Men hej

Nu sitter jag på Lidingö och häckar, och strax ska jag in till centralen och träffa Desireé som kommit tillbaka efter Londonresan! Min lilla blomma. Min lilla goshegoo!

Haha jag har inte skrivit i bloggen på hur länge somhelst, och eftersom jag lösenordsskyddat skiten så läser allt färre personer. Jag har bara gett koden till 1 indvid hittills dock, så jag säger : Hej Viktoria. How ya doi´n?


Igår satt vi och kollade på "Sofias änglar". De skulle hjälpa en gammal kärring som fått en skitlägenhet där taket rasat in. Massor av fuktskador. Tanten var deprimerad. Så "synd" om tanten. Jag tyckte nästan det var mer synd om hennes stackars barn, vars liv också förstörts av misären. De satt med blodsprängda ögon och såg ut att ha dödslängtan. Men fick de någon slags ersättning för allt deras slit med att hjälpa mamman? Svar NEJ.

Och för att göra saken ännu roligare, när kärringen inte kunde bo i lägenheten i stan i Stockholm, så blev hon liksom tvingad till att bo i Norrland. Åh nej. Från att, enligt hennes barn, fika med sina väninnor varje dag, till att sitta i "nån skog". Holy crap. Norrland must really suck ass.


Nu orkar jag inte skriva mer! Hehe. Hej hej!




RSS 2.0