Bum rock




Det går inte att lessna på detta. Nästan. Det är som de säger ;
- "it´s hard to find a crackhit with a good heart".



Annars var man somsagt ute på den där såkallade "promenaden" med Easy förut upp på berget här vid Larco och kollade utsikten. Det var en utsikt, men jag satt där inte så värst länge. Dels för att jag inte hade en tröja på mig (inte naken dock) och dels för att det var jävligt tråkigt att sitta där bara för att se utsikten. Men det var fint på sitt sätt medans Easy letade ett ställe att bajsa på.


Nu ska jag ut igen och kasta sopor. Det luktar lik här.

Redigerar-rövhål

Jag kom på att jag hade sett den där "Skicka vidare" någon gång tidigare, så kanske mitt undermedvetna visste om att pojken skulle dö. För jag kommer inte alls ihåg att jag hade sett den där filmen.

Men sen kan man ju utan tvekan säga att trailern sög röv! Mamman skrikandes i en korridor, och sedan visa ett klipp när en hel stadspopulation står med tända ljus är inte någon vidare bra idé om man vill hålla handlingen hemlig. Man är väl inte helt dum i huvudet, era jävla trailerredigerare. Ni borde få sparken.


Jaja nu ska jag ut med hunden som legat still i några timmar. Hon måste lätta på trycket, och jag måste lyfta på arslet. Orkar inte sitta inne en sekund till.

Din fuling

Jag satt nyss vid tvn när jag såg en geting flyga förbi. Han satte sig bakom den öppna balkongdörren och burrade, och jag med mitt såkallade "hjältemod" tog en icakasse för att få tag i rackaren. Men jag klarade det inte, jag fick panik och sprang genast in i badrummet. Sen smög jag mig till datorn för att stirra lite, och lyckligt nog flög han ut av sigsjälv.

Jag var allergisk mot getingar när jag var liten, och ett stick kan vara döden. Så jag tar inga risker! Sen är jag nog bara rädd för saker med miljoner ögon rent generellt. Jag är en stor jävla mes. Men den här gången klarade jag mig!

Soligt väder

Det är soligt både ute och i sinnet, men endå orkar jag inte stanna där. Jag gick in för att häcka i skuggan istället, det är mer Vanja på något sätt. Likt Gollum i "Sagan om ringen" söker jag mig till mörkret och min enda stora kärlek ; Kyckling. Stoppade precis in snyggingen i ugnen och hoppas på ett frasigt slut på kvällen.



Annars har jag struttat runt på samhället, handlat till min mor och kört runt i bilen.
Ikväll är det "Pass forward" på tvn med joel haley Osmont eller något, och jag vet redan vad den handlar om utan att ens ha sett den. Råkade se trailern och fattade på en gång att pojken ska dö i slutet, och att alla kommer att hylla honom med tända ljus etc.

Jag HATAR trailers! Det är fan de värsta spoilers som finns. Speciellt när jag är så otroligt skillad och kan lista ut allt snabbare än en grisblink.

Varför gör inte fler som jag? Skippar trailers och svävar i ovisshet? Det är då fan mycket roligare än att veta allt i förväg.


Nu vet jag ju inte om pojken dör i slutet, men herregud. De visade ett klipp på mamman skrikandes i en sjukhuskorridor, och sedan en massa människor utanför hennes hus med tända ljus. Skärpning! Dö!






Nu ska jag plocka ihop i soffan. Desireé klagade på detta igår.

package from Iran

Ikväll, istället för att gå på hotellet och tjaffsa så har man öppnat paket från Iran. Jag fick en gul tröja och ett par smycken av Daniels mamma, och det var ju väldigt nice. Den gula tröjan snäver dock lite, men det tar jag som en komplimang. Herregud, kvinnan måste ju ha missuppfattat mina mått totalt! Eller litegrann iallafall, för så farligt är det inte. Kommer endå att ha på mig den.


nej nu ska jag sova!


Utkast: ...

Idag var det alltså balen för gymnasieeleverna på Malgomajskolan, och för mig var det 2 år sedan. Helt sjukt vad tiden går fort! Jag minns hur Vickan satt och flätade mitt hår, lockade och satte fast lösogonfransar inne på dåvarande Bergatrollet(tror jag).
Och hur André´s mamma nästan grät för att jag var så utomordentligt snygg i min cocktailklänning.

Idag sitter jag i mjukisbyxor med magen utanpå som en slags stomipåse och lurvigt hår. Jag har stora påsar under ögonen och har inte en tanke på att snoffsa till mig. Ännu mindre på att duscha eftersom jag gjorde det igår. Min hund stod och käkade upp den resterande delen av mina räkor jag glömt på bordet och gömde sig sedan under sängen av skam.

Man kan helt klart säga att det var bättre tider för 2 år sedan, rent fysiskt alltså. Annars är jag rätt nöjd, speciellt när jag vet att har något att sysselsätta mig med i sommar.


                                                  

Hell yeeeeah!

Då har man alltså slagit fast vid att jag har jobb i sommar, tack vare en kvinna vid namn Karin. Hade lust att säga Karin Fossmo, som den där snuskprällen som mördade sin fruga med kristibrud, men det vore ju helt fel.


Jag har dessutom en vecka ledigt i Juli, så då blir resan iallafall av som jag och Daniel planerat i ca hundra år. PLUS att jag får lite extra klirr i kassan som jag kan spara till en saftig jävla utomlandsresa. Jag är väldigt el glado, och det går inte i ord att beskriva hur det känns (Praise the lord, oh hallelujah).


Nä nu ska jag ställa mig på knä och be liten till fader vår som tack för detta. Kunde inte ha kommit mer lägligt.



Och vad mer har jag att berätta... mmm... Daniel bad om 20 spänn tidigare idag och jag sa " It´s my money, fuck of biiatch". Jag var såklart väldigt seriös.

Hej hej!



"Du rör inte skorpan ditt vidunder!", något som jag säger nästan varje dag vid frukost.

