Tråkiga ärenden

Jag satte mig vid bloggen i detta ögonblick för att berätta att jag har tråkiga ärenden. De är verkligen skittråkiga. Men de måste göras. Jag har dessvärre bråttom, så jag kan inte skriva så jävla mycket.




Såhär mysigt hade en kvinna bäddat ner sitt älskade barn i centralen.
Ibland böjde hon sig ner, som om hon kollade pulsen.




Typiskt gamlingar att vilja köpa böcker som denna.



Sådär! Ni fick lite visuella njutningar att beskåda när jag inte har något vettigt att skriva.


Hej!

Tråkigt att vara ensam

HELLU!

Nu sitter jag hemma igen, i min tråkiga etta. Utan barn. Utan sällskap. Utan supermumsig mat(bara rutten sallad).
Ska nog tvinga på mig familjen Fjällstedt/en Abrahamsson snart igen.


Vi har varit hemma hos mamma hela kvällen och käkat korv samt tittat lite på tv. Moa började blöda som en stucken gris(vi hade ingen aning varför), och blodade dessutom ner halva lägenheten. Såg ut som ett jäkla slakteri när hon var färdig med stället(vilken fy skam, sänker ju värdet).

Innandess vandrade vi runt på samhället och det var kanske mindre roligt. Iallafall för min del som höll på att förfrysa. Mina händer såg 80 år äldre ut. Innan det hade jag halkat och nästan brutit bäckenet här uppe vid Larco, men som tur var såg ingen incidenten.


Jag hade tuppat upp ett avslappnande bad till min trötta mor - tog inte många sekunder innan barnen hört nyheten.



Mina favoriter delade säte i somras



Leksak på Ghalis rygg = mindre skoj för Easy. Kul för mig. Susanne frågade sedan vem som hade varit så elak (syftade förmodligen på något av barnen). Jag sa ingenting.


Detta är alltså jag, ikväll när jag hade tänkt bada. Råkade lämna vattnet på för länge. Stor suck.
Väldigt sexig posé.



Barnen när de fick träffa Tomten


Tims reaktion. Han blev mer uppspelt av att se granen vid Stenmans.


Blev en jävla massa foton nu kände jag. Men de behövde komma ut.

Hemma igen - yez

Hellu!

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, men vad gör väl detta? Inte så att jag har 300 despirata läsare!

Jag kom hem för nån dag sedan, men jag flyttade in hos Thomas istället för att åka hem till lägenheten.
Vi har ätit en massa godis, sett på film och snackat. Och så har de bjudit på fantastisk mat såklart. Helt otroligt.
Man fick träffa min lilla hund också(Easy), gud vad man saknat henne!

Ikväll är det skyltsöndag och jag har inte den blekaste om jag orkar gå ut på samhället för att titta. Det känns otroligt drygt, och inte ett  dugg speciellt. Men med rätt sällskap så kanske.


Och när jag klev in genom dörren hade man såklart 3000 oöppnade brev. Och vet ni vad? Jag har vunnit fler kondomer, utan att ens ha deltagit. "Grattis du kunde frågorna väl". Vilka frågor kan jag väl? Jag vill veta hur pass bildad jag är! Berätta!



Nu ska jag lyssna på musik i mina kickass-högtalare och ta en bad.
"1-2-3 come and fuck me"
- Britney spears


Och så ska jag säga upp lägenheten imörrn. Snart är jag outta here.

Didnt come with

Vi tog bussen igår, tunnelbana och pendel. Vi gick i godan ro, eftersom Daniel sagt att det var ingen fara, till incheckningen där jag blev utskälld av en ilsken anställd som tyckte att man borde komma i tid om man ska åka någonstans!!! Jag tittade på klockan och insåg att jag var 5 minuter försenad. Jag skämdes.

Men i ärlighetens namn brydde jag mig inte speciellt! En extranatt med min favoritkarl är ju inget negativt. Han lagade en varm soppa till mig, sedan spelade vi lite av mitt "favoritspel" "Jumanji" innan vi la oss .


Nu är han ute och jag ska diska. Det ska bli kul. Jag lovade.

Men han tog nyckeln till lägenheten igen, så jag är fast i vilket fall somhelst(men den här gången frågade han faktiskt om jag ville ha den)! Snart börjar tristessen äta mig invärtes.


Vi höres ! Kanske sen ikväll om jag kommer med planet, från Vilhelmina. Aye aye.

Bye bye

ikväll åker jag ifrån mina käre Daniello, men det trivs han nog bra med. Hela tiden ska jag skämta om hans modersmål och land, och dansa fula danser vilket jag påstår är hans nationella dans. Men men! I´ll be back. Och snart kommer han till mig i villis.



3 veckor in sthlm, det har varit gött.

Instängd.

Just nu känner jag mig lite som Jodie Foster i den där filmen "Panic Room". Minus ungen med diabetes.
Daniel har inte lämnat någon nyckel till mig, och dörren låser sig när man lämnar lägenheten, so im pretty much screwed.
Jag har haft så tråkigt att jag diskat och städat upp här. Det är så pass långt det har gått i dagsläget.



