Back from italy

Här sitter man! Min kusin har kommit hem från Italien med sin pojkvän, så nu har man förhoppningsvis lite sällskap i ensamma dagar. Så det är roligt :)


Jag orkar inte skriva mer än så! Är alldeles för lat och bekväm för det.

Min bajsbruna frissa

Jag har nu fått tillfälle att uppdatera er om min frisyr(oh wow..). Jag sa att det var riktigt jävla brunt, och det var det också. Men jag bestämde mig för att göra slingor, och det blev sådär. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men whatävva liksom. Jag är foxy fierce(försöker man intala sigsjälv).

 

Ska klippa mig i veckan, och det ser jag fram emot. Very välkommet.

 

 

 

- Före och efter slingorna. Rätt eller fel? Bajs eller chokladpudding?

 

 


Loppiga loppis

Idag när jag vaknade och kollade migsjälv i spegeln blev jag chockad. Jag är mörkbrun! Inte för att någon "snömjölat" mig med bajs i ansiktet, men för att jag färgade håret igårkväll (efter vår "korta" 4½timmars resa hem. Different story).

Jag har haft såhär mörkt förut, men nu vantrivs jag nästan. Förendringen blev för stor för en lantkvinna som migsjälv att vänja sig vid på så kort tid. Men det är en toning, och det kommer att tvättas ur efter kanske 8-10 veckor.

Jag berättade detta för min moster imorse när jag vaknade, och hon lovade att hjälpa mig med lite ljusa slingor istället. Så då åkte vi ut till centrum för att köpa träningskort, mat, hårfärg och lite annat.


Vi åkte också på loppis för att "kolla lite".
Slutade med att Annika köpte ett bord, en tavla, en grejj och några grejjor till. Och saker till mig dessutom! En jättesöt liten vas som jag tyckte var väldigt läcker och en rosa väska(shit bananas). Nästan allt jag äger nu är rosa. Vad har hänt med mig! Förut tålde jag inte rosa, och nu är jag mer rosa än en rosa elefant. Eller kanske rentutav Rosa Pantern himself. SÅ GAY! Men jag gillar det. Blir svårt när jag lessnar på färgen dock, vad ska man göra?

Utflykten blev inte kort iallafall, vi blev väl ute i ca 3 timmar.


Och inne i centrum fick man en gratis trisslott i ett telefonstånd om man gick med på en utmaning för dem att försöka sänka mina kostnader i månaden. Jag ställde mig där och lyssnade i 5 minuter och sa "Nej jag vill inte" och "jag trivs med mitt refillkort". Killen i disken såg frustrerad ut och sa "Jag kan tyvärr inte hjälpa dig att sänka kostnader om det är så du tänker!".

So what? Ge mig en trisslott! Han gjorde det men jag vann ingenting. Hade chans på 1 miljon men det blev 0 x 1. Stora summor.


Håret är mörkare än detta! Oh maj gad.

 

 

Orkade ni läsa allt? Respect.

 

 




Visar min buske

Idag regnar det och är grått. Det är ett perfekt väder att sova i, men att gå ut är liksom lite risky för mig. Jag har alltid en massa frisyrer(rakt hår, uppsatt) som riskeras att bli förstörda!!


Nej jag har ingen aning om vad jag ska skriva just nu. Vi ska hälsa på en kille som heter Mory idag och äta middag.




Check my bush!


Wishing list

Snart är det min födelsedag, och jag tänker göra en liten lista på saker jag vill ha/önskar/köpa inom en snar framtid.

1. Sällskap


2. Kläder


3. Kosmetiska saker, snygga saker. Ja tex lösögonfransar eller något annat tjejigt. Kanske örhängen?


4. Tårta


5. Film/filmer, men inga romaniska komedier. Drama, visst. Men äälskar monsterfilmer.


6. Något personligt, hemmagjort eller vadsomhelst. Sånt uppskattas alltid av mig! Även om det är fult som fan och något jag aldrig kommer att använda. Tror jag.


7. SL-kort eller något, så att jag kan transportera mig i Stockholm utan att behöva stämpla mitt lea kort.


8.
Sportbh, men det räknas kanske till klädeskategorin. Jag vet inte! Men jag vill ha en iallafall.


9. Foton! Ja på barnen mina syskon har eller något. Helst dem och inte främmande barn. Det vore skumt.


10. Eller ett roligt sms! Roliga sms är roliga. Och det uppskattas också givetvis.




Jag kommer inte på något mer. Men ni får såklart ge mig en ny lägenhet eller en Rolex-klocka. Det är inget krav på att det måste vara billigt, inte!




Skräcknatt

Har jobbat hela dagen och är superslapp! Vad är det för fel på mig? Det är inte speciellt ansträngande.

När jag skulle sova inatt förresten så kände jag hur något kröp på min rygg. Jag pep till och sprang upp mot dörren för att tända lampan, men jag vrickade foten och ramlade ner på golvet. Jag ställde mig tillslut upp och såg en SPINDEL på mitt lakan!

Vad göra liksom? Tog en bok och dödade den. Flera slag. Fyfan! JAG HATAR SPINDLAR! Hade problem med att sova efter det. Gay, i know.



