Innan sängen kallar. Hojt!


Ikväll har jag suttit och glott på "Dharma & Greg" samt skrivit miljöbeskrivning. Om den blev speciellt bra betvivlar jag dock, herr ordförande. Men jag antar att den klarade sig till godkänt, om man har den turen.

Fast våra uppgifter blir inte betygsatta. Kommer de att bli, frågar ni er. Vet inte, svarar jag. Jag antar att något måste bli betygsatt någongång, annars vore det loco. 

Jag känner mig lite ensam här ni i Stockholm när mina kompisar flygit åt var sitt håll i världen. En åkte till Vilhelmina, den mest exotiska platsen i Norrland. Den andra till London, folk med snea tänders hemvistelse. 

Jag saknar dem redan. Och snart vill jag hem till Villis och jaga lite renar med min familj. Är rädd att renskötaren som lovade att försörja dem innan jag åkte till Stockholm har försummat dem. De kanske sitter där i lappkåtan ensamma, rädda och exposed.   

Nej, får dra på mig harpälsskorna och spring raka väg´n hämm!




Min dator har en webcam som inte går av för hackor.

Egentligen är den rätt värdelös, och micken låter som en skramlande gammal plåtburk. Men det känns endå alright!


En titt i Tingsrätten

Idag har man varit i Tingsrätten här i Stockholm och kollat lite olika fall i mappar med min klasskamrat Sonja. Kände mig värsta proffsig där jag satt med dreggel hängandes ur mungipan och klickade frenetiskt. Det var verkligen inte lätt att hitta det man var ute efter med andra ord.

Vi visste inte exakt vad vi var ute efter dock, men något blev det. Brott mot utvisningslagen, fanns det ett fall som hette. Very intressant. Vi valde mellan det och en person som fått böter för att ha kört bil utan säkerhetsbälte.




Sonja hittade en kär gammal vän på vägen. Mr.Snuskig uppstoppad Isbjörn.




Sonja vid datorn. Hon var trött och kände sig flottig.




Home alone, bajsrubrik.

Hej och hå! Nu är man alltså hemma i Solna och häckar. Daniels föreldrar ska komma och bo här ikväll, och det ska förhoppningsvis gå bra. Tanken var väl att jag skulle ta mitt pick och pack och dra till moster Annika, men så blev ej fallet. Stannar här istället och skriver lite skit på bloggen. 


Köpte några presenter till dem också, mest krimskrams men whatävva. De får faktiskt ha överseénde med att jag är en fattig student med extremt dålig humor.





Vi tog en massa poserbilder i skolan idag. Varav ett där jag hånglar med en snigel.

Vill ni se min klasskampis bajsa i skogen utanför skolan också, är det bara att höra av sig!



Sprang med mimmi på stan litegrann dessutom. Grejt as usual!


På Lördag åker snuttepuppan till London.

God speed.


Seriöst artikelskrivande

http://media.jakan.nu/repotest/?p=239


Sitter i skolan

Ja nu sitter man här i skolan och lodar sig. Vi sysslar med hemsidor och källkoder, och jag håller på att skapa något briljant. Och likadant som alla andra.

Jag kommer alltid lite försent nuförtiden, och det är inte med flit alla gånger.

Imorse tex : Gick ut i tid för att vänta på pendeln. Allt gick enligt planerna. Jag klev av i Karlberg för att byta med tåget mot Bålsta, men råkade gå på tåget mot Märsta istället. Det var ju därifrån jag kom! Så jag fick sitta där och vänta gott på nästa tåg från Solna.

Retarded. Jag går alltid på fel tåg av någon anledning. Visar just hur uppmärksam jag kan vara.

Vad säger dessa bilder er förresten? First respons?



Bild nummero 1



Bild nummero 2



Bild nummero 3


Senoritas

 

Hejsan!

Desireé har åkt hem, skolan går som vanligt men Mimmi är kvar en liten stund till här i Stockholm! Igår gick vi och såg på bio, "Resident Evil - Afterlife".. i 3D!

Inget vidare att snacka om dock, den var spännande men mja. 3Dn gjorde inte så jävla mycket. Och så fick jag ett rött märke på näsan efter glasögonen. Bittert värre, dont harm the moneymaker.

Desirées upplevelse på Cosmonova var ungifär likadan. Hon hade förväntat sig en oas av bioduk, så långt ögat kan nå! Istället blev det en liten fyrkant och häftiga bilder på en gammal arkeolog som penslade bort damm från dinosauriekranier.  
 