Jöpp

Det ser ljust ut på jobbfronten i sommar, YES! En trevlig kvinna från handikappomsorgen ringde mig igår och undrade om jag ville jobba efter att ha pratat med Åsbacka. De hade tydligen rekommenderat att fråga mig, vilket jag är evigt tacksam för. Nu vet jag inte hur många de hade ringt innan som nekat, men hursomhelst. Det skiter jag fullständigt i!


Nu ska jag ner på Dagcenter och häcka, prata lite om hur mycket jag vill jobba etc. Men jag hoppas att jag är lite ledig i juli eftersom jag och Daniello planerat att åka till Stockholm tillsammans. Vi får helt enkelt se hur det blir.


piece out!




bowling -

Det gick då åt helvete på bowlingen, men kom iallafall inte sist. Det gjorde Raman med sina ynka 70 poäng eller något, han träffade aldrig kägglorna. Varje gång klotet dök ner i rännan så dog en del av honom, det såg jag. Sen var det ju jävligt pinsamt.

Daniel kom 3a, och han har aldrig bowlat i sitt liv. Det kändes mirakulöst på något sätt att han på sitt stenåldersvis skulle få in typ 100 strikes på raken, men han klarade det. Och jag satt mest där och försökte se sur ut(inte speciellt svårt dock).



Tacka vet jag Badminton eller pingis. Det är en sport jag kan relatera till! Eller kanske Volleyboll, men det har jag inte spelat sedan jag gick i kanske sjuan. Nej det är kanske bäst med ingen sport alls, det är ju det jag lyckats med hittills.


 Heya!

Insikt

Jag har kommit till insikt med vissa saker, och det känns så himla skönt. Jag kom plötsligt på att jag inte bryr mig! Jag bryr mig verkligen inte ett piss. Om vad orkar jag inte ta upp nu eller någonsin, men för min egen skull så skriver jag nu ner detta. Eftersom jag har bristvara på att skriva om andra, roliga saker.



Jag har helt enkelt tappat min kreativa skrivarglöd som jag hade för något år sedan. Om jag pratar om något är det mest hunden och hennes sovstilar eller hur Daniel förlorade i Marioparty. Scheisse Calvin Clain.




Nu ska jag ut och försöka fika något på samhället med Desireé, hon skrev nyss på msn. En minut efter att jag klivit in genom dörren gick hon ut med den där hunden Daisy.

Sitta, inte ligga

Jag har kanske suttit vid datorn i 2000 timmar idag, vilket känns sjukt när det bara går 24 timmar på ett dygn. Jag trotsar alla logiska lagar med min såkallade rappakalja.


Imorrn har vi slagit fast att bowla med Daniels väninnor Christina och Sara, vilket jag ser fram emot. De sa att jag var söt *rodnar*. Så vad fan! De är toppen!

Annars gör man inte så mycket. Chattar med en kvinna från Lycksele som insisterar på att inte komma till helgen. Den kvinnan tänker jag inte ens nämna namnet på pågrund av min enorma besvikelse. Hon börjar på L och slutar på inda. Hon jobbar på en resturang där de tappar maten på golvet och serverar det till sina kunder. Det ska hon vara upptagen med hela veckan i princip. Att observera deras snuskbetéende. Good luck to you.


Nu orkar jag inte skriva mer.

hund

Jag sitter vid datorn med en hund i mitt knä. Hon hoppade upp, av vilken anlednig vet jag inte, men det är mysigt. Hon gör det dock svårt för mig att göra det jag ska göra(dvs ingenting egentligen).


Satt och kollade statistiken, och i söndags hade jag hela 60 sidvisningar. Och kanske 15 besökare. Rekord sa nånting.

 Antar att de flesta ville se vad jag hade säga om Lördagen! Många är ju ute och röjjer då, men min var rätt ointressant för utomstående. Den gamla vanliga visan med drickat, sällskapet och diskussioner. Men ingen dans, kände verkligen inte för det. Speciellt inte när det var 3 pers på dansgolvet. Satt mest fastnaglad vid ett bord och smuttade öl av andra.


Sen när man kom hem så slet man av sig kläderna och dansade till Macarena i hotpants.  Inte så pass intressant som ni verkat lura i ersjälva. Så nu vet ni detta till nästa gång, allesammans!

             

Jag kan se för hemskt sliten ut ibland. Men det är genomlidligt.


Nu ska jag se en film på tv som jag väntat 2 veckor på att se. Den där "Etarnal sunshine of the spotless mind" med Jim Carrey. Se senaste gångerna de visats har klockan kanske varit 5 på morgonen. Ingen vidare tid för mig som ligger i sängs vid 12. Partey partey!



Heya

Nytt nytt, aj aj aj

Hejsan!

Nu sitter jag ensam i min lägenhet, med Easy då förstås. Så riktigt ensam är jag ju inte, men rent tekniskt sett så är hon inte något konversationsmaterial. Snarare en stor hårboll som är beroende av mig.

                                                 

Jag var ute på samhället med Daniel och Mor och såg att de äldre karlarnas sandlåda har öppnats igen för rekonstruktion detta år igen(?!). Vadfan håller de på med? De har hållit på sedan 2006, varje sommar. Och inte ser jag något direkt skillnad, annat än att det ser grävt ut när de är klara. 

För er som inte vet vad de äldre karlarnas sandlåda är, så är det en parkering vid ICA-Tallen som aldrig blir "klar". Och jag har tänk ut en rad olika teorier till deras återkommande byggande, år efter år;

* De vill få turisterna att tro att de försöker förbättra Vilhelmina. Och att vi kan gräva lika mycket som i andra städer, trots att vi bara är ett samhälle

* Karlarna måste ha lön och något att göra, så kommunen sätter dem på platsen där det finns mest jord

* Männen träffar kvinnor som har en slags fetish för byggarbetare, vilket resulterar i överflöd av ligga.




 Somsagt, vad fan håller ni på med?



Annars har jag börjat få ont i halsen och lock för öronen. Härligt, halsfluss kom och omfamna mig i din varma barm igen! Vagga mig stillsamt med dina rakbladsvassa sjukdomssymptom. Men innan detta ska jag äta räkmackor. Fyfan vad nice.


p.s! Jag har lagt upp en liten Mp3spelare uppe i hörnet av min blogg. Jag kommer att ta bort den framöver, för det var inte direkt som jag hade tänkt mig.

