Late night walking



- För att vara mördare och helt cpgalna verkar de rätt schyssta, de där robotarna.



Inatt sitter jag uppe utan någon somhelst funktion. Jag försöker komma på anledningar att sitta här mitt i natten, men kommer fan inte på något. Sen gick det upp för mig att jag har en blogg där jag plågar människor med helt innehållslösa inlägg, och poff!
 - sitter jag här, at your service.


Dagen har i princip varit en massa möten om dittan och dattan, och stekning i Badviken. Om jag har otur är det lika fint väder imorrn så att vi åker dit igen. Jag ogillar solen, i direkt form. Att sitta i skuggan är en helt annan sak, mer mig på något sätt. Sen tog jag mitt första dopp också, vilket var helt okej. Jag sa att jag inte skulle blöta ner håret eftersom det finns mest urin och döda fiskhuvuden som flyter runt, men det hände endå. Busigt. Och äckligt.


Jag önskar man kunde ta en massa sexiga kort på sigsjälv i bikini som man kan se tillbaka på om 20 år. Men inte! Istället ligger jag med valkar och allt, inte alls olikt en valross. En väldigt sexig valross.



Jag saknar Daniel. Jag vill åka till Sthlm, men inget är fixat är hemma. Istället går man runt och är orolig och galen. Och trött, väldigt trött!

Work over

Ja herregud, folk på 50-talet hade antagligen mer att skriva om än vad jag har i detta ögonblick. De hade kunnat skriva om hur de sprang runt med handsydda vantar i köket och plockade ut nybakade kakor samt lasagne. Jag däremot kan knappt laga mat!

- in fact.. Idag var första gången jag ens grillade kött. Och det var på jobbet. Kanske det är nyttigt att jobba där av rent personliga skäl också. Förutom lönen då. Jag kanske kan bli värsta Martha Stewart,  inte rent allmänt men iallafall på fängelsefronten. YES!


jag önskar att jag hade intressanta bilder att lägga upp, men jag möglar inifrån. Jag orkar inte ta så mycket kort nuförtiden alltså, men om jag inom en snar framtid gör en röntken kan jag lägga upp den iallafall. Så ni kan få se hur tom jag är.


Nu ska jag sova! Men först ska jag spela en omgång Monkey Rumble till. Eller Monkey Quest som det kallas på riktigt.




 Jag är grrrreat! Men har inte slagit rekordet sendess. Tror inte att det går. Jävla beroendeframkallande också.

Döden säljer

Det intressanta med att vara stjärna och dö, måste ju vara hur rik man blir. För seriöst, det finns inget som säljer bättre än döden själv.

Michael Jacksson hade haft lite kriser med försäljningen, men det han inte hade räknat ut var ett sätt att vända på steken. Han borde ju helt enkelt ha fejkat sin död för längesedan, sen bygga ett neverland igen någonstans utan att någon visste om det. Han kunde ju bära masker som i den där filmen han spelade in tex.



Allt går på topp fastän det ligger på botten, så att säga! Jag tycker fortfarande att det är skitsynd att han är död. Men jag ställer mig inte i stora hjordar och sörjer med andra människor som inte heller kände honom. Jag tänder heller inte ett ljus och vaggar fram och tillbaka.



Jag har rast just nu! Rasterna går väldigt snabbt.

Hej

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att en kollega ska anlända. Det är lungt nu på morgonen, och sen får vi väl se vad som händer härnäst!

Egentligen får man väl inte sitta vid jobbets datorer, men just nu är det så lite att det känns som om det inte spelar någon roll. Jag är en mörk liten tjyv som inte följer regler, en ohygglig fara helt enkelt. Eller så är jag bara allmänt tråkig, vet inte vilket man ska välja.


Men idag är det sista dagen på några veckor, och jag har tyckt det gått bra. Härligt att jobba på helg dessutom, bara extra hehe. De boende är rätt nice och gulliga, och måste faktiskt erkänna att det känns lite bättre än på Tallbacka. Men men! Jag kanske ångrar mig. Jag jobbar till klockan 20.00. Heeeela dagen... nästan heeeela kvällen. 



ha en bra dag 

Detta fält måste fyllas i

Nu har jag kommit hem på rast, och inte har någon skrivit ett sms till mig inte. Mamma hade tydligen lånat telefonen och ringt från Tallen dock, vilket gjorde mig mindre förvånad eftersom jag har no buisness med dem direkt. 
 