Och nu ska jag spela "Jumanji" på PS2. Det är inte ett dugg likt filmen ifråga! Det enda som är någorlunda är alla rim och jägaren Van Peltz som skjuter på en konstant när man kör minigames. Fiskade man i filmen? Sköt man på varanndras tält med stenar? Klättrade man i berg och samlade kokosnötter? Jävla skitspel.

Flytta ?


Hellu folk´s!

Igår såg vi klart en trist hitlerfilm med Daniel Craig. Eller den var väl okej. Men jag har börjat att lessna på filmer från andra världskriget, vi vet ju redan att det var fruktansvärt och att 975489578 judar dog på ett brutalt sätt.
Snart har de skapat 975489578 filmer också..


Annars så var vi och kollade lägenhet igår, och förmodligen kommer jag att flytta i Februari eller början av Mars. Dags att vinka adjö till Vilhelmina, i guess. Jag har skjutit på det onödigt mycket, och när man tänker efter ser jag ingen annan anledning än familjen att stanna. Och dem kan man inte äta eller leva på, och fungerar det inte kan jag ju alltid flytta tillbaka. Dyrt att hälsa på är ju det ju inte heller.




< Jag med min pälsberikande kappa. Jag gillar inte pälsen, men Daniel tycker att det får mig att se "highfashion" ut. Jag tycker jag ser ut som en överklasskärring med en död räv runt halsen. >


Vi såg lägenheten i kanske 2 sekunder, men det kändes endå rätt. En stor anledning till detta var såklart badkaret. Det fanns BADKAR! Jag blir såld direkt av blotta tanken. Att bo i ett hem utan badkar vore ren tortyr för mig.
Det kanske är lite tidigt att börja babbla om det, något kan ju gå fel längst vägen, men jag älskar att kolla lägenheter och att babbla om det.



Ibland tycker jag att Daniel har en tendens att se ut som en seriemördare på bild. Men det har väl sin charm också! På bild nummer två letade vi efter lägenheten och vi hittade den inte på ett tag. Vi sprang runt en halvtimme(eventuellt mer), vilket höjde pulsen till ett träningsbaserat plan.
Iallafall för mig som är otränad.


Hursomhelst, jajja. Ska man byta en liten etta till en stor tvåa? Ska man verkligen bo med Daniel? Jag menar.. han är ju trots allt iranier.




Förutom jobb och utblidningar så finns ju även "Idol" i Sthlm. Gud vad jag kommer att hänga i globen.
(försökte verkligen få bilden så verklighetstrogen som möjligt).

Umbrella

Haidy hi-there!

Jag vaknade för en knapp timme sedan, kanske lite mer.
Jag började med att fixa frissan och se klart "A clockwork orange" som vi inte orkade se klart igår.
Daniel beskrev den som "Ingen komedi, ingen thriller, ingen kärlekshistoria, ingen skräck, inget jag!".
Den är inte speciellt bra, det måste jag ju erkänna. Men jag är ju kanske inget estetiskt geni heller. Jag kanske inte kan förstå djupet som Stanley Kubrick faktiskt skapade. Hans framtidsvision.



Men lite kul är den ju faktiskt, på sina ställen. Och Malcolm Mcdowell var riktigt söt back in the days, nu ser han bara ut som en gammal gubbe. Kanske för att han är det dock.

Snart är vi alla där. Snart kommer folk att kalla mig för gammal kärring. suck.



Och annars så gör man inte så mycket, ikväll ska man åka och kolla lägenhet. Och så ska jag på arbetsförmedlingen.

Mr busschafför

Nu sitter vi på ett bageri, någonstans i Sthlm och jäser av pizza. Det känns jävligt gött, och Daniel pratar i telefonen med sin familj medans jag kollar in filmer på nätet.


När vi åkte buss från Sköndal till Hökarängen(det tar typ 5 minuter) så började vår busschaffis prata i mikrofonen. Jag blev helt ställt och funderade på om allt stod rätt till, eller om det var nada att oroa sig över. I vanliga(normala fall) brukar man bara höra en stel robotröst.

- " Ja gott folk, nu har vi hamnat på vår slutstation, Hökarängen. Det är ca 10 grader varmt, fuktigt och molnigt. Jag vill tacka er för att ni åkte med oss idag, och ha en fortsatt trevlig dag".

Jag och Daniel som satt och diskuterade julklappar började att asgarva. Vad var detta? Jag var tvungen att kolla ut genom fönstret för att försäkra mig om att vi inte satt i ett flygplan.
När bussen stannade så började han om ;
" Akta er för gapet mellan buss och trottoarkant när ni lämnar bussen"

Tanterna i sina gigantiska kappor och minkpälsar lös upp som solar och trallade ut med ett leénde på läpparna.
Det var som om denna genomtrevliga busschaffis lyst upp oss allesammans.


