En liten film

Jag och min syster Sonja har gjort en liten film om rätt och fel. Den berör oss alla (eller det kan vi åtminstånde inbilla oss att den gör). Jag kan heller inte påstå att Sonja var speciellt bra på att filma mitt ansikte. Bysten var alright, men allt över halsen var tabu.


Vi la ner mycket tid på manus.


Dikten jag rabblar upp i slutet är förresten inte impoviserad. Den är skriven av en stor diktare, kanske Carl Mikael Bellman.
Nej jag skojar bara, jag skrev den när jag var 9 år. Det är den enda dikt jag lagt på minnet.





Hem till Sonja

Ikväll drar man till Götet, betydligt rikare också. Min rara moster gav mig 500(!!) kronor att roa mig med!
Men jag funderar dock på att lägga dem i mina besparingar, men kanske man skall ta med sig dem för säkerhetsskull... mm.. jag vet inte. Har precis råd med ett såntdär upplåsbart får. Har länge velat ha ett sådant!


Och så har man deklarerat också. Enkelt, snabbt och ja.. skönt att bli av med. Gött.



Vi höres människor!


Jag trodde förresten när jag var liten, att om man åkte till Göteborg så var det en självklarhet att få syn på Leif "Loket" Olsson någonstans. Så när vi åkte dit på skolresa höll jag ögonen öppna. Vilken besvikelse när det visade sig att det inte var så.





"Var tog Leif Loket vägen?".


Försäljarskräcken

Idag har man inskolats och skickat paket, hela fadderullan. Vi var nere i centrum för att köpa lite saker från apoteket när kvinnan jag jobbar med stannade för att prata med en bekant. Istället för att stå och lyssna gick jag in på Canons för att kolla runt lite.


Stod vid telefonerna när en man plötsligt hoppade fram från ett hörn och skrämde skiten ur mig. Han stod lite framåt med en böjd rygg och med handflatorna öppna.  Lite som om han skulle presentera en stor trollerishow. Allt gick väldigt snabbt när han frågade; " Skaru ha hjälp med något?". Jag sa nejtack och log lite stelt. Jag försökte kamouflera mina skräckkänslor och torka upp urinen som skvätt ner på golvet.




Han tänker kanske att om han skrämmer vettet ur kunderna på rätt sätt så säljer han mer. Jag har faktiskt ingen aning. Men han verkade trevlig... eller så var han seriemördare.







Införskaffning av nödvändiga föremål (ej dildos)

Idag har jag jöggat och pratat med min mor i 55 minuter. Inte samtidigt dock. Jag joggade innan jag ringde henne.

Två saker måste jag inhandla, som man inte kan leva utan. Ja om man vill vara vill vara bekväm så att säga.

Föremålen är följande :

*  Byxor
*  Sport-BH


Byxor har en funktion som fyller upp mycket i tillvaron. Man slipper gå bare-ass och skämmes, samt se någorlunda bra ut till exempel. Sport-Bh är ett måste om man vill jogga istället för att ha det som mig i dagsläget.
'
Alla mina bhar är i fel storlek, samt jävligt fula. Och att jogga i dem är en plåga utan dess like! Jag har äntligen ett par joggingskor som är fina och väldigt bekväma. Därför känns det så dumt att man inte kör ordentligt.


När man tappat 16 kilo och fortsätter att tappa så vågar man inte köpa så mycket nya kläder. Snart är väl även det för stort. Ett glädjedilemma, förstås, men endå ett dilemma.



Detta fungerar ju inte!


Haré era tokar!

Kuwl!

I helgen skall jag till Göteborg, och om det blir på Torsdag eller Fredag vet jag inte ännu! Anledningen är att Daniel jobbar, men inte jag. Så jag vill ju helst komma iväg lite i förväg om det går.


Men jag har dock en offantlig reseskräck! Var ska jag? Hur ska jag ta mig dit? Vad händer om jag missar en buss? Ska jag sova utomhus med en tidning som täcke?


Det är många frågor i mitt huvud. Men det skall väl gå vägen, om inte annat så dör jag väl av en ångestattack.



