Halloween


En fjant med blod i mungiporna(sa till alla att det var mens), katten och Rödluvan





Mimmi med sin fantastiska toalettpappers-present. Den var så bra att hon lämnade den kvar i min lägenhet!



- Jag var och är väl som vanligt ingen som kan något om kroppshållning. Så inom några få år kommer jag att vara lika skrumpen som en ostkrok och kanske lukta som en också(mm?). Hursomhelst så tog jag väldigt lite kort, Mimmi däremot tog en hel del. Man får kanske se senare.


Har för iövrigt känt mig så jävla hemsk hela dagen. Man har känt sig ful och fet och äcklig rent allmänt, men jag antar att det är the Halloween-spirit som tagit övertaget, men det mesta gick över då Desireé hälsade på.

hahaha vi såg en skitkass film med Chevy Chase, herregud.. De hade en unge som lekte vampyr konstant, och som fick ligga i en låda hur ofta han ville och hoppa fram och anfalla folk. Jag är dålig på att återberätta, så ska inte försöka mer än så.!





Halloweeen

Ja ikväll ska vi alltså fira Mimzy och allt vad det innebär med hjälp av utklädnader, och jag tror det kommer att bli rätt kul. Eller jag hoppas iallafall det! Hursomhelst så är min utklädnad supersugig, men det skulle inte alls förvåna mig om jag vann resan på hotellet för 2 till London.
- Juryn verkade höga förra året, när den sämsta dräkten vann när det fanns en riktigt cool "Two face" från Batman att rösta på. Jag skämtar inte, det var den snyggaste utklädnaden i Vilhelminas historia(enligt migsjälv och den enda gång jag varit på halloweenfest).


Ska försöka att ta lite foton och skit, i den mån jag orkar. Jag är alltid skitvärdelös på det.




Thomas barn blir alltid helt cp när han spelar denna video, och vem kan klandra dem? Den är ju skitbra! Borde ha klätt ut mig såhär och svamlat "Hugga wugga" till alla ikväll istället. Försent *lessen tår*.

Lovely

Första natten i min säng var himmelsk. Seriöst, det var verkligen det! Man vaknade inte av att man glidit ner med huvudet i ett hål eller stukat kroppen i ren allmänhet - som man gjorde i Daniels soffa.

Men den var okej, man hade ju iallafall en plats att sova/ish i. Det är det som räknas, i guess.


Nu ska jag ner till mamma, och sen gå på lite blodjakt eller något. Sen ska man hälsa på Thomas! Och sen ska man hem och städa... yay :) Ska fira Mimmi imorrn, men hon fyller inte år försen den 5e dock. Men vi ligger framme i tid.

Heya

Wow grisigt



Har ni hööört!


Jag plågade Desireé med denna film när Daniel var hemma sist, men i ärlighetens namn så tror jag hon satt och smånjöt. Ungifär som när man låtsas att inte bli kåt när man ser en porrfilm, fastän man blir det (väldigt fin liknelse).


Nu ska jag borsta tänderna klart och krypa ner i min säng. Imorrn ska jag leta fram låtsasblod eller eventuellt nån bekant med lite mensblod till övers. Jag behöver ju det till halloweenfesten på fredag för att kleta i ansiktet. Annars kommer jag bara att se ut som migsjälv. Min utklädsel kommer dock att suga röv, så det kvittar egentligen.

Men man måste ju göra något!


Höres!

i am not a whore

Som ni märkbart kan se i min rubrik kan jag verkligen inte komma med något vettigt att skriva idag. Jag skrev "i am not a whore" eftersom jag lyssnade på en låt med samma titel = NOLL kreativitet!


Annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga, jag åker hem ikväll. Men jag åker endå snart igen för att se "PINK" på hovet med Dessi pessy. Lär bli gött, får se vad man hittar på innan! Kanske man sätter sig för att ta en liten sup, eller så kanske man träffas för att diskutera hur intressant det ska bli( vet inte vad jag ska skriva).