Tänkte att de skulle anmäla mig för någon "Good dressed" policy som jag inte följt när jag haltar runt på samhället i små svarta korvskinnsbyxor. I SOLEN! Det är så jävla varmt att jag vill dö! Seriöst ibland vill jag verkligen det. Eller åtminstånde somna in i djup koma och vakna om ett år.

Men om man sett filmen "Evigt ung" med Mel Gibson, så förstår man kanske att det inte är någon vidare bra idé. Jag vaknar väl upp rynkig om 30-40 år och förlorat allt som betyder något. Plus att man inte är långt från blöjan. Om man har otur.



Nu ska jag sätta mig på toa och läsa lite om en 90-åring som blev våldtagen. Fast för typ 65 år sedan.

Heya

Hojt!

Nu sitter jag alldeles svimfärdig och darrar i morgonens plågsamma svettparadis. Jag har legat i princip utan täcke på mig inatt och våndats, och när jag försökte se nån film med Will Smith stod jag inte ut! Jag kunde varken koncentrera mig eller njuta, bara känna hur svettranden på min rygg uttökade sig.  Så jag har beslutat mig att typ se om hela skiten.


Idag på jobbet lär vi ju gå ut allihopa tillsammans, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag jobbar med en tjej som heter Anette, och hon delar samma känslor som mig angående den här värmeböljan. Hon har nog också lust att lägga sig i fosterställning och dö.


Ha en bra dag om ni kan.


Jobbigt

Jag har det jobbigt med jobbet, eller snarare inte. Hela dagen idag har varit astrevlig, även om det känns som om tiden frusit. Vilket jag trodde att den gjort när klockan stannat på 4 inne i allrummet. Jag tänkte "vilken fasa" och ryste. Jag vill ju helst komma hem någon gång också!


Sonja smet undan igen så att man inte hann säga hejdå, men jag fick iallafall pussa barnen. Fia satt och slängde pussar på mig från bilen, och Svante tittade lite ointresserat på mig och sa "Hej då hej då". Han kunde nog inte vänta med att bli av med mig! Men han är rätt söt endå. Jävla unge.


Jag har fått en halvtimmes rast som är i princip brukad nu. Det är inte mycket att hurra över, men det är inte länge kvar tills jag slutar! Och lite sovmorgon har man imörrn med. 10 - 20.15. Långa pass, men som man brukar säga "mer cash".


Måste förresten påminna er om att sörja Micheal Jacksson!

Hojt!

Micheal Jacksson död



Jag måste faktiskt säga att det är tragiskt. 50 år gammal.
Hans näsa må ha varit död i flera år, men att mannen den satt på skulle förtvivlna var ju... inte direkt en chock, men iallafall. Han har ju varit sliten i flera år nu, men ingen förtjänar ju att dö så tidigt i livet.



Jag ska sörja med lite Jacksson 5 imorrn. Eller så river jag loss med lite "they dont really care about us", som spontant kommer upp i mitt huvud. Men hittar den fan inte på spotify. Nu kommer folk att skämta lite mer om låten "Thriller" tror jag.


Tack och adjö.


Åhå..

Ja då sitter man här igen. Mitt i natten och kan inte sova. Men jag fick lite färg på kroppen idag iallafall, även om det är mer rött än gyllenbrunt(som det brukar bli på mer normala människor). Har ärvt det av min mor, antar jag.
  Hatar Daniel för sin persiskt genetiska utstyrsel.


Lyssnar på Aquas nya låt "Back to the 80´s" och känner mig lite sådär. Det är ju Aqua dock, så vafan. Jag älskade dem. Jag ska köpa deras skiva när den kommer ut! Jag envisas på den fronten. Jag är en nostalgiskt freak.

