Liten rykare

Jag gör det som jag sagt att jag inte ska göra och lägger in en bild på mig i min nya tunika. Det känns som om jag byggt upp massor av förväntningar(1 person, alias pubes) och att jag inte kommer att leva upp till dem. Jag känner mig som en svulstig liten gris, och helkroppsbilder är inte riktigt min grejj. Men jag gör ett undantag för mina fans i hopp om att bilden försvinner långt bort i glömskan efter ett par timmar.


   

För att få allt att svida lite extra så lägger jag in bilder på mig från balen som syrran Vickan tog för ca 2 år sedan;

           


Man kan väl bara konstatera att man både har blivit blekare OCH fetare sen dess. Men det är väl ingen fara egentligen, bara det att folk inte vet att det är jag när de först ser bilderna. Jaja! Något att visa barnbarnen - "Titta här på mormor! Grr och morr!".


over and out. I hope your happy.

p.s! Tunikan är fabolous, men blixten gör så att den blänker så tamesatan

Jajja

Nu är jag så förbenat less på att sitta och skriva i bloggen, så jag har inte tagit mig tid sedan... igår? Vilken fruktansvärd fasa! Ni måste ha varit väldigt oroliga. Det skiter jag i.



Nu ska jag cykla och se på "Den rätte för Rosing". Det är så bra.


Hejdå


Tänkte lägga in ett foto på mig i min nya Tunika, men jag orkade inte. Mina bröst såg inte bra på ut på någon utav bilderna, så då får det helt enkelt vara tills jag piffat till dem.

Jag åkte upp till Stockholm


När man hör den här låten rent allmänt så blir man otroligt lockad att göra den här innedansen, även om det vore ytterst olämpligt. Jag brukade dock göra det när jag var liten, utan minsta hämning. Thomas spelade den inne på sitt rum medans jag skuttade glatt därikring och drog ner byxorna i hopp om att ha nog med att gas att släppa loss när refrengen kom. Det gick oftast! För man var väl ingen fjolla.
  Han tyckte nog mest att jag var jobbig, eller söt, vad vet jag?





Sen finns det en mer seriös låt som jag gillar väldigt väl bara för att den är så bra. Ja ungifär så bra som jag tycker en låt kan vara när den är bra, och det är "Kings horses". Den går inte att ladda ner, men jag fann den på youtube vilket kom som en prisande chock.





Det är oftast bönder som lyssnar på Eddie Meduza, eller sliskiga raggare som har håret fullt med brylkräm. Men jag har kontakter som varken är det ena eller det andra, så det är acceptabelt. Det är väldigt coolt att lyssna på Eddie Meduza, om man inte är en slusk. Men han var nog lite sluskig. Så jag vet faktiskt inte, det är skitsamma! Jag sitter bara och babblar för att undvika att skriva om min dryga dag.

Åt helvete

Det gick ju åt helvete med miljön igår iallafall. Jag fick besök av Desireé och Mohammed så jag sket helt enkelt att ha släckt en hel timme. Kanske hade det i ... mm... 35 minuter?  Jag tog såkallade "Före" och "Efter" bilder, men tror ni att nån jävel i vilhelmina brydde sig?

Jag tog alltså kort från min franska balkong, före och efter halv 9. Jag är grymt besviken. Jag orkar heller inte sätta in dem, men ni kan tänka er ett fullt belyst område som håller sig belyst trots att man skulle släcka. Ursch!

Nu ska jag fortsätta göra något. Har grymt dåligt självförtroende idag. Kan ha att göra med att mitt face ser ut som miss.piggys.



Argalappen och GLÖM INTE

Hehe jag satt och kollade lite på argalappen.se när jag fann denna .

För vissa fanns det faktiskt anledningar till att vara arga, men den här var bara komiskt. Är det brottsligt att gå förbi dörrar nu också? ja hujeda mig. Det är sådär jag ska bli när jag blir äldre.

  Men jag ska säga som en liten dam på äldreboendet brukade göra efter att ha läst en tavla som hängt på väggen i 15 år ; "När vinden viner, bakom molnen solen skiner". Det tyckte jag var så fint. Sen sa hon att man var inkompitent och värdelös, så det är goda minnen minsan! Saknar det lite faktiskt om jag ska vara ärlig.


Hehe jaja, kolla in den där sidan iallafall, det var ett rätt kul tidsfördriv. Kanske tillochmed roligare än att läsa min blogg? Men ge inte upp den helt och hållet bara! Damnit.


Heya

p.s! GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE ATT SLÄCKA LAMPORNA EN TIMME HALV 9 ! FÖR MILJÖN! CAN SOMEONE PLEASE THINK OF THE CHILDREN!?


Jaja hursomhelst så har jag garderat mig med 100 ljus. Så jag har iallafall tänkt att göra mitt i den här röran. d.s

Borttappat.

Jag kan inte hitta mina nycklar. Alltså inte mina lägenhetsnycklar eller så, men mina gamla... Sen 7an och uppåt, nycklarna i mitt gångna liv har försvunnit. Jag är lagomt deppad, men jag kan inte göra något åt saken. Antingen så dyker de upp, eller så måste jag finna mig i att de är borta. Jag som hade tänkt spara dem och visa mina barn! Säga "Titta vad mamma haft nycklar i sitt liv. Enda sedan hon var ett litet kräk, precis som ni ungjävlar".


Suck! Jag är så lessen. Men jag ska dra på mig den där snygga tunikaklänningen och snurra lite framför spegeln nu tror jag. Eftersom jag inte har någon propp till min slask har jag lagt räkorna på upptining i badkaret. Väldigt effektivt!

Fodral

Idag har jag, mamma och Daniel inspekterat den nya butiken "Klädis" i Vilhelmina, och trots det äckligt oinspererade namnet blev man rätt imponerad. Visst fanns det massor av kärringkläder och gamla koftor, men det fanns även ett par riktigt heta fodral som yours truly passade i.

 Jag fick en svart tunika/klänning av min underbara mor, som jag faktiskt kände mig lite Carrie Bradshaw i. Visst, inte alls lika snygg och friskt fläktig, men chic. Minus den stora röven då. Men folk tittar mest ner i min klyfta så det spelar ingen vidare roll.


Kan sätta in en het bild senare när jag känner för det! Nu ska jag hem och städa, och senare ska man käka räkmacka och se på nåt program som man inte får ett epeleptiskt anfall av. De visar så mycket skit på lördagar att jag faktiskt tänker över att hyra en film. Men jag orkar inte.



Jaja vi hörs "allesammans"! Heya

Okej, vafan

Jag satt och läste lite på msn-nyheter när jag fick nys om att en man från Italien dragit en Josef Fritzell och våldtagit sin dotter i 25 år.

Nu är det iofs Fritzell som copy-kattat detta från det spanska pedofil-incest-snusket, men det hör inte till saken. Visst, det händer saker som är minst lika hemska överallt i världen, men det gör ju inte det som hänt här fullt friskt bara för att det är som mest uppmärksammat. Jag såg den där dokumentären häromdagen där han talade ut om sitt betéende; - "Hon satt fastspärrad ett tag innan jag ville smaka på den förbjudna frukten", sa han.  Förbannade gubbfan, jag skulle vilja spärra in honom i 30 år och knulla honom med ett järnrör i anus. UTAN glidmedel. Ja ni hörde rätt, det skulle jag nog - inte, men jag skulle hyra in folk som kunde.


Ni kan läsa om det här

Börjar bli en trend att göra sjuka saker. Vad händer härnäst? Någon som toppar allt med 30? Det är mitt sista bud.





Photo-ass röv



Man experimenterar men lär sig inte ett skvatt egentligen. Jag menar, vissa beskrivningar är ju helt utvecklingsstörda. "För att göra en brunett blond ska man bleka precis allt, det är en bra photoshopteknik jag lärt mig av en annan idiot". Nu skrev dom ju inte exakt så, men jag har följt exakta instruktioner. Ack!


Nu ska jag lägga mig och sova. Ska upp före 10, för klockan 10 kommer Desireé och hämtar mig. Hej svej

Arbetsförmedlingen

Här sitter jag på arbetsförmedlingen och gnor, stinker svett och har ångest. Ungifär som det skall vara, men istället för att aktivt söka så skriver jag i bloggen. Eller nja.. Jag har kollar runt på några utbildningar samt försökt registera mig i "Mitt CV". Men det går inte så värst bra, så jag väntar på assistans. Annars försöker jag när jag kommer hem igen.