Jag bör packa nu men orkar fan inte. Daniel är ute och jag har suttit hemma och frossat i mig 2 kilo räkor eller något(lyxhora, if i was a whore, witch im not). Ska städa bort lite och klä på mig något vettigt. Sitter här i Daniels gamla tröja och mitt eget skinn. Ursch.





Bilder fra igårkväll. Kempegott!


Herrejistanes...

Det finns fan inget värre än att befinna sig i landets huvudstad och inte hitta något som passar, klädesmässigt! Igår sprang vi runt på divirse billiga ställen, med assnygga kläder, men såklart så finns det inget som passade mig. Jag brukar bli så förbannat att jag vill åka hem med en gång, men försöker kontrollera mina känslor.


Det måste ju finnas något där ute för folk som mig. Jag menar, herregud... jag behöver ju inte en gaffeltruck för att ta mig ur huset precis. Kanske en liten buffert, men inget fordon! Suck.


Och så var jag på "Buttrix" för att leta halloweenkläder också, men fann inte ett skit. Eller jo, men allt kostade skjortan. Vemfan betalar 60 spänn för en liten mustach? Jag menar herregud... skärp er. Jag får ta en penna och fyll i, eller be en manlig bekant att odla och sedan raka av till mig GRATIS!!


Nä nu ska jag till Daniel på bageriet, sen ska jag ut och kika på stan igen. Wish me luck.





musical masterpiece

För er som missat den fantastiska filmen "TROLL" har på allvar förstått vad ordet "missat" överhuvudtaget betyder. Det är som ett stort hål i era liv som ni inte lyckats fylla helt enkelt, med pure kvalité. Och det är synd.


När jag var liten brukade jag sätta på filmen bara för att skryta för andra hur coolt det var för mig att se sånna hemskheter, för egentligen fick man ju inte se sånt. Lilly fick absolut inte göra det. Robin kanske fick se glimtar.

Jag tyckte att låten var så tokfrän också dessutom, så jag brukade rocka loss som värsta björnen på bumbibärssaft när ingen såg på.


Och vad tycker man idag? ja vad säger man.. beställde hem filmen på dvd för drygt ett år sedan, och söker upp låten ibland på youtube(som idag) för att åka tillbaks i tiden då man brukade rocka loss. Som en björn på bumbibärssaft. Och för att psyka mimmi(hon hatar troll).

"Tyvärr" fick man 2 till priset av 1, dvs andra filmen med samma titel fast med en 2a efter. Har aldrig orkat se den, och kommer nog förmodligen aldrig att göra det. Kanske när jag är riktigt full eller ligger på min dödsbädd. Men skulle jag ligga på min dödsbädd hade jag nog sett något annat... Kanske Forrest Gump? Nah kanske Änglahund.





awww... Härligt! Im rockin the shait outta this badboy! enjoy..

Walking with dinos




Här är alltså min polare, herr T-rex på sin arenaföreställning i Stockholm/Globen. Jag kikade igenom mina bilder och insåg snabbt att mer än hälften av mina kort var värdelösa. Vi hade till en början helt värdelösa platser(sen bytte vi och satte oss längre ner). Men jag lägger in lite endå.




Det var någon i Daniels kvarter som skjöt lite med sina ordinary raketer, och vad passade inte bättre än att jag ställe mig för att posera? Det gestaltade lite vad jag kände under det ögonblicket (lite fet och gasig bl.a) Detta var alltså före showen.


Detta var precis när vi hade hittat platserna. Jag tvingade fram ett leénde trots min cpstress som låg kvar efter att ha letat just efter platserna vi skulle sitta på. Men jag är iofs stressad hela tiden.



Sen har jag inte så mycket mer att förtälja, kan komma fler bilder sen, eller eventuellt nån film.





Det är inte jag som filmat, men tror det är från samma kväll jag var där. It was very intressanto. Önskar man fick sitta längre ner, men hursomhelst! Vilken kväll. Häh va kul!

