Latikbergsäventyr

Ja vad ska man säga annat än ; tjoho idag ska vi åka skoterpulka. En såndär med tak, så man slipper kisa med ögonen och hoppas på att bävermössan inte flyger åt skogen.

Bengt ringde för att kolla så att vi var "på gång" två timmar i förväg. Och innan det så drömde jag att jag och Lilly sprang runt i ett drömhus. Jag hade blivit biten av en varulv, så jag fick stanna i desireés hus(hon bodde i robins gamla hus), för hon var tydligen också en varulv om nätterna. Det var kanske hon som hade bitit mig in the first place.


Sen sprang jag runt på ängar, sen blev jag jagad igen av skolbussar och knuttar på skotrar. När jag pekade "fuck you" till en unge på skolbussen så sa han "Det är Vanja!"

Men jag tror han sa det för att psyka mig. Jävla brat.


Annars så har det hänt en del andra saker, som hundpiss i två olika sängar. Äckliga åbäken! Dom har INGENTING där att göra! Och inne i köket. Jag klev upp kl 8 för att rasta dem, båda pissade oh bajsade. Inga tecken på urinläckage i hela lägenheten.

Men endå fanns det två pölar när jag klev upp kl 10. Det är något seriöst fel på den där Mira. Inkontinent till 200 procent. Och det går inte att komma högre än till 100.



Hehe, igår när jag och Jenny såg på den magiska filmen "Sjöhästen" så blev  det lite för sent för Ossian. Han sa att han var trött, så jag sa att han skulle gå och he på sig pyjamasen och lägga sig i sängen. Jag såg honom gå runt lite, så jag antog att pojken hade däckat i sängen efter en stund.

 När den var slut så gick jag in för att kolla hur han hade det, men det var tomt. Jag gick in för att kolla i mammas säng - tomt. Panik! Men han hade ju inte kunnat gå ut, för det hade vi märkt på en gång.

Jag tänkte gå in på toaletten när jag snubblade på en påse, och plötsligt hörde vi någon som grymtade till, men var? Jo i hörnet på golvet, ihopkurad i fosterställning. Det såg rätt bekvämt ut, och min första tanke var " Aint to bad, det var ju såhär stenåldersmänniskor hade det". Men sen insåg jag att jag varit en rätt kass barnvakt som inte kollat till den lilla 5åringen. Jag både filmade och tog kort, för att ni skulle få se en glimt av hur bekvämt det verkligen såg ut.

                 

Vi bar honom till sängen och klädde av honom, la täcket och pussade honom på pannan. Idag är han lika glad som alltid, så tror inte han skadades alltför illa av händelsen. Är nog inget av hans kommade traumatiska minnen, om han nu får några.


Lite bilder från Frasses efter skidtävlingen :




Jenny var helt död, fast med puls.

Skidtävling

Jag har nu till morgonen skjutsat Jenny till skidstadion för att låta henne ladda inför hennes livs race : Skidrace. 1½an.
  Det är en tävling som kommer att forma hennes liv, som kommer avgöra om hon är en vinnare - eller en förlorare. Det kommer att avgöra hennes framtid !

Eller så är hon bara där och åker för att hon måste, det är väl ett krav från skolan. Och så kommer hon göra sitt bästa som vi alla gör när vi är på sånt där. Eller har varit, börjar ju att bli en gammal nucka nu. Men jag minns så väl när man tävlade själv, och det viktigaste var att slå Lilly. Hade jag slagit Lilly, hade jag vunnit allt. Så jag slet som ett djur upp för backarna, och stannade aldrig för att ta en mugg saft.

Men nu måste vi åka, för att se till att vi kommer i tid! Jag vill knuffa iväg henne från starten.


Heya


Howdy

Jag har spenderat kvällen med att se på "Mina jag & irene", och kan inte annat än säga att filmen är skön. Lika skön som en bytta iskallt vatten på en varig tredje gradens brännskada. Men ibland när jag ser på komedier så tenderar jag att få ett fastklistrat leénde, utan att jag ens direkt tänker på det.
  Så tillslut är jag alldeles stel och har kramp i musklerna. Det är jobbigt. Tror inte att jag kan slappna av ordentligt ibland.


Imorrn ska jag på Jennys skidtävling, försäkringskassan och... och... vadfan var det mer...ja just! Städa lägenheten så att mamma kan bo här medans jag passar huset, barnen och hundarna. En natt alltså, på lördag hade jag tänkt att umgås med D to the E (Desireé) och mohammed. Värsta coola smeknamnet. Och innan det så ska vi till Latikberg och åka skoter och madrass, grilla korv och hela kittet. Det är sånt man ska göra i en by full med snö.

Orkar inte skriva mer nu.

Stora nyheter för swed

Det kan inte ha undkommit er att prinsessan Victoria och Daniel Westling från Ockelbo skall gifta sig nästa sommar. Hur intressant är detta? Väldigt om man ska tro tv4 och alla skvallerkärringarna hemma som dyrkar sin kungafamilj med choklad och skabbiga vykort. 

                   

Jag tycker att det är roligt för dem, men varför göra en sån big deal av det hela. Som tex, -"Vad ska man kalla Daniel Westling egentligen, innan giftemålet? Han är ju inte av kunglig börd, han är inte prins försen de gift sig". Skitsamma, kalla honom för Daniel, kort och gott. Nu när vi vet att de är förlovade behöver vi inte prata om det i hundra år innan det verkligen sker. Har aldrig haft så stort intresse, låt dem leva sina liv.