Hursomhelst! Kul att komma bort lite och resa.

Braw och lathund

Min första inskolningsdag gick braw och jag känner mig välkommen. Sen om jag lyckas komma ihåg alla rutiner är osäkert. Men det skall väl skrivas en lathund har jag hört.


Lathund? Varför kallas det så. Är det för att hundar är lata rent generellt? Men de behöver inga instruktioner dock.
Jag fattar absolut ingenting. Men det är kanske därför jag behöver en lathund.


Hursomhelst så vet ni att jag läst ut boken "Män som hatar kvinnor". Nu läser jag uppföljaren "Kvinnor som hatar mens". Den verkar okey so far liksom. Jag kan sätta in mig som ett utav av mensens offer och relatera till storyn riktigt bra. Rekommenderas!


Update

Igår hade jag förresten 20 besökare och 196 sidvisningar. Hur fan gick det till? Såg ni hur jag gjorde om bloggen? Ni verkar ha tryckt som ett par hysteriska anabolahästar.

Nej nu har jag inte tid att sitta och babbla! Måste gå till bussen. Annars kommer jag försent. Och det vill jag inte.


Hej hej





Goooo MORGON!

Nu har jag vaknat. Jag har vaknat för att gå till inskolning. Det känns faktiskt lite jobbigt, men vad göra liksom? Hade hellre legat och dragit mig i sängen och drömt om jakt och fiske. Men nej. Jag skall upp på ett morgonpass och lära mig saker, minsan!

- Och det är bra.

Imorrn är jag ledig iallafall, så då kan jag fortsätta på boken jag började läsa igår. Vilken? Ah "Flickan som lekte med elden", såklart! Dumsnut. Kan ju inte läsa en bok utan den andra.

Hey hey




J*vlar

Hejsan!

Nu har jag suttit och försökt att fixa till min förbövlade banner samt blogg i överlag. Det har gått sådär. Men det gör det väl alltid, säg? Jag brukar lessna och låta skiten vara som det är. Hur fan ska jag fixa till menyn tex? Ser ju ut som böldpest! 


Jag gör det mest för att det är roligt, och det är ett tidsfördriv som interduga. Timmarna försvinner långt uppåt kjolen.


Haré och kanin

"Runners high"?

Idag har jag räffsat gräsmattan samt hjälpt Annika att klippa äppelträdsgrenar. Min uppgift var att dra i ett snöre så att pinnarna kunde knippsas av (väldigt hightech utrustning vill jag påstå).


Efter allt detta så begav jag mig ut på en joggingtur. Det blev blev en blandning av det och promenad i rask takt.  I ungifär 45 minuter skulle jag tro. Nu är det magövningar!


Vill göra om min bloggdesing också, men hur det ska gå till vet jag inte. Har som glömt bort hur fan man gör.


Oh maj gad, that sound!!

Idag har vi varit på ett gigantisk köpcenter i flera timmar, och det resulterade i ett hemmabiosystem med Blueray för Börje och Annika. Just nu hör jag hur ett par viltsvin slaktas i perfekt ljud. Det är den där filmen Mel Gibson gjort, Aucolypto någonting. Där är de vildar som slaktar vildsvin konstant. Ibland varanndra. Det känns som om jag är där med dem. Och slaktar grisar. Och ibland varanndra.



Nej nu är jag hungrig! Vi ska äta räkor, skinka och en massa annat gött.



Män som hatar kvinnor

 

Inatt var jag uppe till 05:00 och läste "Män som hatar kvinnor".
Jag försökte att läsa ut hela, men efter att ha sett vad klockan var tappade man suget. Det var ljust ute och fåglarna pippade i träden. Det var något av ett mirakel att jag lyckades somna överhuvudtaget.

( VARNING SPOILER)

- Boken är i stort sett slut, för jag har läst upplösningen om Harriet och mördaren Martin. Jag måste påpeka till alla som sett filmen, men inte läst boken, att allt i princip är omgjort. Lisbeth såg aldrig Martin Vanger dö i bilen, hon körde därifrån när hon såg kraschen. Samt så kontaktade de inte polisen överhuvudtaget om tortyrkällaren, heller inte om filmerna och alla foton som fanns där(skandalen skulle blivit slutet för företaget). In fact, de hade inte kontakt med polisen överhuvudtaget.