Gimme pizza proonto!!

Nu sitter jag ensam i Daniels lägenhet, och snart mina vänner ska jag bege mig ut - ensam. Jag är som en lost jävla bebis när det kommer till att orientera sig, men hur svårt kan det vara?

Det värsta som kan hända är väl att Daniel måste hämta mig på nån sliten liten hamburgebar i Rinkeby. Eller att jag säljs som en sexslav. Vi får helt enkelt se vad tiden utvisar sig!


Jag vet inte riktigt vad jag skriva, vi har faktiskt inte gjort så mycket alls sedan jag kom hit. Igår drog vi till hans morbror och såg på nån halvkass film om "bröder" som ber sönder halspulsådern på unga kvinnor(och män). Efter det drog vi hem och sov faktiskt. Som ett par pensionärer.



Nä nu ska jag klä på mig och dra! Adrenalinet pumpar.


p.s! Daniel ska baka pizza till mig. hihihihi!

hemma hos Daniel

I skrivande stund ligger jag och försöker sträcka ut mig i Daniels bäddsoffa. Han har beskrivit den med ord som "fantastisk" och "underbar", men jag vet inte riktigt vad man skall säga om den saken. Under natten drömde jag konstiga saker, som att man blev jagad och nästan våldtagen. Men det är väl antagliglen bara för att jag är i sthlm jag tänkt så, för en våltäkt är väl lika vanligt som fikabröd ä hänna.


Igår var vi och lånade en tråkig film också, som vi knappt såg på alls. Jag låg och halvsov enda tills vi skulle bädda ut soffan. Innan det hade Daniel legat på golvet för att sova med en liten filt. Antagligen hade de inga sängar i Iran, utan levde i stora grottor som "familjen flinta". Att sova på golv är no big buisness för denna karl.


Nä nu ska jag kanske äta lite kyckling med ris. Det tycker jag låter hemskt lockande.



Idag fyller Fia(Syrrans dotter) 4 år, så grattis till henne. Jag har skitdålig koll på barnens födelsedagar!


Härligt härligt

Japp då är man alltså här, vid bloggen igen. Desireé sitter framför tvn, och jag framför datorn och chattar med Daniel, som jag ska få se imorrn igen(yay)!

För er som ÄNNU inte vet, skall jag skryta ytterligare om att jag ska åka och se "Walking with dinosaurs" som visas på lördag i inget mindre än GLOBEN. Iofs visas allt i Globen. Globen är som en använd stekpanna med gamla ägg i. Men gamla pannor med gamla aromer får maten att smaka destu bättre, i guess. Barn-Vanja skulle ha skitit ner sig.


Nu ska jag sätta mig med handen i byxan och glo på "Despirate houswives". Kanske man tar på sig morfars gamla nätlinne också, who knows!


Är glad att jag har mina vänner också, de är okomplicerade(den mån det går) och man vet var man har dem. Däh äh göttah.

King.com

Igår så satt man och käkade godis så pass mycket att sockret tog övertaget. Jag mådde så illa att jag ville spy! Hade bara köpt en liten påse, men det räckte för att få mig pissig och helt slöslappig.

Idag ska man väl hälsa på thomas, men innandess ska vi väl försöka fixa lite lunch(ofcourse). Men nu ska jag spela lite på king.com, det är coolt. Ska försöka rädda katter ur en brinnande skyskrapa. Ännu coolare.


Heya

Fab day

Ja praise the lord vad man haft det gött idag. Man blev bjuden på Lunch av Bengt, sedan.. öhh... köpte man mat till Viktoria som slet på sin lilla hälsobutik. Jag menar inte att jag levt som en prinsessa, utan det har bara varit trevligt.

Just nu står mamma och steket kotletter inne i köket, och innandess var vi på den superorginella butiken "Klädiz" nere vid stenmans och handlade byxor.
 De måste ha tänkt "mmm... vi vill ha ett hippt och fräscht namn, något ungdomar kan relatera till.. de brukar skriva kramiz och puzzizar i slutet av konversationer på msn... vi säljer kläder.. klädezz..nej... KLÄDIZ!!!! Där har vi det!"

