelmina antar jag hehe..


Vi var förresten ute i regnet som planerat med Easy, och nu är hon en blöt hund som luktar blöt hund. Hon är superglad och brottas med pensionerade Mira som ligger och försöker sova. Hon tycker inte att det är lika roligt, så det är dags för mig att säga ifrån. Ihhhh!

Ut i regnet

I´ll be back before you know it, yo yo.


Jag har extremt tråkigt, och inte blir det bättre av att bada i hundhår. Seriöst, hur har det kunnat ske? Varför lossar de så förbannat?
 
- När jag sover - hundhår i munnen
- När jag vaknar - hundhår i munnen
- När jag klär mig - hundhår i munnen

Jag försöker dra loss och borsta av dem när de är ute, men liks förbannat utan resultat. Daniel har dock stått och dragit dammsugaren genom lägenheten i hopp om att det ska bli bra. Men jag har mina tvivel. Vi måste döda hundarna isånnafall och sälja pälsarna till Cruella de vill.


Vi ska ut och bada med Easy i regnet snart, och innan det ska jag göra ett återbesök i min lägenhet. Måste hämta papper och dra ur datorn så att åskan inte tar död på det också. Det vore ett rent helvete.

Haré!

Roff roff (hundslang)

Hejsan! Nu är jag glad.
Jag har haft en bra arbetsdag, trevligt sällskap och bra musik i öronen. Men just nu ligger mannen som hälsar på mig i soffan och pratar på nåt språk jag inte förstår(persiska). Han gör det typ konstant. Ibland har jag lust att köra upp den där telefonen i röven på honom, men med en kondom så att han lätt får ut den igen.
Fuktskador suger. Går inte att laga heller.



Nu är jag ledig i "några" dagar = 8. Sen jobbar jag 2 dagar, sen är jag ledig för all framtid typ. Det är inte lätt att vara arbetslös och inkompitent, men jag ska nog få det att fungera på något sätt.


I veckan ska jag hälsa på min bror i Malgonäs, för jag vill väldigt gärna se hur huset ser ut i färdigt tillstånd! De har hamrat och slagit spik som galna brunstsvin, och nu är det äntligen klart. Nu slipper de dessutom bo i vardagsrummet tillsammans med hunden Ghali. Han är 3 hus hög och har en pung stor nog för att fylla 20 kåta tikar.


Nu ska jag göra något annat än att sitta här!






Slarv

Det hade blivit lite konstigt med mitt schema, så istället för att vara på ett ställe fick jag vara på ett annat. Jag bryr mig inte. Det är bara idag, sen går jag fri ut på betesmarkerna i ca 8 dagar. Nu; 16.00 - 21.00


                                       

                                                    Min underbara lilla cphund Easy i yngre dagar

Jag och Daniel har varit och ätit pizza, och ingenting annat. Livet här är rätt tråkigt, och inte har jag något somhelst kreativt att komma med heller. Förutom att supa och leka "Snurra flaskan" kanske. Mycket populärt spel.


Sen har jag märkt att läsarantalet har ökat drastiskt den senaste veckan. Varför då? Är det nån som snackar om mig på stan? Eller är jag bara paranoid? Inte kan folk läsa för nöjes skull? Jag är ytterst tveksam!


Sen hör jag knappt någon skillnad på Röyksopp´s låtar "Eple" och "Happy up here". Jag gillar båda, men det är kanske för att de påminner så förbannat om varanndra. Blir ingen ny låt en hit, gör om en gammal med samma anlag! Typ som de där töntarna som var med i melodifestivalen "Weré gonna start a fire" och... ja jag vet inte. Ni får lista ut det själva.


Hej hej

I had a dream..


SEMESTER
Inatt drömde man at jag och Desireé skulle åka utomlands. Det blev typ ett ställe med blandning av Turkiet och Kina, för man kunde inte sätta fingret på var man exakt befann sig.

Först var vi lyckliga och struttade runt på stränderna, när plötsligt en man kommer fram och pratar. Han har lockigt blont hår, och verkar trevlig. Han gillar Easy(hon följde tydligen också med) och tar hennes koppel. Jag känner mig inte riktigt bekväm med det dock, inte heller när han säger att han ska byta sin mobil mot min och stoppar ner den i sin fattipåse av halm. Jag tar tillbaka den ganska snabbt, och det är då jag och Desireé bestämmer oss för att fly eftersom han hunnit skicka ett sms till mig om hur mycket han älskar mig(vilket bevisar vilket psycho han måste vara).

VI springer in i jungeln, han följer efter. När han kissar så springer vi över en bro, det snabbaste vi kan. Han kommer nästan ikapp mig som är cpslow, men jag lyckades endå hålla mig några meter före.

