Min lediga kväll...

Min lediga kväll visade sig att bli en riktigt tråkig sådan! Eller tråkig och tråkig, jag är ju åtminstånde ledig. Och så har jag inget dödligt köttätande virus. Thank god. 

Sitter och surfar på "roliga katter som bajsar" och länkar dem till Desireé. Jag tror inte att hon uppskattar det, men vad spelar det för roll när jag har roligt? Det fördriver dessutom min tid från det tråkiga. 


Nä nu ska jag dricka färdigt min cider och spela "Monkey Quest"!

 



AGAIN?!

Nu skiter ni nästan ner er. Jag uppdaterar - andra dagen i rad.

Jag sitter uppe och lider av tristess, har ätit lite ägg och mår illa. Men imorrn skall jag dock umgås med Lucas för att dricka lite cider samt leta kläder. Det känns extra glamouröst på grund av att jag får pengar från CSN! Lever livet, glassigt värre. På kvällen ska jag hem till Daniel, somsagt, för att vara vaken på natten. Spännande!


Skickade en länk till honom igår, med texten "Tänker på dig...".






Han hade förmodligen väntat sig något annat, och han visste inte om han skulle bli förolämpad eller ej.
 Jag säger : Bli inte förolämpad. Det var strong att du pallade en tredjedel också. This is almost to hot to handle.





Nej usch, nu ska jag gå och borsta mina tänder. Kanske duscha en snabbis också. Det hjälper mig att sova. ZZZzzzzZzzz... blöh


P.s! Min header är totalt värdelös, men det var den enda som jag hade till hands. Var så förbannat jäkla less på min förra.




Jag skapar

Nu håller jag på ett skapa ett nytt inlägg för att roa mina läsare. Jag vet att jag skulle "komma igång" med bloggen igen, men jag orkar fan inte. Ivé got other stuff on my mind. Facebook tex (suck).

Annars så flyter livet på. Jag jobbar, har påskledigt (skittråkigt när killen är på jobbet och slutar precis när jag åker iväg på mitt). Lucas är upptagen med sina brorsor för att riva skjul, och yeah. Resten håller på med sitt och övriga är i Vilhelmina. Det är inte lätt att vara ledig när man inte har ett piss att underhålla sig med under dagarna.

Men nu skall jag ej låta bitter! På lördag träffar jag eventuellt min syster Vickan, och på torsdag ska jag vara vaken (enligt Daniel) hela natten. Det återstår att se hehe. Vi brukar däcka kring 01.00. Partey!

När jag är hemma hos honom brukar jag underhålla mig med photoshop ibland. Jag tycker iallafall att jag är en okrönt drotting på området, för se själva vad jag kan skapa med mina eldiga, spättiga och äckligt flitiga fingrar:





Nä skoja ba. Det enda jag gjorde med denna bild var väl att ta den. Med kameran. Sen fick jag honom att besluta vad det skulle stå, samt färg. Lidingö är värsta ghettot. Det är känt som Stockholms egna "Mordor". Se hur skillad han är på sin longboard, det är väldigt imponerande. De tu flyter ihop till en perfekt symbios. Om han fick ligga på kvällen? No doubt about it.


Nej, allvarligt talat. Se vad jag skapat :




Sen kom man fram till att det inte alls är en enhörning, utan bara en häst. Hornet fattas. Pinsamt.



Nä nu ska jag dra mitt smutsiga ass in i duschen och tvätta håret. Och kanske mitt smutsiga ass.





Folkhögskolans dag, skolan. Bra rubrik.

Tjenare!

Nu är det dags att uppdatera igen, och ja. Sitter i skolan på "fikarast" och väntar på att den resterande gruppen ska komma tillbaka så att vi kan diskutera alla texter som ramlat in under veckan. Sedan är jag ledig. Fri som en fågel! Twitteritwitt!

Men imorrn är det Folkhögskolans dag, och jag och Peter har fått uppdraget att intervjua varanndra under 3 minuter. Medan alla andra ser på. Vi har varken repeterat eller ens diskuterat vad vi ska fråga varanndra, men det kommer nog att gå kanoners! Vi är båda rätt okej på att improvisera. Blir det skit så blir det, och lärarna får skämmas. Ingen katastrof.


Ikväll ska jag på bio med en en riktig karlakarl, en man som påminner om en ung Rod Stewart. Inte i ansiktet dock, syftar mest på bakdelen om han skulle få för sig att använda samma sorts tighta bomullsbyxor. Rörelserna kör han redan konstant, när han får chansen. De sitter i ryggmärgen.




Yeah, thats how i like it









My quest for the week

Här är recensionen jag skrivit som veckans uppgift till skolan. The Wickerman.


                                                 Galen remake om galna kvinnor


   The Wickerman är en skräck/thriller, regisserad av Neil LaBute, som handlar om den tafatta och slutkörde polisen Edward Malus (Nicholas Cage). Han återhämtar sig från en tragisk bilolycka när han plötsligt får besked av sin gamla flamma Willow (Kate Behahan), som han inte hört av på flera år, att hennes dotter är försvunnen. Han packar genast väskan och åker till ön Summerisle där hon bor, som endast är bebodd av kvinnor. De är inte speciellt hjälpsamma och det visar sig snart att det är mer än bara flickans försvinnande som är skumt och häpnadsväckande.


   Denna film är en remake på orginalet med samma namn från 1973. Den har jag tyvärr inte sett, men jag har en känsla av att den knappast kan vara sämre än denna. Kvinnorna på ön han besöker för att leta efter flickan på, är ohjälpsamma psykopater med besatthet av skörd. De har foster i glasburkar och vandrar runt med flätade träkorgar a lá ”Lilla huset på prärien”. Nicholas Cage gör ett gott försök i att få sin karaktär Edward Malus intressant och gripande, men det får en ändå en motsatt effekt för mig. Han är hispig och osmidig, och vid varje motgång flippar han ut totalt och tappar förståndet



.

Skulle hellre stoppa huvudet i en korg och fylla den med bin än att ge denna filmen en 4'a


   Denna film ligger i genren skräck, och där hör den hemma. Men kanske inte på det sätt man förväntat sig. Man vrider sig hemma i tv soffan, biter på kudden och säcklar periodvis men inte på grund av spänningen. Snarare för att man blir frustrerad, och ibland väldigt uttråkad och vill sova. Den sista halvtimmen av filmen är betydligt mer skruvad än början, och det allra bästa måste vara när de galna kvinnorna torterar Edward Malus genom att placera en förseglad tratt på hans huvud och hälla ner en bunt med arga bin.

   Regissören Neil laBute ligger inte i min kategori av favoritregissörer. Han har bland annat gjort ”Betty tur och retur” med Renee Zellwegger i huvudrollen, och likt ”The wicker man ” är den väldigt trög och mentalt påfrestande. Scenerna känns längre än vad de egentligen är, men ett plus är att bilderna är vackra att titta på. Men en film kan vara hur vacker som helst, bara det finns en bra story att luta sig tillbaka mot. Det har han inte lyckats med.

 

Denna film får 1 skörd av 4 möjliga



RSS 2.0