Jag hoppas att helgen går snabbt, och det lär den ju göra om det går som det ska. Jag orkar inte oroa mig hela tiden, det sliter så in i helvete. Men Desireé kommer hem på Lördag! Jag babblade ut lite med henne ikväll, så det känns bättre. Sen har jag ju Easy liggandes vid dörren här i hallen.
  Hennes syn på att fixa saker är att hämta sina snuskiga gosedjur och trycka upp dem i fejset. Jag undrar vad hon tänker, men vem behöver hundpsykolog?


Jag hoppas jag kan åka till Sthlm.

Film

Ikväll åkte Daniel, vi handlade och han drog sedan med bussen mot Sthlm. Busschaffisen, enligt personlig granskning, verkade lite galen. Han skrek och sprang runt bussen som nåt psyko på crack. När några utländska kvinnor skulle gå på  röt han "NEJ GÅ AV BUSSEN!!"  och sedan när han fick reda på att någon höll på att lägga in en cykel i skuffen blev han helt okontrollbar. "INGEN CYKELJÄVEL PÅ BUSSEN!" och studsade genast runt för att kasta ut den.


Jag säger då det. Lite för mycket kaffe kanske?


Lyssnar på Sonjas Spotify-musik och förstår inte riktigt hur hon har kunnat lägga in "Music non stop" med Kraftwerk. Det är i min värld helt otänkbart. Låten är typ 6 minuter lång och är väldigt enformig. Jävla synthmusik. Hela den genren borde bannas.

One hour to go

Nu har vi ätit på Quinto samt sprungit runt på samhället i några timmar med ett fett flås. Det är fruktansvärt varmt, och sedan ångesten på det... phew... det går inte att beskriva.


Om en timme åker Daniel till Sthlm, och det känns verkligen skittråkigt. Jag vet INTE vad jag ska göra utan honom! Han har funnits för mig hela tiden, ställt upp även när det varit som jobbigast. Hur ska man klara av allting nu, säg? En påse svampmedel och sprit borde göra susen(tittar på Jonas med en galenblick).



  Man känner sig så spänd hela tiden. Nu har Daniel poppat popcorn, och vi ska njuta och se på nåt skitprogram tillsammans innan jag skjutsar honom till bussen!


Hojt!

Små barn

Nu är man hemma i i mammas lägenhet och hör man ljudet av små barn. Svante är inne i sovrummet och säger "Mamma" med en gnällig röst, medans Fia går på "promenad" med Easy inne i köket.  Det är rätt tyst för en gångs skull, för de kan vara full i fan de också.

"Kom nu går vi" säger Fia och går in i vardagsrummet.
"Kom nu sätter vi oss här" och försöker dra upp Easy i soffan.


Svante börjar att skrika "FIIIIAAA" med en gnällig röst inne i sovrummet. Det sista han tänker på är att sova i princip, och innan det så stod han och drog i skjutdörren för att spionera på mig när jag satt vid datorn.

"Nu är vi framme" säger Fia
"FIIIIAAAA" säger Svante och öppnar dörren.
"Du får komma" säger Fia, "Det är min hund".

Nu orkar jag inte dokumentera mer

Paniiiik

Idag måste jag springa på försäkringkassan och säga att jag har jobb i sommar, jag måste ner på kommunen och jag ska hinna umgås med Daniel, samt hälsa på mamma. Jag är så himla stressad så att det är inte klokt!

Jag jobbar dessutom imorrn, och jag vet inte hur man ska göra! Det är som ett gigantiskt kaos i mitt huvud.



                                                           

               Här har vi en lapp angående Mira och hennes lista på saker att göra(Mira är den där håriga bollen som inte har några ben i princip). Det står;
- "Hej Mira har varit ute 9.00 till 9.30
 snö - KALLT 13.00 - 13.30
Mira tycker inte om vädret Hon behöver ljud
Radio på"


Bengt har lejt en hundvakt när han jobbar, och hon hade skrivit den här lappen. Mira är en kräsen liten hundjävel, så att säga. Tyckte det var rätt kul att de skrev en lapp om saker hon gillar, samt inte gillar.



Nu är jag outta here!

Holla

Jag sitter här alldeles sliten, känns det som. Jag har svarta ringar under ögonen jag inte orkar ta itu med, och så springer jag runt utan byxor. De byxor jag hade var fulla med hål och fick låren att skava sig som ett par variga köttsår.