Sen kom jag på vem mannen var! Det är ju han i "The mentalist" som går på tv3.  Hursomhelst så hann jag in i en hiss. Jag tryckte på alla möjliga knappar, och när jag kom ner till entrén stod hela min familj där. Och alla kompisar!


                                            


Jag sa till desireé ; "Alla är här... Alla är här!." Det var tryggt. Sonja stod och undrade vilket godis som var godast, och jag sa chocklad med de där platta cirklarna som har olika färger. Sen hamnade vi i en borg där Pontus Gårdinger ville ha sex med alla hela tiden. Seriöst alltså, speciellt med 1800-tals horor.


                                           

Det var allt! Ja allt jag kommer ihåg iallafall.

Nu ska jag snart på jobbet. Hojt!

Take a chillpill

Mycket riktigt så kom Daniel hem imorse, precis som jag hade förutspått! Han fick en kram och sedan somnade jag om innan jag skulle gå på jobbet. Sen hade han med sig 3 kilo tuggummi han köpt på rea i Sthlm som han gav till mig + fesenjung(persisk kycklingrätt)!. Sen så sa han att en frukt han plockade upp(vettefan) på ica kostade 45:- här och 15:- där. Han har blivit en jävla sthlmholmare. Bara att inse faktum. Det kostar att bo uppe i ingenstans! KAN INGEN FÖRSTÅ DET?(vill skjuta mig i huvudet).


Vi har planerat att bada ikväll på okänd ort, och det ska bli roligt. Att ha badkompisar är ingen självklarhet, utan ett privilegium. De kompisar jag har här omkring ligger hellre på stranden och steker ägg på sin mage. Jag klarar dock inte hettan. Jag nästintill avskyr den.  


Nu ska jag gå och göra lite nytta! Kolla schemat etc. Heya

Hjärnfett

Om mitt fett lägger sig någonstans så måste det garanterat vara i huvudet. Förutom det som hamnar runt michelindäcken runt magen, då förstås. Ibland känns det som hjärnan håller på att smälta bort, som smör i en skållhet stekpanna. Nån som är sugen på att äta?


Jag ska gå och lägga mig nu iallafall, är riktigt trött och less. Men imorrnbitti kommer Daniel hem innan jag ska gå på jobbet. Något posetivt iallafall!


Jag har glömt att berätta att jag tycker "Borat"-filmen är rolig, Roligare än "Bruno".


Over and out *HIGH FIVE*



Jöbba the hött

Just nu så sitter jag på jobbet och har inte så mycket att göra direkt. Har varit en tumult kväll, minst sagt! Men det har inte varit lungt på väldigt länge. Känns skönt att jag snart får sluta och gå hem, och imorrn kommer Daniel hem. Ja på morgonen iallafall, så jag funderar på att hämta honom.


Annars så har jag skådat med mitt öga att det finns en deffekt i schemat här på jobbet. För på mitt så står det att jag jobbar på måndag, men inte här! Jag ska ta med mig det imorrn och försöka luska ut vad problemet kan vara. Det blir ju en hel dagslön mindre för min del = inte bra alls.


Jag gillar det här jobbet faktiskt. Visst kan det vara långtråkigt på sina ställen, men ja vafan... Jag är tacksam.

Jag tyckte det luktade sprit här, men det är nog bara grannen som festar.

Easy

Easy har många mål i livet, ett utav dem är att chatta på msn. Nu ikväll har hon hunnit med detta;



Easy - voffeli voff säger:
 voff voff!
Easy - voffeli voff säger:
Du addade mig iallafall * dreggel *
Easy - voffeli voff säger:
Jag trodde du sa att du inte ville det
sonja säger:
oh maj god
Easy - voffeli voff säger:
 *jagar min svans*
Easy - voffeli voff säger:
 *ylar mot månen* , Hallå?! Varför vill du inte prata med mig?
Easy - voffeli voff säger:
RrrraoooO!!!
sonja säger:
för att du är en dum hund som jag avskyr

Några minuter senare...
Easy - voffeli voff säger:
Det är tur! Men nu ska jag följa vanja ner till Erika
sonja säger:
låter som du gör lite nytta i ditt liv, bra.
Easy - voffeli voff säger:
Vanja(min mamma) har sagt att jag ger styrka till jorden när jag bajsar. Jag tror att det gör stor skillnad och bidrar till världens välfärd
Easy - voffeli voff säger:
 väl hemma hos erika gör jag ingenting, letar efter min spindel
Easy -voffeli voff säger:
men jag är ju en hund, what do you expect?
sonja säger:
ja det gör du säkert. och din flåsande andedräkt ger liv åt fotosyntesen.
Easy - voffeli voff säger:
det är tuffa ord för ett liv som knappt funnits i 1½ år!
sonja säger:

men det var ju en komplimang dumhuvud


Sen detta med Daniel ;