Slapp dag och hår

Idag beställde jag klipptid på en lokal frisörsalong i centrum! Jag är rädd att jag ska behöva klippa av allt eftersom hårtopparna är kluvna. Det ser förjaevligt ut. Jag har funderar på något nytt, något man aldrig sett mig i förut.. men... nej. Isånnafall får jag lov att klippa av mig en halvmeter.

- Och jag har dessvärre riktigt hemska minnen av hur kort hår stämde överrens med min ansiktsstruktur. Eller hur det inte stämde överrens. Såg ut som en golfboll.


Nej nej! Vi får se. Det blir väl en enkel klippning.

Ont i magen

Här sitter jag och har ont i magen! Kanske har det att göra med att jag inte ätit och kanske har det med att göra att jag har ätit tuggummi hela morgonen. Men det spelar ingen roll, för faktumet kvarstår.

Jag sitter och lyssnar på en skitle låt :


 

Den är så fruktansvärt le! Men jag har fångats i dess horribla sound.

 

Desireé har gjort detsamma, utan att direkt veta varför. Det låter som om han ligger nerknarkad i rännstenen och kissar på sig medans en musikant spelar flöjt för sin orm.

 

Men! Vad ska man säga. Jag har börjat att gilla den.

 


En dag på mitt jobb


Nu är jag hemma från jobbet, och har haft en relativt rolig dag! Det ligger ett äldreboende i huset brevid mannen jag jobbar med bor, så man brukar gå dit och fika, spela bingo etc ibland.


Efter fikat brukar de äldre spela "Fia med knuff". Trevligt, tänker ni. Drama säger jag! Det börjar som ett vänskapligt spel mellan dem, på skoj liksom. Sedan escalerar det till bittert tjaffs och personliga påhopp.

Kan dra ett exempel:

Berta (slår tärningen) : 5.. Vem är jag nudå? Är jag grön?

Göran: Nej! Du är GUL för 550:e gången, kvinna! Är du dement?

Berta: Lägg dig inte i hur jag spelar! Jag glömde helt enkelt bort mig!

Göran (slår tärningen, han har två på brädan och 2 som han redan vunnit med) : Jaha en 6a! Då tar jag ut 2 stycken!

Jag och alla andra: Men nej! Du har redan gått ut med dem!

Göran: Men jag kan gå ut med dem! Jag slog en 6a!

Alla andra: Men du har ju redan gått ut med dem! Du har ju 2 stycken på brädan!

Göran: LÄGG ER INTE I KÄRRINGJÄVLAR(ställer sig upp)!! OM JAG VILL GÅ UT MED 2 SÅ GÅR JAG UT MED TVÅ! JÄVLA KÄRRINGAR! JAG VET VÄL FÖR I HELVETE HUR MAN SPELAR(Slår bort sina spelpjäser och stormar ut)!!!

Jag : Men det är ju bara ett spel, man ska ju ha kul

Magda: SHHHHHHH!!!!! (försöker tysta ner mig)

Det har varit ungifär såhär varje gång jag varit med. Måste faktiskt medge att det är ganska roande.



Arbetet - good to go

Nu ska jag börja bege mig till jobbet och jobba till 4! Jag har förresten fått mitt schema, och fick reda på att man har 13-timmarspass. Utan att få rast och gå hem emellan. Dvs 8 - 21, och så finns det dagar när man börjar 9 på morgonen därpå. Jag tror inte att jag pallar det faktiskt, så jag ska ringa och säga till! Någon får dela de timmarna med mig helt enkelt.




Man måste sysselsätta sig med något!


Man ramlar i trappa. Kvinna irriterad - "skulle ta längre tid att ta sig hem"



Jag ba "Hallå din pajas, kliv upp och sluta fjanta dig". Karlar idag, alltså! Ramla i trappor när man har bråttom.


Mordförsöket 23/5





Länk till aftonbladet
 <-


Jag vet inte ens var jag ska börja att berätta det som hände igår efter barnkalaset. Det känns så overkligt och hemskt, som något man ser på tv fast verklighet.

Vi skulle sova hos Daniels vän över natten, men det fanns ingen plats i bilen så jag fick låna ett SL-kort så att vi kunde ta tunnelbanan till Hökarängen. "Jobbigt" tänkte jag. Det är så mycket fyllon ute på kvällarna.


Jag hade såklart rätt, men hade aldrig i min vildaste fantasti kunnat tro att någon skulle bli knivskuren! Och att jag skulle få se det från nära håll.

Jag satt med ryggen mot dörren, och Daniel satt så att han kunde se bättre, men såg endå ingenting eftersom att han tittade ner i golvet. Jag hörde att det var bråk, och att någon muckade. Jag tittade över axeln och fick se en lång man stå med armarna öppna, som om han ville provucera den andre som skulle gå av. En sekund senare, ser jag den andre hoppa på honom med en kniv, sticka in den i halsen och dra ut den igen.

Jag såg hur blodet rann ut ur ett tjockt blodigt sår. Jag fick panik! Jag började rota i min påse efter mobiltelefonen och skrek att någon skulle ringa efter ambulans. Jag insåg inte hur nära jag stod försen Daniel drog mig tillbaka några steg.