Daniel står i köket och steker ägg mitt i natten, för det är så typiskt honom liksom. Han älskar att äta mitt i natten som nån (med risk för att låta rasistisk, för han är ju faktiskt brun)slags apa. Men jag gillar honom väldigt mycket, och det är så tråkigt att han lämnat mig för Stockholm ikväll. Men han måtte ju få leva sitt liv också, så att säga!
 Sonja och Veronika bakade en tårta till honom också, dels för att de ville ha en ursäkt för att äta något sött, och dels för att han varit snäll. Tror jag?


                       

Tv : Daniel i anhörigrummet på lasarettet i Lycksele, sådär lite fotomodellig som folk brukar vara i musikvideos. Och till höger, som min syrra skulla ha beskrivit ; - "Jävla skithundar, jag hatar dem!!"

                      

Tv: Jag hade tråkat ut lilla Moa till den gräns att hon faktiskt somnade. Och till höger, Bengt med Easy på parkeringen i lycksele (jättecoolt och högt upp).

                    

Här är det både tårta och presenter den 13:e Juni från fröken Desireé Eriksson!

                  

Tårtan Sonja och Veronika(mest Veronika) bakade till Daniel, och visst ser Sonjas ben helt jävla missfostrat ut?




Yep

Igår hade man sin sista inskolning, och det känns okej. Det känns som om jag kan jobba där utan att känna mig som ett total freak och göra precis allting fel.

-" Bara de överlever och mår bra" sa min handledare, och det var ju en enorm tröst.



Idag ska man till mamma och hälsa på. Jag har ca 0 kronor på mitt konto, och har ingen lust att slösa mina sparpengar. Sen har de höjt hyran med en tjugolapp, och det har som effekt, även höjt mitt ögonbryn.


Nä nu ska jag duscha och göra saker. Blaha blaha.

Hemma i lägenheten

 Igår så såg man filmen " The life of Banjamin Button" och den var nog inte alls lika bra som jag hade föreställt mig. Den var ca 200 år lång och genom filmens gång hann han göra en del tråkiga saker samt störiga val. Men man kan ju se den för att det var coolt att se honom åldras baklänges iallafall.


Men nåväl! Jag skriver sällan nu av den enkla anledningen att... mmm... Vilken enkla anledning?


  Nu ska jag klä på mig och dra ner till mammas lägenhet och äta. Jag har fisk där som man fick av Bengt, men jag vet inte om man kan äta det utan att barnen ska bli galna och säga "jag vill också haaaaa". Fia brukar säga det om det mesta, varesig det är tuggummi eller en portion ruttna sniglar(tror jag).

Hur tråkig det är

Det går att sätta upp en skala på hur tråkig min blogg är these days, och det vore ju inte rätt om det vore under en 9a av 10.

Sonja har beskrivit min blogg som "Hon pratar om sin jävla hund och lite annat", och ja varför inte? Jag pratar nog mer än vad man orkar erkänna om Easy liksom. Det är de som läser som plågas, som i en slags bloggig skärseld.



Men detta kan man inte neka, ÄR roligt! Sonja och Jocke visade mig den, och den var riktigt nice.
Det är ett par nördar som ska spela World of warcraft. De hade köpt in sig på ett quest för ca 20 dollar var och planerat kriget i grottan uti minsta detalj. Sen var det väl en väntelista på några månader också innan man ens fick spela. Allt måste gå rätt, alla måste samarbeta och följas åt, men vad händer? Leroy jenkins, that´s who.




Nu ska jag klä på mig och gå ner till Sonja i mammas lägenhet.

Detta fält, bla bla.

Ja nu är det såhär att man skall dra ner till Viktoria en sväng för en träff med syrrorna! Vi är samlade på platsen Vilhelmina, och då tar vi tillfälle i akt helt enkelt. Det känns som det mest resonabla *pratar finspråk*. Min bror stannar dock kvar på platsen Malgonäs, där han har sina avkommor och väldigt trevliga kvinna. De bygger på hus och har fullt upp hela tiden! Ibland undrar jag hur de orkar.