Nice Pizza

Dagens händelser sammanfattningsvis på rad:

* Vaknade
* Såg att jag var ensam
* For ut för att handla
* Hälsade på mamma
* Tog Easy hem
* Åt Pizza med Daniel på Quinto
* Sitter vid datorn, tittar ibland på tvn

Sen har jag spelat "Monkey rumble" på King.se i stort sett hela dagen. Snacka om high-class entertaiment att skapa ett spel om en apa som skjuter, hoppar och fixar saker i en gruva. De där stenfigurerna är bara pricken över i.


Daniel sitter borta vid min franska balkong(som jag håller så kär) och babblar med nån släkting på persiska. Jag förstår ingenting, men jag drar slutsatsen att de pratar om hur bra jag är. Som ett slags hemligt språk så att jag inte ska bli generad, för det skulle jag såklart bli. Men sen skulle jag absolut inte bli förvånad!


Nu ska jag fortsätta att riva loss på internet, sen duscha och sova. Eller något annat, jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Klockrent



Det finns vissa saker som är oemotståndligt klockrena. Det kan inte ens den mest efterblivne förneka. Nästan så att jag längtar efter att få nån liten ungjävel att hjärntvätta med mina absoluta disneyfavoriter. Om att inte tala om Dinosauriefixering! Voj voj..


Nu har jag iallafall ätit 3 kilo kött med lite cola på sidan av tallriken, så bakis kan man ju inte vara längre efter en sådan måltid. Däremot känner jag mig som den där feta killen på tv(det finns ca 3000 program om feta människor) och kan knappt röra mig genom lägenheten. Antar att någon av mina närmaste vänner får komma med en lyftkran och försöka transportera mig ut genom den väldigt fancy franska balkongen som jag har istället för en riktig balkong.

Vad ska man med en fransk balkong? Förutom att stå där förstås. Jag vet inte. Det är ett sjujävla mysterium. Är inte i france, och jag har sällan en basker samt en cigarett i munnen. Jag är varken konstnär eller brottsling i randig tröja med en prydlig liten mustach. Vibo har inte tänkt igenom detta som de skall.



  Nu tänkte jag hoppa i duschen, och sen gå på promenad med hundvaskern som jag fick tillbaka idag! Lilla Easy, vad man kan sakna henne när hon är borta. Sist hon var här hade hon gaser = mindre trevligt men genomlidligt.

 Heya!


p.s! Här är en låt som syrran hjärntvättat mig med också. Tyckte inte den var speciellt bra försen jag lyssnat på den några ggr. Grymma ryt!




Längtar tills jag får åka till Sthlm i Juli! Fyfan vad nice det ska bli att bo där i 2 veckor.

Grattis Vanja!

Hejsan! igår var man alltså varit ute på krogen, och trots böner om att få åka hem drogs det fram enda tills på kvällskvisten. Det har varit trevligt, och jag skrattade en del! Och så fick man dessutom skjuts hem, vilket inte händer speciellt ofta. Av en väldigt rutinerad och trevlig chaffis! Tackar tackar.

Malin har halva sitt liv på min soffa, och med det menar jag miljontals av lådor/kläder/smink, you name it.  Skulle inte alls förvåna mig om jag skulle hitta en medtagvar spis i någon utav hennes väskor. Eller en gasbehållare som ska få bilen att resa framåt i tiden(hon åkte från Umeå till Vilhelmina på rekordtid, i expect something).
.
  Det känns rätt dött här inne, och jag måste gå och borsta tänderna. Känner mig sådär lite dimmig i blicken..mm...
och så vaknade man nyss och insåg att jag var pretty damn alone, så jag ska snart ner på samhället och köpa lite bakismat.



Måste avsluta med att referera till ett äldre inlägg, bara sådär för skojs skull. För jag har läsare som tar åt sig av alla mina åsikter!
Får mig att känna mig viktig, tack :)



Och så har man namnsdag idag, det visste ni säkert inget om? Nu blir jag nästan lite förbannad! Argh! Lika viktigt som födelsedagar och konfirmationer! Not.
                                                                                 Heya

Smack that



Min klasskamrat André brukade säga "Så ni tycker alltså om kvinnoförtryckande sexmusik?". Specifikt vid ett tillfälle när han hörde att jag lyssnade på "Smack that" med Eminem och Akon. Typ "Nu ska jag smiska dig din hora". Det fick mig att fundera lite...

 André hade en del vettigt att säga när han inte pratade en massa gojja, bland annat när han skulle slå ihjäl mig med en spikklubba och skratta av rent nöje. Eller när han klädde ut sig till La la Lisa och sjöng " la la la, hjälp mig ur denna grotta".

Jag gillar nog kvinnoförtryckande musik, typ "Shake" med Pitbull. Dom säger tex "get down on your knees hoe" och "Shake that shit biiiatch".  Något i den stilen! Kvinnor vill nog känna sig som horor på uteställen, med allt juckande och gnidande.

Det är om inte annat, väldigt underhållande att se på! Jag brukar mest försöka dansa som det faller in. Att gnida och göra sexiga moves skulle bara se fånigt ut om jag försökte mig på dem. Fånigare än när andra kvinnor gör det( för det brukar faktiskt se rätt b ut tjejer).
  Men killar blir kåta av det mesta, så why not? Antar det är därför man dansar på detta viset *high five*



Nu ska jag dra mig ner till Malin Nord och få mig stylad. Känner det med spänning. Hon blev besviken när jag sa att jag drog gränsen vid crackhora och hög clown. 

Television trough the nation

Hejsan svejsan på lingonkullen! Nu har man alltså vaknat, gått ut med hunden och insett hur fint vädret är idag. Fy fabian vad Grrrreat! Då kanske man rentutav kan sitta utomhus och göttmosa innan Malin kommer med gaffeltrucken(hon ska nämligen fixa mitt smink och eventuellt frisyr också). Då behövs det extrema medel och extrema åtgärder.


