Oh maj gad

Jag har varit en rätt kass barnvakt i jämnförelse med Margit. Hon är som en superkvinna, jag är mer som en gammal igelkott som blivit påkörd. Men men!

På måndag(imorrn) ska jag börja med min nya diet. Min all-fat-diet som ska få bort all-fat-of-my-body. Om man själv får bestämma! Jag har sånna här perioder när jag vill gå ner i vikt, och så är jag motiverad ett tag. Sen lessnar jag och går upp 30 kilo extra.



Nej herregud. Hur skall det gå.

LCHF

Hejsan! Nu sitter man hemma hos Thomas med Easy troget vid min sida. För er som missat det är Easy en hund - en väldigt speciell och rolig sådan.


De har sålt mig helt på LCHF - bara fettmetoden. De har gått ner 5 kilo på 2(!) veckor!! Det skulle jag behöva. Jag har sådan fruktansvärt pina med min mage att det är fruktansvärt. Jag kan smälla ner någon med överflödsfettet från buken.

För kanske 1½ år sedan fick jag på mig jeans storlek 42. Fattar ni ? Endå kände jag mig som storlek 57. Det hjälpte ju inte att min dåvarande vän påstod att jag var lite fet, och att jag hela tiden kunde göra bättre. Det kunde jag förmodligen, men jag fattade ju inte att det inte var något fel på mig. Kände mig liksom aldrig tillräcklig.


Ibland när man ser tillbaka blir man ganska irriterad. Varför förstod man inte? Hur dum får man vara! Nej man får nog vara nöjd med sigsjälv som man är hela tiden, så man slipper se tillbaka och bli förbannat.


Barnvaktsplikt

Nu sitter jag och torräter spagetti, väntar på att min bror ska komma och hämta mig. Jag ska dit och umgås ikväll och vara barnvakt imorrn. De ska till Lycksele och se på Galenskaparna(hur kul somhelst).


Jag får väl klä ut barnen och tvinga dem att spela olika sketcher, det är så nära jag kommer. Och så kan jag fylla badkaret med vatten och låtsas att det är en jacuzzi ( de har en sådan på rummet) ! Och så kan jag ge barnen vin och låtsas att de är mina jämnåriga vänner på fest.

Det kommer att gå finnemang, och de har ingenting att oroa sig över!

Visdomen

Måste lägga upp något för er att se på, och vad är inte bättre än farbror vattenmelon?

Det är väl ungifär såhär barnprogram är idag, utan att vara på skämt. Hemskheter!  Det var bättre på min tid...

 

 

Hehe man blir bara äldre och äldre. Men var är min visdom? Skulle den inte komma steg för steg, för varje år?

Känner mig inte ett dugg visare! Kan ingenting om livet. Jag vet att man inte ska äta skinnet på kycklingen, men sen då?

 

Vill bli lite som han apan i "Powerpuff pinglorna". Han visste vad han gjorde.

Jag vill inte bli en superelak skurk med en oversize hjärna, men... öhm... Han verkar ju lite vis iallafall.

 

 


Energisugare

Har ni känt någon som sugit ur er energi till den måtta att ni bara vill skrika?
- Det har jag


Och det aint pretty, det kan jag lova. Tillslut dras man ned själv till den grad att man biter på tånaglarna i fosterställning varje natt. På ett ungifär. Men tillslut lessnar man också, och fattar att det inte är en hållande situation. Då säger man adios amigo och fortsätter med sitt liv, det är inte svårare än så.

Idag är jag prisbelönt författare med imponerande framtidsaspekter, utan några somhelst problem i min vardag. Eller?

Hehe nej jag bara skojar. Inte om biten att jag varit i kontakt med energisugande människor, bara biten om mina imponerande framtidaspekter.


Har man en energisugande människa i sitt liv, är det bara att byta till en lågenergimänniska... ööhh... Det kanske inte är så bra heller. Försöker hela tiden säga fantastiska saker som kan få er att granska er egen vardag, men nej!