Och så kom Bengt förbi med en sen födelsedagspresent också(fick ju faktiskt en blombukett tidigare, som han plockat själv i nåt dike i Latikberg) och det var ju riktigt trevligt. Det blev en kniv med skarpt skaft och jag undrar vad han ville jag skulle göra med den. Kanske dags att lära sig laga mat? Eller så kan man alltid piffa upp det med en saftig avrättning.



Nu åker jag!


Opps!

Jag glömde säga att min syster Sonja har kommit hem från Göteborg också. Det är kul att få se barnen, dem har man inte sett på hur länge somhelst! Igår hade de en diskussion om hur många rumpor man har, och jocke sa att man har två.

Ossian sa att man har två rumpor med en skinka, och jag minns inte vad Sonja sa. Men det låter onekligen förvirrande! "Framrumpa och bakrumpa" sa Jocke, men sonja dök in och påstod att man inte alls hade en framstjärt.


Jaja. När jag var liten hade jag då en där fram och en där bak. Det fanns som ingen annan förklaring! Men sen trodde jag ju också att mamma slet av sitt pubis och kastade det i toaletten(Hår från borste alltså). Och så frågade jag Sonja varför man tyckte att sina egna fisar luktade gott, men inte andras.


Jag var ju utan tvekan ett "Special" barn.

jhk

hej

Inskolning

Imorrn kl 8 har jag inskolning mellan klockan 8 och 1, och efter det så ska jag till Malgonäs och gratta Moa-my som fyller 1 år. Och på Onsdag ska jag inskolas mellan halv 4 och 9 på kvällen!

Det känns riktigt gött. Jag kan stå i ett hörn och se väldigt dum ut, medans de andra demonstrerar och pekar ut saker som jag ska göra den dag jag ska jobba. Dvs om 2 veckor. Allt detta med lön.


Jag ska förstås anstränga mig, hehe det är ju givet. Men det känns skönt att inte ha en viss press på sig. Man kan ju det mesta efter att ha varit på Tallbacka och Åsbacka, men det är ju annorlunda på gruppboende. Kvinnan jag pratade med(är så dålig på namn) var väldigt trevlig och välkomnade mig med öppna armar. Det gör mycket! Hoppas verkligen att de jag ska jobba med är snälla och inte hotade klimakteriehäxor. 


Nu är det "Dog whisperer" på tv, och det brukar jag och mamma alltid se på. Eller mamma ser på det och jag hänger på av ren tristess. Annars brukar det vara matlagning på topplistan, och jag vet hon blev besviken när "Dagens rätt" var ett hästraceprogram och inte något annat.

Arbetsförmedlingen

Det kom nyss in en kvinna hit i en stor rosa regnrock. Hon ser lite ut som häxan ur "Hans och Greta", men kollar man noga så ser hon riktigt bra ut. Det var som en illusion, skapad av that piece of crap clothing. När hon hade på sig rocken = ful näsa och risigt hår. Av med rocken = lika het som solen. Jag undrar om folk tänker detsamma när jag sitter på arbetsförmedlingen? Eller överhuvudtaget? Då ligger man risigt till! Jag har nästan aldrig snygga kläder på mig.


Jag får ingen assistans än så länge, men jag väntar. Min vardag är rätt skit nuförtiden, så mycket stress och tankar som flurrar runt som en ande i lampan. Tycker någon ska släppa mig fri snart, men de där 3 önskningarna kan de ju stoppa upp i arslet. Jag hoppas däremot att mina önskningar går i uppfyllelse. Jag blåste ju trots allt ut ljus i lördags!



Folk älskar att bada i folks olycka, och de som inte brytt sig förut, vet jag inte varför de gör det nu. Ja rent generellt alltså.



Nu verkar det som om de kommer någon ur personalen! Jag måste gå och verka aktiv. Men det är jag ju iofs.

WOw

Jag är lite sliten idag efter att ha sovit i soffan inatt, men ja. Var Desireé tog vägen har jag ingen aning! Vi har suttit hela natten och tjattrat, gjort ingenting i princip men endå något.