Jag önskar dock att han hade sagt detta också;
"Vi är ca 20 cm högt upp i luften, se till att ha säkerhetsbältet på er tills bussen stannat och sänkts ner till markhöjd".



Voj voj! Nej nu vill jag hem. Jag är less på bageriet nu. Jag vill se på "A clockwork orange" och äta popcorn.


Haé!

Å en sån dá

Åh en sån dá!

Kort efter jag skrev det sista blogginlägget så drog vi in till Kista centrum för att käka lite persisk mat.
Jag skulle eventuellt leta efter nån mössa också, men det sket sig totalt eftersom man såg ut som en efterbliven hare i dem allesammans! Men hursomhelst..

Vi gick runt och letade efter ett gött matställe för oss att äta på, kotlett eller fisk? Kanske kyckling?
Plötsligt märkte vi hur folkmassan tätnade och hur småfjortisarna skrek av upphetsning.
Var det ett riktigt bra matställe de såg? Musse Pigg? The Jonas Brothers?



Nej det var såklart Idolgänget som var ute för att skriva autografer.
Jag ställde mig där för att glo på dem litegrann, men i ärlighetens namn var det inte ett dugg intressant.
Jag var mer intresserad av att hitta mat, och jag var ute efter kött!



Efter maten promenerade vi runt och letade fynd, och hela tiden hörde vi hur småtjejer skrek och kissade på sig medans idolkillarna sjöng. Kunde nog seriöst hitta kissfläckar lite överallt. Kändes lite som "The Sims" när man inte låtit dem gå på toaletten.

Variation av låtval var det direkt inte. "Im yours" var en storslagen favorit. Mina öron började att blöda.



Efter allt det så gick vi till en persisk matbutik där jag fick se 200 avkapade fårhuvuden i en frysdisk. Jag visste inte om jag skulle spy eller ta kort, så jag gjorde båda.
Iranier är så jävla äckliga, alltså!




Jag å Daniel i väntan på bussen! Min kappa har en läcker lejonman. Ser ni det?






Daniel med sitt persiska-gräs i sin persiska butik. Kan man se stoltare ut?

öhhhhh

Jag slog vad med Daniel om att han aldrig skulle kunna kliva upp klockan 10. Det kunde han. Och ensam sitter jag och undrar vad jag ska hitta på(förutom att skriva ett tråkigt blogginlägg). mmm... Alltså han skulle kliva upp tidigt för att göra ett ärende!


Jag är fattig, och det känns verkligen när jag loggar in på min sofistikerade internetbank. Men nog fan ska jag klara av att leva tills den 27e iallafall. Nemas problemas. eller? JAG KOMMER ATT DÖ!!!!!!!!




Jag har förresten blivit riktigt frisk och kry - till skillnad från förra veckan. Det enda problemet jag har är att låta bli att hosta som en sjuk lillebror i "Bröderna Lejonhjärta". Men det kan jag ta, bara jag slipper missären jag tvingades stå ut med.


Jag har fått en knöl i gommen, det vore ju verkligen toppen med att avsluta min sjukdomsperiod med lite cancer.



Vi hörs!






Willow

Ikväll bestämde jag mig för att vi skulle se filmen "Willow". Dels för att den är sjukt nostalgisk, och dels för att den är så jävla bra. Jag har vet inte exakt, men de två anledningarna hänger jämnt. Sen är Val kilmer rätt cool(slang för vacker och riktigt manlig).


Daniel hänger med i handlingen, skrattar till ibland när de två jobbiga skogsmänniskorna dricker öl och spyr, men efter ca 1½ timme tyckte jag att det blev lite väl tyst.

Vanja: (Vänder mig upp, tittar stillsamt mot Daniel); Men Daniel!!!
Daniel; (Spärrar upp ögonen); Vadå?! Vadå?
Vanja: Nu sover du ju igen! Nu får du fan skärpa dig, snart vill jag aldrig mer se film med dig
Daniel; Jag har sett! Vad har hänt med geten?

"Geten" i det här fallet var en trollkvinna i en skepnad av en get. Men hon hade inte varit en get i kanske en kvart, så detta upprörde mig.

Vanja: Hon har inte varit en jävla get i kanske en kvart!!
Daniel: Vad synd. Det var roligt. Hehe har de dödat grisen som försökte ta flickan?

Här ville han vara rolig och referera till filmens början, när det kommer en grishund till lägret för att döda flickebarnet.
Jag tyckte att Daniel var rolig, så vi skrattade lite.



Fyfan alltså, var ska man hitta en god filmpartner? En som inte somnar så fort man väljer att ha mer koncentration på filmen än personen ifråga?


Snusfri men rädd!

Btw, gott folk;

Jag har slutat att snusa. Har varit snusfri i ca 3 veckor, snart en hel månad. Jag saknar det lite, men endå inte. Det enda jag oroar mig över nu är tänderna. Kommer de att lossna helt? Jag har hört att tänderna blir sämre när man slutat, eftersom snuset dödat bakterier. Är detta sant? Och om man inte bajsat på 3 veckor, skulle det då kunna vara skadligt för immunförsvaret?