Tangentborden här is to die for, herrejistanes. Det är fullkomligt sjukt hur nice det är att skriva. Det känns som om jag skulle kunna skriva för alltid eller fråga var de köpt dem! Men inget av dem kommer att inträffa, tråkigt nog.


För dagens besök har jag garderat mig med : Coca cola och headset. Hög på socker och med fullkomligt fantastisk musik öronen är jag på g. Just nu spelas det "Oh my gosh - basement jaxx". Sweet!


Nu tittar en dam på mig, jag tror hon kommer över. Det känns som om jag gör något fel, vilket jag förmodligen gör också. Som om jag är en spion som kommit för att låtsas söka jobb och kolla in folk som kanske bidrar sina fruar eller män.


jaja hon kom iallafall, och jag gjorde någon nytta i si sådär 10 minuter. Nu ska jag gå hem och gå på toa, min urinblåsa håller på att explodera. Imorrn blir det Lycksele med Dessan! Tjo!

Otrevlig känsla

Jag har en otrevlig känsla nu såhär på kvällskvisten, mest pga min granne. Hon skriker så pass högt att jag hörde det även fast jag satt framför tvn med mediåker volym och käkade popcorn. And im a loud chewer.

Det känns rätt illa inom mig på något sätt, för jag kan tänka mig hur skit hon måste må av att hålla på såhär vareviga dag.
 Vem orkar ha det så?

Annars så kollar jag på Scrubs för den hundraelvte gånger i mitt liv, roas lagomt, ungifär som det brukas medans jag har en stor tandborste i munnen medans jag skriver. Jag kan göra många saker samtidigt, men dock svårt att borsta med ingen hand alls. Så jag kan bara göra en sak i taget, i princip.


Hej hej!

beroende

När jag väl sysslar med photoshop så kan jag ej sluta. Jag har försökt skapa en ny banner(igen), men jag blir aldrig nöjd. Sen tar det hundra år att tänka ut en konstruktion, vilket stör mig som fan.


  Det är soligt ute idag, och det luktar inte bajs som det brukar göra här i Vilhelmina. Vilket kom som en ordentlig chock när jag hade rustat med mig med både gasmask och rymddräkt. Turisterna kommer att frodas när de hör nyheten om att Vilhelmina är "Sveriges nya anus". Förut var det kanske Rinkeby


Förresten så är jag så jävla less på alla lea reklamer som finns där ute. Jag har därför skapat en lista på reklamer som stört mig genom tiderna.


Nummer 1. Apjäveln. "Please stop eating my bananas" Gainomax har gått mig på nerverna enda sedan det började. Om man inte köper deras produkt så kommer en harmlös liten apa att dö. "We are related you know", I say FUCK YOU!!

                                   

 Zillah och Totte med låtarna som "Jobba som en apa" och "Apfeber" eller vad det nu är för skit de har skrivit är obeskrivligt. Jag kan inte med ord gestalta hur irriterad jag är på denna kvinna. Sen fastnar texterna i huvudets som ett plågsamt klister.


                                       

Mojje - popcornfrisyr-reklamen. Behöver jag säga mer?


                                     



Jag minns fler, men kommer inte ihåg vad de heter. Som den där " Nu är jag frisk och kan göra vad jag vill igen" med en kärring som tippar runt med skidstavar och svår artros.

Hallååå!

Jag vill stå på ett berg (varsomhelst förutom i Norge) och ropa "Hallååå!". Helst i början av våren med ett par korta slitna shorts och en höstjacka. Eller en t-shirt, skitsamma!

Ungifär lite som Ronja Rövardotter, fast äldre och med en betydligt snyggare frisyr.


Idag vaknade jag kring 1-tiden och missade "Hem till gården" som jag och min mor spenderar våra mornar till att se tillsammans. Alice (en kvinna som varit döende i 2 år) dog nu äntligen, fast med hjälp av sin pojkvän som inte orkade se henne plågas mer. Och så bad hon honom helt enkelt to end her misary, allt förstås, väldigt gripande.

  Och så spelade jag ut HELA Mariokart dessutom, med god marginal. De som undrar vad jag gör om dagarna behöver inte undra speciellt mycket när de följer min blogg. Men förhoppningsvis så får jag jobba till sommaren, vilket jag ser fram emot. Eller innandess, det vore ju kickass-alotbetter.


Nej jag orkar inte skriva mer. Min hjärna är helt lockdowned liksom.


Heya



Oroligt läge!

När jag säger "oroligt" så menar jag "Inte roligt" ! Inte nog med att mina grannar spelar spansk musik, de suger livet ur vår sprudlande planet. Nu menar jag inte att det är just dem, utan överhuvudtaget. Vad är det för människor jag delar hus med egentligen? Titta här!

                                    

Okej nej, fel bild. Den där tog jag på ICA nångång när jag var sugen på lite vilt kaninsex i rätt kaninhål. Brödet var frodigt och luftigt, som ett par överjästa dansrumpor från väst. Kunde inte låta bli att fota det.


                                          

            Här! Se här! Vad har dom gjort? Snuskigt och vanhelgande! Skandalistiskt!

                                           

Daniel som är väldigt engagerad i miljöfrågorna bröt ihop där på mitt trappsteg. Det tog mig minst 5 minuter att dra bort honom därifrån. Väldigt besvärande, men inte nog med det...


                                         

....när vi kom runt hörnet så fick vi syn på detta. Det var som om de våldtagit busken med äckliga utfyllnader från gårdagens fyllekalas. Vilket det troligast var dessutom. Vilken chock! Jag ville stå kvar och se besvärad ut ett tag, men då var det Daniel som ville iväg.



Inte konstigt att vi snart dör ut. Jag är besvärad. Väldigt besvärad.




p.s! Daniel slet i mig för att komma därifrån, men jag sa att jag inte lämnade tomten försen han poserade vid plastkassen. Tur att han gjorde det, för puh vilken bra berättelse jag fick ur det. Inlägget var lite halvtrist eftersom jag är less på att sitta här. Bör kanske göra något annat med min tid?


Heya


lol




hahahahha, e hänna är grejjor det! Ibland kanske man rentutav känner igen sig?

Asterix och Obelix



Detta är musik som man kan dansa till, det menar jag verkligen. Om hotellet hade en nostalgikväll med temat "Gamla barnfilmer" så skulle jag dit på momangen. Obelixatoriskt *ordvits*.


Krambjörnarna, Gummibjörnarna, bamse, superted ja vafan, ALLA nallar är välkomna! Man skulle kunna riva loss till gamla nintendolåtar också, varför inte? Är man full och rund om fötterna så dansar man ju till vadsomhelst. Det såg man ju sommaren "Hej hej monika" var populär. Eller....ish...."Rosa helikopter".

Dock så dansar jag aldrig till musik jag inte gillar. Det är inte min stil, för jag kan verkligen inte fejka eller nedlåta mig till en sådan nivå. Det går verkligen inte. Jag vill inte att folk ska tro att jag tycker att skit är bra helt enkelt.  Sen om de tycker att musik som är bra är skit är en helt annan historia. Sånna människor vill jag endå inte veta av!


Finns det någon gammal goding som ni skulle kunna dansa till på hotellet? Dela med er! Jag kanske ska bränna en partyskiva som jag ska lyssna på när jag sitter ensam hemma med en 3liters vinlåda.

Hemma hos mor

Jag sitter just nu hemma hos min mamma och har tråkigt. Eller nja, det är väl okej med tanke på hur tråkigt andra människor på jorden kan ha det.

Det är "Vårt bröllop i era händer" på tvn och vi klagar över hur jävla korkade folk kan vara som lägger ut över 100.000 på en dag. Varför? Köp ett hus, åk på en kickass semester eller kröka skiter ut er istället. OM jag gifter mig ska det vara enkelt, fint men inte svindyrt. En viktig dag, visst, men man behöver ju inte gå i personlig konkurs för det.