Stående ovationer till henne! Hon STÄDADE min lägenhet, från golv till tak. Sen bakade hon en tårta, köpte blomma och en sten. Sen på tårtan hade hon ett ljus som spelade "Happy birthday to you". Det var verkligen planerat in i minsta detalj, och helt klart den bästa presenten man kunde få. Hon är utan tvekan, one of a kind. Även om ljuset blev en aning irriterande efter ett tag.

Av Daniel fick jag ett vinspel och choklad(som är borta nu) och av Veronika ett smink-kit med glittrig ögonskugga. Av Sussane ett sms där Molly sjunger "Ja må du leva".


Jag har två tårtor att leva på nu, för lonkan hade ju bakat också liksom. Helt underbart. Men tro inte att ni ska få något! Håll er borta!



Man vet vilka som är ens riktiga vänner. Så är det.

Where the wild roses grow

Jag önskar att Nick Cave kunde komma med en sten och nacka mig nere vid en flod full av rosor just nu.
 
Jag har iallafall fått tvätten bortgjord, så nu kan jag ha rena underkläder i ungifär 1 vecka innan det måste tvättas igen! Ja herregud, jag beställde tillochmed en tvättid efter den jag hade nu. Det kallas att planera, vilket jag inte är direkt känd för.


Jag ska snart ner och hämta Bengans bil vid Vickans hus och brumma till Latikberg. Jag funderar på att ta en egen skiva, för i hans bil finns det mest svenska schagerhits och Lisa Marklund. Hans smak är onekligen speciell, och inget jag rekommenderar.

Sen ska man hämta Veronika vid bussen och umgås med Desireé! Hon är ledig hela helgen, så det är okej att umgås utan limits.


Jag känner att jag skriver blogg ca 10 ggr varje dag om samma sak, men ärsch, skitsamma. Jag måste sysselsätta mig något, och Monkey Rumble gör mig mest förbannad.


 Heya!


Streetsharks

Nu kommer jag ihåg! Jag fick en leksak av min mor när jag var liten av en haj som satt i en väldigt cool hajbil. Och så hade han en hajmask med vassa vapen, och jag antar att det var från detta de fått inspirationen till skapelsen;




Voj voj! Fyfan vad coola de är alltså. Det är helt breathtaking.Sen minns jag att jag kollade på Hammarhaj-leksaken med tvivel, för vem vill leka med något som inte kan se rakt framåt?. Jag var ofta väldigt noga med sånt.






Detta brukade jag och Robin se på tillsammans, och tror jag lånade filmen utan att lämna tillbaka den också. Jag är så lessen för det! Tänk att det gjordes 1988. Det var tider det. Inte för att jag minns ett piss.

Utmattad

Jag är så fruktansvärt utmattad, orkar ingenting! Detta påminner väldigt om gårdagens inlägg, så jag ska inte skriva mer än nödvändigt.  Jag har iallafall bestämt mig för att tvätta lite så att jag har kläder, så jag slipper gå runt i samma sketaplagg hela tiden, men jag vet inte.
 Jag ska skjutsa hem Bengts bil sen och grilla på hans altan. Eller han ska grilla och jag ska peta i stripsen som ligger i ugnen. Jag är ju så jävla händig i köket.

 Den karln är helt fabolus! En utav Latikbergs mest sympatiska och förståndige man, vilket man inte kan säga om alla, tyvärr. Man har tur som har en sån som honom i sin närhet.



Imorrn ska Desireé bygga bo i min lägenhet eller något, för jag vet inte exakt vad hon har i åtanke. Hon ville göra det idag, men sket i det när jag skulle till Latikberg. Den kvinnan är också rätt fabolous!

En annan man som är fabolous är Daniel. Mer än så vet jag inte vad man ska säga utan att det ska bli tråkigt!



Ikväll kommer Veronika hem :) Och hon ska stanna i 2 veckor. Ska bli trevligt med sällskap faktiskt.


Hej hej!

slö

Jag har kommit tilll insikt hur jävla slapp jag egentligen är nu. Jag orkar inte göra något annat än att ligga i fotöljen hemma hos mamma och glo på serier. Jag lyssnar väldigt mycket på "chocolate salty balls" också när tiden tillåter, för det är såklart en stor hit i mitt hushåll. Och borde vara överallt när jag tänker närmare på saken(finns i min playlist i det högta hörnet av bloggen, som de flesta uppenbarligen missat).