Ibland ser jag människor ute på samhället som får mig att rysa. Inte deras utseénde men bara klädsmak rent generellt. Hur fan kan man gå runt i en "Vargtröja" med norrsken på?
   Jag ska väl dock inte säga så mycket eftersom jag har en tendens att springa runt i pajasbyxor och slitna "I killed Laura Palmer" T-shirts, men iallafall. Måste försöka ta mig ur den där kategorin, på ett sätt eller ett annat!



Nu upptäckte jag att Easy ätit upp en nintendo-dosa. Härligt. Jävla skithund. JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD! Måste bli mer noga med att ställa undan saker.

Helk

In das helke, me and malin norden skalle trixe å fixe med might aniktse.

Förstår ni vad jag försöker att säga? Hursomhelst så har jag och Malin planerat att umgås imorrn. Eventuellt gå till krogen. Men det känns så förbannat drygt, av vissa skäl. Dels för att musiken dundrar så att man har lust att skjuta sigsjälv i huvudet med en älgstudsare, och dels för att det brukar vara halvdant med folk. Och finns det folk så är det mest tråkigt folk man inte har så mycket med att göra i vanliga fall.

  Men jag är dock ingen människo-människa. Lite av en enstöring när det väl kommer till kritan.  Det är oftast alltid samma hela tiden också. Borde kanske bosätta mig i en koja uppe i Kiruna med samerna. Jag är ju trots allt... 25% same? Har ingen vidare koll, men att kasta lasso på horn är inte riktigt min grejj heller.



Nu ska jag cykla lite till, sen ska jag .. äta middag. Jaja. Hej hej!

Mitt förbannade humör

                                             

Det är bara att konstatera att mitt humör är fullständigt out of wack. Jag har varit på någorlunda okej humör hela dagen, får hjälp med det mesta men endå kan en pytteliten sak som att tanka göra mig förbannad.

Det hela började med att jag tankade mammas bil för att kunna ta mig till Latikberg(Bengt skall reparera den, den snälle karln!). Det kostade 202 kronor.

Jag lämnade Audin för att ta Vickans Audi tillbaka till civilisationen efter en knappt timme och upptäckte med FASA att tanken var på de röda strecken. Och att vi kanske inte skulle klara oss hela vägen till Vilhelmina. Jag kunde höra Bengts röst dåna i huvudet " Häh det räcker gött". Hur om jag får fråga?! Sen är det något fel med accelerationen, så att fanskapet bullrar och drar som den vill genom samhället. Jag kände mig verkligen som en fara för det övriga folket som promenare med sina barn (ovetandes om mitt problem) på gatorna.

 Sen finns det ingen servostyrning, så jag fick i princip försöka vrida ratten med hjälp av adrenalinet jag fick när jag var förbannad över bensinen.

Daniel: Vad ska du göra?
Vanja : Jag vet inte, men jag tänker då för helvete inte tanka fanskapet
Daniel: ....
Vanja (ser OK): Häh jag måste väl tanka då för fan, men jag gör det mot min vilja!! Annars stannar vi väl någonstans, och det tänker jag då verkligen inte göra. 

Daniel fortsätter att titta på mig. Sådär lite förfärat och stillsamt.

Jag kör fram till pumpen och ser att det står två medelålders män och diskuterar något vid sin hojj. De står stilla! Och blockerar!Jag svär och kallar dem för gubbjävlar lite diskret innan de äntligen ger sig av så att jag kunde köra fram. Jag gav dem ett ont öga så att de skulle förstå att jag var irriterad och ytterst anstött. 

Jag tankade, ringde till mamma så att hon fick lugna ner mig. Det fanns ju egentligen inget att vara förbannad över, och det insåg jag ju. Måste vara mina kvinnliga cphormoner som pulserar i mitt undermedvetna.




Daniel fick bevittna mitt psykutbrott från första parkett, utan att betala för sig heller. Vilket också gjorde mig förbannad! Nej jag bara skojar, men han fick se det iallafall.... gratis. grrr....



Nu ska jag cykla lite på min cykel och förbränna min vrede och eventuellt lite fett om jag har tur.


  Hej hej!

Didn´t i




Det var min favoritlåt med Aqua när jag var 9-10 år gammal(kan inte släppa det nya albumet de ska släppa). De ni ! Det minns jag eftersom jag skrev ner det i min dagbok. I min urgamla dagbok som ligger och sliter i nån kartong här någonstans i lägenheten.


Annars så ringde mr.Jonas Jansson imorse och frågade om jag ville vara sufflös till Estet2orna som skulle spela upp sin pjäs imorse klockan 10. -"Självklart" sa jag. Inte. Försökte dra en ursäkt om att jag hade hund, men enligt honom lät det mer som en sjukdom. Jag har ju en hund, men hon klarar att vara ensam i 40 minuter, herregud. Det var min morgontrötthet som ringde i huvudet.

Vi sa iallafall såhär ; - Ja jag kan komma, det är lungt
                                      - Se till att dölja hunden på något sätt då


Hund, som i en sjukdom som sitter i ansiktet. Jaja, jag tyckte det var lite roligt. Men jag kan vara hemskt lättroad.


Iallafall så var de riktigt duktiga, jag vet hur jobbigt det kan vara att stå på scen inför folk. Ibland var jag spysjuk, men klarade det iallafall. Så pass proffsig var man.


Nu ska jag sluta babbla, hej med er!

Min önskan...

Det är alltså sant att Aqua, mina förre idoler, före Spice Girls och Backstreet Boys(förstod aldrig grejjen med dem) ska göra comeback! Efter mer än 10 år, ska tjejen med bebisrösten göra entré i mitt hjärta än en gång. Om det nu inte visar sig att de suger. Men jag har svårt att tänka mig att nostalgikicken ska ha lagt sig. Det känns osannolikt.



Jag är väldigt glad! Brukade alltid stå och mima, låtsas att jag var Lené och ihop med René. Jag tyckte Sören och Claus var lea, men okej iallafall eftersom de var med i gruppen. Alltså en del av min fantasifamilj.



Hej hej!

YES!!