Då blir den där "bästa dagen i sitt liv" en källa till allt ont. Då sitter man tillslut där med räkningar och spyr på sin partner i nån månad fram till skiljsmyssan. Hehe nah, nu låter jag kanske fördomsfull, men kärlek har ju inget med pengar att göra. Det har mycket med människor man har runt sig.

Programmet är rätt lett, jag diggar inte sånna som "Ensam mamma söker" eller "bonde söker fru" eftersom det är så fult gjort. Allt ska vara så vackert och sött, men i verkligheten så väljer de ut ett par bystiga morsor som sedan viker ut sig bara för sakens skull. Sen om de skulle kyssas en kväll så är det för att de supit skallen av sig och är kåta. Men endå så väljer de att spela fina sommarlåtar som ledmotiv av Thomas Ledin eller något. Det gör mig lite spyfärdig.



Nu ska jag gå och spela Mariokart! Det är jag bäst på. 


                                          
       Easy i Daniels famn, livrädd och sårbar. Hehe det är min tjej det.

Fisk i sjön

Det fanns nog fisk i sjön, men ingenting vi fick veta av faktiskt. Det enda man fick var väl ett par ordentliga skrattattacker och en lurvig bävermössa. Helt ärligt så kan jag inte sluta prata om dem, mössorna. De har berört mig väldigt djupt, och de har etsat sig fast i mitt sinne. Men jag kan dock inte påstå att jag klär speciellt fint i dem, se bara här ;
 
                                    

Vadfan har man de där små öronen till för egentligen? Inte så att man hör direkt superbra bara för att de sitter där precis. De är så förbannat fula, och de fladdrar när man sitter i skoterkälken. Om detta vore en modeblogg säg....

 
                                

Daniel däremot var riktigt händig och bonnig i sin fantasiska outfit, tror faktiskt han levde in sig i rollen riktigt bra. För första gången i sitt liv så fick han borra sig ett hål, sitta ner i evigheter och allt utan resultat. Det är så Norrland!


          



Bengt hade gjort fika och etc som vi fick livnära oss på out in the wilderness. Och det var verkligen skitkul hehe, faktiskt så hade jag glömt bort hur pass det var att sitta och fiska. Men roligast var det endå när vi tippade med skoterkälken. Vet inte vad som hände, men jag låg på både Gorim, Daniel OCH Easy. Men det gick bra bortsett från att jag inte kunde sluta skratta. Ren skadeglädje kanske. Who the fuck knows.


Nu ska jag fortsätta med min kväll, eventuellt duscha bort rökstanken som befästs sig i mitt hår. Det låter som en god idé.


Tack för idag! Heya

Sex i tvättstugan

Jag försöker hitta på sätt att få min tvättid att låta intressant och ingripande, men jag kommer dessvärre inte på något. Min blogg är exakt lika tråkig som vilken småbarnsmorsas somhelst. Nu menar jag inte allas, utan de flesta jag stött på under veckornas gång. De kan vara riktigt gäääsp och yawn.

Men om jag HADE haft sex i tvättstugan så hade det varit riktigt hett. Nu pratar jag svett och kringlande lemmar, blanka entusiastiska ögon och förväntan! Nu babblar jag visserligen om torktumlarn igen, men hursomhelst så hade det verkligen inte varit långt ifrån.


         Här får ni ett litet kollage på hur min kväll varit ;

                                      

Ja kort och gott så var det så det gick till. Tvätten före = jobbigt som fan, tvätten efter = Men oj vad trevligt.



Dessutom så är jag otroligt distraherad av min granne just nu. Hon super och skriker på sin fyllekamrat om någonting, smäller lite då och då i dörren och skriker " Nu ska du ut". Väldigt klassiskt, men jag kan heller inte låta bli att tycka lite synd om henne. Hon är alltid jättetrevlig mot mig i hallen när vi ses, och jag är förmodligen det jag med. För jag försöker vara schysst. Men man får alltid fel intryck av sånna människor, men bara för att de super behöver de inte vara korkade. Kanske olyckliga, men absolut inte dumma i huvudet. Kanske när det gäller deras eget bästa, men slut med min predikan.



Jag ska duscha och krypa ner i mina RENA kläder och invänta om Daniel tänkt att bjuda in mig på sitt persiska nyårs-kalas nere hos Johannes. Vet inte om jag orkar gå, men kanske.


Heeeeya!


P.s!  Vadfan har hänt med mina läsare? Medverkar ni i nån slags strejk, eller har ni bara lessnat på mig? Läsarsifforna dessa dagar har lämnat efter sig om inte annat en väldigt besviken Vanja , stora sårskorpor i hjärtat. Absolut inte bra för Aortan.







Jag vet inte varför jag gillar den, i just do hehe

Regn och slask

Mina rubriker borde prisas, men istället så får man ingen somhelst reaktion på min kreativitet. Det är regnigt OCH slaskigt ute idag, men att någon fler än jag skulle uttrycka mig så väl är väl nästan otänkbart. Syke!


Men hursomhelst, annars så har man varit vaken, umgåtts med Desireé och min moder. Vi brände runt på samhället ungifär som vanligt och diskuterade olika saker i ca hundra år innan vi lessnade och vände hemmåt igen. Att köra bil är rätt kul, men klart det vore väl mer intressant om det hände något ute på samhället.


Det enda av "intresse" idag är väl att en polisbil stod parkerad utanför ICA-Tallen. Antagligen så var det någon som hade snattat. Borde ha smitit in och gjort lite insiderjobb, men det blev helt enkelt inte av. Och så hade jag varken ballar av stål eller kamera med mig för detta onödiga event. Så shit the same.


                                                


                              Min utsikt - och mig ur ett  "Franskt-balkongianskt" perspektiv.


En annan väldigt intressant sak är att jag införskaffade mig en tvättid klockan 6 som jag skall vårda ömt. Och så fick jag på mig ett par Jeans som jag knappt fick upp över låren förut. Hurray! Det ska jag fira med en näve choklad.


Heya

kulörtvätt

Ingenting om tvätt idag, men däremot så hade jag tänkt att lägga upp lite bilder som håller mig kärt om hjärtat.

                                                 

Historen bakom detta foto är att jag städade bort julen för typ 1 vecka sedan. Tyckte aldrig att det såg så juligt ut försen mamma påpekade att det var jultomtar på mina gardiner. Det hade jag aldrig sett. Och här är lådan på min Vanjianska gran som jag fick av Bengt i brist på träslag under denna stora högtid. Tyckte jag var rätt kul present faktiskt, men jag gillar inte att mitt namn börjat bli så pass mainstream. There can only be 1 or 100. Maximum 1000.


                                       

Och historien bakom detta foto är rätt Easy, fick dessa tavlor(de sitter inte ihop) av Lilly för typ 30 minuter sedan. Hon tänkte på mig när hon såg dem, och man kan väl inte bli annat än smickrad! Klart man känt sig på hugget, men detta ger en helt ny bild av migsjälv. Sen så har jag en hat/kärleks-relation till dessa mördarmaskiner of the sea. Grrrreat!

Och ja det är min fot ni kan se nere i hörnet.


                                                

Den här dagen hade jag bara otroligt fluffigt hår. Kände mig som en svampskalle, men i ärlighetens namn så trivdes jag väldigt bra med det. Det är som att spela rysk roulett att lägga sig med blött hår, men jag lever gärna on the edge. Blir mer spännande på det viset.


Klockan 10 and ready 4 action

Jag vaknade klockan 10 och var väldigt vaken och alert, som en gök på en hög trätopp. Jag kröp runt mellan lakananen som en vild liten Shakira i leran och sjöng "Whenever, wherever" tills jag tillslut satte på tvn för att kika lite på "Sex and the city".
   Det var rätt okej, men jag har insett att det är rätt tråkigt att ligga inne heldagarna.


Men! Jag ska nog till Latikberg till helgen och fiska. Det har jag nog inte gjort sedan jag var 10 år gammal faktiskt, helt allvarligt. Och hur jag lyckats att undvika detta är den stora frågan, för jag bor trots allt i ett bonnesamhälle. Här envisas alla med att åka skoter och lukta bensin, bära stora bäverpälsar och se allmänt obrydda ut. Okej inte alla, men nästan.