Men i ärlighetens namn säljer de mest kläder för medelålders kvinnor. Men det är också bra! Med lite större storlekar och sånt, det är inte helt fel, tycker jag vars röv som bara blir större och större för var dag som går.


Nä nu ska jag kolla upp vad jag och Vickan ska se för film ikväll! Har fått en skitbra hemsida där man kan se filmer och serier gratis utan att behöva ladda ner.

Tipsa moi

Tipsa mig gärna om lite bloggar btw, har frågat förut men fick inget direkt napp. Någon ni känner kanske som skriver bra? Någon som jag känner till? Helst inte nån Blondinbella eller fjant som.. Kissie. Det vore trevligt!


Nyvakna drömmar

Hejsan svejsan! Jag somnade som planerat innan klockan 12 igårkväll(eller jag minns inte) och drömde konstiga drömmar. Har inte den blekaste om vad, men jag otrivdes i varjefall riktigt ordentligt.

Natten innan så drömde jag att jag kunde flyga, om jag verkligen ville med andra ord. Folk blev imponerade när jag kunde hoppa av en stege och göra otroliga saker baklänges, medans Thomas, min bror sade ;
-"Vanja, skylta inte med vad du kan göra, höll det mer undangömt, annars blir det kaos".

Varför han sa så har jag ingen aning. Han var säkert skitavis, för vem vill inte flyga?


Jag är uppe tidigt som vanligt, it´s my duty. Snart ska jag och min mor gå och handla, vi får se vad det blir till lönch.





Jag tror inte att dett riktigt kickade in som en trend... Skulle man ha det där trosliknande ovanpå byxorna? haha knappast. Jag skulle känna mig som en gigantisk baby. Jag skulle lägga mig på  rygg och låta min mamma klä på mig.

Howdy hey

Nu sitter jag med tandborsten i munnen och funderar på att lägga mig för att sova. Men innandess hade jag tänkt ringa Daniel, som jag tydligen skrämde upp rejält denna afton med min underliggande arghet.

Jag berättade att jag hade fixat bilen, sen hade han tänkt fråga om vi kan åka i bilen nu. Dum fråga, brukar jag tycka och säga. Mitt i meningen stannade han upp och sa "nej nej, det var inget". Jag är nog inte en speciellt snäll flickvän om han känner att han ska behöva vara rädd för mig. Men men! Respect.


Nu ska jag ringa honom innan vi ska sova, och han ska berätta om sitt nya playstation som han köpte idag. Han var helt i extas, och det är jag med litegrann(om det fungerar med andra ord). Jag längtar tills nästa vecka! Då blir det Dinosaurier, god mat, sällskap och tvspel!



Sabotage - nej

Idag så åkte jag och min mor in på Däckmetropolen här i Vilhelmina för att höra om de eventuellt hade ett däck att spika fast på vår bil igen.

- De sa dessvärre att de inte hade begagnade, men att de hade nya som var redo att konsumeras. Jag suckade förstås och undrade vad detta skulle kosta mig. Men det var inte så tokigt endå, "bara" 650 spänn för ett nytt däck. Desireé hade skrämt upp mig med summor på över 1000 spänn, och jag såg framför mig hur mina besparingar sakta men säkert skulle sippra ut, lika fort som luften gjort ur däcket den där kalla vinternatten.

Senare gick han och öppnade bagaget och kollade på mitt supersaboterade däck och förklarade att det var punka. Det var ingen mystisk och elak människa from the "hood" som hade saboterat mitt däck. Det hade helt enkelt bara exploderat som en ballong på flera olika ställen.


Så det var alltså historien om min ickesaboterade bil! Spännande kan man tycka. Eller bara jävligt ointressant och slöseri med tid.