  Sen såg jag att de hade samma bild av Prinsessan och Daniel på olika omslag, men med olika färger på kläderna. En var lila, och den andra var... ja jag minns inte. Varför då? Försökte de piffa upp det med lite photoshop för att få folk att tro att "Oh, gjorde de det officiellt två gånger? Måste köpa båda tidningarna".

Mamma satt och svor framför tvn när de istället för "Hem till gården" visade samma inslag om kungafamiljen hela tiden. Man behöver bara se sånt en gång tycker man. Men för vissa är detta en väldigt big deal.


Grattis till förlovningen iallafall, det låter ju skoj.

Trött

Jag är ordentligt trött denna morgon. Jag sitter här i bh och trosor och ignorerar känslan, för det känns inte riktigt bekvämt. Kanske om jag var 20 kilo lättare med en tvättbräda och inte tre par bildäck från michelin, men det är okej! Jag är iallafall ingen Rosie O´donnel.

Jag skulle ha hämtat Ossian, men min hurtiga mamma hann före med att gå med honom på dagis denna afton. Men imorrn ska han umgås med mig, om han vill. Inte för att vi kommer att göra något speciellt, han kommer troligtvis att hjälpa mig städa i lägenheten! Han skall slava och krypa som askungen på mitt smutsiga golv med ett huckle virat runt sitt apelsinformade huvud  medans jag står över honom med ett ondskefullt flin.
  Som alla andra gånger han hälsat på alltså. Jag är världens bästa moster slash barnvakt.


Men men, vad skall man göra. Har ingenting mer av intresse att dela med mig för ögonblicket, kanske senare. Ska spela lite Marioparty på mitt gamla Nintendo64 nu, gjorde det igår och vann med god marginal. Det är roligt, men samtidigt så är det ju ingen lek.

Dom sjunger om en humla på tvn, MÅSTE GÅ!!!!!



Bloggoroller

Jag har inte varit så mycket för att läsa andras bloggar, har aldrig riktigt kollat upp eller orkat se vad som finns på marknaden. Jag hittade en hel del idag som chockerar mig dock. Det är som en oändlig kloak av ointressanta människor som bara skriver om parfymer, hårproblem och ibland om hur bitchiga och tuffa de är som kan skriva omogna saker till främmande människor.

Dom hade jättemånga läsare också dessutom, men varför då? Jag kan fan inte tänka mig något värre än att sitta och läsa en trotsig liten fjortisunges blogg om dagarna. Skulle hellre skjuta mig i huvudet med en bazooka. Men det är nog mest jämnåriga och likasinnade som drar till sånt där. And what´s the deal with fashionblogs? Herrejävlar!

 Ska snart starta en modeblogg om overaller och fina skoterassociarer. Det borde nog kanske dra några fler läsare ombord på skutan, eller vad säger ni ? Ohoj!

Flytta dit eller bort?




Jag har nu mer än någonsin funderat över om jag skall flytta snart eller ej. Det lutar åt Göteborg, där folket har dialekt som får min kropp att skaka av orgasmiska krafter eller Stockholm där de pratar rent och snobbigt utan personlighet.
  När jag säger det så låter det enkelt, men det är det inte !

Om det blir Götet så blir man närmare Sonja om småungarna, men flyttar jag till Stockholm så blir det närmare hem. Enklare. Och så har jag ju släkt där också som jag kan besvära med min närvaro, en moster som kan laga exelent mat(som man kanske får smaka av när man exploderat sitt eget kök), spela spel och sjunga kareoke(hur det nu stavas besvärar jag mig inte med att kolla upp).

Men det känns helt klart lockande att dra iväg så pass långt som är möjligt. Och vad jag än bestämmer mig för, så går det ju alltid att flytta tillbaka igen om man känner för det. Men det tror jag inte, kanske sen när man är äldre och vill gå i pension. Det är så svårt! Hur ska man göra med pengar? Lägenhet? Jobb? Skola? Man ska ju ha råd att leva också. Men sånt går ju att lösa, helt klart.


Jag vill ta mig utomlands också, kanske göra som Mimmi och rulla runt med en bunt artister på en het strand med valar som idkar älskog. Det låter så vackert på något sätt. Eller så blir det till att åka till Holland och bajsa på öppen gata, eller New York där man kan skrika på folk man inte känner när man är förbannad.


Universal Studios vore ju något också, en gammal barndomsdröm att åka dit och se dinosaurier och hajar som attackerar båtar! Ja herrejävlar.. Det blir till att hitta en miljonär som kan skänka mig detta.

Jisses.

Ren bekvämlighetsfaktor, yep, det är så det ligger till. Ibland blir jag irriterad, men jag vet inte hur jag ska bära mig åt.
Jag är ju som jag är och blev, måste lära mig att säga ifrån när jag tycker att något är helt whacko. Som den där filmen  "Ps jag älskar dig". Boken var bra, men när man väl såg filmen blev jag grymt besviken. Den var helt borta med vinden, inte alls som man hade föreställt sig. Alltså totalt ding dong.