Hur i helvete ska man lyckas?

Tråkigt

Nu har Daniel åkt hem till Sthlm! Där kommer vi snart att återförenas, inom en snar framtid. Nu i Februari kommer tiden då jag lämnar Vilhelmina för den här gången. Och för första gången leva i Åkersberga hos min snälla moster Annika och Börje.



Bli inte förvånade om ni ser mig på tv eller något, det är ju där allting händer. Förmodligen i "Efterlyst" eftersom folk bli mördade konstant därikring. Men likaväl! Ni hajjar potäten.


Jag har skittråkigt ensam här, herregud. Varför skriver ingen till mig på msn?

No time

Hejsan!




Jag skriver inlägg med täta mellanrum i hopp om att folk ska kommentera. Nej jag skojar. Eller?


Råttigan, världens tuffaste bov, no fucking doubt about it!
Hehe det är så bra. "Felicia" påminner lite om mig faktiskt.



Lyssnar på lite gammlåtar som vanligt, som man aldrig lessnar på och dansar runt i lägenheten. Att dansa runt i lägenheten har jag längtat efter att få göra, för när skall man få tid och rum att göra det igen?

Att dansa inför folk är inte riktigt min grejj. Kanske om jag känner mig som en fjant och vill få utlopp för något (du är alltid en fjant, säger ni då, "jaha" säger jag). Om man är på disco är det en sak, men en vanlig fredagskväll med familjen... nja. Jag har väldigt imponerande dancemoves, måste tillägga detta så att ni vet.


Daniel är hos sin kompis och sedan skulle han gå till Quinto. Medans han är borta borde jag tillbringa min tid med att rulla ihop mattor, men det blir helt enkelt inte av. Om jag hade en död kropp kanske det hade gått lite fortare att sätta igång med det, men det har jag ju såklart inte.

Om man hade en dödsfiende hade det varit lättare. Men då hade det förmodligen varit jag som skulle blivit inrullad och inte min fiende. Jag är rätt klen trots min kompakta kroppsbyggnad.




Denver - is the grejj

 

Att se på det här är ett utav de coolaste sakerna som finns.

Vemfan vill inte dansa med en riktigt frän Dinosaurie?

 

Det var det här avsnittet jag hade på min gamla VHS - som jag nötte med omsorg.

 

 

När man ser tillbaka på min barndom, gjorde man annat än att se på film och tv? Jomenvisst. Det är därför jag får nostalgikänslor när det luktar kobajs. Det gjorde det aldrig i vårat tvrum, det hände förmodligen på nåt av våra lokala bonngårdar.

 

Och man får inte glömma att det var så jag lärde mig engelska snabbare än andra. Grät när vårt Cartoon Network började vara på svenska. Min värld gick under, ja iallafall under ett dygn.


My moment of fame

I min statistik står det att jag haft:

138 besökare
230 sidvisningar


Herregud. Jag har aldrig haft mer än 60, så det var som en explosion av folk som var intresserade av mi...ja min näsa. Fan vad den lockade folk alltså. phew.... en stund i strålkastarna, my 15 minutes of fame.


Tack tack! Det var en ära.


Grattis till min näst yngsta syster(Veronika)! 28 år.




Grisar- vems idé var det?!

Hejsan, jag satt nyss och kollade på ett program om Grisar.
Jag vet att jag sagt att jag älskade grisar som liten, men herregud. Nu vill jag bara ha dem -  på min tallrik insmorda med brunsås.


För in dem i slaktningbåset så kvickligt som möjligt! Jag vill inte se dem! Smutsiga och hemska djur, men trynen som de gräver i bajs med. Hallå?! BAJS!!! Människor vakna!

Grisar som husdjur? Vemfan kom med den idén? Bekvämligt att ha en i närheten om man blir hungrig dock.