Jag sov okej inatt, men endå så är jag så förbannat sömnig. Det känns som jag varit en dröm, och att det inte går att ta sig ur den på något sätt. Tiden har gått så fort men endå känns det som igår! Det är först nu det börjar hända lite saker.


Ja suck, vad ska man säga. Ikväll kanske man ska på pojkarnas avslutning i kyrkan med Sussane, men jag vet inte om jag orkar det heller hehe. Ossian fyller år också! Han ska ringa mig sen sa Johan, så att jag fick säga grattis. Mamma bad mig ju köpa en present för en tid sedan, och den ska man väl slå in och ge pojken när tillfälle ges. Just nu orkar jag knappt åka upp till min lägenhet.


Jag får ta och be någon komma hit och örfila mig helt enkelt, så att jag kan tänka klart som en normal människa och komma ur den här dimman. Eller så får de komma hit med en vinare och sitta framför brasan och filosifera om livet, som vuxna gör. Men det slutar oftast med samlag på en stor djurfäll, även det något som vuxna gillar att aktivera sig med.


Nä vi hörs!


På Söndag fyller jag 21 år. Tycker det var nyss man var 10. Helt sjukt.

Hemma

Nu är man hemma igen, och funderar på att dra en såkallad "Hetdush-mania". Jag har både shampo och balsam att festa på, så why not? Om man har virket, varför inte slå slag i saken?


Sen måste jag säga att min bror hittat sig en riktigt fin kvinna, men det visste man ju redan från början. De är alla helt underbara i den där familjen, men Abrahamssons brukar söka sig till sånna faktiskt. Om inte så kommer resten som en bonus av ren genetisk jackpott. Annat vore ju rent idiotiskt.


Och vad mer... mmm... Min mobil har ingen laddare och jag orkar inte hämta någon heller. Det är ju lite jobbigt. Imorrn är det vikarieträff nere på Folkets hus! Ska bli kul att se vad de planerat helt enkelt.


Piece out

aj mitt öga

Jag fick nyss något i mitt öga när jag planerade att börja skriva i bloggen denna morgon, så nu vet jag inte om jag känner för att skriva mer. Det tog bort i princip hela viljan.


Jag vaknade av att en person jag inte gillar ringde mig klockan 8, vilket var väldigt störande. Jag har haft lite problem med sömnen, och minsta sak kan väcka mig. Borde haft mobilen på ljudlöst, men det kan ju ringa folk man gillar också! Väldigt svårt scenario... what to do, what to do?


Jag kollade mig nyss i spegeln, och jag ser väl ut som vanligt. Bara svullen som en gris, och röd om kinderna. Ja, ungifär som vanligt! Snackade lite med André H på msn igår, men han skriver som vanligast bara på natten när han är göralös eller kanske full. Jag lockade med tårta om han nu kommer hem i Juli, men det är inte alls säkert. Min hund fyller ju år, så nåt sorts kalas måtte man ju ställa till med.



                             

    Till vänster kan vi se ett kort med Daniel och Easy på gungbrädan, och till höger då hon simmade för första gången i sitt liv. Väldigt intressant och ett sannerligen stort ögonblick!

                             

  På bilden till vänster kan ni se Desireé fachineras av de gigantiska hästkukar som finns att åskåda på stallen i Vilhelmina, och till vänster när jag skar mig i tummen efter att ha hjälpt till med tomaterna till Tortillan hemma hos samme person.


                         

Jag sa till Thomas att det var skitintressant att se helikoptrarna landa utanför, och han ryckte på axlarna. -" det hade väl varit mer intressant om någon stod där nere och gjorde helikoptern". He was right there!
   Och bilden till höger, ja. Finns väl inte så mycket att säga, jag ville knäppa kort men han ville inte vara med. Men där fick han så han teg!!


Orkar inte lägga ut mer nu, men det var iallafall något för er att fästa ögonen på. Jag vet inte vad jag ska göra nu, men vi får väl se. Ska hälsa på Sussane på malgonäset sen, och Thomas jobbar väl antar jag. Om han börjar på kvällen kanske jag hinner träffa honom.