Men jag vet inte vad jag ska säga mer..mmm... Jag är hungrig och lat på samma gång. Men nu skall jag ta mig i kragen som alla pojkar i från södern. De tar sig fucking hårt i kragen har jag hört. Måste köpa tuggummi också så att människor jag träffar inte dör.


Heya

Fotboll och en nätbrynja

Nu sitter jag och ångrar mitt tidigare beslut att bevilja Daniel att låna min tv för att se på fotboll. Till min fasa så ser jag ju att jag missar både "Andra avenyn" och "Den rätte för Rosing"! Aj! Det som verkade så bra.
  Faktiskt så brukar jag titta på "Andra avenyn", och vet inte om det är skämmigt eller ej. Skådespeleriet är väl inte klockrent, och sen kan man se mickar och hela tjollavippen dingla fram och tillbaka ovanför deras huvuden samtidigt som de försöker krysta fram en halvkrass dialog.

Men jag antar att det är den där såpsjukan jag haft sedan jag var liten. Skilda Världar, Tre Kronor, Nya tider och Rederiet. När man väl börjat att titta så är det ganska svårt att sluta.

Och "Den rätte för Rosing" tänker jag aldrig titta på. Kanske zappa förbi för att se lite snabbt, men aboslut inte följa. Det är ett program som man kommer evigt att störa sig på, för vad har hon varit känd för utöver Big Brother och ett par fyllefoton ute på Stureplan egentligen? Nej huvva! Jag har dock inget emot henne personligt. Men hon är bara så jävla tråkig att se på.


Vad mer då... Ja just. Vad vore Rederiet utan Reidar Dahlen? De senare säsongerna då han dog. Jaja. Nu ska jag sätta mig vid tvn och plågas, se på fotboll som det var planerat.

Wow

Vet inte om ni visste om det, men jag har varit med i en ICA-reklam. Väldigt spexigt, very me.
Klicka här


 Ho ho ho !

Annars så har jag varit hemma hos mamma och ätit, mest bullar och bacon. Det är gött. Jag fick ta med mig 2 påsar hem, så det blir till att frossa ikväll. Gå upp de där kilona jag lyckats att gå ner helt enkelt !

Körkortet

Bara ett år efter att jag faktiskt klarat körprovet så har jag fått mitt körkort. Rekordsnabbt om jag får säga det själv, verkligen! Grattis till migsjälv trots min svampskallsliknande look på fotot. Oh yeeeaah!

Här får ni några få bilder av mig i Bengts overall hemma i Latikberg när vi skulle köra skoter. Det är verkligen superbra kvalitét också.

                  


Om jag får säga det själv, så grrr och morr! Men ni ska få lite mer också. Ni fick ju tex aldrig se den där äckligt fula tårtan jag bakade till Daniel på hans födelsedag, men today´s your lucky day! ;

                                           Ensam tårta på ett bord

Är ni sugna på mer? Jag har tyvärr inte så mycket mer att lägga ut för tillfället. Jag förstår att ni tycker att det enda som fattades, som gjorde mitt kollage ofulländat är en bild av mig när jag gnider mig mot skotern med en het sängkammarblick. Tyvärr så glömde vi ta kort på det, så det får bli till nästa gång.



Annars så är det verkligen skithärligt väder ute, varmt och gosigt. Jag skulle kunna rulla runt i snön och skratta, om det inte vore så fult och enstörigt. Om man betér sig udda i ett samhälle så kommer folket med facklor och spretiga krattor för att både socialt och fysiskt krossa ens tillvaro. Så man får passa sig jävligt noga.




Jag ska förresten passa Vickans småttingar i nästan 4 hela dagar tillsammans med mamma från Torsdag. Det ska bli roligt, hoppas jag! Ska försöka luska ut vad vi ska kunna hitta på tillsammans på helgen, kanske åka skoter eller madrass om det är lika fint väder som det varit nu på sistånde. Det blir såklart till att spela Nintendo, det är en livsnödvändig rutin som vi inte skulle kunna leva utan!

Oj oh!

Lyssna på den här låten, fan vad grymt. Vad lössläppta nästa generation lär bli !
 Men helt ärligt så kommer jag nog att lyssna på den här ett tag framöver, den var ju fabolös! Man sätter kvinnan i första rummet, och det är ju en stor skillnad från till exempel porrgenren liksom. Inte pang på = Good sexual education.




Nej idag ska man kanske göra något produktivt. Min träning har gått på semester i några veckor, men jag har endå inte gått upp. Jag har fortfarande gått ner kanske 3-4 kilo, så det är posetivt. Trots att jag rör på mig mycket mindre, och äter mindre sunt på helgerna! Det är more extreme.

Det är bannemig

Det är banne mig vad man ska vakna sent om dagarna nuförtiden! Men det är väldigt svårt att låta bli.

Jag drömde nämligen att jag var med min drömkille på ett varuhus. Och innan det så var jag på en fest i Lillys nya hus och ett ex som kom dit alldeles packad och hängde. Han sa att han älskade att spela "Diamant". Det gick ut på att man skulle styra några magnetiska diamanter på en schackbräda, men hur själva upplägget gick till var obegripligt. Han sa "Man flyttar diamanterna så att de formas som en diamant i mitten, och man vinner".