Mannen med kniven stod fortfarande utanför och fäktade, som om han var stolt över det han gjort. Jag såg bara hur blodet rann nerför skaftet, men tänkte aldrig på hur förövaren såg ut. Allt gick så snabbt! En kille hade dock en enorm reaktionsförmåga och gick emellan så snabbt han kunde, med sin tröja som han lindade runt halsen för att stoppa blodflödet.


Mannens fru skrek och var alldeles nerblodad. Folk grät och satt tillsammans tysta och undrade när ambulansen skulle komma. Jag vet inte exakt hur lång tid det tog, men det kändes som en evighet. Under tiden satt mannen ner och verkade relativt okej, med tanke på köttsåret han hade. Jag trodde trots allt att han var död innan jag gick fram för att kolla. Ambulansen kom iallafall och berättade att såret var djupt(no shit) och mycket allvarligt. De tog honom och åkte iväg.


Alla tåg stannade och platsen blev en brottsplats. Massor av poliser kom för att förhöra eventuella vittnen

 




Min reaktion efter att ha lämnat platsen. Jag var helt uppe i varv och kände mig alldeles konstig inombords.
Filmade även lite inne i vagnen. Men det ska ni inte se om ni är känsliga.

-

Jag hade dock inte så mycket nödvändigt att säga till poliserna, förutom det jag nu just skrev ner. Jag såg aldrig mannen ordentligt, jag fokuserade mest på kniven under all uppståndelse.

Vi fick gå några kilometer för att komma hem. Men jag var så uppe i varv endå, så det gjorde ingenting. Hur jag kunde somna är dock ett mysterium. Känner mig mer chockad ikväll än igår, hur kan det komma sig?


Det var iallafall hemskt och jag hoppas att ingen fler råkar ut för det! Sjuka jävla människor.

 


Kid´s birthday

Ikväll har vi varit på barnkalas och firat lilla Cleo, 1 år. Jag har klätt mig i massor av rosa, tillochmed målat naglarna! På högerhanden ser det dock ut som nån spytt blod och smetat ut det. Men inte om man kollar snabbt (vilket jag hoppats att alla gjort ikväll).


Lite bilder kommer här :

Jag i tunnelbanan påväg till platsen. Ja någonstans i Stockholm.

 

Daniel är cool. Han lyssnar på cool iransk musik.

 

Jag under parasollet utanför lokalen vi befann oss at the event.

 

Födelsedagsbarnet i sin(allmänhetens) gunga. Man kan inte få allt.

 

Tog kort på Daniel när han kom ut från toaletten. Han märkte detta och gömde sig bakom toalettpapperet han nyss torkat sig med! Nice save.

 

Jag var lite hungrig, och in kom ett fat med kycklingspett! Sedan kom Clara(hon man ser i dörröppningen) in och frågade om jag tog kort på kycklingspetten. Hon verkade förvånad! Jag såg det som en självklarhet.

 

Ayda och Cleo with a pink ballong.

 

Jag och Daniel. Havin (som tog kortet) tyckte att mitt smile verkade tillgjort. Vad fals ?!

 

 

 

Nu orkar jag inte lägga upp fler! Jag har alldeles för få läsare för det.

 

 


De tolv apornas armé



Ikväll har jag sett på "De 12 apornas armé" och är icket imponerad.

Den handlar om en man(Bruce Willis) som får uppdraget att dra tillbaka i tiden för att hindra att ett superdödligt virus sprids runt om i världen och tar (ja just det) död på varenda kotte. Han har levt under jord i nästan hela sitt liv för att slippa sjukdomen. Året är 2035 eller något, och han återvänder till 1996. Han hamnar dock i trubbel, och oväntade situationer uppstår.


Jag spenderade halva tiden med att störa mig på hur de skötte situationen. Och hur tänkte de när de skickade en tokig, slarvig slusk bakåt i tiden för att rädda världen? Jag missade början så det kanske visade sig där. Men endå!
- Vet inte hur många gånger han betedde sig som ett smutsigt apluder och nästan försörde allt. Och det (varning spoiler) gjorde han också. Förstås.


Den var väldigt förutsägbar också. Gud vad jag störde mig på allt! Och lång var den också. Den kändes nästan längre än "Cast Away" med Tom Hanks ♥. Och det är svårt att slå.



LCHF - how it´s goi´n

Hoppla! Jag vet att det är helg och att alla har ett liv och lever sina liv, så det är knappast någon som läser min blogg! Tänkte iallafall uppdatera er med hur det går med dieten, och det är väl ganska bra.


Jag har följt den religöst, ja ungifär tills igår. Då åt jag två pizzabitar och så åt jag lite chips ikväll med Daniel. Hamnar man i LCHF(LowCarbHighFat) helvetet nu? Kommer Annika Dahlström(läkare som undervisar om dieten och dets fördelar) stå där med eldgaffeln och peta mig i fläsket och skratta? Säga att jag misslyckats och inte välkomnas till pärleporten längre?


Ibland känns det som om jag hispar upp mig om det inte går tillräckligt snabbt. Men jag skall klara mig till mitt mål, och när det händer skall det firas. Jag kommer att lägga upp nakenbilder på migsjälv på bloggen och sätta partyhatten på sne(typ). Rent mentalt kommer jag det iallafall, så räkna inte med något!