Gå och dö grisjävel. Lägg dig på min Tallrik.


oj oj ojdå

Hejsan

Nu sitter man vid datorn och försöker komma underfunn med vad som händer med alla bilder Daniel tagit med sin mobiltelefon. De funkar på hans dator, men inte på min. Och min dator är verkligen tokhightech. Det går inte att beskriva med ord(eller jo).


Jag har förresten haft över 70 besökare på min blogg idag, det fick mig nästan att fundera om allt stod rätt till. Har jag verkligen blivit så jävla intressant över en natt? Det visade sig tillslut att min syster taggat mig på sin egen blogg, som folk följer helt frenetisk.
De var egentligen bara intresserade av att se om min näsa verkligen såg ut som en Dennis-korv, och om min och sonjas näsa verkligen blev en "hajkorvsnäsa" crossed together.  Det stämmer förmodligen, men har aldrig tänkt på det så noga.



En tråkig film om hur vi hoppade på madrasserna i Latikberg


Ferngully

 

När jag var liten älskade jag denna film. Jag hade en stor affisch ovanför min säng i mammas och pappas rum, men konstigt nog hade jag glömt den.

Den bara kom tillbaka till mig när jag låg i sängen och försökte sova för typ ett år sedan. Hur kunde jag?

 

Önskade att jag också bodde i stora träd, och fick hoppa på svampar. Orättvisa värld!

Har någon den svenska versionen?


Lite snygga pics

Min gode vän Mimmi hade lite snygga bilder sen vi åkte madrass i Latikberg, och vad vore jag för människa om jag undanhöll dem för er? Ingen god sådan! Så varsogod, enjoy ;

Att man ser ut som en total psychobitch är pga farten. Det gick väldigt snabbt ska ni veta.

 

 

Att det kunde gå så snabbt trots Daniels fot på marken är ett mysterium

 

Desireés presidentvink mitt under vår dramatiska färd.

 

Min kropp i en overall - varje mans dröm

 

 

Daniel fick ta på sig min mors gamla overall. I teorin borde det ha varit tvärtom, men nu är saker som de är.

 

 

 

That´s it. Sen tror jag fröken Billmans kamera dog.

Magiska saker har hänt på denna gata, mitt barndomsställe. Gud vad jag älskar Latikberg! Minus vissa människor.


Lite update

Hejsan mina enstaka läsare!

Nu sitter jag för första gången ensam i min lägenhet och gör ingenting. Daniel är och friserar den lokala pizzabagaren medans min vän Desireé precis åkte hem i sin röda chevrolét(stavas det så ? Eneröd jag behöver din hjälp!!". * Eneröd är den lokala folksångaren för er som inte är bildade om vårt folkliga system


Annars gör man inte mycket, trallar runt och är förbannad över att ens röv vuxit till en obegriplig storlek. Prövade byxor på Nennaz idag och kände mig allmänt oattraktiv. Ljuset av lamporna är inte direkt smickrande heller när man får ringar under ögonen. Hon hade säkert fått ett par sålda om hon hade en hyffsad belysning! Fy!



På första bilden var det oslingar, andra slingat, tredje slingat/färgat och nyklippt. Så intressant har jag gjort det för er denna afton. Trots mina osexiga känslor och förmågan att vilja spy lite i munnen när jag ser kort på migsjälv så får ni se hur det blev. Grattis världen!


Nä nu ska jag lyssna på musik och vältra mig i självömkan. Voj voj, livet är verkligen inte lätt ibland.

Klippning

Om en timme ska jag klippa mig, men hur tänker ni då ? Det vet inte ens jagsjälv. Jag villar i olika tankar och kommer aldrig fram till något. Blir förmodligen lugg med vanligt långt hår, men liks förbannat kommer hon att klippa bort det jag sparat ut.

Om kanske 4 år kommer jag att ha det långa hår jag suktat efter. Om jag inte klipper mig förstås. Det är en ond cirkel som bara går och går... går och går...