Jag såg en karl på ICA för nån dag sedan och blev hyffsat chockerad. Nerifrån och upp var det okej, tills jag kikade upp på hans huvud. Jag visste inte om han hade något! För på hjässan satt det ett halvmeter högt djur, kanske kanin och hukade sig. Det var nog det fulaste jag någonsin sett i hela mitt liv. Förutom den där tanten i Skellefteå jag och Sonja såg på stan.

Hon hade en topp av päls som visade magen. Det var allt jag minns. Hemskt. Fruktansvärt.

Nu ska jag gå!

la isla bonita

                           


La isla bonita med Madonna är en trevlig liten truddelutt. Jag älskar när hon säger det och " I fell in love with san pedro", det är typ det enda jag kan dessutom. Men det hindrar mig inte från att ruska lite på axlarna i takt till trummorna och tänka på inoljade karlar vid spaniens kust.


Jag duschade nyss och känner mig väldigt blöt i håret. Men det är väl en bieffekt med denna livsnödvändiga aktivitet som kan vara både kallt och varmt beroende på om man har handduk eller låter håret falla fritt som ett erotiskt vattenfall längst ryggen. Brr brr!

Jag har fan så tråkigt ikväll. Men det blir väl att plocka fram en säsong till av Sex and the city helt enkelt och mata på tills man blir helt groggy. Ibland kan det helt enkelt bli för mycket.

Aye

Det var ingen bra dag idag, men förhoppningsvis blir det bättre allt eftersom.

Tryck på play

Hejsan svejsan, här sitter jag, morgonpigg som de flesta mjölkpigor i hela världen och lyssnar på musik. Jag kollade lite på Sex and the City, men slutade när Carrie var otrogen med Mr.Big mot Aidan. Det var som ett stort jack i mitt hjärta, för otrohet är inte riktigt min grejj. Det är något väldigt fult och naughty. Och så lessnade jag bara av att sitta framför tvn.

                                                 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får väl se vad som dyker upp på menyn, men förhoppningsvis blir det väl inte alltför tråkigt. Kanske. Men jag ska duscha iallafall, för tror jag hittade 2 kilo granbärsris i hårbottnen tillsammans med de 2 tovor(orkade inte överdriva) som tjörvat ihop sig längst hårtopparna. Men jag måste faktiskt medge att jag känner mig som bäst när jag inte är överfixad utan mer naturlig.


Men att vara naturlig har väl sitt pris, för jag är knappast superattraktiv när jag står i kön på Ica med ett par byxor som får min röv att se ut som en blöja. Men det finns karlar som finner detta väldigt sexigt också, så ska väl inte klaga.


Jaja orkar inte skriva mer, min kreativitet har knappast hunnit flöda vid den här tiden på dygnet. Ska fortsätta se på "Sex and the city" som värsta tjejen och sen dra ut på samhället.

Heya

Utedag

Idag så har man umgåtts med Desireé, fikat och promenarat över "hela" Vilhelmina. Typ. Det finns ingenting att kolla på, men som jag sa till henne " Det kunde ha varit värre". Det finns folk i Risträsk som inte har annat än promenader i granskog att se fram emot. Och att dö. Förut fanns det ju ett muséum av John Lindgren, men han dog ju för några år sedan.


Jag fick låna hennes dvdbox med "Sex and the city" också, vilket jag sett fram emot när de bara visar skit på tvn. Vad ska man mer säga.. ja jag vet inte. Min blåsa känns lite bättre men är fortfarande överpumpad med tomluft, för vad annars kan det vara när jag pissar som en tävlingshäst? Huga! Bedrövligt.


Min lägenhet är fortfarande städat, men jag timar och ser hur länge det kan hålla sig. Ska nog ta kort och visa er snart innan det börjar gå överstyr!

Hey hej



Urinblåsan

Förutom att hata min urinblåsa så älskar jag de människor som finns runt omkring mig. Det är rätt gött att ha sånna.

Men för att hoppa till rubriken så har jag ett katastrofalt problem inom mig. Blåsan. När jag tömt så känns det endå som om de pumpat upp en 200kubiks luftballong därinne som bara väntar på att explodera. Mamma nämnde något om blåskatarr i all sin hast, men jag har ingen aning. Det känns lite väl sjukdomsaktigt för min smak, så jag gissar på en allmänt kass kropp i ren allmänhet. Det känns mer troligt.



Minus katetern är det ungifär sådär det känns att vara mig just nu. Jag ville vänta med att bli gammal tills jag blev minst 60 år, men det verkar som om det kommit snabbare än jag någonsin kunnat förutspå.



Galenskaparna



Det finns fan inget så klockrent som 95% av allt de gjort. Detta är en personlig favorit ; Kafé öken. Det påminner mycket om skit som brukade visas förut, när de tvingade ihop publiken vid små kaffebord. Tanken var väl att det skulle se trevligt ut.
 


Sen ja.. herregud, viker mig av skratt nästan varje gång. Älskar folk med fantasi, det finns fan inget mer attraktivt.

Sol vind och vatten

Idag är det verkligen ett sjujävla väder, men endå så sitter jag inne och skriver i min lågkonsumerande blogg. Jag har dock varit ute lite, promenerat med ca 50 kilo varor i varsin kasse. Det var jättemysigt. Men nu har jag öppnat fönstret så att det ska komma in lite frisk luft och sol, stängt av tvn så att Easy får sitta och andas i lugn och ro. 

                                          

Titta vad mysigt vi kan ha det tillsammans, i fönstret. Det är få hundägare som får chansen att posera med sin vän på detta viset som vi poserar tillsammans. Det är vad man kan kalla bounding på ett djupt mentalt plan.


Jaja ikväll blir det väl samma sak som alltid, men av någon anledning så mår jag faktiskt riktigt bra. Jag vet inte vad som är annorlunda, det kanske är solen och att det inte är lika mörkt ute hela tiden. Vemfan vet. Vemfan bryr sig.


Vi hörs!

Kvällen

Kvällen har varit bra, för jag åt somsagt räkmackor. Räkmackor är ett tecken på en bra kväll, som ett slags horoskop fast med räkor istället för olika stjärntecken.


Jag fick skjuts till Vickan, vi hyrde film innan (get shorty) och inne i bilen så sa Vickan att hon älskade min brända skiva. Hon tyckte om den så mycket att hon ville kopiera den, vilket är en väldig komplimang, för merika sa detsamma. Förutom att Vickan också lade till "Älskade alla utom en som var sådär". Merika sa " Bra bra, skit skit, bra" och etc. Hon kan vara en jävla apa, men snäll endå.

Jag fick massage, popcorn och vin dessutom. Det är ett recept för en god kväll! Sen drog vi till Desireé. och Easy var helt i extas, Men jag tror de gillade varanndra, för de kysstes med tungorna och halvöppen mun. Jag tyckte det var lite udda, men det är tydligen så djurälskare gör nuförtiden. Jag har inte kommit in de de kretsarna riktigt. 


                                             


Mammas utsikt när hon ska se på tv är vacker, men kanske inte riktigt den man tänkt sig.

Tyra Banks

Hon måste var en toppen tjej! Så klok och fördomsfri, så förståndig. Eller? Skrapar vi bara på ytan? Tänk om hon innerst inne är rasist, mansmisshandlare och jävligt ful i bikini? Det vore något! Om jag blir journalist ska jag hitta på liknande lögner, fast om andra människor.


Men nåväl, jag har ätit räkmackor och ska börja dra mig till Viktoria med skithunden Easy. Jag passar henne ikväll, som en extramamma fast på två ben. Och så suger hon inte på mina tuttar(och tur är väl det).

Ossian är så söt, Viktoria berättade att han sagt " När kommer Vanja? Kommer hon? Var ska du vara mamma?", "Hemma", "Ska du OCKSÅ vara med Vanja?".  Lol mostersnack när det är som värst. Kanske inte superintressant för er att läsa, men det är kul.


Nu ska jag dra mig, börjar få ont i min otränade rygg.

Flashback

Jag fick häromnatten när jag skulle sova för mig att jag skulle tänka på mitt gamla rum i Latikberg. Eller ja, rättare sagt mammas och pappas rum. Jag minns min "Lilla sjönjungfrun" planch och teckningar jag ritat av Peter Stormare när han blir uppäten av småkräk i Jurassic Park.