Jag ligger ganska bra till nu, men kommer jag att klara slutspurten?



Förevigad ålder/ungdom

Nu sitter jag på ett bageri och häckar. Diskuterade nyss hur gammal Ben Stiller ser ut att blivit! Eller nån vidare Diskussion blev det väl inte. Och så gammal ser han väl inte ut att vara egentligen, men helt klart gråa hår.


Jag ska nog färga mitt hår vitt eller grått, så man blir lite som Steve Martin eller Leslie Neilsen! De har alltid haft grått/vitt hår, och i dagsläget kan man inte se nån direkt superskillnad. De har alltid sett äldre ut! Så när de väl blir äldre märker man nästan ingenting. Smarta drag.

Sexayyy!

 


Swedish girls


När jag såg videon så tänkte jag.. vafan? Är det mig de filmat?
Alltid när jag blir sur eller förbannat, så tar jag av mig kläderna och går nerför närmaste allmänna gata! Det visar hur jag har kontroll över mitt liv och inte bryr mig vad andra tycker.

Dock är kroppen mindre tränad. Och jag kan inte gå i högklackat. Så det blir mest i gympadojjor, men vadå. Precis samma!


 

 


Out in the summer sun


Hejsan!

Nu har jag legat ute och stekt en kort stund i solen och kommit fram till en sak... det är så jävla tråkigt! Jag lyssnade på musik samtidigt för att lindra pinan, men hur kan folk se detta som en njutning?

Jag vill ha färg på min kropp, den lär bli röd och fläckig, men endå en färg. En annan anledning finns inte för mig. Kanske om det blåser och ligger nära vatten så att man kan bada! Jag tackar inte nej till ett uppfriskande dopp inte.

- Jag är som en fisk! Eller kanske en val. Möjligen en blåval. Eller Kaskelott.




Påväg ut till altanen med solfiltarna i högsta hugg!




Börjar bra, känner mig på g




Försöker posá sådär fint som de gör i hudreklamer (När de ser en mjuk barnstjärt).




Ja okejdå. Jag kanske njöt LITAGRANN! Men fan inte mycket iallafall.



Jag klagar dock inte! Hellre detta än snö. Nu ska jag ut och gå eller något.


Ciao!



NU SER VI HÄÄÄR!!

Ja vad ska man säga. Jag kan relatera till denna video när jag själv lagat.. ja just det. Dålig mat. Hahaha det är så jävla fult, skrattar ihjäl mig! Men tycker inte att det är dåligt för det, de borde belönas med massor av högaktade priser för sina insatser i denna musikvideo.





Snel hest

Idag har jag jobbat 08:00 till klockan 13:00 och det gick riktigt prima.

Jag tycker att jag dragit något av en vinstlott när jag hamnat hos denne karl! Han är rolig, snäll och klok. Det är är en bristvara these days! Jag kunde ha hamnat hos en surgubbe som älskar Hitler.

Vilket påminner mig om hitlerfrisyren han tyckte att jag gjorde på honom imorse. Jag skrattade bort det och sa "Nej nej.. eller jo.. kanske lite! Vill du endå ha det så ? Som Hitler? ". Han skrattade och nickade. Min frisering dög.

Han såg väl hur petnoga jag var med mittbenan(tänkte inte alls på att jag höll på att hitlirisera honom).





Jag med en snel hest.



NU SKA JAG ÄTA! Håller på att svälta ihjäl.


What the.. ?



En bild där jag ligger på en sten och inser att det gör ont att posá på just en sten(fick skrapsår på armen).

Livet är inte alltid så glamouröst inte!




Ikväll fick jag lite kneg, och det tackar jag för. Har ca 80 kronor kvar på mitt konto, och allt som underlättar är en fröjd. Det står att jag handlat på Statoil 3 ggr IDAG, vilket jag inte förstår. Är det något fel, eller är det någon som hackat sig in på mitt konto?



Staden who gives you hell

Hejsan "allesammans".

idag har varit en pest utan dess like, och jag kan inte med ord beskriva hur jävla mycket jag svettats och plågats. Allt började med arbetsförmedlingen - gick dit, fick vänta och sedan vänta lite till innan vi kune vända på klackarna och gå och leta efter Skatteverket(jag hade ett ärende där).


Turns out att det inte finns något Skatteverket i Åkersberga och inte i Täby heller. Så då tog vi Roslagsbanan in till centrum, men bestämde oss för att äta lite Lunch först.

Vi hittade ett ställe som var hyffsat billigt och satte oss. Det var nån slags buffé med kött och fisk. Allt såg slaffsigt och äckligt ut MEN det smakade... ja precis som skit. Kanske lite godare.

Och när jag bad om mer vatten kom servitören med sina flottiga fingrar och greppade mitt glas vid kanten! Där man lägger sina läppar för att dricka! Jag hade lust att vända på huvudet och spy litegrann upp mot fönstret, men lät bli av ettiketsskäl.


Klara med maten, började vi gå djupare in i centrum. Solen stekte och jag hade lust att lägga mig ner på asfalten och självdö. Istället gick vi in på "Nordea" och bad om vägbeskrivning. Och det fick vi. TILL MEDBORGAPLATSEN! En bit utanför centralen.