Jag tyckte att det var skitkasst. Och när han väl hade förklarat kunde ju vem fasen som helst vinna. Innan det så hade ingen vetat om det, och han var en obesegrad mästare.

Sen var jag och mamma i hennes lägenhet, men den hade krymt. Såg jättemycket ut som Veronikas gamla rum Latikberg. Det hade fryst ute, och ingen mindre än "Frihetsgudinnan" hängde utanför vårat fönster. Mamma var orolig att en ny istid skulle komma tillbaka, för jag hade sett en dokumentär från folk som bodde i himmelen. Eller högt upp i bergen, någonstans högt var det.

Jag ska försöka citera vad de sa medans jag kommer ihåg " De skjöt ett skott i himmelen, men det dånade väldigt tyst. Deras saker rostade och en ny istid är påväg". Något sånt, inte ordagrant med likndande. Det med skottet stämde iallafall.

Så mamma ville gå ner till ett biblotek och samla böcker, för att läsa eller bränna vet jag faktiskt inte. Hon är ju tokig i böcker! Jag stannade kvar med mina kusiner som helt plötsligt befann sig där hos mig och sen vaknade jag.


Min dröm började att påminna lite väl mycket om "The day after tomorrow", förutom att jag inte skulle ha en pappa som gick hundra mil för att rädda mig, så jag vaknade. Jag tyckte att jag inte skulle missa något.


Men jaja! Nu ska jag inte uttråka er mer med min konstiga sömnfantasi. Ska klä på mig och eventuellt sluta äta popcorn.


Btw så var vi och åkte skoter igår, det gick sådär. Vi kom kanske 2 meter sen ramlade vi ner i djupsnön. Bengt hjälpte oss att komma på rätt spår igen, men vi tippade ännu en gång i ett dyngdike typ 3 meter bort. Och snön gick till pattarna, så det var tur att jag hade min overall på mig! Sen kom Bengt tillbaka, med våfflor på sina fötter för att hjälpa oss komma loss. Sen sa han "Nu borde ni väl endå klara av att köra 10 meter till spåret", "ja" sa jag.

Vi kom till spåret, men det lutade så jag ramlade av en tredje gång. Sen körde vi runt byn och nästan ner till Bomsjön!
Tack tack Bengt som gör så mycket för mig. Det var Daniels första gång på en skoter, så han tyckte att det var helt hysteriskt roligt.

Amelie



De flesta som har sett den här filmen anser sig vara konstnärliga själar, oförstådda och udda i samhället. De springer ofta runt  i konstiga stickade koftor och och uttrycker sig på ett visst sätt, på något sätt EMO men samtidigt inte.
  Tror faktiskt att det vill känna sig lite ufo och speciella, det är därför Tim Burton och sånna här filmer faller dem i smaken. Ta tex Edward scissorhands och the Nightmare before Christmas.

Missförstå mig inte, jag har ingenting emot dessa människor. De är oftast roligare och mer färggranna på något sätt(jag har ju faktiskt gått estet). Så jag borde veta. Men det är endå en tanke som föll mig in. Det enda som stör mig är när folk tar sin speciella sida och överdriver den som fan för att synas, ungifär lite som den där Carolina af Ugglas? Hehe nej jag vet inte, kommer inte på något vettigt exempel än figurer som bara existerar i mitt huvud. Och lite överallt. Men när de överdriver så försvinner charmen med den där uddheten bort, och det enda som blir kvar är hur störd man är på att de betér sig som clowner.


Den mest färggranna klass jag någonsin sett och haft äran att beskåda på nära håll är dåvarande Estet2 som gick på Malgomaj när jag gick i ettan. Visst kunde jag störa mig på dem när de sjöng högt nere i vår korridor ibland, men de var äkta. Och de hade roligt! Om det endå fanns fler av dem i Vilhelmina. Då hade det nog varit lite tokigare och mindre insnöat.


Det finns oftast bara posetiva saker med att vara Estet. Men det är nästan ett krav att störa sig på dem om man går i en annan klass, ungifär som att man måste tycka att fordons är sluskar med fula gamla volvo V40´s. I know i thought that.


Hej hej!

Jaaa!!!!



Vi ska jamma tillsammans! Ge mig den här filmen!







Änglahund. åh åh åh. Men världens sämsta kvalité, det spelar dock ingen roll. Jag har haft det här i huvudet väldigt länge. 

Knutby

Jag sitter och kollar på "knutby - vägen hem" och tycker att allt är väldigt psyko. Vad mer ska man säga? Som jag sa till Daniel; Det finns goda kristna och kristna som är helt störda i huvudet.
                                                               

Det här skickade Sonja till mig en gång. Hon undrade vad det handlade om, vad syftet var. Jag kom på värsta budskapet, men har totalt glömt vad det var. Kanske var det att om man överdrev sin tro så skulle allt bli ett enormt gaydisco. Nej nej! Fan också, varför skrev jag inte ner det? Hursomhelst, fin video.


  Jag vet inte vad man ska göra ikväll, eventuellt gå ner på krogen och kolla läget. Det är ju gratis inträde till klockan 11, så då skadar det ju inte att gå förbi en sväng. Men det känns inte så superlockande, för då måste jag dra ner på systemet innan klockan 1. Och jag vet inte om jag orkar. Men jag gör det väl endå, bara för att, man vet ju inte.