YES!!!! DET HAR HÄNT! MIN ÖNSKNING HAR GÅTT I UPPFYLLELSE !


Nu ska jag sova gott och hoppas att ligger till på samma vis imörrn. YES!

Scrubs

Det står alltså klart, en vecka efter att jag sett klart serien, att "Scrubs" kommer att fortsätta! Men jag är rädd att saker kommer att gå lika illa som för serien "That 70´s show" när både Ashton Kutcher(Kelso) och Topher Grace(Erik) lämnade serien. Det blev tråkigt, och så försökte de rollsätta andra töntar som tex Randy för att stötta upp hela proceduren. Men det var bara otroligt störande, och jag orkade aldrig se det klart. It was just not worth it.


Det hade varit bättre om bara Erik och Donna hade gift sig och att serien lagt av efter det. Jajjemensan, det är så det känns i mitt hjärta. Men jag hejjar på att det kommer att gå bra.


Nu ska jag fortsätta att göra mina såkallade "sit ups" dvs äta sockerbitar tills jag svimmar. Nej jag skojar. Men lär nog glida runt på nätet lite mer.


Stekhet sommarsol

Det kan fan inte bli värre ute än vad det är just nu. Men det är skönt med andra ord, hellre detta än vinter. Ursch!

Jag ska passa Ari medans mamma sticker ut på ärenden, och det känns.. spännande. Men han har helt klart förbättrat sig. Ikväll kanske jag och Daniel ska ner på Saiwa och sola, om det inte sitter hundra andra där dvs. Jag ogillar annat folk, de är så lea.

Tråkigt! Jag har ingen somhelst inspiration till att skriva längre. Det känns så förbannat jobbigt, och sen har jag aldrig något visuellt att tillfredsställa mina läsare med. Ett big minus.


Nu ska jag göra några situps, och sen ska jag spänna mig framför spegeln. Jag har jättestora magrutor, så pass stora att de bucklar sig under t-shirten jag har på mig.

Sommar och sol! Havet och vinden!

Hejsan, vi har inget hav här i Vilhelmina, bara en sjö eller två som ibland luktar bajs. Eller nej, det är bara ett ställe som luktar bajs och det är nere vid småbåtshamn om det är blåst. För reningsverket ligger typ 200 meter bort.


Hursomhelst, idag har det varit så jävla fint väder! Jag har haft Jenny hos mig sedan igår, och vi har bara varit hemma för att sova i princip. Annars har vi varit ute och "fiskat" och promenat i sommarsolen. Tänkte bjuda på lite bilder när jag endå är i farten liksom ( ja det är väl så).


          
              
               En bild på mig, och sedan bilder på Jenny när vi promenerade vid hängbron.

             

Och här har vi mig nere vid hängbron, en bit bort vid en såkallad fors. Och sedan mig i en vattenreflektion, plus en massa yngel som jag och Jenny försökte fånga med håv. Det var en hård fight, men vi klarade att kanske få upp... 200? Men sen dog kanske hälften av chock. Hemskt.
 
          

Jennys burk är till vänster, min till höger. Det är väl bara att konstatera att jag är bättre på att "fiska" än vad hon är! Sedan kom Daniel förbi och försökte, och han fick den största fångsten. Fisken var ungifär som ett lillfinger på sin höjd, och han var mycket stolt. Bilden längst till höger kan ni se mig (i en inte så smickrande vinkel) med Easy i ena änden av pinnen som jag försökte roffa åt mig. Hon var helt cp och morrade under hela akten, vilket gjorde mig mer målinriktad.

     

Bilden till vänster är inte alls manipulerad, den är helt normal. Vi ser verkligen ut så i verkligheten - NOT! Min kamera är helt galet konstig ibland, och gör som densjälv vill. Men det har ju en viss charm, så vafan. Den bjuder jag på. Bilden i mitten, som ni ser, föreställer Daniel i starkt behov av att dö. Han tyckte det var så coolt att ligga där helt enkelt, och han tvingade mig i princip att ta kort fastän jag inte ville.
   Sen undrar ni nog vad som händer på nummero 3. Raman och Easy i extas, kanske lite väl...jag undrade ett tag vad han gjorde med min älskade hund. Men hon verkade inte ha något emot det, så vafan. Den bjuder jag OCKSÅ på !


Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Bara en till, sen är det bra. Är somsagt inte så många som läser min el bloggo! Kolla facebook snart istället.




Jag blev bjuden på Cola nere vid trissen på gräsmattan. Men det var för mycket mygg så jag fick säga som nu ; Tack och hej.

Yes

Igår var man i Umeå och handlade kläder för 650 kronor. Men resan dit och hem var gratis, samt maten för det bjöd Johannes på. Det var verkligen supersnällt!


Det roliga var att jag kände mig som småbarn på nytt. Jag satt i baksätet med Daniel, småjävlades lite medans de "vuxna" gick in på Statoil för att handla burgare. Samt att vi satt fast bakom 2 gigantiska lådor med fläktar som Johannes inhandlat tidigare på dagen. Vi kunde inte röra oss en millimeter, förutom i sidled vilket vi bestämde att inte göra. Så jävla onödigt.



  Johannes mor var med i minibussen också, men hon kan varken prata svenska eller engelska, bara persiska. Så hon satt och slängde kyssar på mig, och Daniel fick lov att förklara varför hela tiden. Dels för att jag hade fint namn, och att jag hade ett såntdär snällt ansikte. Hon kunde se på folk om de var ondskefulla eller något. Hon är lite halvsenil, men väldigt trevlig hon med, trots komminikationsproblemet.


Jag är nöjd av klädvalen, men kan inte ljuga om att jag blev förbannad under dagen. Jag kan inte ha samma storlekar som förut, och jag blev så pass pissed en argsint kvinna kan bli utan att vara psycho. Men efter ett del tänk drog jag mig tillbaka till butikerna och köpte det jag hade prövat förut.



Orkar inte skriva mer nu! Men det var skönt med omväxling igår.