Innan filmen började var hon förhoppningsfull




De är här!



 

Nu är tjejerna här, och vi myser för fulla muggar! Som bilden så fint antyder.

Mimmi är dock hos sin kusin ikväll, men imorrn är vi tillsammans igen!

 

 

 

Desireé gick på samma frisörsalong som mig för att klippa sig. Hon ville ha en kort frisyr a lá Rihanna, men fick istället en tupéliknande skapelse med ruffsiga inslag på sidorna. Ett hårt nederlag för vår start på helgen, men jag fick henne att ge mig ett halvdant leénde. Eller iallafall en någorlunda posetiv uppsyn.

 

You go girl!

 

 


Brutal färgupplevelse

 

Jag försökte att färga håret ljusare häromdagen, och det blev väl sådär! Inte riktigt som jag tänkt mig.

 

Själva frisörupplevelsen var frukansvärd, och aldrig, ALDRIG har jag haft så ont av att sitta i den den där stolen.

 

Till att börja med så tog det ungifär 40 minuter att få håret slingat. Det gick okej. Sen var det dags för att bli duschad : En upplevelse som normalt ska vara skönt. Och varmt.

 

* Vattnet var kallt

* Nackstödet var oförmöget att ställa in korrekt, så nackspärren var ett faktum

* När toningen skulle sättas in, så slet hon i håret. SLET! Jag överdriver inte. Tårarna rann och jag sprattlade med fötterna eftersom jag inte kunde hålla kroppen i styr pga smärtan.

 

När det var färdigt var jag fortfarande missnöjd. Jag var då fan inte blond iallafall. Så jag klagade och ville ha mer. På med hättan(mössa med hål i). Hon tog en såndär virknål, STAMPADE in den i hålen och drog ut håret. Gned in färg.

 

Dags att tvätta igen.

 

Kallt vatten, obekvämt nackstöd och ännu mer smärta på menyn. Hon tog tag i hättan och drog, rakt av. Hon var inte försiktig för fem öre och jag kved! Jag sa att det gjorde ont som fan, men hon sa bara :

- Det är snart över.

 

 

Bitch. Jag går ALDRIG dit igen! Aldrig ! Tänker inte bidra med pengar till en tortyrkammare. Trodde det avskaffats för flera hundra år sedan.

 


Pass me the Salt

Idag har vi gjort massor! Lite nyttigheter samt onyttigheter. Först var vi på IKEA och köpte:

* Badrumsmatta
* Vardagsrumsbord
* Diskställ
* Glas
* Besticklåda


Bordet var lite tricky. Den var uppe på en hylla, och personalen envisades med att man behövde gaffeltruck för att få ner skiten. Dvs att vi fick vänta till imorgon för att få det.
Men så mötte vi en man - en mörk man med tjocka ögonbryn. Han pratade engelska och behövde samma sak som vi, och klamrade sig över sin olycka.

Vi höll med och sa adjöken. Jag började att klättra lite på hyllan för att se om det var svårt att komma upp, och mannen som gått därifrån, vände sig och tittade på mig. Han sprang fram och sa : Let´s do it.

Han klättrade, tog ner våra bord och kom ner igen. Succéss!

Jag tog dock ingen aktiv roll i det hela, men kan stolt säga att jag bidrog til latt han kom tillbaka för att ta ner borden. Jag gav honom modet!



Sedan åkte vi hem, dumpade sakerna och åkte till Kista för att se bio. Salt med Angelina Jolie.




Innan bion stod jag och dansade lite i tunnelbanan.




"låtsas att du kissar". Daniel höll på att ramla ner i vattnet.




Vi fick snygga muggar med "Alvin och gänget" på. De tog vi med hem.





Den glada kon får kuk. Kir betydet nämligen kuk på persiska.





Gick förbi på "Arken zoo" och kollade in marsvin. Awww! Planerar dock inte för ett återfall. Men som likt en anorektiker drar jag mig inte för att gå förbi mataffären för att lukta lite på det man inte kan få, men så gärna vill ha 


Marsvin foe life.



Nä nu orkar jag inte lägga in fler bilder. Datorn är så jävla seg.