Aldrig kommer jag att klippa mig kort iallafall. Jag såg ut som en utvecklingsstörd grävling i kanske 3 år innan jag fått bort det någorlunda. Mitt tips till er : KLIPP ER ALDRIG PÅ GULDSAXEN I VILHELMINA. Kanske om du är medelålders och vill gå över gränsen från ung till kärring. Eller äldre dam (säger det respektfullt).


Nu ska jag ställa mig upp och glo i spegeln. Måste nämligen visualisera.



Hey hey

Att få sitta vid min gamla vanliga dator är himmelriket. Den må vara stor, klumpig och opraktisk som bara den - men ligger mig varmt om hjärtat.


Jag vaknade nyss av att jag bokade in ett trist möte med en person som hjälper mig hitta jobb. Eller som ska pusha mig, jag vet inte. Söka gör man ju endå.

Idag fyller min yngsta storasyster Sonja år! 25 år! Grattis hörredu.


fyfan vad tråkigt jag skriver, jag ber om ursäkt. Men när ingenting actionspirat hoppar fram från varje hörn får man tyvärr ingen direkt inspiration. Så då plockar man saker från sin vardag, som diskning...öhm... dammsugning?


Haré!

Flyttning

Nu sitter man vaken och väntar på att Ossian ska komma hit. Han ska nämligen passa på att övernatta nu innan jag flyttar till Stockholm! Men vi kommer inte att vara i min lägenhet, nej, vi kommer att befinna oss i Latikberg.

Jag har aldrig utekläder, så jag måste låna av Bengt. Allt är oversize, så man brukar inte se riktigt klok ut. Men ibland ser man bara ut som en karl, och det får man väl tåla när man är lite rubust byggd. Man är kompakt och slapp, utan skägg.


Nu ska jag piska på Daniel och fråga om han kan komma soffan igen. Om han lyckas skruva isär den något mer, för idag ska vi nämligen flytta dem. De är den svåra biten, har man blivit av med sofforna är det ingenting som är svårt.

Häh bläv inge

Häh blev inget Malgonäs! Malgonäsborna hörde aldrig av sig, och trots mina drygt 120 388 telefonsamtal var det nada respons (ja jag skriver det för att skapa dåligt samvete).

Vi hade handlat alla ingredienser till pizzorna och väntade...väntade... Nu måste vi fixa en frys snabbt så att de inte förstörs!

Haha men så hemskt är det inte. De är trygga och i säkert förvar, det är det som är det viktiga.(människorna, inte pizzorna).



Nu ska jag ta och sova, daniel ligger och spelar nåt fult tennisspel i sängen. Tjejen som springer efter bollen ser helt rövknullad ut.



Home to malgonäs

Hejsan allesammans! Idag står Daniel och diskar som en svettig apa medans jag sitter och lyssnar på musik inne i vardagsrummet. Ingen bra kombination med andra ord. Måste börja dammsuga och skit.

Idag kom min klänning med posten, så det bär iväg till ICA-tallen vilken sekund somhelst. Eller inte vilken sekund somhelst, men vilken timme somhelst. Vilket DYGN somhelst! Om den inte passar kommer jag att lägga mig ner och självdö på marken. Jag kommer att ligga med benen i luften och surra som en död fluga, var så säkra på det!


Jag är en väldigt komplicerad människa. Daniel säger att jag kan vara som 4 personer i en, men det är ju skönt med lite variation. Eller? hahaha



Ikväll drar vi väl till Thomas och hänger, ska käka lite pizza och skit. Jag saknar mina syskon jättemycket (har ju nämligen kommit överrens med dem om att jag kan vara en storasyster). Kanske dags att ge dem lite hårluggar då, när de inte lyssnar på Thomas och Susanne. Det är sånt en storasyster gör.


Min brukade dock slå mig, näva mig i hårbottnen och köra huvudet i golvet. Det är så olika!






howdy.

Hejsan!