Vi åkte och gick, och gick... sen såg vi det ! VI SÅG SKATTEVERKET! Det var som att se ett skepp efter att ha varit fast på en öde ö i minst en vecka. Men när vi kom in så sa de att vi kommit fel! De hanterade inte mitt ärende på det kontoret. Så vi fick en lapp... till skatteverket i CITY!


Då blev jag ganska så störd och ville åka hem. Kan åka in till stan sedan någon annan dag! Så jag åkte hem och Daniel åkte till gymmet för att träna. Att springa runt i flera timmar var tydligen inte nog.  Ni har säkert inte orkat läsa såhär långt, men whatever. 


 



Idag fick jag varken njuta eller posera i solen.




Awww..



Cuuute! Supercute!



In the movies

Den som tvekat på mina förmågor kan kolla in detta : Länkellilänk


Jag bah "So what om det är b, det skiter väl jag i ! "


Sooommar och sol !

Idag när vi vaknade och åkte med bilen till centrum för att lämna tillbaka filmen vi såg igår, så upptäckte jag något. Inte att en stor komet från planeten Mars kom för att krossa jorden som en fluga, utan att miljön förendrats över natt.

Blommor, tussilagos, överallt. På stora fält! Knopparna i träden var gröna, och hästarna stod på bete. När i helvete hände detta? Och hur länge sov jag idag egentligen?


Hursomhelst så tog vi oss en liten tur i trakterna för att fånga de fina sommarkänslorna.










That´s not all! Lägger upp mer sedan, om det inte visar sig att jag inte hamnat i Nangijala eller något. Då är jag död.



Jag bah "Whatävva"

Nu vaknade jag kanske lite väl sent! kl halv 1. Men jag bah "Whatävva" liksom och kastar med min lejonman.


Måste tillbaka till centrum ish lämna tillbaka filmen vi såg igår också. Spännande... hur är trafiken?


Min första riktiga arbetsdag

Idag så jobbade jag (som rubriken säger) min första riktiga arbetsdag hos mannen jag ska hjälpa i sommar. På morgonen tog det lite tid, men han klagade inte.

Sedan pratade jag om min bror litegrann, och om hur hans barn kallat mig "Farmor". Han skrattade så att tårarna rann, vilket jag tog som en komplimang. Jag menar.. vafan? Jag? Farmor? Så gammal kan jag väl endå inte se ut att vara!! Jäkla ongjärpar.

Sedan sa jag att de tycker att det är så konstigt att jag kan vara en lillasyster, för jag är ju större än de flesta av mina syskon. Han skrattade igen.

Sedan ville han se min bror spela, och det fick han också. Det tog kanske 300 timmar att gå internet till att fungera, teknisk som jag är. Men han verkade rätt road av att se mig krypa på knä och spotta damm.


Jag är nöjd! För recensionen på det hela från hans sida blev; "Jag är imponerad! Det är ju din första dag. Lite småfel kanske, men det är du inte ensam om endå".



Jävla arbetsförmedling

Jag gick till arbetsförmedlingen och... INGEN VAR DÄR! Såklart. De har jävla självbetjäning på fredagar, så det var totalt öken i lokalerna.


Herregud. Jag saknar arbetsförmedlingen hemma litegrann. Och det skrämmer mig.


Peace out (hur skriver man rubriker som är bra?)

Imorrn skall jag jobba "på riktigt", dvs helt ensam. Det ska bli intressant, men känner mig säker på att det kommer att gå bra!

I vanliga fall har det alltid varit fler i min tillvaro på arbetet(typ äldreboendena i Villis), men här är man självarbetande. Och mannen jag ska jobba med är ju inte dement eller gammal, bara fast i en sjuk kropp. Det är förjävligt att sådant ska drabba människor, mår dåligt bara av tanken.


Nej nu ska jag dra mig till arbetsförmedlingen. Yay.


Ett roligt skämt?

Vad sa bananen till mannen med en stor bil?
- Om du ska överkompensera kan du använda mig istället.

Den bara kom till mig !


Min meny? Lax?

Ser alla min meny förresten? Jag gör det inte ibland på min(Annikas) dator och det är väldigt störande. Om andra inte heller kan se den, är det ju hur kasst somhelst!


Nu har vi sett på "The prestige" och Daniel tyckte att den var sorglig. Sure, det var den nog! Men jag blev lite less endå. Men den var okej, och jag ger den ett tummen upp. I arslet.


Nej jag skojar bara ! hihi , jag är en riktig liten skojare.



Schnögga möbler


Satt och kikade lite på lite sidor om hemintredning och hittade denna.
Den föll mig helt i smaken!




Nej jag skojar bara. Jag sökte på ordet "Dominatrix" och "Förtryck".

Nej jag skojade igen, jag sökte på "table".


Work that bootay

Vad ska man som ensam kvinna hitta på ? På en röd dag? Jag ser på "Alla vi barn i bullerbyn", och nu skall de gå till nån gubbe med sten. Dumma barn.