Stockholm

Under tiden jag bott i Stockholm har jag märkt att det händer lite mer än vad det gör i Vilhelmina. For example;

1. Folk blir inte knivskurna på tunnelbanan i Vilhelmina (vi har ingen tunnelbana)

2. Folk blir inte knivskurna överhuvudtaget i Vilhelmina (inte speciellt ofta iallafall)

3. Igelkottar, ormar och grävlingar ränner inte runt i närheten av människor. De håller sig fan i skogen.

4. Det är roliga framträdanden på stan i Stockholm. Senast igår såg jag en unge stå och spela saxofon till "Thorleifs" eller något. Det låg flera hundralappar i hans fodral, trots att han spelade i otakt och helt fel.

I Vilhelmina fanns det en gubbe som satt och spelade något utanför ICA-tallen. Folk blev mest störda. Tror inte att han tjänade så bra på det. Han spelade inte så bra, men han var somsagt äldre. Inget sött med en äldre omusikalisk herre.

5.  Man får inte syn på kändisar i Vilhelmina. Eneröd i all ära, men come on.
Under tiden jag bott här har jag sett Lars Lejonborg, och han var enorm. På längden dvs, era pervon. Har alltid trott att han var något av en dvärg, men icket sa nicket.

6. Man har nära till uteställen etc. Det är alltid öppet någonstans, men i Vilhelmina har man hotellet. Och endast hotellet. Man har krogen också, men om man lider av klaustrofobi är det inget alternativ.



Jag längtar hem ibland, för där finns något som inte finns här : Min familj. Iallafall delar av den. And the memorys... ohh the memorys. Jag älskar hemma.


Folk älskar att retas och påpeka att man kommer från Norrland. Men fuck you. Jag har enklare att få jobb med min charmiga och förtroendeingivande dialekt.





Jag med min gamla dagisklass. Dvs den lilla blonda ungen brevid hon i rosa.


The revealing...

Nu har jag tänkt lägga upp lite bilder på min lägenhet. Och bilder på migsjälv när jag poserar framför kameran och försöker se allmänt snygg och fräsch ut.


Detta var nog en utav de allra bästa "Snyggbilderna" jag tog. Tog ett när jag var naken och insmetad med vaselin också, men det är nog lite too much för er läsare att hantera. Detta är min hallspegel. I hallen.




Här är jag i min säng. Mina tröja matchar lakanet, vilket ni ser själva. Golvet syns också.




Ja nu har ni fått ett smakprov på hur det ser ut på mitt nya ställe! Nästa helg kommer mina kompisar hit också, så det ska bli roligt. Partay with some pomtay everybodäy!


Men howdy howdy!

Nu har jag en ny dator - en rätt så seg. Inte 100 % nöjd, men skitsamma. Det går att fixa. Har nämligen fått tips om vad som kan stå fel till.


Annars känns det som en lättnad att ha en egen dator. Jag kan porrsurfa fritt och kolla på superroliga kattklipp på Youtube. De är verkligen tokiga, de där katterna alltså.



Denna bild kan alla på min skola se, om de vill veta vilken trevlig prick den där Vanja Abrahamsson är.



Ikväll har jag ätit ostkrokar också, med cola. Det är syndigt värre och jag känner mig som en förstaklassig buse! Som en såndär buse som åker moppe utan hjälm. Men personligen så anser jag att detta är häftigt. Gå-över-vägen-utan-att-titta-sig-för-häftigt.

Helt ärligt vet jag inte vad jag skall säga! Min blogg känns rätt död. Den är nästan död för mig.  


Jag i skolan.

Nu sitter jag på skolan och får lära mig om Photoshop. Jag kan iofs det mesta, men därför känns det också ännu bättre. Jag behöver inte hänga efter som ett jävla retard, utan snarare tvärtom så ligger man i framkant. Ungifär.


Ja vad händer annars då? Jo jag duschade för första gången hemma i lägenheten igår. Väldigt intressant. Kunde i princip stå hur länge somhelst innan det blev kallvatten. Duschen får 8 poäng av 10. Det fattas ju trots allt badkar.

Såhär såg jag ut idag, vi skulle fotografera och lägga in foton på datorn.

 

 

 

Vi har en "bensträckare" på 5 minuter nu också. Men min plikt som bloggerska kallade. För alla mina 9 läsare.


In the Wilderness

Igår så flyttade vi in i den lilla lägenheten i Solna. Det känns faktiskt okej hittills, men vem vet.. Får hela tiden en känsla av att det står en rynkig gammal gubbe utanför mitt fönster och masturberar. Det är nackdelen med att bo under jord, folk kan så lätt iakta.

Inte för att jag tror att någon skulle göra det, men hey! Detta är Stockholm! Såg en råtta imorse också när jag skulle gå upp för kullen till skolan. Viltlivet alltså.