En sak jag känner mig lite förundrad över i dagsläget är varför Nordea sänder mig checkar att lösa ut. Jag är glad, men förundrad. Varför? Jaja! Ska lägga pengarna på en jävla massa mat och beautyproducts. Inte för att det är direkt mycket pengar, men... drömma går ju.


Vi ska snart äta mat och sedan ska vi väl dra på badhuset. Kanske skulle en spekulant komma och kika in lägenheten också, får se om han hör av sig. Det ser ut som en katastrof här, men det får vara. Eller kanske inte. Suck.


Hehe jag skriver såå intressant. Jag ber om ursäkt. Har ingen kreativ glöd.

Lystring

När i helvete ska man få tid till att flytta sofforna? Allt blir som pö om pö ! Hehe nästan. Hur ska det gå.

LYSTRING
Jag vill bara komma ut och få allt undanröjt så man slipper tänka mer. Är det någon som vill ha ett skrivbord förresten? Det är ett hörnskrivbord, ganska snyggt faktiskt. Ni kan få det billigt, bara ni hämtar och tar bort det från mitt förråd hehe.


Nu ska jag söka lite jobb och duscha. Jag är sådär härligt fräsch. Nästa vecka ska jag klippa mig, några tips ?

Hejsan och toddehloo

Men hej allesammans!

Vad har man att förtälja om dagens bravader? Jag vet inte. Än. Vi ska iallafall till Latikberg och åka madrass, sen blir det lite cocktails och flarrande flaskor. Jag har samlat på mig lite minkäpälsar som vi kan bära, som ett par äkta överklassfittor. Daniel skall dock ha en monockel (ett glasöga som man hade förr i tiden). Det är urläckert. Precis som han i "Monopol".



Jag har ont i magen och vill ha mat, men maten är som väntat inte klar försen om kanske 200 år. Jag svälter snart ihjäl! Det känns horrible.

Hoppas ni haft en goder afton. Vi hörs snart igen





Tvgala och tokiga grannar

Inatt är det nån-film-award på kanal 5, och jag kommer definitivt att... inte se det. Kanske.
Är jag vaken, varför inte? Jag får be Daniel klä upp sig och dra mig nedför en röd handduk i hallen. Typ som ett tema.


Det låter som om mina grannar kastas runt på övervåningen. Antagligen en ommöblering. En kvinna skriker och säger "Döda mig inte, snälla döda mig inte". Det måste vara tvn.
Det är något rött i taket nu också, antagligen ett rostigt rör som läcker. Det finns förklaringar till allt!



Daniel är och hämtar en vattenpipa hos nån kompis, och det ska bli trevligt. Jag älskar att sitta och göra ringar, det finns inget mer meningslöst och roande än så. Det är så mycket för så lite. Jag önskar dock att jag kunde göra en rökring formad som en penis. Det hade varit något däh!


Hej hej



Michelingubbe frivilligt?

En av det fulaste nyinkomna modeflugorna är bomberjacka. Vill man verkligen springa runt på stan och se ut som Michelingubben? Tydligen! De som följer mode helt manisk vet inte vad de gör ibland. Då  tycker jag synd om dem.


Jag sitter hemma i en ful gammal orange tröja(därav ingen som följer mode helt maniskt). Daniel är borta någonstans, och jag vet inte när han kommer hem. Jag vaknade rätt sent, vilket inte är speciellt kul. Men ibland känner jag att sova är ett utav de bästa ting som finns.


Nej nu ska jag inte sitta här och babbla. Vi hörs

Hällow äverybodäj

Heeloooow!

Jäg har bärjat att skriva mäd ä istället fär ö och älla andrä bokstäver. Dät gär min täxt pärsonlig och lättsam! Not.


Just nu befinner jag mig hemma hos Desireé Eriksson och textar på datorn som ni kanske märker. Vi har sovit bort kanske 40% av dagen, men det är okej. Jag hanterar det på ett väldigt moget sätt. Jag spenderar tiden med att uppdatera mina enstaka läsare! Vad är viktigare än det?