Men av erfarenhet så skriker det i mitt öra " Nej nej nej! AHHHH!". Ja kanske man ska städa istället och ligga hemma och se på film. Det är kanske bättre :)

Nostalgi

Som vanligt, som alltid, så sitter jag och diskuterar med Lilly över msn om gamla minnen. Om gamla leksaker, om gamla filmer, allt ! Och jag blir sprängfylld av obeskrivliga känslor, åh amor amor.

" Jag är Amooooos". Lol, nalle puh var ett fagot. Men hursomhelst. Kolla in detta

En såndär leksak hade Veronika, men man fick sällan låna eftersom hon månade om deras säkerhet. Alltid överst på hyllan så att man inte skulle komma åt lika lätt. Men jag brukade vara rätt noga med leksakerna, bortsett från när jag kluddade med bläckpenna under hovarna på hennes "my little ponys". Antar det var orsaken till hennes tvivel.

En annan människa som inte ville låna ut sina saker var såklart Sonja. Rörde man hennes saker, och hon märkte det var man körd. Då blev det ståhej och förhör. Som när jag hade sönder hennes gravida barbie. Vred av benet när jag försökte sära på dem under förlossningen. Hon märkte det inte försen långt efteråt, när jag satt i badet. Minns inte så noga, men tror inte hon var så glad.


Nu ska jag sluta ! Måste gå, kanske sova.

Tack tack !

Jag har fått ett par riktigt finstilta mjukisbyxor av min mamma- som inte ser ut som mjukisbyxor. Och en riktigt snygg bh med ett par genomskinliga trosor till = Hallååå läckert ! Godmorrooo! Sen en riktigt bra mascara som tjockar till mina persienner.

Ja jag kan inte säga annat än tack, det är grrreat som tigern Tony skulle ha sagt på sitt nästa flingpaket. Hade nästan glömt hur en ordentlig bh skulle kännas om jag ska vara ärlig, tuttarna har hängt fritt i nästan ett halvår. För de bhar jag hittills använt kunde lika gärna ha varit ett par gamla icakassar.


Men jaja ! Daniel sitter på golvet och pratar med sin mamma. Lilly undrade om hon förstod vad hon sa, och då svarade jag ; " ja jag antar det, för han kom ur hennes sköte". Hon trodde kanske att det var min mamma han pratade med. Tror jag, är absolut inte säker !


Vi var på Quinto förut och käkade en pizza vid namn "Chicago". Den var god. Sen så spelade vi Marioparty och Daniel vann, jag kom sist. Snacka om att jag var förbannad. Men det är ett spel för barn, så jag antar att man inte ska ta det så allvarligt. !

Hej hej




Ny dag

Här sitter man på en helt ny dag och funderar, ville till Umeå men syrran hann åka dit rätt tidigt. Och jag får skylla migsjälv som inte sa till i tid, och buss orkar jag inte åka. Samt så luktar jag gammal bäverhydda och behöver både duscha och byta kläder. Umeå skulle helt enkelt inte palla av mig i dagsläget. Jag får åka och hälsa på Veronika snart, saknar henne lite. Men bara lite hehe.


Men det är så många man känner att man inte hälsar på ordentligt. Rätt hemskt egentligen.


Jag var nyss på krogen med Bengan som vanligt och åt Lunchbuffé a la kyckling med ris. Det är en trevlig rutin! Han är så snäll som bjuder mig också, det är inte klokt. Man är väldigt bortskämd. Och här står Easy och stretchar sina tassar som värsta posaren med sitt äckliga ben i käften. Hon vill väl att man ska leka med henne. Men jag orkar inte!

Mamma kommer hem ikväll, och det blir väl så att jag måste hämta henne på busstationen. Jag tycker hon kunde ha stannat 2 dagar till så att jag kunde få sova mer i hennes säng hehe, men hon måste få komma hem hon också. Hundarna har inte varit något problem annat än att Mira hamnat i nån gammal valpfas och börjat pissa och bajsa inomhus. Ska kolla nätet om det finns nån vuxenblöja för hundar, eller inte men iallafall. Det är ganska äckligt.


    Måste diska och städa ihop här också, annars flippar hon väl ut och bannlyser mig. Mamma alltså, och inte hunden.


Jaja... jag har inget roligt att berätta, annat än att man känner sig allmänt nere dessa dagar. Men det är bara att rycka upp sig och göra något åt saken antar jag! Sluta tänka i de kretsarna. Det var väl kanske inte så roligt att läsa dock, men vafan. Ingenting jag skrivit i dagens inlägg känns roligt för någon utomstående att läsa.


Heya!

Somewhere over



Svårt att tänka sig en fet swahili sjunga den här låten, men skitsamma. Det är fint, brukar alltid tänka på det där avsnittet av "Cityakuten" där Mark dör av en hjärntumör.
Det var väldigt sorgligt, minns Veronika sa det till mig lite förberedande typ ; " Ja det var väldigt sorgligt, ville nästan gråta". Jag såg det avsnittet med henne när vi var hemma i Latikberg och jag höll tillbaka tårarna som en riktig kämpe. Är väl ingen mes heller!

Men hursomhelst. Brukar lyssna på dem när jag är nere. Har alltid vissa låtar i huvudet när jag bara vill deppa.