Nu ska jag hänga lite vid datorn, sen ska jag äta och hälsa på Desireé!

p.s! Jag betalade bara 600 spänn för däcket. 50 kronor att lägga på annat! YAY!!! d.s

Allmänt hotad!


Igår så märkte jag och min mor att högerdäcket på bilen hade punka. Vickan sa att det inte behövde vara hål, och kanske att det gick att pumpa upp endå! Så ikväll kom hon och familjen förbi för att inspektera tragedin medans jag och Desireé gick på promenad, eventuellt ta det till OK för att fixa.

När vi kom tillbaka så ringde vickan;

- Ja hej, du det går inte att göra så mycket åt det där däcket, eftersom det är knivstucket flera gånger

-  Jaha? Okej det lät ju...

-  Så det blir väl så att ni måste skaffa ett nytt däck, men vi har satt på extradäcket så att ni kan köra till verkstan

-  Okej men det är ju bra iallafall!

-  Ja, jag tycker att du borde polisanmäla detta


- ja men de kan väl inte göra så mycket?

- nä jag vet inte, men det borde göras endå


Så nu har jag funderat på om jag har några fiender under kvällen och kommit fram till.. öhh.. nej.
Jag känner ingenting angående det här, ingenting personligt iallafall, antagligen några fjortisar ute som underhöll sig med lite sabotage helt enkelt. Men klart det svider med tanke på vad ett däck kostar! Hävvä pävvä. Hade varit kul att ta dem på bar gärning dock och springa ut som en hispig liten kärring, vråla, ringa polisen och få lite cash i skadestånd.


Men nåväl! Det kändes lite som ett leva i ett smutsigt kvarter i the Bronx, med fiender som lurar och försöker sabotera i ens vardag. Snart införskaffar jag mig en pistol och lite övervakningskameror, kanske en ögonlapp och en guldtand. Yo!



Dont mess with me, biiatch!

The end of everything

Idag så vaknade man relativt tidigt som vanligt, och nu sitter man hemma hos mamma och förbereder sig för arbetsförmedlingen. Jag tycker att arbetsförmedlingen är seg och tråkig, men jag antar att det är okej.

En natt så drömde jag att hela min familj var samlade här i Vilhelmina, eller det kanske var Latikberg, men whatävva! Hursomhelst så var vi hotade av en gigantisk naturkatastrof, och vi alla visste att vi skulle dö vilken sekund somhelst.

Jag satt mest och grät hysteriskt för jag ville verkligen inte dö. Jag ville leva! Jag tänkte på mina stunder som barn, hur lycklig och sprallig jag var. Sen dog vi antar jag av ett gigantiskt eldklot.

Jag fick förmodligen allt detta av den nya filmen med Nicholas Cage "Knowing". Jag tyckte inte att den filmen var bra, men effekterna var väl okej. I början sa Daniel "jag tror jag kommer att gilla den här filmen".
- En halvtimme senare låg han och snarkade i mitt knä.

Jag ska väl inte skita på filmen helt och hållet. Tänk att det är ett helt filmteam och människor som kämpat skiten ur sig för att skapa ett mästerverk, men ja vad ska man säga.. Jag vill hellre se "Änglahund" eller "Feivel i Amerika".





Det finns sjukt bra låtar med mitt namn!!

Ljudbuss, shcee

Nu sitter man hemma hos mamma, med en bil ute på gården som inte fungerar.
Däcket har sjunkit ihop som en blöt pung, och det går helt enkelt inte att köra, såvida man inte blir jagad av en psykopatisk våldtäktsman.

Så vi har "dessvärre" fått röra oss till fots för första gången på kanske ett halvår.



 Loving it



Vi fick även testa en slags ljudbuss som låg vid Volgsjöskola, som spelade.... just det! Ljud. Very intressant med vargar som ylar etc. Tycker faktiskt om sånt, känner mig avslappnad och rar. Som en liten bondflicka. Sen fick man rulla runt bland 20 gigantiska kuddar också, inte helt fel. Måste poängtera att Ugglan i spelet gjorde en het rapp, som jag även spelade in i hemlighet. SÅ COOLT!!!