Dock krävde Lisbeth och Mikael att offrens familjer skulle få en ordentlig ersättning
. Trots att det kändes lite el wrongo.

Och förutom skotten i skogen mot Mikael, så dök det upp en död katt på bron en kväll. Styckad och bränd. Harald (nazistbrodern till gamlingen Henrik Vanger) var inte misstänkt överhuvudtaget. Inte så pass att de undersökte honom iallafall.

Harriet kom hem från Australien, och alla funderade på att ta in henne som ny VD i Vangerkoncernern.
Hennes berättelse och alla reaktioner kring hennes hemkomst är betydligt intressantare än det man får se i filmen. Hennes entré är inte ens densamma.



Hursomhelst, boken är bra! Början känns trög, för man vill komma till alla intriger och smaskiga detaljer. Det där om Wennerström är rätt ointressant.


Bla bla bla! Snart ska vi åka iväg på "utflykt" någonstans och glo på lite människor. Det känns roligare än att stanna hemma, och så får man åka bil :) Oh så bekvämt.

Haré


Jag tog en liten blick bakåt

Jag satt och tänkte lite på mitt förflutna idag och jag kom fram till att det varit rätt okej, bortsett från vissa detaljer(men vem har inte små detaljer?).

Hela barndomsperioden är en tid jag varje dag ser tillbaka på med kärlek och längtan.
Jag kan nog ärligt säga att det var den bästa tiden i mitt liv hittills.

Tonåren... njää. Not so much. Beror nog mest på alla fjortisar som sprang runt(inklusive migsjälv). Mycket skitsnack, mycket av allt. Men har man turen kan man växa upp och se saker från ett annat perspektiv. Eller snarare att man lärt sig hur man ska och inte ska bete sig mot andra.

Alla har dock inte den turen, och för er väntar karma! Karma i tell you! It will strike like lightning.  Antingen blir ni feta, deprimerade eller påkörda av älgar(som kör bil). Hehe kanske inte, men något iallafall.

Nej, hursomhelst så var inte hela tonårsperioden skit. Jag hade många glada stunder där också givetvis, för det var ju då jag träffade Desireé tex! Henne har jag mycket att tacka för.

Under gymnasiet var jag nog rätt tillbakadragen, lite vilsen. Ungifär som idag hehe, eller njä. Inte direkt. Det var lite kämpigt dock, men jag lyckades hålla betygen uppe.


Jag i den överdekorerade butiken. I Stockholm. Där jag nu bor.



Och för 2 år sedan blev jag vän med Daniel, vilket underlättade mitt liv kollosalt.
Han fick mig att inse att allt inte behövde vara så himla jobbigt och ansträngt hela tiden, och att man faktiskt kunde hitta på saker ihop utan att känna sig tillgjord. Eller att man kunde hitta på saker överhuvudtaget. Man behövde inte känna att man gatt vara till lags hela tiden heller, vilket jag under en lång period försökt att eftersträva.


Det är väl så det ska vara, men jag hade inte riktigt fattat det. Men tillslut så!


Idag bor jag i Stockholm, mår rätt bra och har bra vänner.
Dem kan man prata om allt med, och det stannar där. Avståndet är inte så önskvärt dock.

- Och så försöker jag tappa överflödsfläsket jag odlat under åren. Jag hoppas att det ska gå vägen, men det lär det väl om jag har tur och självdiciplin. Det är 3 månader sedan jag började min kamp! HOW HOW HOW(försöker låta som spelarna i Amerikansk fotboll)!


Heya, ha en gó helg. Blev en jävla massa att läsa. Jag ber om ursäkt.

Friday in tha house

För de flesta människorna i min ålder innebär Fredagar; Fest, dricka och dans. För mig (just nu) innebär det ; Se på tv, gå på stan och dricka en kopp vatten. Det enda som fattas är gungstolen.