Nu kom Daniel med en varm cola! Aj aj! Jag sa till honom att ta från kylen på statoil, inte lagerhyllorna! Fy fy! Hehe men han är schysst. Riktigt snäll.

jäkla blogg.se

Jag har under dessa två dagar, skrivit inlägg som försvunnit. Igår skrev jag en rätt så lång historia om en varg som hette Absint, och idag skrev jag om värsta ämnet. Nämligen : Definitionen av skönhet. Jag skrev många djupa tankar kring människor som är vackra, men som lika gärna hade kunnat ha en puckel och en lapp för ögat. Ja ungifär som en snuskig pirat.



- "Stora muskulösa män med en lapp för ögat",
hehe klockrent


Men det har ni alla gått miste om pga den här förbannade hemsidan! Men jag vet inte, det är mitt fel också som inte kopierar texten innan jag ska publicera det. Men jag är ju van vid att skiten fungerar, och jag är inte så förbaskerligt lättlärd som vissa andra. Jag måste följa ett visst mönster förstår ni.

Men jag vet inte om ni har gåt miste om så mycket dock, jag har rätt mycket fritid. Kanske lite för mycket. Jag har tid att skriva kassa historier, men denna blev jag rätt nöjd över faktiskt. Slutet var inte planerat, men endå flöt det på som fan. Det var ju självklart att det skulle hända vargen Absint liksom!

I övrigt så springer jag ofta runt på samhället i mjukisbyxor, alldeles osminkad och lodig. Det är rätt svårt att förstå att folk kan tänkas synas med mig, tillochmed främlingar som står i kön med mig på ICA. Vad snälla de är.



Easy och Mira håller på att slita varanndra i stycken, så jag måste gå och rycka in. Hej hej!


Nyvaken

Jag har varit nyvaken i ca en timme, och känner mig hyffsat sluskig. Jag luktar rök sedan gårdagen då jag eldade värre än dem i helvetets skärseldar. Och det finns inget värre än att ha flottigt hår, torra händer och eldlstinkande kropp. Det blir till att låna min mors dusch och byta kläder helt enkelt.





Sen så sitter jag och lyssnar på musiken som Ztv har att erbjuda och såg denna video. Jag kan inte tolka om de är seriösa eller ej, för att för mig verkar det som ett stort skämt. De är ungifär lika coola som mig när jag går på ICA en vanlig onsdag eftermiddag. Men fint. Lite locash. Vet jag vad jag ska sjunga när jag går för att ta ut pengar nästa gång.
ROCK`NROLL!


  Igår så vad jag på rätt dåligt humör, men Daniel kom hit endå, trots att jag sa att han sög i Marioparty och att jag inte ville vara i samma lag som honom. Det är hälften rätt, för i vissa tävlingar har han inte fått in det rätta nycket. Men jag förstörde en hel del själv! Vi åt tacos och drack cola, såg på 500kilos-kliniken.


Jaja har ingenting mer av "intresse" att skriva idag. Kanske senare. Mira har pissat inne en gång, och det är enligt mamma en stor bedrift. Jag fattar inte vad som är problemet, inkontinens? Skärpning!

Hundvakt dag 1

För att intee hålla er på halster längre tänkte jag avslöja för er - väldigt exklusivt - hur det har gått första dagen(hittills) med hundvaskarna. Det har gått bra.

För att helt byta ämne så tänkte jag berätta om mitt äventyr med sparken borta vid busstationen istället.
  Mamma tog den imorse för att komma dit snabbare, och bad mig igår att hämta den. Som den goda dotter jag är, tog jag bilen(suck) och körde ner dit för att sätta fast den i kulan. Varför gjorde jag det? Jag kunde ha använt mina två ben istället. Ibland känns det som om det bor en ond Vanja, inuti den goda Vanja som inte vill annat än gott. Nästan.

  Hursomhelst så satte jag fast den och började att köra iväg. Egentligen är det här lika mycket ett äventyr som en tråkig historia utan poäng, för det enda som hände var att sparken vajade fram och tillbaka, som om den vore i fyllan. Sen blev bilar aggressiva och började att köra om mig like crazy. Det var inte heller en speciellt lång sträcka jag skulle köra! Tog snabbaste vägen hem. Korkade bilister. Men de trodde kanske jag skulle ta den till malgovik eller Laxbäcken.

För vilken Vilhelminabo är så pass jävla lat att de tar bilen för att hämta en spark vid busstationen. Jag då förstås, men det visste ju inte de.

Jaja, mina händer stinker blöta hundben också, så jävla äckligt.! Easy hoppar upp på mig med det hela tiden, man får ingen ro! Jag förstår inte hur mamma står ut.

Och på tal om det.... Nu ska jag leka med henne. Tagen! Hahahah jag älskar det.

Hejdå





Early morning

När jag steg upp och kollade mig i spegeln imorse så såg jag ut såhär :
 
                               

Mitt uppklippta hår stylades under natten och plattades till ordentligt i bakhuvudet. Jag kan inte riktigt komma på någon som ser ut såhär, förutom nån brasiliansk-papegoja då förstås. Kan heller inte direkt påstå att jag känner mig supersnygg med min nya look. Men det blir väl samhället för att söka reaktioner.

- jag har ju trots allt alltid velat bli en trendsättare.