De ringde från VIBO(bostadsföreningen) och frågade om jag kunde vara ute så snabbt som möjligt. Ett tecken på att de inte tycker om mig, men då slipper jag iallafall betala hela hyran för februari, men lite tragiskt känns det faktiskt.

Jag har bott där i 2 år, spenderat mina ensamma nätter med masturbation och vilt sex med brevbäraren. På det nya stället - vem kommer att dela posten där? Kan ju vara värsta fula aset ju!

Idag ska man fortsätta att umgås med fröken Eriksson, eventuellt sova hos syrran Vickan. Måste ju låna en bil imorrnbitti för att hämta Daniello som anländer från huvudstaden med gåvor och myrra.


Morr och grrrr

 

 

För er som inte vet lämnar jag Villis för Stockholm. Kanske kommer jag tillbaka. Som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig.




Rubriken sitter här

Jag har varit borta under en tid nu, men jaja. Var och bowlade igår med Susanne, Lukas och Viktor. Jag vann inte en endaste gång *lessen*. Hehe jag har varit där så mycket på sistånde att pojkarna undrat om jag kan vara deras storasyster.

Lukas sa " Vanja varför kan du inte vara vår storasyster?". Som om vi diskuterat det förut, och att jag sagt nej.

Jag sa att de gärna fick låtsas att jag var det, även om jag inte är det. De tyckte att det var ett okej svar, sen blev jag påhoppad med fler frågor, som vad jag skulle ha gjort i en speciell situation, om jag vore deras äldre DNA-delare. Tex ; " Vad skulle du ha gjort nu, om du hade velat duscha, men så sa jag att jag skulle duscha".


Jag sa att jag skulle springa in på toaletten och ge dem en ordentlig hårlugg. Men det orkade jag inte då. Jag hade en egen toalett hemma, som jag skulle duscha i när jag kom hem. I duschen alltså och inte i toaletten.


Nog om detta! Har panik över att packa. Jag ska börja ikväll lite smått, och fixa med mina kläder som jag pulat ner i tvätten. Sen när Daniel kommer hem så ska vi flytta sofforna till Latikberg. Snart är jag ute. Snart flyttar jag från Vilhelmina. Men det känns så otroligt konstigt och jobbigt. Allt är kvar att göra.



Inte alls kul, barn!

Idag vaknade jag av att barnen skrek och bråkade om en klubba. Jag vet inte vem som segrade, tror det var Tim. Tim kan skrika som ett as bara jag tittar på honom, som om jag misshandlat honom tidigare någongång. Han blir som ett geléhallon och går upp i falcett.

Det känns inte alls roligt!


Nu ska jag göra något annat. Om ni hittar nån snygg klänning, säg bara till och länka. Helst storlek Large, 44 nånting (avslöjar denna horribla "hemlighet" ).


hemma hos thomas

Just nu befinner man sig i malgonäs och tittar på klänningar. Det är en pina. I början var det roligt, men sedan blir man helt fixerad och galen! "passar den mig? Hur skulle den sitta? Ska det vara utan axelband?". Arghh!!!



Jag blir seriöst galen. Jag sitter och svettas inne i köket helt själv medans de andra springer runt och lever sina liv. Jag slår på tangenterna i ren despiration och önskar nästan att jag vore död. Nej det är en överdrift, men det vore kul om man hittade en klänning så man fick den biten undanstökad.

 jag fick förresten ett par vantar av Susannes mamma, och de är hur snygga somhelst. Lila. Rosa är min mössa. Jag är som en färgklick i en svartvit vardag!! hallelujah!



Nu kommer Susanne och skriker(sjunger) " we are the world, we are the children". Hon måste sjunga så för att hon har barn, och jag måste sjunga det för att hylla michael jackssons död. Nej jag skojar bara.


Vi hörs!

Kallt! BRRRR!!