Jag hörde rykten om att Mimmi var hemma hos Desireé igårkväll och jag fick en otrolig abstinens av att umgås med mina vänner. Varför ska de vara så långt bort? Som tur är kanske det inte tar alltför lång tid för dem att komma hit.

Men jag tycker ju såklart att de borde komma hit NU. Om jag vore miljonär skulle jag köpa dem en villa de kunde bo tillsammans med mig i, kollektivt. Lite som i "Tillsammans" fast utan hippiesarna.


Jag i mina classy 3D-glasögon. I en butik som var otroligt överdekorerad.




Idag ska vi väl åka och bada någonstans, men jag har ingen aning var. Kanske i Täby. Och så vill jag ha räkor med rom och creme freaiche! Det är det enda som lockar som fredagsmys at the moment.


Dayman (OOOooooh)

Hehe jag ville bara tipsa folk om "It´s always sunny in Philadelphia". Detta avsnitt som jag tänker länka just nu, är ett utav de bästa jag sett. Jag skrattar ihjäl mig nästan varje gång!


Im nice, so im sharing HERE


Berätta gärna vad ni tyckte efteråt också, vill veta om jag delar åsikt med någon! Vilket jag torde göra, annars är ni tråkiga.


 


Vad är det jag ser?

 

Hejsan! Detta är då jag i klänningen jag köpte i förrgår.


Det första jag tänkte på när jag såg bilden var följande:

 

1. Fan vad blek jag är alltså. Måste snart ta mig en dusch i lite brun sörja, annars kan folk tro att jag har alldeles för riklig mens eller att man eventuellt är döende. Inget av alternativen känns lockande.

 

2. Oj vad långt hår jag fått helt plötsligt. När kom det? In an instant? Väx så det täcker brösten åtminstånde, sedan är jag nöjd.

 

3. Samma låtar kommer upp på spotify hela tiden. Jag har valt att spela dem lite huxflux, men liksfan kommer "Muse - Unintended" upp. Inte speciellt peppande. Mest deprimerande. Har ingenting med bilden att göra dock.

 

 

Sen reklamen med URSCHER (jag vet att det stavas Usher men väljer att skriva det förolämpande) i reklamerna... Tvi tvi tvi. Han är så le. Jag vill inte köpa din lea skiva, en mindre lyssna på den i spotify.

 

 

Godnatt med er!


Luktar på bröd och monäy

Sitter och luktar på bröd samt skriver i bloggen. Det luktar gott, och vad mer finns det att säga?


Daniel tränar och jag väntar på honom så att vi kan åka hem tillsammans till the Åkersberga.

Och så ringde chifen och berättade att jag skall inskolas på Måndag och Onsdag hos den där mannen jag besökte igår! Han hade gillat mig, och assistenten hade däremot tyckt att jag varit lite för tyst.

Men hon pratade på ganska ordentligt, så inte ens den mest sociala hade fått chans att få en syl i vädret.

Chefen hade då sagt till henne att "Vanja är ju från Norrland". Lite som "Show some motha fuckah respect". Eller att det kanske är ett vanligt fenomen för dem som kommer från Norrland, lite som ett handikapp, att vara just tysta. Borde nästan få lite ersättning för det, tycker jag! Om man är lite handikappad skadar det ju inte.


Jag tycker nog iallafall att jag är rätt trevlig. Kanske lite seg och tillbakadragen i vissa situationer, men trevlig. Jag tror att det kommer att gå bra och jag ser fram emot att jobba lite!



Traderaflopp

Jag satt nyss och kikade lite på Tradera.se och fann en peruk. Ni som följt mig och min blogg vet att jag bjudit på 2 stycken innan, och vunnit. Nu ligger de uppe på rummet och väntar på att bli använda någongång(När fan det ska bli vet jag inte).


Är inte intresserad av att bjuda på en ny, men kollar ibland för nöjes skull.


Hursomhelst så hittade jag en peruk som var så obeskrivligt ful och skabbig. Den sägs vara "oanvänd".

Titta själva:



Är det en död räv? Nåt sorts roadkill? Jag ser faktiskt inte!


Utropspriset ligger på 150 kronor...va? Har aldrig sett maken till flottigare rishår.