Jag tyckte att det var SÅ coolt att han var svensk(tycker fortfarande). Men så fick jag något annat i huvudet.. En svamp. Och om jag inte missminner mig så gav mamma mig en affisch av en film jag tyckte om, med svamphus etc. Men jag kommer verkligen inte ihåg vad mer! Förutom en regnskog. Jag tror att det var en farlig oljefläck med i filmen också, men jag är absolut inte säker. Kan inte någon hjälpa mig på traven? Det är hemskt! Men för varje natt så verkar det som om jag minns mer. Jag kan inte sluta tänka på det helt enkelt..

Har den här killen något med den att göra?


Förresten så vaknade jag kl 8 av ingen direkt anledning. Det känns väldigt udda. Men jag är väl sjuk i huvudet som har börjat bli normal. Heya


Jag kom på filmen i skrivande stund ! Det var Ferngully!



Hur fan kom jag att tänka på den egentligen? Men nu gäller det att hitta den också. Jag är rätt brilliant, det måste väl även min värste fiende medge.

Bloggen

Min blogg betér sig som en tonåring just nu, och vet inte alls hur den vill te sig eller se ut. Så jobbigt! Och det är jag som måste styra upp allt detta med en bestämd hand, ännu jobbigare. Suck.


Jaja hursomhelst så har jag hamnat i ett stadie där jag börjar att lära mig nya saker och kan inte sluta. Det är som en drog, och det är ... ja somsagt väldigt jobbigt, men skitsamma. Det började med att jag gjorde om Merikas blogg, sen fortsatte det därifrån. Det är så komplicerat med koder, och min hjärna brinner snart upp. Men nu ska jag käka middag, sen städa som jag lovat min mamma ifall hon ska låna min lägenhet under helgen.


Jag är tråkig, och är jag tråkig så speglas det i min blogg. Sorry!

Heya



I gave myself a haircut

Jag klippte till min lugg igår, helt själv må ni tro. Och det ser inte ut som om jag blivit överkörd av en gräsklippare heller, så det är klockrent. Jag kanske bör satsa på frisöryrket?

Jag pratade med min syster Viktoria nyss i telefonen och jag konstaterade att jag aldrig använt min massage som jag fick av henne i födelsedagspresent för hundra år sedan(så gammal men endå så het, säg). Och så pratade vi lite om helgen, för hon och barnen ska ha en myskväll på Fredag och jag sa att jag förmodligen kommer. Malin frågade mig om jag kunde komma på hennes födelsedagsfest, men jag kan nog inte för att jag är så pass fattig.
  Får nog en saftig jävla elräkning snart också, och det ser man ju fram emot. Jävla vattenfall. Företaget och inte de vackra naturkreationerna.



Den här videon lägger jag ut för Desireés skull, nog för att hon bör skickas till rehab för att ha kollat på den så mycket men häh... skitsamma. Nu kan du dansa OCH läsa min blogg samtidigt. Vilken gåva.



Jobbsökandet igår gick iallafall rätt bra, hoppas jag. Håller tummarna för ett sommarjobb! Och ett jobb överhuvudtaget. Ska skicka in papperen till polismyndigheten också angående antastning av barn, vilket jag inte gjort. De på dagis vill konstatera att jag inte gjort något olämpligt, så det är ju bra. Ska få det gjort ifall de ringer.


Hej svej

Nazityskland

Det har spekulerats mycket genom årens gång hurvida de tog ihjäl folk i stora gaskammare eller bara gjorde dem väldigt illa. Eller om det hände ingenting alls givetvis, men det är bara efterblivna superretards som påstår det. Så jag hoppar rakt på nötkärnan; Vad gjorde de när de inte gasade ihjäl folk? Fikade de? Spelade de schack? Åt de hjärnor med stora träskedar? Led av samvetskval?

Nej! Det gjorde de inte! Och jag har beviset här nedan;




Det var så att de söp och övade danskoreografi. Det kom fram och är såklart vetenskapligt bevisat. Ingenting i min blogg är falskt och jag håller mig till fakta, de må ni tro. Tyskar är ett säreget folk och ingen tycker om dem! Förutom jag då efter att ha sett den här videon, grymma dancemoves.


p.s! Jag tror inte ens att de är Tyskar, utan Ryssar. Men det spelar ingen roll, de ser likadana ut.
Hey





Och på tal och människor som brutit mot mänskligheten så ser ni här mig vid mitt skafferi. Jag pekar på min rapsolja, för den är nyttigare än vanlig majsolja när man ska poppa popcorn. Deni! Dagens mest intressantaste tips, och det bjuder jag på.


Uppe med tuppen

                                          
                                       Easy                                   Vanja

Idag vaknade jag av migsjälv, igen, väldigt tidigt. Eller också väldigt normalt som folk brukar säga, plus lite sovmorgon. Inte illa pissat av ett arbetslöst low-life. Tänkte dra runt lite och söka jobb och har jag tur så nappar någon på min extrema charm. Om inte annat så börjar de väl att rappa, vilket jag också gillar väldigt mycket.


Igår så kom Daniel förbi som vanligt och vi satt och såg på nån dynga som sändes på tv. Minns inte ens vad det var, för jag somnade rätt tidigt. Ja huvva.Innan det så tränade jag somsagt i 40 minuter på cykeln. Hade tänkt börja för en vecka sedan, hade dragit fram cykeln ur sitt dammiga hörn och förberett ett avsnitt av "The Office" på datorn men jag klev av efter 5 sekunder. Jag hann inte börja så jag tänkte " Jag gör det sen". Och det är väl typiskt, säg?

Jaja ska inte tjata om detta något mer. Så jävla ointressant. Jag är faktiskt trött nu, så jag orkar inte skriva överhuvudtaget. Kan berätta sen hur det gick. Tjing tjong!


p.s! Är vi inte lika, jag och Easy? Man kan tro att vi är släkt, bortsett från att hon är en annan ras.



En timme senare:

Jag var på Regnbågen, dagiset vid Hemberget och Åsbacka, men ingen utav de ansvariga var där! Hur ansvarigt är det? Aj aj! Men jag ska tillbaka efter Lunch, och då hoppas jag verkligen att de är där. Börjar känna mig riktigt jobbig som springer omkring där i korridorerna och gnäller. Eller gnäller gör jag inte, är en ordentlig gentlekvinna. Men nu vill jag ha ett svar :) Vill jobba i sommar.

Svettigt

Jag vet inte vad det är med mig nuförtiden. Jag vill verkligen inte gå upp i vikt, men endå finns det där begäret att köpa godis kvar. Jag vet konsekvenserna, och jag stannar ofta upp för att tänka hur det var innan jag började att träna.
  Jag slet trots allt som ett djur i 5-6 veckor på cykeln, nästan varje sketen dag. Jag har gått ner 4-5 kilo och har stannat där trots att jag stannat upp helt med träningen i 2 månader.

 Ikväll köpte jag tex en väldigt liten påse med choklad, trots att jag inte ville. Men vet ni vad jag gjorde då? Satte mig på cykeln i 40 minuter och plågade skiten ur migsjälv! Gjorde samma sak igår.  Att straffcykla är inte alls lika behagligt som ett straffknull, det kan jag intyga. Jag har inte trivts med att gå runt och äta lite halvkasst utan att träna, det inser jag förhoppningsvis nu. Det är värt att känna sin kropp stegvist förendras, till det goda mer slimmade stadiet förstås.

< - En nöjd Vanja är en glad Vanja.



Sen såg jag lite på Despirare Houswifes och lite ur Sex and the city-filmen. Mest för att ha något att titta på utan att bli distraherad av att svetten höll på att täppa igen mina näsborrar. Luft är ett privilegium.

"Alla" läsare

Det här inlägget är riktat mot er - mina trogna läsare. Jag antar att det är trogna läsare eftersom det är typ samma statistik varje dag, bortsett från igår då jag tog personligt rekord här på blogg.se med 25 pers. Hurra! Men det är oftast folk med lite att göra, som tittar in snabbt och inser vilken förstaklassig dynga det egentligen är. För jag skriver sällan om intressanta saker, men det är somsagt en tolkningsfråga.