Howdy how, mina kära läsare ( behöver längre inte poängtera att ni är typ 10 st).
Idag är det svinigt och pinigt jävla kallt. Det skulle inte alls förvåna mig om en stor jävla tsunami från baksjön skulle täcka vilhelmina i äkta "Day after tomorrow" anda. Världen är banne mig påväg utför.


Jag har promenerat från ICA ner till mamma, i långkalsonger och jeans. Benen darrade som som ett par instabila istappar från ett hustak och öronen höll på att frosta sönder. Just nu sitter jag och försöker återhämta mig från den horribla upplevelsen, men jag vet inte om det är possible.



Orkar inte uppdatera er så värst, och i ärlighetens namn är det vad som hänt. Ja som är "värt" att skriva om. Iofs var jag hos Desirée igår och såg på "This is it!" om Michael Jacksson. Den filmen är gjord för hans fans, och bara hans fans. Jag har alltid tyckt att han varit ok, men höll på att somna mot slutet. Det var bara låtar och bitar från hans konsert, och inga intervjuer etc.


Vi höres!

Gorim och djuprotad skräck

Snart kommer Bengt med Gorim, och jag känner inget direkt välbehag. Gorim är min gamla ouppfostrade hund som har bott i Latikberg konstant, men nu vill Bengt ta hit honom så att han slipper ligga ute när det är kallt.
Min första tanke blev genast : åh nej. Åh nej åh nej.

När Gorim kommit till främmande platser har han genast pissat revir överallt. Sedan har han sprungit runt som en hispig häst och luktat gammal avföring. Men han är söt, han ser ut som en gråhund fast med längre hår och mustach. Han har en väldigt fyllig mustach.


Men endå känner jag en djuprotat skräck av att han ska bo här. Hur ska det gå? Jag lär nog bada honom i badkaret iallafall.

Jobb och grisar


 HOWDY HOW!

Idag var det sista dagen på jobbet för den här gången, men jag får väl hoppas att de ringer igen. Det är somsagt rätt trivsamt och kul på sina ställen. Ibland kanske mindre kul, men så är det väl med allt.

Jag sitter hemma hos mamma och chillar som värsta homien, softar och sitter som en ihopknövlad tröja på stolen.
Jag känner mig smutsig och mindre fräsch, men ikväll ska jag fixa det problemet. Som en riktig gangstah med shampot i ena handen, och balsam i den andra. Och en ... ja jag vet inte. Ville associera något till min vagina, men kom helt enkelt inte på något. Synd.


Igår var man förresten och köpte mjölk med Vickan, och i den laggårn fann jag en doft som jag tyckte var rätt behaglig. Minns hur man sprang hemma hos Selhströms och dyngade ner sig helt i onödan där, och att mamma blev rätt sur när de nya finskorna var täckta med kobajs.

Jag såg på kossorna och tänkte "Söta. Men känner inget behov av att direkt klappa dem". Jag tog ett kort som jag tänkte skicka till Daniel via mms senare. Jag vände mig om...
 OCH SÅG EN STOR JÄVLA GRIS! Seriöst, det var den största grisen jag någonsin sett. Han stod och tuggade på gallret så att slemmet skvätte. Är dem så stora? Isåfall kan jag ju inte ha sett en riktig gris i hela mitt liv.

Nu vet jag varför jag älskade grisar som liten! Klappade småkultingarna och fann mig i extas. Herrejisstanes.. jag kunde knappt slita mig. åh vad jag längtar tills jag själv får barn..

hoho


Och innan vi såg grisarna så firade vi Thomas som fyllde 30 år! Han var ju nyss 18 förfan!
Hans goá fruntimmer med mor hade bakat och lagat mat som ett par as, och det var fantastiskt gott.


Totalt deprimerande

Nu när jag är utan internet och dator så har jag kommit fram till hur deprissionstendenser lätt kan dyka upp. Ena stunden sitter jag på dass och läser Slitz, andra framför tvn och kollar nåt skitprogram. Men det tredje då? Hela balansen i mitt liv har rubbats från grunden, och nu är man mest galet uttråkad.