Jag har tappat en flisa ur en tand, och ännu inte gjort något åt detta. Det borde jag.


Har varit hålfri i hela mitt liv fram tills nu! Kan inte längre skryta med den bedriften(om jag nu har hål).


Jag känner hela tiden med min tunga på tanden. Jag kan inte slappna av! Hjälp! Hur mycket kan det kosta?



Det är skönt att inte vara förslavad under en tobaksvara längre, det var verkligen stört jobbigt. Nu vet jag ungifär hur slavarna som slet under Farao kände. Har dessutom en liten puckel på ryggen som de hade efter att ha släpat 200 trehundrakilossäckar upp för ett berg heldagarna.




Jag diggar Cher fett mycket, sjukt skön röst(faktiskt sant)


Technologic

Jag har under en tid lyssnat på "Technologic" med Daft Punk. De är bra.
Men musikvideon creeps me out. Den är fruktansvärd.
Lite som att se sigsjälv i spegeln på morgonen - om man bränt bort allt kött i ansiktet.



Daniel kom nyss hem från sin lilla äventyrsresa till Hökarängen. Han har köpt potatis, och nu tänker han jogga runt i kalsonger. Så typiskt honom.

Daniel:
Dom hade inte fisk

Jag: Va?

Daniel: Fisk fisk fisk (rotar i kylen och frysen)
Vanja, lyssna. Vi har en fisk. Vi kan laga fisk och ris, en fisk och vi kan också vi har... en kyckling. Vi kan göra soppa också.
Vanja: Ja

Daniel : Ja

Daniel: ja



Sen anklagade han mig för att inte lyssna. ! Jag hade ju fullt upp med att skriva ner det han sagt.

The guineapig

HAHAHAHA jag och Daniel har njutit av denna video hela morg...eller nej. Jag visade honom den en gång, men den gången var magisk. Vi skrattade, och sedan hotade han mig med att gnugga sitt sylvassa skägg mot min hals om jag inte gjorde mig klar för att gå ut(är seriöst rädd för att han ska kapa min halspulsåder).


Men jag har inte gjort mig klar än, jag sitter och kollar på den här videon. Den är för mig vad "Cat wisdom" var för 5 år sedan ( Desireé och Robin vet vad jag talar om). Helt otroligt.


vadå?

HEJSAN!
Om jag sa att jag älskade att springa på alla fyra när jag var liten? Vad säger ni då?
Antagligen att det stämmer och rockar ashårt!

Fattar ni hur jävla duktig jag var på detta? Ibland bättre än Sonja(hon var den ende som tävlade med mig). Jag tog ibland i så hårt, att en fartrand strök sig upp efter tyget i trosan.


Eller jag har ingen direkt jättestort minne av att jag tyckte det var kul. Jag gillade att bowla med mina plastkägglor i samma hall som vi brukade springa i också.


Men allra mest gillade jag att leka hund. Eller Lejon. Eller Dinosaurie.

Hursomhelst; morr på er.

Dag nummer 5

Hejsan!

Nu är jag inne på min femte sjukdag, och vad skall man säga? Bättre. 100% bättre än i Fredags, men fortfarande inte bra. Jag torrhostar och har problem med att svälja, sen är också fräschetskänslan begränsad.

Spelar ingen roll hur mycket jag duschar och gnuggar in mina skinkor med tvål så känner man sig som Dunderklumpens smutsiga blöjkompis.

Eller jag vet inte om han var smutsig, men har något som klart ser ut som en blöja. Kanske en trasa? Nu låter det dock som om jag sitter och skiter på mig hela tiden, faktiskt inte riktigt korrekt. Det vore kanske lite extremt. Jag menar bara att jag inte känner mig så fräsch.




Daniel är hos sin kompis och diskuterar viktiga saker, men jag beslöt mig för att sitta hemma och göra ingenting. Hans internet har strypts efter alla dagars intensiva filmtittande, vilket kanske var väntat dock.  Men det försvårar mina aktiviteter också. Det roligaste jag har att göra just nu är att duscha! Kanske dags igen... suck...


Måste fylla på min mobil också, den är helt tom. Men när jag legat och varit döende dessa dagar har jag inte riktigt tagit mig för den aktiviteten. Jag gruvar mig för inatt. Fyfan vad jag gruvar mig för inatt.

EN DRÖM

Efter ca 14 timmar sömn så drömde jag en liten dröm idag. Det hela började med att jag försökte få min mamma ur hennes sluskiga ex"pojkväns" hus i Latikberg, men slutade istället med en bisarr monsterflykt-bananza.
Monstren var inte alls olika Gremlins, men med ett grymmare uttryck i ansiktet.  Och så hade de livsfarliga laser-gevär de laddade en stund innan de tryckte av.
Under den tiden kunde man sparka dem i skrevet eller ta en och slå ner andra med den först nämnda.