Jag skrev i ett tidigare inlägg om tjejer som satt och bloggade om sina klyvna hårtoppar, och om hur deras gäng varit ute och mobbat folk på stan. Ja eller vid datorn. Hur jävla intressant är det på en skala? Endå har dessa typer hur många läsare somhelst. Som den där Katrin (ex)Schulman med ett nuvarande krångligt jäkla namn som man inte ens kan uttala utan att prata i tungor. Hon lever på att vara en bitch, och lever ut sina visdomsord i veckotidningar, men min fråga är hur hon ens kom på tal. Hur blev hon känd till att börja med? Hon dök bara upp, lite som Paris hilton faktiskt. Jag visste inte vem hon var försen.. ja jag minns inte direkt. Måste ha varit när jag bläddrat igenom någon av mammas tidningar.



Men hursomhelst, har nästan glömt vad jag ville ha ut av att skriva..mmm.... Kom av mig något så förbannat. Iallafall så ville jag köra något som en kvinna med namn Pubes gjorde i sin blogg. Jag önskar att veta vilka mina läsare är, ni kan vara anonyma och hela fadderullan, men berätta lite om ersjälva och om hur ni hittade hit till min blogg.

Som typ ålder, härkomst, hårfärg, om ni har blekt ert rövhål etc etc. Om det finns något ni önskar att jag skrev mer om, eller kanske MINDRE om. Jag tycker att det är skitintressant, så kör på vettja! Ni kan ställa frågor om det känns behövligt, kanske veta mer om mitt förflutna som galen Latikbergare(rekommenderat).


Ha en lovely dag!


Howdy

Jag har aldrig gillat Western. Eller jo, ursäkta, Lucky Luke var ett exeptionellt undantag( Och faivel i vilda western), men utöver det så är det mesta skit. Jag får nästan magkatarr av att tänka på "Tillbaka till framtiden" eller "Shangai noon". Eller nån klassisk gammal goding med Clint Eastwood, som de flesta måste gilla för att han är så cool.
  Men han är rätt cool, skulle förmodligen skita på mig av att se honom duellera på Latikbergs lägda utanför västra vägen.
Men något som jag alltid gillat med Western är dock Saloonhororna. Eller det är mer ordet "Saloonhora" än själva innebörden som roar mig. Jag har faktiskt kallat migsjälv saloonhora nångång bara för nöjes skull, men hur sjukt är inte det? Snart kommer det väl smutsiga karlar med hattar fulla av hål, skäggstubb och ruskigt smutsiga "Re-producting organs" hem till min lägenhet. Nejtack till det. Men jatack till dragspelsmusiken och cancandansarna, inte minst spriten. Skulle ju bli världens håll-i-gång!


Men min lägenhet är alldeles för liten.




Easy

Easy är min mammas hund som blivit totally and utally crazy, vet inte vad jag ska säga. Men vill inte skriva om henne, för det är tråkigt. Det enda hon gjort på sistånde som är helt nytt är att kissa i sängen. Förstår inte eftersom vi är noga med att gå ut med henne med jämna mellanrum. Ibland vaknar jag upp i kallsvett och titttar mig omkring i ren kalibalik.


Jaja man har iallafall varit nere på trissen med henne, låtit henne leka med Raman(Daniels kompis), för de hade inte setts sedan hon var en liten valp. Ett glatt återseénde.

Sen satt jag och spelade "James Pond", ett gammalt Amigaspel som är störigt enformigt. Men extremt roligt om man är på rätt humör. Vi kom väldigt långt, men vi klarade inte alla banor. Jag dog.


Men nu ska jag gå hem, sitter hemma hos mamma och lodar. Och Daniel tittar på allt jag skriver, så det är också störande

Goodmorning!

Jag sitter här i ett rosa nattlinne som påminner mycket om det jag hade när jag var 3 år. Storleken är ungifär samma också, men det går att röra mina armar(mest eftersom den är ärmlös). Jag tycker att det kändes mysigt, och det är ju ingen som kommer att se mig heller.

 


Här är en väldigt gammal video(typ 1½ år gammal) där jag står och låtsasleker med min fantasikompis "Den italienska versionen av mig". Jag brukade och har fortfarande väldigt lite att göra, men jag har dragit ner på detta dock, till allas glädje.


jaja nu ska jag träna på cykeln och se på "It´s always sunny in philadelphia".

Mat mat mat

Jag sitter nu och väntar på att min favoriträtt ska bli klar att ätas inom en mycket snar framtid. Vet ni vad det är? Isånnafall kan ni skriva det i en kommentar, och den som hinner först med det rätta svaret får en kram någongång när jag är full. Oemotståndligt.


Och så erbjöd sig Daniel att hjälpa mig med att städa lägenheten, och jag sa inte nej. Men jag sa inte ja heller, vilket innebär att det lata monstret inom mig försöker att ta kontroll. Men jag ska plocka upp här och göra mitt bästa för att streta emot. Det är ju sånt en Abrahamsson är uppfostrad till att göra. Vad exakt jag syftar på vet jag inte.


Och mmm.. Jag har en boll av ångest inom mig, något som säger mig att något inte står rätt till. Men jag har väldigt slät hy idag, herregud!! Jag tog mig nyss på armen och det var som att smeka en nyfödd babyrumpa(i icke sexuell mening). Mycket häftigt. Min mormor brukade alltid säga att jag hade så släta armar, och nu kände jag verkligen hur rätt hon hade. Måste vara jättemysigt att smeka mig grabbar, jag undrar varför inte fler gör det??


Nu ska jag dra! Hej hej

Huvvaligen

Jag vaknade nyss av en otrolig stank ur min egen käft. Eller det är mer känslan än lukten eftersom man inte kan lukta på sin egen andedräkt, men jag tror nog att ni förstår precis vad jag menar. Jag ska strax springa och sanera hela munhålan med rappa tandborstsdrag och dra ut på samhället för att köpa näringsrik och mättande mat.

Min palt tog slut igår, och det gjorde mig lessen. 3 Paltar blev till 3 portioner och en jävligt nöjd Vanja. Varför har inte varje hus en palthulda? Det skulle dock höja hyran med några slantar. Worth it.

Sen var jag så förbannat trött igår, somnade på kanske 5 sekunder innan klockan var 11. Det är inte så likt mig, men det var riktigt skönt faktiskt. Att inte sitta uppe i hundra år och göra ingenting för att sen sova alldeles för länge. Aj Aj! Som jag brukar säga till Easy, mammas överenergiska hund. Men hon är liiite min också.


Nu ska jag gå och spela Nintendo som vanligt, är rätt less på det. Men vafan. Man ställer upp.

Stel

Jag kan vara rätt stel av mig. Ja herregud. Jag önskar faktiskt att jag kunde låta bli, men hur ska man ta sig till? Jag vill inte bli en såndär tillgjord gammal tant som ler åt ingenting och gör en massa gester som ingen skulle förstå varför. Det är det värsta jag vet! Drömmer mardrömmar om detta fenomen.

Det utspelar sig med att jag står där och pratar med en kund, ler och säger "Men guuh va fin du är i håret, jaaah... Ha en bra dag dååh, taaaack". Som om det vore inrepeterat, och det känns nästan som jag är så lite till vardags nuförtiden. Inte att jag springer runt och slickar röv, men just den där känslan av att jag kan vara lite tillgjord. Ursch! Kan ingen rycka ur mig detta horibla mönster?

  Nej nu ska det fan bli andra bullar. Tror jag kan ha blivit lite hjärntvättad av folket på arbetsförmedlingen faktiskt, så det är helt klart delvis deras fel.

Youtube KTV




Jag hade totalt glömt att jag brukade titta på det här när det gick på Ktv när jag var liten. Jag var alltid så faschinerad av att han kunde trolla sig som han ville, tack vare det där halsbandet eller vad det nu är för något han har runt sin hals. Impad.



Men jag tyckte inte så mycket om det här dock. Det är något med honom som påminner mig om John Smith från Pocahontas  = inte bra




Det här var nog rätt coolt endå.




Delfy. Jag ville alltid bita i den där grodans vårtor, de såg så... gummiaktiga ut.





Sist men inte minst, min personliga favorit ; GODZILLA! Herrejävlar vilken cool dino, annat än den där godzoki. Han kan ju inte ens spruta eld!