 Och vad jag saknar Daniel, han är så otroligt underbar. Jag har räknat ut att under tiden vi känt varanndra har jag varit 99 % mer sjuk än honom, vilket mer eller mindre automatiskt transformerat honom till min vårdare. Han har sett mig hosta slem och titta på honom med blodiga samt infekterade ögon, nysa och halta runt och tycka synd om migsjälv. Ibland kanske helt i onödan.

Han har fått byta blöjor pga min tidiga inkontinens och endå så kan han titta på mig och inte vara äcklad. Han blir inte ärrad för livet och han ställer alltid upp. Han säger ofta hur mycket han tycker om mig, trots att jag spillt kyckling på golvet som han måste trampa i minst 2 ggr innan jag tar bort det.

Jag visste inte att det fanns killar som honom, så det måste vara ett unikt fall. Jag är så otroligt glad att han finns i mitt liv, och att han inte lessnar på mig.

Ibland kan han vara så le. Han kan verkligen vara skitle, och ibland fattar han verkligen inte! Men vadå, hur jävla le är inte jag på en skala ?




Sen en ros till alla i min familj. Det blev tråkigt och tomt när Sonja och Veronika åkte hem.

Tack till Thomas och Susanne för att jag alltid är välkommen där! Jag har nästan alltid kul och någonting att göra där. Barnens dramatiska välde är intressant att följa. Ibland är det som en dokusåpa.

Hemma hos bror

Nu är man hemma hos brorsan igen och lyssnar på hur Susanne skriker " VIKTOR!!! TA BORT DATORN!!!". Barnet skriker nej, och dramat är ett faktum. Tvspelsförbüd på gång, kanske?

Nej han tog bort den i rättan tid. Jag stannar här tills imorrn, sen bär det iväg hem igen. Jag jobbar nämligen på måndag OCH på Tisdag. Så ligger det till. Och så är det bara.


Jag har ingenting av värde att berätta direkt, annat än att.. mm.. Vi såg på film och spelade "Buzz" igår. Jag vann båda gångerna. Thomas och Susanne blev lite less, men de får väl ta en revanch! Mohaha.



Nu ska jag spela flygsimulator och krascha ihjäl folk. Det tyckte jag lät roligt.

Gott nytt år!

Nu är det alltså ett inlägg om det nya året. Eller snarade om hur jag säger gott nytt år till er som läser.

Igårkväll så var man hemma hos systra mi(Viktoria, 12 år äldre syster) och med en massa andra människor. Bland annat Veronika(Min 6 år äldre syster, lika "gammal" som min superiranska pojkvän) och Sonja ( Min 3 år äldre syster) och deras barn. Men Veronika är lika barnlös som mig, och har gissat på att hon kommer att vara en sistföderska i vår familj ( dvs att jag ska hinna före. NOT).

Och Viktorias kompis Annie, med familj. Kan inte räkna upp alla namn, för om ni frågar mig hette de allt från Loke till Pippi. Och skulle ni fråga någon annan skulle de säga samma sak, för det var så några av dem hette. dvs 2.


Vi åt mat, pratade, såg på Madonnas "Sticky and sweet tour" och förundrades över hur konstig hon blivit. Hon har opererat sig så pass att kindbenen pikar upp mot solen. Mina syns dock inte alls, men det är skönt. Då har jag en sak mindre att oroa mig över i framtiden.



Sen drog man på hotellet där man var mindre rolig att umgås med, var helt borta i huvudet. Sen hade man ingen att pussa vid 12-slaget, vilket jag inte bryr mig ett skit om egentligen. Men endå! Stackars, stackars mig. Eller stackars, stackars dem som gick dit med mig!



Gott nytt år iallafall, hoppas ni haft en kul tid!





RSS 2.0