Easy - voffeli voff säger:
 VOFF!
Easy - voffeli voff säger:
Hejsan, pappa
Easy - voffeli voff säger:
jag ska gå ner till Erika nu och bajsa på vägen
Daniel säger:
hej goman
Easy - voffeli voff säger:
*raaoooor* Jag sakna diiiig!
 Daniel säger:
hehehe du är jääte bra på svenska jag onskar jag var så
Daniel säger:
förstår du mig
Daniel säger:
jag är din papa
Easy Easy - voffeli voff säger:
jag är svensk, du är ju Iranier, herregud
Easy - voffeli voff säger:
jaa jag vet, farsan! Ge dig nu, jag skäms!


Jag har en väldigt klok hund. Bara att konstatera.


Tondövhet och rape

Jag är inte så duktig. Nja.. just nu sitter jag och ser på en massa videos om micheal jacksson, så inte kan man lämna honom ifred trots att han är död. Jag bidrar med den dåliga behandlingen, och jag ber jättemycket om ursäkt.

Sen måste jag ju faktiskt erkänna att Audio Bullys är tondöva. Jag lyssnar på en låt som heter "Ego war" och den är helt... ja, jag vet inte. Jag lyssnar på den iallafall. Men den enda jag tycker är bäst är "We dont care". Annars så vet jag knappt vilka de är.


Jag kan jättemycket om musik. Want me to produce a record?

Goda dagars magi

Det är som i Petters låt "Goda dagars magi"

"Brukar flyga tillbax till mina minnen mellanåt

Hur jag var då sa då hur livet verka va då

Back in the days när vi var barn då, shit

Jag sitter här o fantiserar

Drömmer mig tillbax o bara ventilerar"



Jag är ungifär så pass djup som alla andra fjantar som citerar låtar i sina bloggar, men jag känner att jag bjuder på det ikväll. Sen kanske jag gör det mer diskret så att det inte ska verka som dubbelmoral med tanke på vad jag sagt om låttexter i tidigare inlägg!
Jag säger iallafall inte att jag har ett djupt sår i mitt hjärta och att jag gråter glas som nån galen EMO.


hehe jag har kanske öppnat mig onödigt mycket till folk på sistånde, och jag har ingen aning vad det kan bero på. Jag litar inte på människor längre, eller har nog aldrig gjort det speciellt mycket tidigare heller. Men det är nog för att jag själv vill lätta på hjärtat. Men det lär ju slå tillbaka som vanligt.



Nu ska jag tralla vidare på musik som (kollar spotify-listan)... "The sweetest ass in the world". Den är djup, men det beror också på i vilken ände man tar den.. ja vafan, kan citera den också! ;

"You are a lovely, lovely refrain

You spin in round and round in my brain

I as same as you ¿?¿?..

You've got the sweetest ass in the world

Ass in the world... (x5)

Dairaan dururan dairaan daa (x4)

You've got the sweetest ass in the world

You've got the sweetest ass in the world

You've got the sweetest ass in the world
 
You've got the sweetest ass in the world"


mmm.... djupt

Long night boogie

Igår så var jag och jenny uppe till (håll er i hatten nu) klockan ETT! Det är sent för mig, men kanske för "tidigt" för henne. När jag kröp ner i sängen och luddrade lite så hörde jag besvikelsen i hennes röst. Som att hon hade tänkt sig att vi bara skulle sitta vakna helt utan anledning till klockan 4. 

Men jag kämpade på så länge jag kunde innan jag var tvungen att tuppa av. I was fighting the good game, eller hur man nu uttrycker sig i Amerika. Jag som brukade vara så duktig på sånt *lessen*. Det är som om min hjärna håller på att smälta bort.


Igår jobbade man till halv 9, men det gjorde ingenting, För jag hade det trevligt och bra, yöpp. Vad mer händer i mitt intressanta liv...jag vet inte. Jag ish Jenny såg på en film med Brendan Fraser som var helt okej faktiskt, "Resen till där i mitten av vår jord" eller något.

Men som vanligt stör man sig ju på hur dem rent fysiskt kan hålla sig kvar i en båt som sprutar ut ur en vulkan, som sedan ramlar 30000 K/h rakt ner i backen. Men skitsamma, det var ju bra.

hump hump

De mest innehållslösa musikvideos som görs just nu är Lady Gagas. Jag hatar dem.