Jag hade med mig Sonja och en tjej som såg ut som Veronika, men det var inte Veronika. Skitskumt. Jag hade även vid denna tidpunkt lyckats rädda mamma ur ett mörkt helvete och dragit in henne i ett annat.


Efter flera timmars intensivt skjutande med geväret, slungandet och försöken att få de andra att hjälpa mig att slåss så orkade jag fan inte mer. Jag bad alla att följa mig ner i ett hål jag sett monstren komma upp ur, med risk för att bli mördade. Jag visste inte vad som döljde sig i mörkret.

Vi hade med oss 2 barn eller något också, som jag inte brydde mig ett piss om. Jag blev mest irriterad över att de fördröjde oss och började att leka med monstren som... ja jag vet inte. Varför lekte monstren med barnen?


Vi kröp stillsamt ner i hålet. Jag först som hade med mig ficklampan. De andra kom tätt efter. Ett av barnen råkade komma åt en knapp på väggen, och plötslligt såg vi var vi befann oss.

- I ETT UNDERJORDISKT FANTASIHUS -  

Allt var verkligen svinstort, och vackert. Jag frågade mig hela tiden varför mammas ex bodde i ett husaktigt utedass när han bara hade kunnat hoppa ner genom hålet på golvet och leva som en kung. Men han har aldrig varit känd för sitt skarpa intellekt, så jag lämnade funderingarna bakom mig.


Vi gick och gick, över fontäner och rinnande vatten och fram till en dörr. En man stod där och välkomnade oss till den mest fantastiska plats i universum. Bara ett steg bakom dörren och vi skulle veta var vi befann oss. Vi ville verkligen fly, och vad kunde vara bättre än det underjordiska fantasihuset?
Mannen nickade och öppnade dörren. Vi steg ut och fick en se en skylt ;

- FARSTA STRAND -

Jag började att gråta. Det regnade och var grådassigt ute.



Slut



Ni som orkade läsa ska ha några extrapoäng!


Dag 4

Jag ligger inne på min fjärde "sjukhusdag", och vad finns att säga? Jag mår fortfarande piss och hostar slem i en påse. Jag har ännu inte kunnat lägga minnet bakom mig och skratta åt det.

Istället fick jag ögoninflamation på ena ögat. Sedan fick jag på andra ögat. Och nu torrhostar jag konstant medans jag kämpar för att svälja. Ibland går det inte att öppna ögonen - H Ä R L I G T

Hur kan man torrhosta och kasta upp slem samtidigt? Jag vet inte, just my luck! Jag önskar jag hade min kamera här så att jag kunde ta kort på missären. Men den gav jag till Sonja när hon skulle på galan!

Ibland skrattar jag till när jag ser migsjälv i spegeln, så jävligt är det alltså.



< jag har inga bilder, så fäst era ögon på detta om ni känner att det skulle behövas >


Daniel bjöd mig på bageriet och blev lite irriterad när jag sa att jag inte ville komma. Dels för att jag skulle skrämma skiten ur alla busspassagerare, och dels för att jag har ont. Jag skulle helt enkelt inte palla av det. Sen kan jag ju inte stå och hosta ner allt.


Well well, det måste vara sjukt kul att följa min sjukdom! hihihi!! Haré gött gött



Vinnare av Mama-bloggpriset


Woooohoooo!!




GRATTIS
till min storasyster Sonja som vann priset som årets bästa mama-bloggare! Det är hon värd, helt klart.
Hon har alltid kunnat skriva, och jag har aldrig tvekat på vad hon kan göra med det. När vi var små vad jag alltid asroad av att höra hennes historier om bigfoot etc. men även hennes trashiga historier om mig (not so much). Klassikern om Ica-kassen drar inte av för hackor heller direkt.

Sen en annan rolig grejj är hur många det är som vet hur pass sjuk jag varit i helgen, och vad jag gjort för att lindra det. Måste tvunget dra några exempel ;


Skrivet av min inhoppare till galan, Annelie;

"nu har det blivit så att hennes galasällskap ligger på deras hotellrum med igensvullna ögon och hostar slem i en påse, så jag vaknade av ett telefonsamtal med en förfrågan om jag ville följa med istället"

och så en kommentar;

"Postat av: Malin

Är det burri... Vad hon nu heter? För hennes dejt var oxå sjuk och hostade slem i en påse!?"



Och så skrivet av Sonja själv ;

"Maila mig med ert nummer om ni är fria för gala i morgon mellan kl 15 och 18.

Jag vill inte gå själv. Eller med en syster som medtar en plastpåse med syftet att kunna spotta slem i den."

 

 

Jag tror att man kan spika fast vid att jag var äckligt sjuk med en massa slem i en påse. So what? Man bryr sig inte om sånt när man mår dåligt!! Det enda jag tänkte på vad att överleva, och att andas. Och att spotta i påsen.

 

 

Sist men inte minst, en intervju med Sonja på Mamas hemsida ;

 

"Sonja är här för att ta emot sitt pris som Årets mamma-bloggare 2009. Som sista sekunden-sällskap på galan har Sonja fått med sig en av sina bloggläsare, Annelie. Syrran Vanja som egentligen skulle hängt med ligger helt utslagen på hotellrummet med feber och slemhosta."