Somsagt

Jag klev upp tidigt, och nu sitter jag och funderar på hur fan jag ska få över säsong 4 av "It´s always sunny in philadelphia" på DVD. Till att börja med så måste man ju ha en dvd att stoppa i datorn för att överhuvudtaget komma igång, men det har jag inte. Eller jag vet inte var jag lagt den. Argh! Frustation och kalla frustar!


 < Jag och gänget ur "It´s always sunny in philadelphia" >


Men det löser sig förmodligen som det ska, precis såsom gud lagt ut över sin allsmäktiga karta. Men om han inte löser detta problem så kommer jag aldrig att gå i kyrkan mer, även om det hittills bara har varit när jag ska spela piano eller köra solo i predikbalkongen(alltså där prästen står för att prata om bibeln och om hur vis jesus var).
  Men jag har respekt för kyrkan, speciellt för kyrkogårdar. Det är ju sådant en väluppfostrad människa skall respektera.


Men jag vill inte slösa mina viktiga önskningar på en meningslös önskning heller, så jag tar tillbaka det jag sa om DVD;n Gud. Lägg till dövörat när jag sitter och ber om saker stup i kvarten, det fungerar bara inte. Det borde väl du av alla förstå.


 Det kanske märks mer och mer att jag inte har något av intresse att skriva just nu. Men jag har så lite att göra, så jag vill skriva i min blogg. Det är min mänskliga rättighet som svensk medborgare. Sen är det ju upp till er om ni vill slösa bort några minuter av era liv helt enkelt, very simple.


Vad mer då... mmm...mmm... Lyssnar på "love lockdown - kanye West". Vad är det för namn egentligen? Kanye?


Hej svej!

Tidig morgon

Jag sitter och lyssnar på tvn som helt okontrollerat gör reklam för "Love pets" eller något. Hon säger att det är den nya landsplågan, och det kan väl stämma rätt bra. För jag är redan irriterad.

Igår var man bjuden till Latikberg för att äta Palt hemma hos Bengt och mot all förväntan så smakade det magnifikt. Mannen kan ju laga mat! Kanske rentutav bättre än mig(är dock inte så svårt). Sen sprang jag upp och ner för trappan och lekte med den där störiga ugglan som jag fick när jag var 11, nån slags kopia av furby som inte ens kan blinka. Bara sjunga med en hes japansk röst och svara på frågor samt fisa med jämna mellanrum.

Han gjorde succé hos barnen, men det är kanske inte så svårt att föreställa sig. Vi frågade om Ossian skulle gro skägg och använda det som en pensel för att skapa oförglömliga mästerverk och han sa "Ya ya!!" med en glad entusiastisk röst. Sen frågade vi om han skulle få barn, "No no". Sen frågade vi om han ens visste något om framtiden och han sa "No no". What a bunch of crap.

Sen försökte Easy slita honom i stycken, så vi fick ställa bort honom.


Och mmm... jag kollade på kort som Bengt tagit för typ 17 år sedan, och där fanns det ett kort på mig och Sonja när vi red på Ockelbon. Tänka sig att han tog kort på oss när vi var så små! Och att vi bemästrade den maskinen i så tidig ålder är nästan otänkbart. Jag satt och bet på min vita bävermössa och Sonja satt och flinade, och hade värsta overallen på sig.
jaja!


Jag ska väl snart ner på soc och lämna min handlingsplan. Jag vaknade klockan 9, och det var också rätt chockerande.


Heya



 

Jobbsökande

Idag har jag krälat runt Vilhelmina i mammas vrålåk till bil och fått halvnapp på åtminstånde ett ställe - Ossians dagis.

Jag tänkte infiltera stället utan att de ens vet om att vi är släkt och favorisera honom på sätt som är otänkbara för den mänskliga hjärnan. Plus hålla ett öga på barn som kissar vid sidan av toalettringen. Det ingår i jobbet, inte i mitt infilteringsarbete.

Hon som jag pratade med var jättetrevlig, och jag hoppas verkligen att någon i personalen bli obotlig sjuk så att jag får hoppa in. Eller nja, kanske att någon i personalen går i pension då. Det vore kanske bättre och mindre otrevligt. Jag fick en såndär blankett man ska fylla i och skicka in till polisen, utifall jag antastat ett barn tidigare i mitt i liv.

Jag hoppas att jag inte gjort det, men när man är i fyllan så, ja vad ska man säga? Minnet är inte som det brukade.
  Nä, ursch och blä. Men det är tur att de har ett sånt system faktiskt.

Jag vet inte riktigt varför, men varje gång de frågar om min gymnasieutbildning så sjunker jag ihop och säger med ett flin "Estet Teater". Varför? Skäms jag? Det borde jag väl inte göra! Men jag vet att i mångas ögon så är det en fjantlinje som inte leder till något. Varför? Många frågor som tåls att svara på. Kan ju underhålla folk med min överbegåvade mimteknik tex.


Jag var på en informationsträff också om olika äldreboenden och skrev upp mig på intresselistor. De som stod där verkade lite nonchalanta när jag försökte prata med dem. Jag undrar hur mycket de tittar på de där lapparna efteråt faktiskt. Vi får väl se! Jag hoppas.

Heya

Nominerat och vunnet

Den absolut bästa komediserien som finns för mig just nu är " It´s always sunny in philadelphia". Så jävla klockrent så att det inte är sant. Senast igår så gjorde de en hel pjäs om pedofili, och jag la inte märke till det.. ja försen det var uppenbart. Höll på att vrida ihjäl mig av skratt.

 De som har samma sjuka humor som mig, se dit. Kolla in på nätterna, kanal 6. Ni kommer inte att ångra er, come and join me!!





  Den här låten skrev de när de var höga på knark, som de senare använde till sin pedofili-pjäs i ett annat avsnitt. LOL! :) Så jävla bra... ahhhh.... njuter...

Brännhett

Jag lyckades att bränna 3 högst acceptabla skivor att ha i mammas bil! Men ingenting hon skulle gilla tror jag. Men det vet man aldrig, kan fråga henne om hon ska ha någonting senare. Kanske en portion Lars Winnerbäck? Jag ogillar honom(vågar inte säga hata), och om vi skulle samåka med den musiken på skulle jag lätt ta över ratten och köra rakt in i en tegelvägg.

Kanske inget så pass drastiskt, men det spelar ingen roll. Ikväll var vi på badhuset, och vad ska man säga? Jag är som en gråsäl med en gnutta sjölejon i sig. Jag rullar runt, klappar med händerna, skrattar och skriker om jag blir jagad. Det måste vara rätt bra träning också eftersom man är i konstant rörelse. Nästan som en haj, men med platta tänder. Och så lurpassar jag inte på folk i bassängen genom att cirkulera runt dem.


Vad mer... Efter simningen så fikade vi och satt och snackade lite. Daniel berättade om sin första flickvän, och om hur romantisk hon var och hur korkad han var som aldrig la märke till det. De blev aldrig tillsammans, men endå så kvaliciferade hon sig som en flickvän i hans bok. Men han är nog rätt romantisk av sig. Kan man bli annat av att lyssna på Celine Dion, Marc anthony och Jennifer Lopez konstant egentligen? Konstiga karl! Men konstig på ett bra sätt. Han lärde sig nog ett och annat av den där första flickvännen.


Imorrn ska jag på en träff på arbetsförmedlingen. yey.

Bränt

Här har jag suttit hemma och bränt saker hemma i min lägenhet, därav ett par kycklingar och en skiva som jag ska lyssna på i bilen senare. Jag hoppas att det fungerar! Har nämligen inkluderat min personliga favorit "Los del rio - Macarena".



Jag gillar när karlarna står lite stelt och diggar till musiken i deras svindyra sviter samtidigt som de dregglar över de halvnakna kvinnorna som dansar i kortkort. Jag slår vad om att de hoppades på ett ligg efter inspelningen. Kanske de fick också!

Men jaja hursomhelst, en låt kom dock inte med och det gör mig besviken. Det var nån låt med Madonna som jag diggade för kanske ett halvår sedan, men jag får väl bränna en ny skiva när jag kommer på vad jag ska ladda ner. Blev lite less på skivorna jag tjuvat från latikberg med topklassig 90-talsmusik.