De som jag älskar är basement jaxx eller grupper som överhuvudtaget har videos som handlar om något. Att stå och rycka transliknande i nån konstig sexhumping, eller kasta med håret och krypa i lera (hint Shakira!, skämmes!) kan vemsomhelst göra. Säkert jag också, med rätt utrustning.
 


Detta är en utav de bästa musikvideos jag sett. Det är sådant jag vill eftersträva och dyrka, ja kanske leva i framtiden om man själv hamnar på ett hem. Vilket jag hoppas på att slippa, får hellre en kall gevärspipa upp i slidan med 10000 skott avfyrade upp till hjärnan så att substansen flyger upp efter väggarna
(OBS! Om några psykon där ute tar mig på allvar så säger jag som så, att jag inte menade allvar. Håll er undan!)



Jag väntar på att få gå till jobbet någongång, kan åka nu men då måste jag vara där mer än nödvändigt. Jag gillar att vara där, men är hellre hemma så att säga.

Blekfet

Jag är blekfet och lite svullen, som ett lik som guppat runt i havet några veckor. Nej inte alls som den där karln som bor i Latikberg, utan på ett annat, mycket unikt sätt.


Födelsedag
- Hursomhelst så fyller en liten gubbe på boendet år  idag, och han klev upp redan klockan 7 och ropade att jag skulle komma. Han har snackat om sin födelsedag i flera veckor, och nu när det äntligen är dags var han helt i extas, och kunde inte vänta längre. I vanliga fall brukar han sova till klockan 11.

Så det blev att ta fram en borste, finbyxor och nån sexig skjorta a lá Casper van dien för att göra dagen till rätta. Och så fick han förstås en födelsedagskram, och det gulliga är att han är så tacksam. Jag sa att han såg kanon ut, men han tittade bara förnöjt och svarade;
- "Jaaa det gör jag".


- "Vi får se till att det inte kommer kvinnor och hoppar på dig idag"

- "Jaaa, det får vi".

- "Vill du ha lite smink också kanske?"


- ja det vill jag ha!

- Med lite ögonskugga och läppstift?

- Nu är du tokig!! Det går ju absolut inte!!

- Men du sa ju ja?


Jag blev lite besviken och drog mig undan.
Sen så gjorde en trevlig tjej vid namn Martina en liten flagga som han kunde vifta med på samhället sen när de skulle gå ut.


hehe jag hoppas dagen lever upp ditt hans enorma förväntningar.



Sen kommer Daniel hem på lördag, och det ser jag fram emot. Det har varit och är rätt tomt utan honom.

Jag ska gå och lägga mig

Kvällens tema på mitt extraordinära inlägg är följande; att jag ska gå och lägga mig snart. Jag ska gå och lägga mig så snart att jag kommer att konkurrera med ugglorna i mossen. Det är så pass hårt jag kommer att sova, och det kommer att rocka fett.

Eller så kommer jag att ligga och försöka sova, men inte komma någonvart. Jag börjar jättetidigt imorrnbitti(kl 7), men slutar klockan 12 dock. Alltid något. Men vi får se hur min dag ter sig, ska försöka städa lägenheten och tänka ut hur jag vill göra med mitt liv. Först och främst vill jag ha en rock-ass lön i slutet av månaden så att jag slipper bekymra mig för pengar.


hej hej monica

Sova sova säng säng säng.

Igår gick jag och la mig klockan kvart i tolv, och sov till klockan 9. Easy låg i min famn och andades, och vid ett senare tillfälle tror jag hon försökte att hångla, men jag lyckades smidigt dra mig undan. Som en skugga i natten(som ligger under ett duntäcke som berget i dunderklumpen gör, fast utan duntäcke).

I eftermiddag på jobbet är det "Surströmmingsfest" och det ska bli intressant. Men jag tror inte att vädret kommer att tillåta oss, de boende kommer att lessna supersnabbt om det blåser dessutom. We are screwed! Solen har sällan hoppat fram för min skull. Inte för att jag bryr mig så mycket om det skulle bli inställt heller.


Jag kollade på min höft igårkväll och upptäckte att det såg ut som själva satan hade tagit sig ett bett av mitt mjuka fett. Blåningen var utspredd så pass att det låg på skinkan, och ingen vacker syn! Så jag tog en bild och skickade till Thomas girlfriend. Jag tror hon brukar uppskatta sånt.

Imorrn jobbar jag hela dagen, och på måndag jobbar jag 7-12! Mitt första korta pass. Jag är så van vid långa nu.







RSS 2.0