 

Som tur är utelämnade hon påsen för en gångs skull. Eller så var det för groteskt att nämna i en så pass familjär tidning.

 

<- jag när man mådde som värst. Men det var INTE över på hästlängder.

 



Hursomhelst så mår jag lite bättre idag, men det enda som fattas är konstiga utslag och nån obotlig sjukdom. Drömde att min fot hade ett stort infekterat och köttigt sår på hälen, och att jag fick rengöra det med tops. Sant är dock att mitt öga är blodrött, och när jag frågade Daniel om detta sa han med lugn stämma;

"Vanja det är inte så rött, det är okej".

En halvtimme höll jag på att dö av att se migsjälv i spegeln. Vadår inte RÖTT??! Man kunde ju knappt se pupillern!



Sjuk o äcklig

Jag har haft mitt lilla "moment of weakness" och snorat ner Daniels kudde något så jävuskt denna afton. Jag är hungrig, törstig, besviken på migsjälv och otroligt grinig! VARFÖR bli sjuk denna helg? Varför missade jag chansen att göra något riktigt kul med Sonja? Så orättvist!


Till en början kändes det okej, men sen när jag skulle åka hem kändes det så onödigt. Men det var det ju inte när man tog en närmare titt på mitt blodiga öga. Nej fyfan. Jag sabbade verkligen allt.


Och när jag inte ätit blir allt 200 ggr värre. Jag fick iallafall i mig lite frukost imorse, men kunde inte njuta såsom jag hade velat och drömt om. Istället kämpade man med blotta sväljningsfasen.





Hehe man man har iallafall skrattat åt det också. Sonja tackade mig för en "intressant" helg. Ja det måste ha varit skitintressant att se sin syster hosta snor, rulla runt i en jacuzzi och sova konstant. Men jag hoppas att hon fick något ut av det endå. Vi fick ju iallafall se varanndra, och snart ligger hon väl lika sjuk som jag (med tanke på hur jävla utsatt hon varit).

Influensa

Jag mår sjukt dåligt. I helgen var det tänkt att man skulle ha roligt med Sonja, men icket! Istället blir man sjuk och nästan döende i nån jävla influensa. Jag kommer inte ens att följa henne på den där "årest mama" galan i eftermiddag. Jag blir bokstavligt talat galen!
Inte nog med att man hostar slem och har haft ont i varenda jäkla led i kroppen, så vaknade man imorse med ett igenvarat öga. Vi bor i ett jättetrevligt litet hotelrum(Med jacuzzi!!) och det enda jag gjort är att sova. Och bada såklart. Jag orkar inte prata, och gör det endast om det är nödvändigt. Jag ser ut som ett monster!
Nu ska jag lägga mig i sängen och må mer dåligt tills Sonja kommer hem. Sen ska jag åka hem till Daniel och fortsätta må dåligt tills dåligheten går över.
Heya

För jag är en äkta hottentott!

Min mamma brukade sjunga den här låten för oss(eller mig iallafall) när vi var små. Hon kunde den utantill och minnet väcktes när Pubes skrev om slaviska låtar i sin blogg! Den är mer fin än slavisk, men som jag skrev till henne så är den kanske lite fel om man tror att alla negrer(svarta människor) fortfarande lever såhär i dagsläget.



Jag gillar den verkligen, men kommer att vara alldeles för lat för att sjunga den för mina egna barn.



Lite mer Pinky









Två saker(kanske 3) som jag glömt att nämna var att jag faktiskt led av akut vätskebrist mot slutet av föreställningen! Efter att ha stått upp i nästan 4 timmar och svettats med främlingar tog kroppen ut sin otränade osundhet och sjönk ihop som ett torkat russin. Desireé bad en vakt om vatten, men istället drog han mig över relingen och armkrokade mig brevid scenen för 50 koppar vatten och godis.

-"härligt", tänkte jag på vägen bort. Det gjorde jag faktiskt, för sajtan vad dåligt jag mådde. Att stå upp länge är inte min grejj, speciellt inte när det är varmt, fuktigt och trångt.

Men sen skämdes jag lite över att jag inte är nån hårdrockande "all night´gal" som står ut med vadsomhelst. Jag är en pussy, and not so proud of it. Får ta med mig en liten picknick-korg nästa gång, vilket definitivt skulle göra mig mer rocker(not)!!

Men jag missade ingenting, det var kanske 5 minuter kvar av föreställningen. Så jag hade klarat av det mesta innan det sket sig med andra ord.


Andra saken är ; fan vad den tjejen är tränad. Jag har aldrig skämts så mycket över min kropp som denna kväll. Sen onanerade hon med andras händer under föreställningen också. Visste inte om jag skulle tycka det var coolt eller extremt tändande.






Nu ska jag försöka fixa mitt spotify, är så jävla less musiken. Sen är det något fel på min lista, så jag kan inte ändra ordningen på låtar eller adda nya. Alltid ska det vara något!