Vill man ha det så är det bara att klippa sig och inte tvätta håret på 4 veckor. Gratis. Man behöver inte buda på en peruk för att se så pass jävlig ut.


Vaken

Vaken. Ska nog ta bussen som det latarsle jag är idag, till platsen jag ska träffa assistenten. Ja. Det låter som en plan.


Om jag ska skriva något intressant? Roligt? Nu? Nej jag skulle inte tro det, va!


Jag blir ganska så störd på både Arbetsförmedling och Försäkringskassa. När ska jag få mina pengar? Ska man behöva gå i halvsvält för att de gjort misstag man nu får sona?

De här i Åkersberga fyller i papperet för aktivitetsstöd helt annorlunda än vad man gör i Vilhelmina. Allt är i princip tvärtom och det gör mig väldigt osäker. Jag brukar fråga "Är du helt säker på att detta är rätt?", de brukar nicka och säga "Men jaja, jaja". Visar det sig att det är fel, ska jag fan gå dit och hårlugga hela bunten!




Han jag brukar träffa har dock pottfrilla.


Ibland så..

Ibland så brukar jag ligga på kvällarna och tänka. Ja mest på forna tider faktiskt, glada minnen.

 

Jag sover i min morfars gamla tröja. Som jag dessutom gav honom. Den var för liten, så han hade den kanske 1 gång(gången han prövade den).


Jag har massor av tröjor som har varit morfars, som jag brukade lukta på ibland. Men nu har de varit använda och tvättade så pass många gånger att det luktar inte dem längre. Det luktar mest... mig och ett annat tvättmedel.

 

Jag har även min mormors gamla långkalsonger, som jag brukar använda som leggings. En stor succé om ni frågar mig, speciellt hos barnen. Man ser lite ut som en clown, fast med stil och små skor. Ja i jämnförelse med storleken clowner brukar ha på sina skor.

 

 

Påväg att söva i min coola "Morfarströja". Att jag ser drogad ut hör till själva sov-fasen.


Jumpstyle baby!





Någon som vill dansa Jumpstyle med mig? Jag kan ingenting, men är rätt smidig när jag väl tar mig an.

Om inte, ja vad ska man säga. Rätt coolt att bryta bäckenet till denna musik. Det vore värt.








Och det känns som om folk inte njutit nog av denna ännu. Så varsegod! It´s on me.


Lite spotifytips, anybody?



Varför finns inte denna version på Spotify? Det är ju den som är grrrreat.


Någon som har lite tips på musik? I am all ears.


Annars så tipsar jag er med detta:

1. David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)

2. will.i.am – Big And Chunky (gammlåt, men fortfarande en favorit)

3. El Chombo – Chacarron - Radio Edit 07 (ohh yeah, chacarron!)

4.Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)

5. Missy Elliott – Pass That Dutch - Amended Version


Jag har 15 timmar musik i min spotifylista, men kan dessvärre inte dela med mig av allt.

Ni som redan har fått ta del av den - grattis, vilken tur ni har!





Lite bilder från dagens bravader

Hejsan! Eftersom att jag räknar med att ni är totalt uttråkade av vad jag har att säga, så lägger jag upp lite bilder istället. En skön och välförtjänad paus helt enkelt.


 

Jag tog tillfället i akt och fotograferade migsjälv i spegeln. Som en tvättäkta fjortis, yez. Men detta är iallafall klänningen jag beslöt mig för att köpa!

 

Här har vi även en tröja. 99 kronor i en affär som fick mig att må lite illa faktiskt. Allt var så jävla sött och puttinuttigt, fanns tex tröjor det stod " Everybody loves me" och "Wanna be my boyfriend?" på. Ursch. Detta var dock en blandning av död och sött, vilket passade mig fint.

 

Han som gjorde trycket måste ha varit påverkad av något.

 

Jag i min sötdöda tröja.

 

 

Daniel och en kompis i Kista Centrum. De satt och drack kaffe och skit medans jag rände runt i alla butiker.

Ja, och så har han på sig mina 3D-glasögon sen igår när vi såg "Avatar".

 

Fan vad fräckt.