Trissebacke

Jag är bjuden hem till det iranska höglvarteret nere på trissen på middag, och det ska bli trevligt. Vi ska dricka 2 cider var, chilla och... kanske inte prata eftersom jag inte kan kommunicera med dem ordentligt. Men jag kommer att titta på dem, le, och kanske se korkad ut också, men inget är bestämt. Det kommer som en bonus när man inte kan kommunicera.


Jag blir obekväm i sånna situationer, det är inte roligt att inte kunna prata. Sen om nu Daniel skulle översätta skulle jag bara titta på honom, och inte på dem. Och när jag säger något blir det ofta " Oj vad roligt" även fast det är skittråkigt. Kanske det blir annorlunda ikväll! Kanske de har lärt sig Svenska, eller åtminstånde lite Engelska. Men det tror jag inte.



Om man blir lite packad kanske man kan kommunicera med ett "Tjoho" och ett "Tjohej". Men det är somsagt bara 2 cider.




Desperate Houswives

Jag är alltid förvirrad när det gäller stavning av denna titel, men skitsamma. Jag ska se det online, gratis som vanligt. Såg slutet av Scrubs, och det var fint. Känns lite sorgligt att det är över, men enligt Zach Braff själv så finns det en chans att det börjar igen.

Och för er som vill se Despirate online, gå in på denna länk


Om den inte funkar så ska ni gå in på denna länk istället.



Nu ska jag äta, och sen ska jag nog ut på äventyr igen! Vi gjorde en favorit i repris och drog ner till vattenverket idag också med Easy. Hund hund hund, bla bla bla!


Hej på er!

Appropå

Appropå ett äldre inlägg, om en gammal skiträkning angående bok så är det icket relevant längre. Idioterna från kommunen hade skickat en räkning på något som inte existerade, och biblotikarien bekräftade detta imorse. Så jag tänker spola ner räkningen i toaletten och peka "fuck you" ner mot kommunhuset as we speak.


  Tänk om jag hade betalat räkningen utan att kolla upp det först? Okej jag hade varit en idiot, men iallafall. Tänk om det sitter en liten kärring där med en puckel på ryggen och skickar ut räkningar för att dra in lite extra cash till sommarhuset? Jag är väldigt upprörd!


Sammanfattningvis: Kör upp era "RÄTTSLIGA ÅTGÄRDER MEDFÖR EXTRA KOSTNADER" i arslet.


 

Vattenverket - let´s go to it

Idag har vi på både Vatten och Reningsverk, och i ärlighetens namn har ingen aning om vad som är bäst! Att se Easy springa fri, eller Daniels min när han andades in andra människors bajs? Jag får tänka över saken och återkomma senare.


Jag la in lite bilder på Facebook, och för er som känner för att kolla kan ju göra det. Är så "jobbigt" att lägga in det här, tar sån förbannad tid. Och jag är ingen tålmodig kvinna, och det märks i ett och annat i mitt liv. En gång råkade Daniel ta mina nycklar till lägenheten, och så körde jag hem utan. Men jag åkte och tog mammas istället(she got my spares), sen ringde han alldeles förtvivlat "jag vet att jag har din nycklar! Förlåt! Är du arg?". Nej sa jag.

Det tycker han var skitkonstigt, men förstod sen att jag satt hemma med en skål popcorn i famnen. Hade jag varit i bilen hade jag förmodligen varit ursinnig. Tråkigt nog.


Men jag måste åtminstånde lägga in EN bild, annars läser aldrig någon mina inlägg. De lusläser och det är inte alls acceptabelt!


                                          
                     
      Daniel och Bengt, respektive ett kort på Daniel. Han blev grymt imponerad på sågen. Fick en flashback från sin operation hemma i Iran.

                                        

   Easy badade för första gången i sitt liv, rent spontant. Vi hörde ett "plopp" och såg sedan konstig sak resa sig ur vattnet. Hon såg fan inte riktigt klok ut, tyvärr syns det inte lika bra nu. Härligt!

                                          

         Daniel gör något konstigt, och jag med en ful sak på huvudet som får mig att se ut som en cancerpatient.




Men nu orkar jag inte mer! Phuh!

Grymt

Jag är grymt... något och ingenting på samma gång. Jag funderar på att riva ner på samhället med Easy i min cykelkorg. Hon ser ruskigt söt och fånig ut när hon sitter där. Som nån jävla primadonna med vinden i pälsen. Min största fasa är dock att hon ska få för sig att hoppa av och hänga sig i kopplet. Det skulle inte ser så bra ut heller om folk såg denna lilla incident. Och det skulle bli väldigt dramatiskt, typ mig sittandes på gatan tittandes upp i luften och skrika " NOOOOOO!!! WHY GOD NOOOOO!!".


Nej jag tror jag ska cykla ensam och lämna åbäket hemma en stund isånnafall. Eller ta ner henne till mamma och binda henne där ifall jag skulle få för mig att följa Iraniern hem. Det är så svårt! Men jag är absolut inte less på henne. Hon är min polare, and in fact(ursäkta för min återkommande svengelska) så planerar jag att ta lite av hennes blod och ha det i en kedja runt min hals.



Slut på skitsnack. Pubishåret; jag ska ta kort på mitt kylskåp. Finns det en deadline?

Perfecto

Jag hittade nyss en sida(inte själv) på internet där man kunde se "Scrubs" - gratis. Alltså utan kostnad, och hela säsong 8 dessutom! Om man bor här i Sverige så måste man se från första säsongen fram till den sjätte, sen börjar allt om igen. Ungifär som de gör med "That 70´s show" på fyran hela tiden. Fuck you fuckers.


Varför börja visa en serie om man inte ska få njuta av den fram till slutet? Först DÅ kan de väl börja om, men icket sa nicket. Jag tycker också fortfarande att de kan börja visa "Sunset Beach" igen. Det var kvalitéts-tv på elitnivå.



Men nu ska jag inte sitta och beklaga mig över detta, nej nej. Jag har massor av popcornfett i ansiktet som man skall försöka råda bot på ! Detta är ett RIKTIGT problem. Jag menar, hallå, man är väl en människa av kött och blod. Man ska inte bli besatt av tvn.