När jag var liten brukade vi gå till arbetet i "Stenröset". Det var en plats med massor av sten, stora som små. Där hackade vi dem till pulver och "sålde" till intresserade spekulanter. Tyvärr led företaget en förlust när Lilly fick lov att sluta pga ormrisken. Hennes mamma sa att det kunde ligga ormar mellan stenarna och bita ihjäl oss.

Men min mamma hade inte sagt något, så ibland fortsatte vi att arbeta. Ingen lön fick man heller.


Ska man lägga in det i sitt CV? "Stenkrossare"?

Min hjärna är som tvätten i en torktumlare

Jag körde med bilen från Danderyd efter att ha lämnat min moster vid tunnelbanan ( hon ska italien, inte med tunnelbanan, men med flyget) till Åkersberga. Och det gick bra. Jag överlevde ungifär en halvtimmes resa hem.


Folk som känner mig kan bekräfta att jag kan vara det hispigaste som finns. Jag kan skrika och halvgråta samtidigt som jag irrar och stirrar omkring i ren panik.

Men det gick bra, och ville bara meddela er om att jag(och andra) fortfarande lever. Phew.



Vägen till Danderyd

Snart ska jag ut och köra på vägen. Till Danderyd! Shit hur ska det gå? Hör ni något om en allvarsam olycka på tvn, så vet ni var jag befinner/har befunnit mig.


Ordet fritt. Om katter.

Nu tänkte jag ta mig lite tid för att skriva. Men har fortfarande ingenting att skriva om! Får väl ta och improvisera då.. mm.. Jag har ingen katt. Jag tycker inte om katter. Deras päls flyger runt i rummet som partiklar upp i näsan och dessutom är de otroligt högfärdiga.

Ibland har jag bara lust att ta upp en katt och ruska upp den! "Du ska inte tro att du är något, bara för att du kan tvätta dig i arslet och klättra i träd, kattjävel!".



Så. Nu vet ni det.

What can i say...

Ni har kanske listat ut vid det här laget att jag sitter och pysslar med min blogg heldagarna. Nästan. Jag är ute och promenerar också, för det är ju skönt. Vinden viner, musklerna får lite välförtjänad träning etc etc.


Vad fasen ska jag skriva om ? What can i possibly say to make things interesting?

Häh, jag ger upp! Kanske gör ett försök senare. Att jag sa saker på engelska får räcka.



Testing testing

 

Svårt ballt. Nu vet ni hur jag ser ut när jag rör mig! Bortsett från filmerna jag lagt upp.

 

 


Lite hjälp, tack!

Min blogg är ful som fan, men what to do liksom. Jag får impulser att göra om och ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Kan trösta mig med att jag åtminstånde försöker! Ihh..


Ensam... hjälp? nåd?


Nej nu är klockan mycket, och jag ska nog sova. Det är tråkigt att inte dela rummet med någon faktiskt, man känner en viss otrygghet.

 

- OM det mot all förmodan skulle komma en mördare så skulle Daniel skydda mig. Han är som en björn, lite som han i "Björnes magasin" fast med muskler istället för luft som fyller ut dräkten.

 

Och jag skulle skydda honom med mina hängiga fläskarmar samt övriga tillgångar min kropp bidrar med.


Vi skulle säkert vara dömda för döden, men whatävva liksom.

 

 

 

En bild på Daniel, tagen för någon vecka sedan då han köpt sockar.

Ett stort ögonblick. Det är viktigt med sockar.

 

 


What will happen, brotha?

Jag har en klump i magen av obehag. Jag vet inte varför, men det känns som om något kommer att gå väldigt fel. Ja eller riktigt bra, vad vet jag. Men varför detta obehag då? Bra fråga. Vi lägger det åt sidan och skiter i det totalt!


Jag har skrivit upp mig i en bostadslista(på tiden, tjohej). Det lär ta flera år innan man kommer åt något som är rätt, men det får väl vara isånnafall. Mitt liv är som en gåta för tillfället, jag vet inte vad jag ska ta mig till senare.

Jag har dock saker att se fram emot ; Besök av Sonja i helgen, sommarjobb och att få åka hem till Vilhelmina i Juni/Juli. Eventuellt skola om det går som det skall.

Jag vet inte vad de tyckte om min korta text(fick skriva en kort text om en människa jag aldrig glömmer) och de ska höra av sig i veckan.



Nej vettefan. Man kanske ska skita i allt och vika ut sig i Slitz istället(som om det vore enklare).


Glad studenttjej?

 

Eller glamourmodell? (SLITZ!!!)

 

De kanske tänder på mulliga modeller utan tuttar i framtiden. Man vet inte!

 

 


"HAVE A NICE DAY"

Daniel har pyst och har varit schysst nog att lämna datorn bakom sig. Så att jag skall kunna surfa och glo på hjärndöda program hur jag än vill och önskar!

Med "Pyst" så menar jag såklart inte att han är död, eller mördad för den delen. Han är bara hos en vän och skall tillbringa sin natt där istället för här.


"Have a very nice DAY, DANIEL" sa jag till honom och flinade. Han skrattade lite tillbaka, för han förstod precis vad jag menade (insiderjoke).


Nu ska jag äta! Annika och Börje har lagat mat. Och de gör det så bra!



;(

 

Men huga vad hemskt!


WTF, Martin Eriksson?