 

 

Här pratades på persiska och jag förstod inte ett skit.

 

 

 

Nä, minsan! Ni slapp inte mitt prat. Jag pratade på. Eller skrev. Skitsamma.

 

Haré bra!


Hejsan hoppsan

Jag såg somsagt "Avatar" i 3D igårkväll, och den var bra. Faktiskt mer än okej och värt pengarna man spenderade(150 spänn).


Som ni kanske har hört 3000 gånger, så läser jag aldrig någon sorts info om någon film innan jag ser dem. Jag försöker att undvika omslag också, pga att även dem kan vara rätt avslöjande. Jävla idioter. Man vill väl för i helvete inte veta vad som händer när man inte har sett den!

I trailers visas exakt alla höjdpunkter. Alla. Verkligen alla. Hur fan tänker ni? tvi tvi tvi!


Nu ska jag hoppa in i duschen och kleta in mig i lite tvål. Sen kanske jag smetar in mina skinkor med Choklad, inte bestämt ännu(har en duschcreme som luktar... just det... choklad).


Hoppas er helg varit prima! Men till er jag inte tycker om säger jag : bryr mig inte alls om era liv. 


Men jag tycker om de flesta. Ciao 



Ute på stan, assåh. Vilt värre.

Vilt var det väl inte direkt, men vi var iallafall i Heron-city igårkväll och såg "Avatar" som planerat, och jag tycker att det var värt att se det i 3D. Det var längesen jag gick på en bio när jag var nöjd då jag lämnade biosalongen.

Vi var färdiga vid tolv och hemma vid halv 1. Sedan såg vi på film till klockan 3. Det blev sent med andra ord, men fan vá nice att hitta på något för en gångs skull.


Innan var vi på stan, och jag köpte en tröja för 90 spänn. Rätt nöjd. Rätt kul. More cheap stuff!

 

Och till Pubes: Väntar du med att duscha en vecka? Gud vad hardcore. Jag erkänner mig besegrad.


Påtal om..

... påtal om vattenpipaakten jag ska genomföra ikväll så har min syster berättat att det är(och jag citerar) "LIVSFARLIGT"!

Jag gillar att leva lite on the edge, jag är något av en vilde. Ibland kan jag rentutav vänta 2 dagar med att duscha, sminka ansiktet samt borsta håret. Och så kan jag dessutom dansa - PÅ HALT GOLV! Vem kan slå det? Utan att bryta bäckenet menar jag.

You do not wanna mess with this woman.

I might look nice. Think again!

 

Bad girl foe life!





Känslan av lättnad

Hejsan. Jag hade tänkt skriva "Lättja" i rubriken, men vore inte det lite slampigt? Nej jag bara skojar. Det skulle betyda lathet. Inte lätt som i "lätt på foten". Nu vet ni det!



Ikväll ska jag röka vattenpipa och se på "
Avatar 3D". Om allt får som det skall dvs, för man måste antingen boka eller reservera skiten. Det har vi inte gjort än! Annars måste vi väl se något annat, och det känner jag inte direkt för. Orkar inte se nån dryg kärlekskomedi där man kan lista ut allting som ska hända i förväg.

Det kan man säkert med Avatar också, men whatävva. Nu har jag ställt in mig på den rent mentalt.



Friday

Hejsan!


Nu är det äntligen Fredag. Jag hade jobbat och sådär, the usual. Det har varit trevligt, faktiskt så är det somsagt ett nice job att få umgås med barnen. Personalen är väl inte heller fel direkt! Inga klagomåwl.


Nu sitter jag och kollar på "Förkväll" och det är med alla utom Elisabeth Höglund i princip. Hon fick kicken, eller så slutade hon frivilligt, vettefan liksom. Jag hade ingenting emot henne faktiskt, däremot har jag lite svårt för Carolina Gynning. Men hon får ett plus för frisyren som oneklligen är snyggare än fröken Höglunds skatkreation.


Nu har jag ingenting mer att säga, känner jag. Hej hej!

Göing to jöbb

Howdy people!


Tristessen svalnar när man har ett mål med att kliva upp, nämligen jöbb. Ja annat också, givetvis liksom.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga idag. mmm...