Annars var jag på arbetsförmedlingen för att skapa en handelsplan. Det tog hundra år, och kvinnan drev mig nästan till vansinne. Saker hon sa visste jag redan om och så tittade hon på mig med en nedlåtande blick. Fast jag kände också lite sympati, som " stackars lilla unge, hur fan ska hon klara sig". Jag fick gå efter ca en timme, med hundra uppgifter att klara av innan vi ska ses igen i slutet av månaden.

Därav att jag ska söka praktikplats. Jag ska gå på Ossians dagis och fråga, sen på Regnbågen eller något. Är rätt less på det här, och jag hatar att söka jobb. Jag är så förbannat blyg i vissa sammanhang. Men bara i vissa, i andra är jag en vildkatt med klor! Mjaooo.


hejdå

Några exempel




Detta var alltså några av bannrarna jag gjorde innan jag bestämde mig för den jag har nu. Någongång kanske jag besluter mig för att ta någon av dem(när jag lessnat på den nuvarande dvs). Det luktar popcorn i den här lägenheten, så Desireé hade rätt. Jag var ute tvärt och kom in igen när jag la märke till det.


Död åt tvättmaskinerna, nu fungerar ingen av dem. Det är förbannat att jag skall vara så oteknisk.

Förbannat!

Jag gick ner som planerat, med ungifär en lastvagn bestående av tvätt och började att stoppa in i maskinen. Jag läste en lapp på den andra maskinen som löd "Ur funktion". "Jaja", tänkte jag och fortsatte att mata in programmet så att man kunde köra igång. Skulle bli jobbigt att vänta en hel timme innan jag kunde fortsätta med andra omgången, men whatever.

Jag brukar alltid stanna kvar för att se vattnet flöda, för att det är så erotiskt på något sätt. Så rått och slitsamt, men samtidigt kliniskt. Men ingenting hände. Trumman började att snurra runt lite ryckigt som i nån gammal musikvideo med micheal Jacksson och.. ingenting. Det var luft, plus lite fukt. Ingen glöd. Som en enda stor musfjärt!

Det var alltså någon som hade satt "Ur funktion" lappen på den fungerande maskinen. Förbannat! Så nu måste jag vänta en hel timme innan jag kan börja köra in i den funktionella maskinen igen. Jag la en förbannelse över denna människa, som så kallt trackasserat min tvättid. Men skitsamma, det går bra endå.


Nu ska jag se på "how i met your mother". Repriser som vanligt.

Crazy lazy

Hejsan, just nu sitter man i lägenheten och väntar på att man ska få börja tvätta någongång. Jag har stora problem med yta eftersom  nästan allt har täckts av kläder. Men ikväll ska jag få pli på situationen! Det har jag bestämt med bestämd bestämdhet.

Jag skrev lite med Mimmi på msn förut, och det var trevligt. Hon har inte varit online(vad jag vet) sen hon åkte till Australien för att ragga på sjölejon(vet inte om de finns där). Men det låter som om hon har det okej bortsett från en nypa hemlängtan! Och det förstår jag.

Och Desireé skulle komma hit och hålla mig sällskap senare när hon varit och tränat på Bodycenter. Det blir som jag sa, "ett party utan dess like". Det blir väl att man sitter i min soffa och degar, som vanligt. Jag funderar att cykla lite också, få igång träningen som varit på semester i 2 månader. Tänk vad många kalorier jag inte gått miste om! Damnit. Lata jävla människa. Jaja men jag ska få pli på det med. Vet hut.


Vad gör folk nuförtiden?

Bilder från the barn

Jag har som bekräftat hjälpt till att passa syrrans småbarn i några dagar, och under en utav de dagarna så var vi ute på en skotersafari ute på Latikbergs vilda prärie! Ni kommer att få se mig i en utav Bengts mest väldesignade jackor, och formen får mig att se magnifik ut. Varning för hett bildmaterial!


De började med att klä på sig



Sen var vi framme i Latikberg och väntade på att Jenny och Bengt skulle komma tillbaka från affär´n.
Ossian klättrade i trappan med med en vild gepard/slash/Lejonblick




Sen tog Ossian ett kort på mig och Bengt. Väldigt bra!


 

Jenny kom tillbaka och väntade på att jag skulle klä på mig nångång




Ossian sprang omkring och jagade Easy. Eller tvärtom.




Barnen började att leka med hundarna, och det blev nästan lite kaotiskt




Ossian var noga med att skala kopplet (gick sönder samma dag)




Och Jenny var noga med att trackassera hundarna

 

Sen var vi äntligen påväg! Med Bengt  i ledet var vi inte rädda. Och Ossian fick sitta där framme, värsta grejjen.



Jenny var uppe i varv. Äntligen skulle vi åka iväg! "Skoterpulka måste vara som att åka Extreme", tänkte vi. Eller jag.



Här sitter de två yngsta damerna och delar säte



 Nu var det inget snack om saken. Det var dags att springa runt stugan som ett par överdoserade psykon och jag gjorde mitt bästa med att springa i gummstövlarna storlek 55. Det gick sådär.



Hundarna var heller inget undantag. Det var Easys första gång som en fri själ, och hon tänkte utnyttja varje sekund. Gorim är en rutinerad äldre herre, eller äldre.. slusk. Och han visade hur det gick till! Än är man ung!



Ossian in action



Enda sättet för mig att komma med på bild är att ta ett själv. Har ingen historia bakom det!



Hundvaskern dränkte sig nästan i snön.



Mest för att vi hade grävt en "dödsfälla" med Bengts spade. Det började med att jag brakade genom snön, sen var vi igång med avrättningarna.



Sen ramlade Jenny ner. Fick inte upp henne.



Ossian blev livrädd. "Jag måste rädda min syster!"



Han ramlade givetvis också ner att satt i skiten. Vad skulle hända nu?



Det visade sig att Jenny var vaken hela tiden, och att hon bara lurat Ossian. "Hejdå" och upp igen!



Jag älskar jackorna. It brings out the best of me.



Vi satte oss och fikade, Och Bengt hade förberett en himla massa göttah! Det var verkligen skitsnällt.



Nu var vi påväg hem igen. Alla utom Bengt (som gatt kontrollerna skoterkörningen) satt i kälken.



Easy = livrädd. Men vi fanns där, ohhhh en sån dag. Men nu ska jag sluta lägga upp bilder, insåg att det var rätt mycket.


Lördagen i ett nötskal

Igår så var man som planerat i Latikberg med ongarna och Bengt, åkte skoter och ranglade fram och tillbaka i en skoterkälke. Det var riktigt roligt, så ska lägga upp bilder senare när jag får tillbaka min kamera. Glömde den i Latikberg!

Sen kom man hem, gjorde sig iordning och drog till Desireé för att ta nåt glas vin och eventuellt gå ut på hotellet med henne, mohammed och Daniel. Men det blev inte så eftersom lillJenny hade problem med att sova, och ville inte vara "ensam". Mamma hade magsjuka och var i princip okontaktbar så jag beslöt mig för att slagga i soffan.


Men jag missade i princip inget annat än trakasserier och mobbning av omogna fjortisar. Det klarar man ju sig gott utan kan man tänka sig, människor i 23årsåldern betér sig som 14. Men det måste vara coolt att tro att man är bättre än alla andra, hitta på lögner och komma undan med det i princip varje gång. Skaffa sig ett litet gäng som tror blint på allt man säger, och tuffa till sig som i nån fjantig gammal highschool-film. Så kliché.

Det är så konstigt att de har vänner överhuvudtaget, jag personligen skulle aldrig stå ut. Jag säger att folk ska göra sig av med sånna manipulativa människor, men jag antar att när man väl är fast så är fast. Man inser det väl inte försen det händer något drastiskt.


Ikväll ska jag kanske hälsa på Desirée och se på nån gamfilm, eller stå på huvudet hemma i lägenheten. Jag måste tvätta, eftersom mitt clothing-stash snart är förbrukat. Som knark, precis. Jag vet nog vad ni tänker på, jajjemänsan!

Nu skall jag gå och spela lite med ungarna, sen ska vi beställa hem pizza. Men först ska jag vrida av nacken på Easy och hennes snuskiga spindel. De driver mig till vansinne!

Tjohej!





RSS 2.0