När jag satt på tåget hem till Åkersberga hittade jag en artikel om oljeutsläppet som fördärvat en del.
Det var två personer på bilden, varav en verkade ovanligt bekant. Vafan.. Var det E-type?!


 

 

 

Det visade sig att jag hade fel. KVINNAN på bilden heter Kelly Folkendhal. Osis! Jag som hoppats på en stor comeback.



Orginal E-type



Klädesproblem - the real deal


Jag har suttit länge och försökt att besluta vilken typ av tröja jag ska köpa.
Ska den vara fräck? Ska den ha ett djup? Ska den säga "Såhär är Vanja"?


Jag försökte ta hjälp av min syster över msn, men tydligen så somnade hon på tangentbordet(seriöst alltså). Hon sa godnatt och drog innan jag fick någon somhelst klarhet!

- Sedan kollade jag mitt konto på Swedbank.se och fick en annan typ av klarhet : No Monäy. Visst kan jag köpa endå, men jag sparar hellre tills jag får min lön den 27e.  Eller låter det alltför ansvarsfullt ?



Make Your Own Nuclear Bomb Lady Tee

 

A Smart Career Choice Lady Tee



WTF Lady Tee

 

Så vad säger ni, människor ? Är jag en "Nuclear bomb", "Prostitue" eller ett par "WTF knullande pandor" ?

 

Önskar mig ett svar innan månaden tar slut




What the fuck

Min första tanke när jag såg detta var.... vad i helvete ? Måste allt vara så jävla översexualiserat och porrigt! So what om de snackar om girlpower, man kan fan vara sexig utan att åla runt på golvet i hundkoppel.

Jag är lite trött på detta faktiskt. Fram med lite nytt! Låter kanske som en gammal moralkärring, men det bryr jag mig icket om *hyter med näven*!



 

 


Dr.Evil rap

Fick ett plötsligt sug att se på Austin Powers...

 

Hehe de tog inte med när han sa" I wrote that, YA".

 

Ärsch.

 

 


1a Maj i Villis

För er som undrar var jag fått mitt norrländska blod ifrån, kan kolla på denna video.

Fast egentligen är jag ju från Latikberg. Latikberg är supervackert, blommigt och nostalgiskt! Med vissa undantag. Det finns ju folk som mer eller mindre påminner om det svarta vulkanmolnet från Island!




I slutet kan ni se min bror Thomas igen, fast med en annan låt. Jag vet inte vad det andra var, med trollen. Jag blev asrädd.



South park and Russel Crowe

Hehe det är så otroligt bra. Vad mer finns att säga? Russel borde berättat mer om varför han tyckte det var kul, eller humoristiskt.

Avsnitt jag inte tycker om är dock det där med Oprah och henns talande vagina. Och så det med den där jävla handduken som röker på.

South Park är ett utav de bästa humorserierna som funnits. Är det fler än jag som tycker det ?




Här har vi ett klipp där Trey Parker och Matt Stone berättar om hur avsnittet mer Russel Crowe uppstod.



Hektorrrii

Hejsan!

Idag vägde jag mig och insåg att jag tappat 4 hekto. Det var jätteintressant, och nu har jag handlat och ska äta tortillas utan bröd.

Jag är en väldigt enformlig människa som kan leva på samma mat i flera veckor. Innan min tortillastrend så brukade jag äta kotletter, och innan det kyckling. Räkor går inte av för hackor heller direkt. Allt med kött är min melodi, den såkallade "Vanja och kött melodin".

Efter maten ska jag dammsuga och plocka upp min hög med kläder inne på rummet. Jag misstänker att dammsugaren med en tom dammsugarpåse utanför rummet är en liten hint om vad som måste göras från min mosters sida. And i dont blame her(hon har bett mig tidigare, men min slappdedikator har regerat)!

Jag är en liten gris, men mest bara på mitt territorium faktiskt. På alla andra ytor försöker jag hålla så fint som möjligt.



På tal om...

...min bror Thomas! Här är det ett klipp när han spelar med sitt band "Howlin harper and the Slim Dayota bluesband"  i Folkets hus den 1a Maj.

Thomas sjunger som en gud, speciellt när han gör "What a wonderful world" med Louis Armstrong. Jag brukade vilja att han sjöng den för mig när jag var liten. Det var så coolt.







Nostalgi

Det finns många saker, kanske rentutav allt som ger mig nostalgikänslor. Bland annat denna fina sång ;




Sonja hade den på en bränd skiva inne på sitt/mitt rum. Jag tyckte den var jätterolig, för det lät som munkar som sjöng jättepoppigt. Som om de försökte vara "coola" liksom.

Men jag tyckte att den var bra! Och jag dansade förstås när tillfälle gavs.

Svenska tjej is the grej


Ursch vad hemskt.

Herregud. Såg nyss en jättekass film på 6an ( Transporter 2) och vill kräkas lite i munnen. Den var tillochmed sämre än "The Punisher". Det säger en del.

Enda gången vi tyckte den var bra, var när jag gjorde rösterna till karaktärerna. Typ " Du har inte betalat bussbiljetten. Pallar du? Smaka på Sj´s fist!"( han åkte buss efter att ha jagat den med en båt). Eller "Black people in the back of the buss (sparkar en svart kille i huvudet i en lagerlokal)".