Jag har läst hälften av boken "Män som hatar kvinnor", och är nästan lite imponerad. Inte på boken, men på migsjälv som velat läsa en så pass vettig bok. Eller en bok överhuvudtaget, har varit sjukt dålig på detta. Enda gångerna det hände var när skolan tvingade mig till det, aldrig för att jag själv ville.



Men det är kul, om det händer eget initiativ. Öwww!


Haré

Booring!

Jag har tråkigt! T-R-Å-K-I-G-T!

Kan inte någon komma och hälsa på ? Ja inte som ett stalkersnusko, utan som en vän, eller blivande vän. För seriöst, att vara hemma själv varenda dag är inget vidare Eldorado.

Funderar på att gå ut och gnägga med hästarna. Men de har ryttare på sig. Folk kan tycka att jag är störd. 


Hej! 

Förberedelser för sommaren

Då har man beställt baddräkt! Den är så fin, jag håller nästan på att dö bara av tanken. Man bah "iihhh" och "oohh". Är mycket nöjd med mitt köp!




Eller vad tycker ni ?


-


Nej jag bara skojar med er. Aldrig att jag skulle ta på mig en blomsterkreation som denna. Eller kanske, det får tiden utvisa. 


Nej, jag valde denna:



Sen får man väl se om det är något att ha eller ej. Måste se till att ha trosor på mig när jag prövar(kan inte lovas), så att man kan skicka tillbaka och byta om det vore så att den inte passar.


Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är ett pain in the ass. Jag sitter här just nu och väntar på lite personlig service, men det är ca 5 stycken svettiga byggare före mig i kön.

Sen kommer det massor av kostymnissar in hit också, med vattenkammat hår och glasögon. Kanske en portfölj. Ska det få dem att känna sig mindre arbetslösa? För de är precis lika mycket arbetslösa som de svettiga byggarna med overaller.


Och så är det ju jag då. Ja.. Arbetslös - svar ja. MEN jag har fått för sommaren! Ska jobba som personlig assistent här i Åkersberga på HELTID hela sommaren, om det går som det ska dvs. Kvinnan jag pratade med ansåg att bara komma från Norrland var en stor merit. Och att jag såg snäll ut.

Hon behövde inte ens kolla referenser för att hon gillade mig så mycket. Snacka om tur! Hon vet ju inte vilken gnällig liten bitch jag är i verkligheten.


Nej ni, den här dagen blev bättre än väntat!

Nu ska jag gå och söka jobb

Hejsan. Hej san. Störde jag er med min särskrivning? Vad tråkigt.



Nu ska jag gå och söka jobb på det lokala äldreboendet i Åkersberga. Jag har klätt upp mig och doftar hårspray. Men inte "Fjortissnygg" utan "Proper och seriös".. ja med en doft av hårspray.

Jag har dessutom på mig en tröja som inte är struken. Jag vet hur noga andra är med sånt, men jag tror knappast att det har någon påverkan idag. Ska precis inte gå på ett podium.


Hejdå! Wish me lucky luck. Hejdå



Åker

Idag ska jag sitta i en bil hela dagen, det ska bli kul... eller sådär.

Jag kommer att längta hem givetvis, nu när man fått smak av det lite mer. Vi ses om 8 kilo( satsar på det till Juni hehe). Får se när jag kommer hem. Kanske om 10 kilo ? Jag vet inte! hihi.


Hejdå kära familj!

I wish



Om man endå hade någon som gjorde detta jobb åt en!(bilden går från naturlig till photoshopad)


Eller nä. Det behövs inte! Än...


Slö

Nu på sista tiden har jag varken velat eller orkat skriva i bloggen! Varför? För att att jag haft annat för mig!


Igår badade man tex på badhuset med min moster, Börje, Martina, Johan och Eira. Efter det blev man bjuden på lyxmat på hotellet, samt bowling. Jag levde det goda livet, med andra ord!

- Förlorade i bowling, men kom fan inte sist iallafall!

Tack till er allesammans.


Nu sitter jag hemma hos mamma och häckar. Ska nog gå en promenad på samhället.