Under dagen har jag planerat att göra... Någonting. Jag ska vara hundvakt åt mamma imorrn och i övermorgon, så det blir kanske så att jag sover över där inatt för att ha nära till dem. De pissar ju och har sig rätt bekvämt sinsemellan om man inte sköter allt korrekt och enligt planerna.

Sen så fick jag veta av Viktoria att hennes ex  Johan ( far till hennes barn Ossian) slagit stort i poker. Det var rätt kul att se, för nu försöker jag mata i Ossian att han ska börja tigga och vara obarmhärtig. En riktig brat. Men jag tror inte att det fungerar, har inte så stort inflytande på pojken som jag hade hoppats.

Ett alldeles nytt kort

När man drar till ett ställe för att fotograferas, vet man innerst inne att det aldrig kan bli som man tänkt sig. Det är alltid något fel, och man får bara 2 foton på sig att bestämma sig.

I mitt fall var det inte annorlunda. Mannen tog ett foto, jag kollade. Mitt ena öga hängde, och det såg ut som om jag inte hade gjort annat än att  snorta kokain i mitt liv.

Han tog ett till. "Jaja" tänkte jag och sa "mmm vi tar det här". Jag ser alltid så himla mysko och bollaktig ut på sånna där ID-foton. Har iofs bara tagit ett tidigare, och det var väl lite värre men iallafall. Skitsamma.

Jag lägger ut en bild av dålig kvalité så ni får se lite halvt som halvt.




Jag får helt enkelt finna mig i att det är sådär jag ser ut. Period. Gör lite ont, men det är väl ingen fara. Såg en dokumentär förut om en man som hade bark istället för hud. När polisen tittar på hans körkort lär de ju bara tro att det är en vanlig natural-pic och ge honom 20000 i böter. Om de inte ser barken i hans ansikte förstås. Det finns dem som har det lite värre än mig!



Sådär såg jag ut imorse när jag vaknade. Är lite hängig, som en lessen hund. Men alla hundar har väl någon med ett bone(r). Hehe förstår ni vad jag menar? Försökte vara lite snuskig!

Nu ska jag spela lite med Ossian. Han sitter och säger att han är less på att alla sitter och pratar engelska hela tiden. Ska läsa åt honom vad han ska göra.

Jag drömde

Jag drömde inatt att jag hade en katt, och han åt bara sill och pontäter. Ja ni får trott om ni vill, men pontäter och sill, är precis vad små kattungar äter!

Nej allvarligt talat, jag drömde att jag käkade 30 kilo choklad utan hämningar. Och det lustiga var att det smakade precis som alltid. Samma krämiga arom, doft och känsla. Det är ju en lyxdröm, inte sant? Att käka precis hur fan man vill utan att det skall ge några konsekvenser. Men om jag känner mig egen kropp rätt så lär jag väl gå upp skyhögt i vikt. Det ska inte njutas, utan det skall plågas med rapp och slag.

Känner mig lite som jesus på korset ibland. Men istället för piskor så använder folket godispapper och istället för blod så rinner det ut pissljummen Cola cola.

Men jag har varit rätt duktig med min diet de senaste månaderna om jag ska vara ärlig, har inte fuskat mer än litegrann. Men litegrann så menar jag nån cola då och då. Måste dock bli bättre på att cykla! Har tagit en för lång paus.


                   mmmm... marabou....



Jag vaknade rätt sent, och nu väntar jag på min kyckling. Den blir aldrig klar. Och så ville Danne att jag skulle skjutsa honom till skolan, men vi får se vad som händer med det. Jag vet nämligen inte om det är värt att slösa bensin. Jag måste åka och tanka senare.

Klar med filmen

Jag sitter och fotoler för att vara extrafinVildkattExtremt sexig, en absolut favoritDaniel med sin gitarr och hjärtformade händer

Nu har jag varit och kollat på den där filmen som Mel Gibson regisserat( Heil Mel Gibson!) och sett många nakna stjärtar. Det som är charmen med djungelfilmer, man får alltid se ett och annat. Men alldeles för lite om jag ska vara ärlig. Sen blod och sånt var det ju verkligen inte brist på. Att slita ett hjärta ur ett bröst är väl kanske inget jag ligger vaken om nätterna och önskar skall inträffa.

Och så får ni några bilder på mig sen ikväll(kände mig på hugget) + en bild på daniel på alla hjärtans dag. Det tog mig MINST 2 minuter att lära honom göra ett hjärta med händerna. Han var alldeles ryckig och stel, som en gammal gubbe. Han är 25. Vilken förbannad skam! Men bilden blev ju jättefin och sen spelade han nån sång som han alltid spelar, och jag drog hem.

Vi hörs!

Dagen avklarad

Då var min dag avklarad och levd Jag har andats och allt har gått som planerat, men inte det jag har velat få gjort iallafall. Men det är så det kan gå! Jag har lite beslutsångest angående förslaget om att dra ner till Johannes och se på en acopolypto eller vad den nu heter som Mel Gibson gjort ( Heil Mel Gibson!).

Men det blir antagligen så att jag drar. Har endå inget vettigare för mig ikväll förutom att sitta och söka på en massa sidor om småpojkar som blivit pappor vid age 13. En pojke dock, inte flera stycken.
Det är rätt sjukt, för min äldsta syrra var 12 år när jag föddes. Tänka sig om hon var min mamma. Jag känner att jag är alldeles för ung redan nu, och rent generellt är det väl rätt vanligt att få barn när man är 20. 