Imorrn blir det gruppåkning till Lycksele.

....

Jag vill bara skrika. Så less är jag.


Nu ska jag koka ägg och göra andra meningslösa saker framför tvn! Typ lite som feta människor gör när de spelar World of Warkraft jämt. Fast framför datorn.

Jag hade en dröm...

ja jag hade faktiskt en dröm inatt, och dem inkluderade inte en kortfilm om John Wayne.
  Jag skulle hälsa på min syrra Sonja, och på tåget satt jag med henne, Veronika och Daniel på ett par väldigt stressfyllda säten. 

Vi hoppade av och Sonja gav mig en nyckel. Eller hon gav mig egentligen ingenting alls, som det visade sig senare i drömmen, men jag hoppar över allt hokus pokus. Hittade iallafall de riktiga nycklarna på dörrkarmen vid hennes lägemhet(bra gömställe).  Det visade sig att hon bodde vid ett öparadis.


- "Jag visste verkligen inte att Kungälv kunde vara så fantastiskt"  sa jag högt. Daniels familj, samt hennes kompis Anders satt och pratade. Men de gillade mig inte. Hans mamma som inte kan ett piss svenska sa "Jag ser fram emot ditt försök att prata persiska". Jag fick panik. För det kändes som om alla gjorde narr av miig.
 
Så jag sprang ut på lägdan och fick mitt hår fönat av vinden vilda sus. Det var NÅGON som gillade mig, men kommer inte ihåg vem. Hon sa iallafall att hon tyckte jag såg läcker ut.



Nog om min dröm, nu ska jag hem och packa. Det bär av till lycksele, och min högsta fasa ; rondellen. Helvetes skit. Men det ska nog gå bra.


Heya

Rush

Jag skulle ljuga om jag inte sa att det har varit en rätt jobbig tillvaro sedan igår. Det har varit spring dit, ring dit och ambulans dit. Är fullkomligt utmattad, och inte är det riktigt okej än. Men nu ska jag iallafall duscha, sen bär det av till Lycksele imorrn igen. Gäller att ligga på topp, och inte vill jag vara där utan rena trosor. Det vore ju det riktigt hemska. 


Annars så sa Bengt något om nån målare som bodde i risträsk? Eller ja, kanske i närheten. Det tyckte jag var skitintressant, och tackar gud att han delade med sig av den informationen. Han sa inget namn, vilket bibehöll mystiken.


Är helt tom i bollen! Ska käka sen glo på tv i hundra år. Det känns som en plan.


Sen en applåd för mina fina vänner, Desireé och Daniel. Jag älskar er båda två, och är så glad att ni finns! Vad skulle man annars göra? Jag vet att om åtminstånde en utav er inte fanns så skulle en fågel fortfarande vara vid liv idag. Men det är mindre viktigt(kanske?).


heya!

Goodmorning!

Jag vaknade nyss och hade låten "Dream dream dream" i huvudet. Ni förstår säkert inte vilken jag menar, men skitsamma. Man hade säkert trallat på den i den där drömmen jag hade, men minns inte vad som hände. Det brukar komma tillbaka när jag lägger mig på kvällen igen (intresseklubben är fast, och antecknar som ett par överdoserade knarkare).



Men nu ska jag sätta mig och vänta. Jag väntar på att något ska hända. Vadsomhelst.

Men hörru

Varför har ingen kommenterat min musik? Herregud, jag har ju liksom lagt in en sprillans ny MP3 spelare i det högra hörnet av bloggen. Det är super top, high class music. Inte nån fjollig gammal sommarmusik a lá Thomas Ledin här inte, finns inte i Vanjas värld. Vilket förtjänas att uppskattas av er alla, inklusive dem jag inte tycker om ett dugg.



Man har väl ett stort hjärta. Men nåväl. Jag har väldigt tråkigt, och jag har kommit till insikt att jag behöver ta en het dusch. Jag ska skålla av mig skinnet så att nytt kan växa fram, sen hade jag tänkt krypa ihop i sängen och sjunga "Sov du lilla videull". Kanske inte i samma ordning, men det ska ordnas. Det är min lista på saker att göra.



Hoppas ni har det trevligt!

RSS 2.0