Makeover

Jag vet inte om man säger om vi haft en "Make over" lika mycket som en "makeover" dag idag, mor min och jag.

Köpte två paket hårfärg, sedan satsade mamma fullt i håret på mig(i icke sexuell benämning). Ett paket räckte, så hon åkte tillbaka till Domus och bytte till en annan nyans( I know, im a nice daughter).


Jag satsade i håret på henne, och nu väntar även hon på resultatet.

- Innan detta så var vi i Latikberg och hälsade på Bengt. Jag tog såklart tillfälle i akt och grävde fram en massa kläder jag inte kunde ha på mig förut. Typ byxor jag inte ens fick upp över låren.

Resultatet? En helt ny garderob av kläder jag tänkt skänka bort, som jag nu tänker spara. Jag prövade min gamla studentskjorta, och den passade såklart inte så jättebra. MEN - det närmar sig. När jag får på mig den så vet jag att mitt mål är nått. Iallafall hyffsat. Tänker gå ner lite mer än vad jag vägde in the good old days.



Bla bla bla, booring! Nu tänker jag sätta mig och se på "Bröderna Lejonhjärta". Häh ä gräjjor däh!







Dött!

Det e dött e hänna!

Alla är väl uppe i fjällen och roar sig med att åka på tefat. Eller skidor. Jag är hemma hos mamma och känner mig allmänt ofräsch! Det är dags för en uppryckning. Det är dags att byta kläder kanske, för dessa jag har på mig är fulla med hundhår och saliv(hundsaliv).


Hejhej

Hemmä

Hejsan!

Jag är i Vilhelmia. I det föregående inlägget så ljög jag(1a April), men fick minsan inga starka reaktioner! Fy fabian! Eller jo, några stycken av min mamma, men ingen annan.

Är hemma hos min bror idag, vi var på "kalas" igår hos grannarna och söp oss redlösa. Jag försökte återfå min kontroll genom att dricka vatten, för fan vad jag hatar extremfylla. Det gick ganska bra, alla lever idag.

- Och när vi kom hem rev jag och Susanne av med lite singstar- jag förlorade. Kanske för att hon övar 300 ggr per dag. Fan vad jag ogillar Abbas högljudda falcettsång.


Vi kom nyss hem från en skotertur också minsan! Och jag har min Easy brevid mig. Min fina lilla vovve, som inte är min längre. Men gud vad hon är speciell, herregud liksom. Vilken hund.

Besviken!

Inte nog med att Arbetsförmedlingen jävlas så att man inte ska få pengar någongång, dessutom så fick jag reda på att jag inte får plats i bilen hem till Vilhelmina imorrn(för mycket som skulle med till stugan).


Jag har tänkt skicka sms till alla hemma, men har nästan inga pengar kvar. Detta är ett billigt och "bekvämt" sätt att upplysa släktet. Men tvivlar dock på att de läser så ofta(hehe)... Jag fyller på mobilen senare, så då kan jag höra av mig mer ingående.

Jag hade sett fram emot det ganska mycket, men antar att man får stanna kvar här med Daniel och häcka tills påsklovet är över. Jag respekterar att det inte går, för det var det ju snack om i början. Men endå.


Får väl hosta upp lite pengar själv så att man kan flyga hem istället snart. Sen får man väl se. Jävla skit!



Min dag har bestått av ett flertal telefonsamtal och så körde jag in till Centrum själv för första gången. Själv! Inte för att det är så förbannat komplicerat, men med tanke på min hispighet så gick det exellent. Jag klarar faktiskt ett och annat, om jag vill.  



Chacarron!




När jag lyssnar på denna låt, tänker jag per automatik på min vän Desireé. Eller vad säger du, Dessan? Är det inte lite "Pitbull" stuk över detta? Im sure youré just loovin it!

- Om inte så lovar jag att plåga dig med den på framtida fester.

Ungifär som man gjort tidigare med denna:





Eller som man gjort med Mimmi, fast med denna... ;






I det stora hela, kan man nog konstatera att man är ett rätt uppenbart pain in the ass.

Hur kan jag ha vänner kvar?


RSS 2.0