Getballe

Ikväll åker Daniel bort, och kvar blir lilla jag. Kan inte åka någonstans, utan sitter på samma plats och gnider tills imorrn då min syster kommer till Stockholm!.

Jag vaknade relativt tidigt idag(11), och kände rent instinktivt hur jävla sugen jag var på kött. Kycklingkött. Kött som Daniel tillagat kvällen tidigare i sin persiska rätt! Fullträff, och en halvtimme senare var jag mätt. Lyckligt slut med andra ord. Eller en extremt tråkig dag, vad tror ni?



Att inte kunna åka någonstans gör mig rätt seg och uttråkad. Mitt SL-kort gick ut igår, och det nya börjar inte gälla försen imorrn. Suck. Nej fyfan, nu ska jag rycka upp mig och kanske skriva en novell om något som berör.


Vi höres



Pink

Jag har så mycket att berätta, men jag orkar inte. Kan summera med att kvällen blev riktigt bra, och att våra platser var som ett stänk från himmelen. När vi var på "Walking with dinosaurs" hade det verkligen förbättrat om vi sluppit sitta så förbannat högt upp. Men det var gött endå!

Den här gången stod vi precis brevid scenen. Min kamera dog, men jag hann iallafall filma entrén ;




Vilken jävla idiot laddar inte kameran i förväg, säg? Vanja Abrahamsson. Men Desireé fick iallafall några schyssta bilder innan hennes kamera också dog. Ingen lyckad fotokväll precis.



Nu ska jag grämmas och må lite dåligt, sen ska jag och Daniel till Cosmonova!

Går bra

"Det går bra nu" som Petter rappedirappar i sin musik just nu. Däremot så undrar jag var Desireé tagit vägen då hon knappt svarar på sms! Men ikväll blir det iallafall Pink och på fredag kommer kanske Sonja hit till Stockholm.


Jag har med andra ord en riktigt trevlig framtid att gå till mötes, om inte någon dör då. Vilket jag hoppas att vi slipper! Snacka om moodkiller. . .



Jag sitter här och luktar fräscht(nyduschad) och svävar bort. Jag har en hudconditioner som är totalt värdelös dock, den luktar gammal kärring och är dryg som fan på ett dåligt sätt. Går inte att jämna ut. Nej tvi, är alldeles för snål för att köpa ordentliga saker. Men jag får väl lita på att jag är söt endå *hihi*



Nej nu ska jag sluta snacka en massa bajs som vanligt. Jag såg nyss på "Beowolf" eller vad den nu heter. Den där mytiska krigaren som knullade med en demon som var precis likadan som Angelina Jolie, men det börjar inte så. Jag tycker att den är rätt grym. Punkt.


hej hej!





Jag minns när jag visade min klass denna video. Som väntat blev Malin helt gälen.

Har det så jääkla gött

Jag har inte tid att sitta här och prata en massa gojja, men jag skall säga er en sak. Jag har det gött här i sthlm.


Daniel lagar mat typ konstant, jag diskar nångång och så kan jag åka in till stan när jag vill och bara låtsas att jag är något! Har köpt en ny kappa(fick lite pengar av Daniel för att jag inte snusat) som gör att jag ser ut som en spydig överklasskärring. Det är som en liten minkpälsaktig sak runt kragen(som jag har tänkt ta bort när jag känner för att bli migsjälv igen), men det är snyggt. I like it.


Jag träffade min moster igår, och jag blev bortskämd som interduga. Hon bjöd mig på dyrmat på en dyr resturang, samt gav mig en hundring när träffen drev till enda. Vi promenerade runt på stan och pratade etc, det var verkligen skittrevligt! Hon är en genogó människa. Herregud vad hon slösat pengar på mig i år, fan inte riktigt klokt !
Synd att Kristina inte är hemma, hon är istället i Italien och slavar för nån galen mansgris. Hoppas det löste sig.



Nu ska jag ut på stan. tror jag, Är lite less på att sitta hemma hos Daniel nu!






Framme i stockholm

Nu är man alltså i stockholm, men hur man kom hit är en helveteshistoria som får det att svida i mina ådror.
Jag och Desirée hade packat, fixat skjuts och satt oss för att vänta på planet ute på Vilhelmina flygplats.

Klockan tickade, jag gick på toa och såg sedan handsprit som jag ville gnida in mig i (alla äckliga as som tar i dörrhantag etc etc). Desireé gjorde detsamma. Tiden gick.

En medelålders kvinna kommer och sätter sig framför oss. Hon har en dyster och aningen hopplös blick medans vi satt och väntade på besked om att få gå ut. Men ocket. Planet kom inte.
En kvinna som jobbade där meddelade att det skulle vara försenat med ca 15 minuter.

- Jo tjena, sa kvinnan som satt framför oss
- Jo så är det
- Det är alltid något strul, imorse kom jag mig inte ens iväg, och nu är planet försenat! Jag kommer aldrig hinna till kursen.