Det är inte politiskt korrekt alla gånger. Det kanske inte ens stämmer, men hell.. man gör vad man kan för att underhålla sigsjälv. Det skulle inte behövas om filmerna var bättre.



Jumstyle, baby!

Ni vet att jag länge velat pröva på Jumpstyle. Men varför? Hur kommer det sig egentligen?

I´ll tell you why!




Ger hopp till dem som har samma kroppsform och oroar sig över att de inte kan.


Mina syskon

Alla mina syskon har någon typ av talang, och jag kan ta dem i ordning om ni vill!


Viktoria(äldst).
Smart, snygg och vis. Behövs det sägas mer? Hon har ett eget företag(Livets Apotek) och är utbildad massageterapeft. Och så har hon två väldigt fina barn dessutom(merit). Hon är ett träningsfreak utan dess like(blir trött av tanken). Måste även tillägga att denna syrra brukade göra smält ost till mig när jag var liten. Och så brukade vi rulla saker nere i "Lon" som vi kallade det. Ett rangligt hus med skräp i.


Thomas. Musikalisk, konstnärlig, söt och med ett hett temperament. Sonja tycker att han är så söt när han är arg, vilket förklarar de gånger hon drivit honom till vansinne. Men! Hursomhelst, han kan allt sånt jag önskar att jag kunde lite mer. Jag älskar nämligen det estetiska. Thomas har också en drös med barn, som jag håller varmt om hjärtat(5). Hans kvinna(vi säger så i Norrland) finner jag inga ord om. Hon är fantastisk!


Veronika. Här snackar vi om att utnyttja hjärnkapaciteten till max! Hon är utbildad Biomedicinare(vad det nu innebär vet jag inte riktigt) och går på läkarlinje. Hon har pluggat så länge jag kan minnas, och lever livet med att dra på resor och springa runt i fjäll ibland. Jag hatar att springa i fjäll och bo i tält, men denna kwinna loves it. Hon är lika barnlös som mig! Hon tror jag hinner först, men det tåls att se. Jag brukade förresten rita med bläck under hovarna på hennes my little ponnys. Det var inte uppskattat.


Sonja. Bloggar på den kända tidningen "mamas" hemsida och skriver som en gudinna. Ofta om sina två barn, Fia och Svante! Jag har alltid älskat hennes historier och sättet hon tänker på(undantag när hon antingen misshandlat eller låst in mig i potatiskällare). Hon har ett väldigt eget sätt som jag beundrar. Hon vet vad hon älskar, och kommer att nå dit hon vill, när hon vill.


Till sist är det jag då. Vad i helvete är jag bra på ? Jag vet ärligt talat inte. Men jag är bra på att beundra mina syskon iallafall, vilket gör att jag kan leva på deras framgångar.





Min bror Thomas(höger), 1 Maj i Folkets hus. Första gången med inträde!
Fawn vad de är bra. Eneröd drar sig undan och skämmes (syns inte på bilden, men det hade varit roligt).


Vår tid i Göteböörg!

Jag fick nyss en liten film av Sonja, som handlar om vår vistelse i Göteborg. Eller det är bilder från början till start, samt material där jag dansar sexig och förförisk cowboydans i lekparken(eller öknen, som vi vildar föredrar att kalla det).


Tänkte att jag kanske kunde lägga ut det så att ni också får se. Men jag vet inte. Eller? Ni har ju redan sett vår knarkfilm. Den var en mental ansträngning och en riktigt hård nöt att knäcka eftersom vi fick gräva så pass djupt i våra känslor för att få fram rätt klang. Ska det räcka så? Njä. I dont think so!



 

Vassego!

 

Det är tråkigt att vara hemma litegrann faktiskt.

 

 


Hemmä igen.


Nu är jag hemma igen, och bussresan var väl inte superkul. Men den var heller inte fruktansvärd. Jag överlevde och sitter nu hemma i Åkersberga och har tråkigt.

Jag har inte uppdaterat min blogg speciellt gött, men ni kan kolla min systers blogg om ni vill veta mer om vad jag sysslat mer : 

      1. Burriburr

      2. Burriburr 

Historien om mina slitna gamla leggings är väldigt intressant. Och om hur jag besegrade dem och köpte ett par nya som faktiskt sitter som de ska är gripande.



Ang. föregående inlägg

Hejsan!
I intervjun som gjordes, måste jag säga följande ; Jag var inte full. Jag hade inte druckit en droppe alkohol DESIRÉE! Varför jag var lite av en cirkusclown kan man nog aldrig fullt förstå, men så var det :)
Idag ska vi in till Göteborg och leta byxor till mig. Äntligen! De jag har på mig ser ut som långkalsonger.

Intervju med migsjälv




Här är alltså en intervju med mig av Sonja. Att jag verkar hysterisk har att göra med att jag var trött. Och så var jag glad och lättroad förstås, vilket känns helt naturligt för mig.


Nä nu ska jag borsta tänderna! Känner mig allmänt fräsch. Imorrn ska vi på stan och jaga byxor till mig. Kan säga att det är på tiden.
Godnatt!


RSS 2.0