Hej hej

Bajs

Folk har slutat att säga bajs, varför säger jag? Det är ett roligt ord, och om man vill skratta så åker man ner till reningsverket nere vid trissen med fläkten på högsta effekt i bilen. Det är som heroin fast mer sunt.


Jag har just ringt runt till kommunen och folkbilboteket för att förhöra dem om en bok de anser mig skyldig pengar för. Jag hoppas de inte hittar vilken, för jag väntar på ett telefonsamtal in this minute. Och inte har jag tänkt betala för en bok de inte ens vet vilken det är. Det vore rent osunt, och en förbannad pina för min plånbok.

Det står i fakturan "RÄTTSLIGA ÅTGÄRDER MEDFÖR YTTERLIGARE KOSTNADER". Ja fan, det säger ni? Inte har jag fått någon påminnelse om nån trist jävla bok på minst 100 år. Det står att jag lånade den 2007, så vad jag inte förstår är att varför vänta så länge med detta? Assholes. Det är bokmaffian som ligger i görningen. Jag läser aldrig böcker heller, vilket förklarar min oallmänbildning i ren allmänhet.


Tråkiga ärenden idag, och vad mer kan man säga? Bajs! Blir reningsverket med bilen senare.

Heya

jobbigt

jag gjorde nyss något jobbigt, men det känns förvånansvärt bra endå. Kan inte riktigt jämnföra med något, men nåväl! Som att kasta en stor sten men som missar? Argh!

.
Jag är barnvakt och Emma(syrrans karls dotter) står och dansar inne i köket. Jag gick in dit en gång och hon blev supergenerad, men så fort jag gått så började hon om, till samma låt och artist - hot N cold - kate perry. Dagens ungdomar! Fast jag brukade också dansa som ett fån när ingen såg.


Orkar inte skriva mer!

Kraftwerk


Herregud, ja jag minns när man var yngre och lyssnade på det här bara för skojs skull. Det var så urbota fånigt, och inte är det bättre idag! Kan man dansa till det här? I dont think so. Kanske om man är så pass nerdrogad på hästmedicin att man inte vet vad man sysslar med. 





Boing, bomtcha? Anybody?



Hehe jag får magsjuka av att bara titta på det. Lite som att se Glamour, fast 10 ggr värre.

YES!

Det ser ut att bli åska idag! Och spöregn! Jag älskar spöregn! Då ska jag gå ut och dansa lite på parkeringen, shamponera håret och balsamera när jag endå håller på. Har inte duschat håret på 2 dagar, och det känns inte speciellt fräscht. Jag orkar aldrig blöta ner det i onödan, ser precis ut som farbror Fester i "Familjen Addams" då. Ingen vacker syn.



Annars inget. Väntar på lunch. Har tråkigt.


Latikberget

Då har man varit i Latikberg - igen för att trixa något med bilen. Bengt stod på knä och konstaterade att det var något fel på styrmekanismen, och att man inte kunde göra något åt det denna kväll. Det var en tragisk stund, men räds ej, vi överlevde situationen med att äta grillkött.
 
 Karlarna fick dricka öl medans jag drack vatten, kändes en aningen utanför. Jag som alltid brukat vara en av grabbarna! Minus åderpålen då.

  Jag har varit trött och fundersam också, tänkt mycket på saker som är aktuellt just nu. Och jag kommer inte fram till något än obehag! Det känns fan inte riktigt bra ibland. Även om Easy är en trogen hund som älskar att krypa upp hos en och gosa finns det tyvärr inget bot på det jag dras med(inte syfilis).


Men nåväl, det löser sig väl med tiden. Och gud vad jag tjatar om hunden hela tiden, har blivit en såndär jobbig jävla hundmänniska som inte kan prata om annat än deras behov och lekstunder slash fånerier. Vem orkar läsa om sånt? Inte jag! Men jag antar att ni får dras med problemet eftersom ni läser min blogg frivilligt. Ni är väl medvetna om riskerna.


 Nu ska jag ta ett glas vin och deppa lite i min ensamhet. Sen ska jag väl se nån skit som går på tvn. Hej hej!

Howdy!

Ser man på, vad har hänt här? Jag har officiellt ingen aning, inofficellt... ingen aning heller. Ville bara få ett intressant inledande på min blogg! Och oj vad jag lyckades!


För att göra allt MYCKET mer intressant lägger jag in den här bilden ;

                                                

Det är jag i en overall, och ser ni hur jag försöker framvisa att jag verkligen har en midja under den där bollen? Det är så fashion och chict som det bara kan bli liksom. Människor som ser ut som spöken är det utan tvekan, titta bara på Lindsey Lohan.


Det blev destination Thomas igår eftermiddag, men jag är nog en rätt tråkig människa att umgås med. Sussane fick åka in till sjukan för att kolla en obehaglig sak i halsen(säkert en anledning att komma iväg från mig!) och var borta i... ja jag vet inte hur länge, för hon hade inte kommit hem när jag åkte.

  Thomas var så snäll och hjälpte mig byta däck på bileländet, och nu vet även jag hur man gör i en krisartad situation. Jag ringer helt enkelt honom så att han får hjälpa mig igen.



Och vad mer... Barnen är så söta. Det är tveklöst, allihopa.
 När jag kom hem så fick jag middag av Vickan, och etc etc, massage... oh la la... Jag hinner inte beskriva allt.

Ciao!

Förbannat!

Förbannat och åter förbannat! Hur kan det komma sig att jag blivit så fet? Visst jag äter jämt, rör mig aldrig och spelar oftast tvspel, men hur kan det komma sig? Det är ett mysterium som inte gått att lösa! Det är för svårt!


Nej allvarligt talat, jag är inte fet. Bara väldigt otränad med fetthyllor på sidorna som gör att tröjorna jag har på mig åker upp. Jobbigt visst, och jag borde göra något åt det. Det har jag sagt jämt, ibland har det funkat, men om jag hade någon att tävla med så kanske det vore enklare. Typ "Fan vad du är fet, jag har tappat 1 kilo i veckan ditt fetto". Det skulle vara den ultimata motivationen.