Hon som jobbade där suckade och vände på klacken medans kvinnan fortsatte;

- Jag skulle ha åkt imorse, hade betalat över internet och tagit med mig orderbekräftelsen, men jag fanns tydligen inte i deras dator. Jag hade betalat 3000 spänn, men sedan hade de mage att säga att jag kunde köpa en ny biljett för 2500! Jag fick inte ens åka som standby fastän det fanns plats på planet. Det var ju deras fel.

Alla som satt där inne riktigade nu sin uppmärksamhet till den missnöjda resenären.

- Det är alltid strul! Varje gång jag åkt. Förra gången fick 2 pers kliva av, och en annan gång fick en person kliva av eftersom de överbokat. Och så försvann bagaget i 2 dagar också.

Jag och Desireé höjde på ögonbrynen av förfäran! "Men det kommer inte hända oss", tänkte iallafall jag. Det enda jag störde mig på var hur jävla lång tid det tog för planet att komma.



När det hade gått en halvtimme kom det och alla började att marschera ut i rask takt. Vi letade rätt på en bekväm plats att sitta på och väntade. och väntade. och väntade.

Efter ca 10-15 minuter blev vi varse om att det var för tungt på planet. 4 platser kvar men för TUNGT. Så jag och Desireé fick kliva av. Vi fick vänta i 45 minuter på att veta att vi inte fick komma med, trots att det fanns 4 PLATSER KVAR!! De måste ju räkna med att folk har bagage med sig för helvete.

När vi gick ut grep kvinnan tag om min arm och sa "Klaga på deras hemsida, det tänker jag göra".

Ja det ska jag tamefan göra. Men hursomhelst så blev vi förbannade etc etc, men tog bussen på kvällen.
Istället för att resa bekvämt och snabbt, så fick vi göra motsatsen för ett dyrare pris. Plus att man var lite halvsjuk med en rinnande kran.




It was NOT a party




Ni har nog hursomhelst inte orkat läsa min dryga och långa text. Men ni som orkat ; grattis. Det var strongt. Klaga med mig på hemsidan är ni schyssta, ju fler destu mer MAKT! Jag vill tvinga dem att åka buss till Sthlm som jag fick göra. Eller åka flyg till Norge och bo där en vecka(det ultimata straffet).

Vi hörs

Åderpåligt

Ikväll sitter jag och spelar "Hitman"




Det är så dem skall tas!

Musicvideos

De tråkigaste musikvideosarna måste endå vara gjorda av Britney. När hon dansat och gjort lite coola trix så har det varit okej, men enda sedan hon haft sitt mental breakdown har det varit "tippa på tå och visa rumpan" som gällt(har nyligen sett den nya videon av "3").
Visst är det inte vilken rumpa somhelst, herregud det är ju BRITNEYS rumpa! Men även den bäste kan bli lite less.


De bästa musikvideosarna är de som får mig att bli glad eller öh... som har handling i överlag. Somsagt så kan alla dra ner byxorna och dansa en kåt indiandans, men inte alla har kreativitet till att hitta på något nytt och vettigt.




Tacka vet jag Aqua! Lättklätt men smakligt och inte äckligt.


Detta är dock ett undantag ;



Fy skäms, Lené! Men jag förstår henne. Det var despirata tider då det var inne att alla skulle sjunga om knull för att lyckas. Men jag tror inte hon lyckades riktigt endå, borsett från att ge ett mörkertal av män en boner.



Nu ska jag gå ner till mamma och äta eller något. Har tråkigt.

Bajs

Jag säger ; bajs.

Jag har mått bajs de senaste dagarna faktiskt, mycket pågrund av mitt arselsittande inomhus. Bilen fungerar inte heller, så det är ett gigantiskt plus för min hälsa. Är faktiskt rätt skönt att gå när man inte blir fångad av en stormvind(fantiserar om hur jag står där med en fläkt trots att det blåser som satan).


Men i helhet vill jag beskriva mina dagar som bajs, om det går. Ska försöka hinna göra klart allt innan torsdag också, får se hur det går.

Min spanska granne rockar på med nån musik jag inte orkar lyssna på vad det är :) Nä nu ska jag röra mig vidare.. Jag ska gå ner till mi madre.

Andra playa avenyn del sol

Jag har kombinerat namnen av de två serier och sett på ikväll ; Playa del sol och Andra Avenyn. Kreativt som interduga.

Annars har jag inte gjort så mycket, var på bodycenter med Merika en sväng och sedan skjutsade jag Desireé till jobbet på Tallbacka. Jag ska väl till sthlm på Torsdag, kanske, om jag tänker som jag ska.

Eller så åker jag lite senare, men det är tveksamt! Måste vara säker på att jag tar mig med så att man inte missar Pink-konserten. Orkar inte sitta på en buss i 300 år heller, få min röv alldeles insjunken i lågbudgetproducerat bomull.


Nu ska jag sätta mig och känna mig fet och fortsätta med serierna på datorn. Sen ska jag duscha! ihihihi

RSS 2.0