Till middag blir det fisk med pesto, och ikväll promenad med Desireé. Jag saknar Daniel så mycket att det gör ont i magen, eller så är det för att jag är hungrig jag har denna känsla. Men jag tror inte det. De talas om gas på tvn, kan det vara problemet? Hursomhelst! Jag saknar honom i varjefall jättemycket, redan. Han är så snäll och tålmodig med mig.

Lessen i ögat


Ja nu har man vaknat, klätt på sig och tagit farväl av Daniel som åkte nu på morgonen med min moster Annika till Stockholm.
Det var jobbigt som fan, dels för att det var tidigt och dels för att vi var vakna så jäkla sent inatt och glodde på "Americas got talent", "scrubs" och nån annan värdelös sak på tv.

Men jag ska dit inom en vecka endå, och se på "Walking with Dinosaurs". Deni! Men klart det kändes tomt när jag såg honom sätta sig i bilen. Kvar blev hans gamla teglas och använda tuggummin på bordet *stor sorg*



Den där tröjan gav jag honom på hans födelsedag, plus antirunkkräm och en "jättefin" tavla som man själv målat. Självklart var det krämen som tilltalade honom mest. NOT! Hehe det var tavlan. Men endå, lite kul.





Och så ett roligt skämt :
Varför stoppar man p-piller i näsan?
- för att slippa snorungar

Get sexy

Jag tyckte till en början att den här låten med sugababes(rubriken till inlägget) var skitle, och det står jag fortfarande fast vid. Men endå så har jag dragits till att lägga upp den på min spotify-lista och lyssna på den ibland.

Bilden till denna låt är ingen minde än denna : klick

Jag vet att tanken var att få dem att se så sexiga ut som möjligt. Men vad sysslar de med? Den mörka tjejen ser ut att försöka sätta sig, kanske bajsa i skogen och torka sig med asplöv, och de andra är bara tråkiga. Men jag är iofs ingen karl.

Om jag vore det kanske jag hade satsat på datorskärmen för längesen.



Nu drar vi till Latikberg vilken sekund somhelst, och det ska bli kul! Härligt med mat.

Segartat

Jag har inte skrivit i min blogg på ca 10000 år av den enkla anledningen att... ja vadfan. jag har inte orkat. Sen har jag inte speciellt många läsare heller för den delen, så det loosar ingen på.

Daniel kom i varjefall i onsdags, och sedan dess har vi yrat runt i vinden, sett på "lilla grisen wilbur" och firat hans födelsedag. Igår var vi på dop för Thomas 3 barn Molly, Tim och Moa och på kvällskvisten så drog vi dit och lirade lite guitarhero, pratade om Daniels 6 tår och drack lite vin. Supernice!


 (klicka för att få bilderna större)


 Superb bild, Annika passade på när jag skrev sms till vickan

 Min moster Annika och mamma

 Lilla Moa stod på tur att bli döpt. Sen är jag jävligt avis på Susannes blanka frilla!


Ikväll kanske vi ska till Latikberg och käka lite hos Annika, och efter det ska jag och Daniel ha en kväll på tu man hand. Tanken var att han skulle åka hem ikväll, men när min moster dök upp så pass lägligt ska han åka hem med henne på Tisdag istället! High five!


Jaja, vi höres och slynez everybody

Fettosprogram is the shait

Hellu!

Idag så ska man försöka åka på bodycenter och träna bort det fett som attackerat mig under helgens gång. Allt från pizza, negerbollar och ostkrokar har åkt ner i halsen utan någon somhelst hejd. Det är fruktansvärt.