Men fördelen med att vara farsa är ju att man kan dra hur fasen man vill och avsäga sig nästan allt ansvar. Många som följer den trenden nuförtiden, inte minst här i Vilhelmina. Men alla känner väl någon som haft en strulig familj och blivit rätt okej endå. Men det vore ju trevligt med lite mer engagemang.


Annars vad ska man säga. Jag var hemma hos Viktoria och käkade Chili con carne, riktigt skitgött. De borde laga den maten lite oftare, men som Vickan sa ; utan paprika. De märke att jag inte var så förtjust i den när jag hade renskrapat tallriken. Imorrn blir det till att passa Ossian! Men det är easy piecy, han är en väldigt lättskött liten pojke.






I got a plan, we can do it baby baby baby ! Om en kille sa så till mig skulle jag vara såld. Eller äcklad. Eller helt enkelt anta att han är ett Britney-fan och bli imponerad av öppenheten. Det brukar ju vara pinsamt.
Kan de även ha varit lite inspirerade av Carola när de skrev låten också? Låter som om de säger "Hey mickey, hey mickey"? Sexigt värre! Den där pojken verkar RIKTIGT lyckligt lottad.


Men Carola ripp-offade nog den låten av någon annan också. Många i Amerika som trallar på den. Men nu babblar jag, utan att ha så mycket att säga egentligen. Wedding singer på tvn, och jag blir alltid rörd av låten i slutet. Det får man inte missa.

Somsagt, när ska någon skriva en låt till mig?

Ny banner

Jag har en såndär period då jag sitter och testar mig fram i photoshop, men blir aldrig nöjd. Men jag bytte nyss banner, en rätt så självkritiserande banner dock, men skitsamma. Min blogg kanske får andra liv att verka meningsfulla och aktiva! Alltid något liksom. Och jag hatar inte mitt liv, trivs väl någorlunda bortsett från att jag är så förbannat lat.

Jag är så lat att jag inte ens städat undan efter mig i vardagsrummet. Dammsugade mattan igår och tror jag hittade halva mig i hudflagor. För damm är ju trots allt hud som flagnat efter att människokroppen ömsat skinn. Som en cool orm, eller rättare sagt snuskig orm.


Annars så har jag inte gjort så mycket idag, vaknade och funderade en stund på vad jag kände för att göra. Det vettigaste vore väl att göra något produktivt, men det vore ju inte så likt mig. Så jag satte mig vid datorn och fick ett telefonsamtal från någon som lät som en riktigt sexig karl från Comhem. Han undrade om jag hade problem med bredbandet, och jag sa " ööhh nej". Han hade ringt fel, för han skulle nämligen till någon i Eskilstuna. Trist!

 
När jag stekte fiskpinnar så osade det så pass att brandlarmet gick igång. Förbannat! Jag är inte så bra på att laga mat, för på ena sidan av fiskpinnarna var det svart. Påminner mig om min far när jag skulle grilla korv åt mig när jag var liten. Jag hatade när han grillade korv åt mig.

Jag säger då det, stackars framtida barn. Det blir att ta hem dem till mormor! Annars får de ju aldrig veta hur riktig mat skall smaka.



Jag fick plötsligt en spontan insikt att städa. Det är så roligt att läsa om folk som ska städa, eller NOT. Så därför ska jag sluta att skriva och sätta igång. Hej hej!




Kalla mig cp, och kalla mig bög. Vilken fin låt.

Hejsan ( igen)

Nu är jag less på att sitta och försöka lista ut hur den här hemsidans bravader skall urföras. Det har gått så pass överstyr att jag totalt glömt min tvättid som var klockan 6. Men jag skall genast gå ner och försöka fixa till en ny. Det är det bästa som jag kan göra av den här något krisbelagda situationen.


Ibland får jag en kick av att sitta och skriva eller redigera saker i photoshop. Även om det ser ut som total-crap så känner jag "Oh, nu ska jag göra så och sådär". Jättespännande. Som lera mellan fingerspetsarna, som jag kan forma nästan hur jag vill beroende på vad jag lärt mig. Vilket är i dagsläget : Ungifär 5 %. Jaja!

Vad tycker ni då? På en skala från 1 till 10? Hur pass mycket bättre verkar min nya blogg i jämnförelse till bloggspace.se?






Lite Eminem för att testa hur man lägger in ett youtube-klipp. Ett måste för mig.

Hejsan

Vanja igen, med torra läppar. Mumsfillibabba!



Jag vet inte riktigt vad det är med den här hemsidan faktiskt, jag vill att den ska se bra ut. Men hur fan ska det gå till när man inte kan ett jota? Jag kan verkligen ingenting! Helt hopplöst.

Jag vill inte längre ha bloggspace, för den sidan har drivit mig till vansinne. Det går inte att beskriva. Själva upplägget ser ju ut som en spya.

Jaja jag ska försöka fråga någon som vet ! Och anledningen till att jag lagt ut en passa posébilder av migsjälv är för att jag försöker lära mig hur man lägger ut bilder. Ja ni kanske fattar.

Testar och ser vad som händer


RSS 2.0