Varför finns det inget "Fat camp" i villis? Där man tävlar och tappar kilo tillsammans med sitt lag för att vinna... Ja här i Vilhelmina hade man kanske kunnat vinna åtminstånde 10.000? Man hade kunnat skippa den där jävla isstolpsittningen de har varje år på www och göra något vettigt för folket. För lets face it, det finns de som behöver lite hjälp på traven, även om de flesta är knockouts. Eller bönder.


Någon som vill tävla med mig? 8 veckor?

Probably

Hejsan!

Jag har varit på ganska halvdant humör idag, utan att veta direkt varför. Antar att tristessen biter fast väldigt hårt när det väl gäller. Nej nu skall jag inte dra ner blogginlägget med en massa skit, utan hallelujah! Vilken tur jag har som lever och kan gå på toan alldeles själv, utan assistans!

Ja annars har jag och Daniel pratat om att åka till stockholm och bo där i sommar, kanske 2 veckor i juli. Om jag inte jobbar då förstår, vilket jag hoppas som mest på givetvis. Hans kusin ska åka till Iran, och kvar bli lägenheten helt oanvänd. Ja så varför inte ta chansen och snylta lite? Sen kan man ju gå på klubbar och åka nya karusellen på Gröna Lund, det tycker jag förtjänar ett fett "high five".


En annan tråkig sak var att hans mamma inte ska hälsa på som planerat. Han hade sett fram emot det så jävla mycket, så det berörde mig med när han berättade att det inte skulle bli av. Men någon gång vid nyår hoppas de på att få hit henne, så snabba på ! *svidande piskrapp mot ryggen*

    
                                                   
  Våran vovves alldeles egna låt, snacka om bra alltså!  Själva låten är le. Jag hatar den.


Nu ska jag fortsätta att plocka upp i vardagsrummet. Sen ska jag busa med hunden, som ligger vid dörren alldeles uttorkad och döende. Jag gillar att ha henne här, tror inte att min mor ska få tillbaka henne någongång.


Tjohej!

Dont mess

Jag är på ett halvbuttert humör idag, av olika anledningar faktiskt. Men det var kul att hälsa på Desireé och bläddra i kataloger, med värsta fräscha urvalen för kvinnor 50+. Jag undrar ibland varför de köper nya kläder som ser gamla ut, när de kan gå på second hand och hitta minst lika fula kläder för ett billigare pris.

 Min mamma har iallafall lite stil och klass tack och lov, går inte runt i jeans som får muttan att se ut som en kameltå tex. Varför ska det vara snyggt? Och varför accepterat folk detta? Är fan ren skam!

Jag tror inte att män blir direkt tända heller, men jag har inte frågat. Och bekvämlighetsfaktorn är väl inte direkt skyhög.



Sen jaja... vad ska man säga.. Är så himla less på vissa saker. Men vem är inte det, säg? Lyssnar på lite musik via "Spotify" som jag älskar. Det finns en hel del som man kan lyssna på, gratis. Och gratis gillar vi *tumme upp*


Hej hej

Ragga runt, ragga runt

Jag vet inte vad det är med mig nuförtiden, men att umgås med Daniel är tamefan riktigt utsugande(i icke sexuell mening). Jag får ingen ro, ingen ork eller muskelkraft att göra något annat än att skratta. Åt riktigt tråkiga saker också! Senast imorse skrattade jag åt att vi dansade till Mariopartyt´s musik som finns på gamecubet, sådär snuskigt som svarta tjejer gör när de juckar med rumpan på dansgolvet.

Snuskigt vet jag inte om det var dock, jag har ingen rytmik där bak. Men jag försökte verkligen. Och sen sa jag att om den musiken spelades på hotellet skulle vi säkert vara de enda som stod där. Men kan folk dansa till "Boten Anna" eller "Hey hey Monica" kan de väl dansa till vadfan somhelst. I teorin.


Sen umgicks man med Desireé och hennes katt, vilket verkar ha greppat tag ordentligt i den muslimska tron ;

                      

Här ser vi då Kelso i en fältkreation som skapats av ingen mindre än Desireé Eriksson. Materialet är starkt bomull med virade knutar som passar pefekt till Katter, hundar och parakiter.
Allah allah!



Jag måste dock påpeka att jag har respekt för den muslimska tron. Såvida de inte förtrycker kvinnor och slår dem med stora träkäppar för att veta hut.


Ha en bra dag :)

Im back (after 3 days)... wow....

Kan man annat än älska denna man? Det känns omöjligt. Fullständigt otänkbart.


Somsagt hade jag tänkt lägga bloggen på is, men det känns överstökat nu. Det gick 3 dagar, nästan 4 för att vara exakt innan det sket sig totalt. För ingen brydde sig! I ärlighetens namn var det tillochmed jag som skrivit kommentarerna i det forna inlägget för att locka ännu fler charmörer med smicker. Men icket sa nicket! Mitt fula lilla knep gick inte speciellt bra, och kvar satt jag och tänkte "jag borde dö, hänga mig från ett rep i duschen.".

Jag känner mig inte alls som Elvis på sent 70-tal! Jag känner mig mer som en jävla nobody! Mer som Linda Rosing efter plastikoperationerna och de sena bardanserna med flashiga stonetits!! Suck...


Men jag har bestämt mig för att skriva mer för min skull hädanefter(lol som om jag någonsin skrivit för någon annans), det är ju somsagt ingen som orkar läsa min blogg direkt. Förutom Daniel som påstår att jag alltid skriver något om honom, och vill se att allt går rätt till historievägen. Han tror hela tiden att jag ska lägga ut bilder på honom med stoppad bh och örhängen (han har förstås aldrig gjort det) men nej. Så pass överdriven är jag icket! I am Vanja! Hey i´m your friend.



  Och vad mer vill jag lätta fråm hjärtat... mmm... nej jag vet inte. Ni borde tipsa mig om bra bloggar att läsa, är extremt göralös och att läsa om andras liv brukar underlätta en del. Men jag besparar mig från fjortis och modebloggar. Eller njä, rekommendera vad ni vill.



Tjohej!

RSS 2.0