Jag låg och kollade på min mage igårkväll och utbrast "Fuck, vilken fet mage jag har". Daniel(som jag hade i luren) pratade om något helt annat och blev tyst en stund, men sa sedan "Va?... öhm.. haha jag saknar dig Vanja, du har ingen fet mage". Det var en liten tröst, men det enda som kan få mig att må bra är att se på fettoprogram.
"Jag behöver då minsan ingen lyftkran för att komma ut ur huset!!", brukar jag säga med stor övertygelse. Sen brukar jag dansa lite framför spegeln, det kan minsan inte dem göra!


Nä nu ska jag snart dra och måla lite picasso, ha en bra dag!




Wowowowow

Ja det blev så att man drog ut en sväng igår endå! Det var trevligt, även om man blev överdrivet trött mellan varven. När jag kom hem, kastade jag mig bara på sängen och somnade efter att ha pratat lite med Daniel.

Vi var på krogen igår och åt Tacobuffé och så..mmm... man hälsade på Viktor på näset som fyllde 9 år. Susanne är verkligen kanon på att göra tårtor dessutom.



Nu idag känner man sig uttorkad och lika slapp som ett avslappnat rövhål. Jag funderar på att lägga mig i soffan och se på snuskiga program om plastikoperationer och dylikt. Kanske man får lust att spy. Men kanske så får man lust att pumpa upp brösten till storlek 900DD också. Verkligen perfecto.


Höres!







Men fyyfan

Men howdy på er!


Nu har jag vaknat, och det gjorde jag självmant, nästan utan hjälp. Jag drömde något, men jag kommer definitivt inte på vad. paus.

Jag har lånat hem "fantastiska wilbur" av Viktoria, men jag har totalt glömt bort att ta den hem till Thomas. Han var väldigt intresserad av att se den, och vad ska man säga? Det är jag med. Handlar om en gris, som alla börjar att älska tillslut. Han dansar och sjunger, är bästis med en spindel etc etc.


Jag vet inte vad jag ska säga, fyyyfan vad tråkigt! Haré bra

Italiensk mat på näset

Nu har vi varit i malgonäs och ätit en massa saker. Bland annat pizza med köttfärssås och spegetti! Mumma! Men de föredrog att kalla det italiensk mat. Det lät mer "förfinat" på något sätt.


Sen sa Molly att hon ville att vi skulle åka, och då åkte vi! Nej jag skojar bara. Hon sa det men vi åkte inte. Vi stannade nästan längre bara för att det störde henne *hihihi*


Jaja vad ska man mer säga då... Om jag hade en gnutta kreativitet eller action i mitt liv skulle jag såklart skriva om detta, men tills vidare får det bli om mat och om hur lite jag rör mig.


Hej med er!

On the road again

Nu sitter jag hemma hos mamma igen, och hon lagar mat inne i köket. Min mamma är dunderbra på att fixa käk.

Igår så var jag, Desireé, Mimmi och Mohammed och bowlade, och det gick väl sådär. Jag kom näst sist, men tycker det räknas som att förlora endå eftersom Mohammed spelade rätt crappy ett tag. Han missade nog kägglorna några gånger innan han bytte klot(till ett som vägde typ 35 kilo).
 - varje gång han kastade så var jag rädd att hans arm skulle ryckas av. Det såg så jävla pinigt ut.

Mimmi kom etta och Desireé tvåa. Score!

Sen kom Mimmi hem till mig på kvällen och såg lite på tv, samt lyssnade på det otroligt roliga "vertual barbershop". Vi somnade kanske halv 2 och klev upp tidigt nu på morgonen!

Jaja herregud, vet inte vad jag ska säga riktigt. Daniel kommer iallafall hem på Tisdag(eller onsdag), vilket jag tycker är rätt kul. Det gjorde mig glad.



Och nu är det snart vinter, jävla piss! Folk får skrapa rutorna på mornarna nu och jag vrider mig av tanken att det snart kommer 3 ton snö. Jag önskar att snö var varmt, så att jag fick fylla badkaret med det och leka skadeskjuten fjällräv.



Nu ska jag gå och se hur det går för mamma! Heya

RSS 2.0