Under min tid i Stockholm har jag sett detta:

1. Grävling
2. Orm
3. Igelkott
4. Rådjur
5. Padda
6. Råtta

Vad kommer sen? En muterad Ninjaturtle?


Nä nu ska jag gå in i klassrummet och inta plats. Det var så skönt att ta sig till skolan imorse också! Ca 35 minuter tog det till skolan. Från Åkersberga tog det 1½timme.

Kommer att lägga upp bilder på lägenheten sen också, men min kamera är somsagt död. Jag får kanske tillbaka den om 2-3 veckor. Har inte fått tillbaka min jävla mobiltelefon heller

Ciao

The roast of Pamela Anderson

Jag satt nyss och kollade en stund på "The roast of Pamela Anderson" på Comedy Central. De drar massor av skämt om Tommy Lee´s gigantiska penis. Och om hennes enorma tuttar. Tommy Lee´s gigantiska penis mellan Pamelas enorma tuttar, and so on.

Jag lessnade dock efter en stund, och sitter här istället. Courtney Love medverkade också, och det är mest lite pinsamt. Men jag försöker hela tiden tänka "Det är inte så farligt". Men när hon visade sin vagina när hon blev roastad blev det lite för mycket kanske. Hon ser fan inte så fräsch ut, och detta är väl endå inspelat för att par år sedan, för Anna-Nicole Smith satt i publiken(hon är död).


Nåväl! Nu ska jag sova, är rätt trött. Imorrn ska jag göra min intervju samt flytta till Solna. Det känns sjukt intressant. Eller... nej intressant. Det ska bli kul! Att ha ett eget ställe att hänga på. Youré all welcome. Nästan.


p.s! Jag har haft 8 läsare idag. Försök att tagga ner med trafiken! Stramar förmodligen halva jordklotets hastiget på nätet.

Flytten till Solna

Idag har jag kastat kläder i två stora sopsäckar(Fan inte klokt vad jag dragit på mig under halvåret jag bott här).

Om jag inte missminner mig kom jag hit med två väskor, inte speciellt stora heller. Man kan nästan konstatera att jag är något av en "hamtrare". Men långt ifrån sluskarna som badar i kattbajs och lusbitna gamla koftor. Hoppas jag.
- Måste dock poängtera att jag lägger dem i sopsäckar för att ta med dem i flytten.

Min moster är gullig och skänker saker till både höger och vänster, och det hjälper så fasansfullt mycket. Tack snälla du!


Jag skall strax dra på jobbet och vara tills kl 21 ikväll. Sen när jag kommer hem igen skall jag packa lite mer ingående. Jag har ca 20000 papper liggandes som torde organiseras. Ja och fula teckningar som jag fick av barnen på fritids som ska kastas(sorry kids, but they werent exactly Rembrandt).


Och vad mer... ska intervjua grannen imorrn också. Men det är svårt. Känner mig sjukt nervös, och vad händer om han vill läsa vad jag skrivit efteråt? Jag kommer ju att skämmas ihjäl. Men måste komma igång innan Onsdag. Eller var det Torsdag det skulle vara inlämnat? Stod ingenting om det på papperet. Aye. Im in deep scheisse.




Fikapaus i etern

Nu sitter jag i skolan och har "fikarast". Den termen används här för folk som dricker kaffe. Jag dricker vatten. Och jag anser iofs att ingetdera kan klassificeras som fika. Det är helt fucking insane.

Istället sitter jag med en klasskamrat inne i klassrummet och lyssnar på musik. Jag lyssnar på "Swedish house mafia" och han lyssnar på något annat. Något bullrigt. Vi kommunicerar inte alls för tillfället. Vi har båda hörlurar.


Nästa vecka så ska vi presentera ett personporträtt av en äldre person som vi ska intervjua. Jag har lite småångest faktiskt om jag ska vara ärlig! Är det så jävla bra att ha det om man går Reportagelinje? Har jag valt rätt? Är jag en skamfläck som känner såhär?


Får gå och ragga upp nån gamling imorrn och fråga efter en intervju nu i helgen eller på måndag eftermiddag.




 

Jag fick nyligen reda på att hela världen lyssnat på den här låten jättelänge.

Men man har en tendens att ligga efter då man bara lyssnat på P1 hela sommaren




Nu i eftermiddag ska vi gå och kolla hus. Gött. Om vi gillar det kan vi eventuellt flytta redan nästa vecka! Fingers crossed.


RSS 2.0