In the bush, mate!

Att leva viltmarksliv är inget för amatörer. Det vet jag, för jag talar engelska med Australiensk dialekt.


Hoowdy how!

 

 

Har försökt att klippa ihop något annat ikväll också, men det blev fucked up. Och nu orkar jag icket mer!

 

 


Back in the days..

Förr gjorde jag saker jag kanske inte skulle vara så stolt över idag.




This is not one of them.


Back home in Vilhelmina.

Ska man göra ett nytt försök nudå? Ja förmodligen.

För er som missat det : Jag är i Vilhelmina. Jag kom hit tidigare för att överraska familjen! Jag tänkte att det var värt risken att bli förudmjukad och införstådd med att man inte alls var direkt saknad. Men jag tror de flesta blev rätt glada av att se mig!


Jag klädde ut mig litegrann innan jag gick till Vickans affär, i hopp om att hon inte skulle känna igen mig. Jag kastade på mig peruken, en keps, läppstift och ett par solglasögon och stövlar. Hon såg att det var jag på 5 sekunder. Hade dessutom stoppat bhn full med vantar för att få min byst att se mer ... ja... förstorad ut.


Hon sa att jag kunde ha lyckats om jag inte rört mig som Vanja. Damnit! Fan var surt att man ska röra sig som sigsjälv hela tiden. Försökte svänga lite med höfterna, men antar att jag gör sånt i ren allmänhet utan att ens tänka på det då.



I helgen ska man umgås med Desireé och Mimmi! På Fredagen kommer vi förmodligen att gå på hotellet och ta en svängom. Jag känner mig lite sugen på detta faktiskt, men vi får väl se hur det blir med den saken. Så ni som vill träffa mig och säga hej, gå på hotällä på Fredag! Gå å säg häj vettja. Då bli ja glá. Om jag är där alltså.





I lööve Norrländskt




Vanja is not at home

Jag har icket orkat att uppdatera min blogg, och orkar fortfarande inte.

Så... Ciao!

Den sista bilden

Jag har tagit många fina bilder med min kamera genom åren. Tyvärr blev den allra sista, inte riktigt som man tänkt sig. Den ramlade i golvet och förevigade min äkta känsla för tillfället. Vilken känsla det var kanske ni kan se i mitt ansiktsuttryck.


Jag var beredd på att utföra "mun mot mun metoden".

 

You did well, camera... see you in heaven. Eller inte.

 

 



I found you and i killed you

I nedanstående inlägg länkade jag en musikvideo. Den är äcklig. Men hursomhelst så kan jag inte få den ur huvudet! Jag går runt och nynnar på den, samt att karln jag jobbar med kanske tror att jag i hemlighet planerar att döda honom.

Jag jobbar ikväll och imörrn, synd att jag bytte pass med en annan vikarie annars hade jag varit ledig ikväll samt redo för en utekväll med Kristina och Elina. Men det får bli en annan gång istället!


Imorrn efter jobbet ska jag leta efter en digitalkamera.
Min tappade jag i golvet så att zoomen blev helt fucked up. Och ja just ja... Kronprinsessbröllopet är idag. Spännande. Jag har sagt till mannen jag jobbar hos att (han hatar förresten all plats de tar i media) att vi ska klä upp oss och skåla med champagne. Han skrattar med en suck.


Hej svej



Min största fobi

Inatt drömde jag om döda djur(mest sniglar). Och spindlar.

Jag skulle klättra upp på ett tak för att fixa något, och när jag skulle klättra ner... spindlar ÖVERALLT. Lea spindlar dessutom, som visste hur äckliga de var och kom närmare och närmare.

Ja just, Zach Braff åkte buss med oss i Laxbäcken! Och så åkte vi vattenskoter. Jag orkar inte gå in på detaljer.



När jag var hemma hos mannen jag jobbar hos såg jag något fruktansvärt(detta är ingen dröm).
Jag satt på toaletten minding my own buisness då jag märkte att något rörde sig vid dörren. Jag fokuserade blicken och såg en stor vit spindel som hade en stor "rumpa" och kastade med sina ben helt frenetiskt.

Jag försökte hålla mig lugn, och trots att den satt PRECIS vid dörrhantaget lyckades jag ta mig ut. Och sedan fångade jag den i en kaffemugg(efter många om och men). När jag la ut den verkade den förbannad. Så jag sprang in och hoppades på att den skulle försvinna, och inte sitta vid dörren på lur och vänta tills den kunde komma in igen.


Sammanfattning : Jag HATAR spindlar.


Så roligt är mitt inlägg för idag.




Kritik mot Nextjet

Hur i helvete kan en resa till Vilhelmina kosta 2000 spänn? Jävla Nextjet. Hur kommer det sig att de beslöt sig för att vara så kassa? Och hur kan de inte se att priset är detsamma som att flyga till Paris? Förut när det var Skyways så fick man lite fika uppe i luften. Nu måste man betala för nån futtig liten muffins. Och det var betydligt billigare att boka!


Nej jag hoppas på en standbyplats. Jag har 3 år på mig att njuta av den lyxen. Än är man ung!


Molten light

Jag tycker att denna video är fruktansvärt äcklig. Men jag kan inte låta bli att tycka om den dock! Samma sak med låten såklart, det hänger som ihop. Även om jag får hemska flashbacks till feberdrömmar och brinnande kött(vet inte vad jag ska säga).

 

 

Alla i huset sover och det enda jag kommer att tänka på är hur en stor jävla brud i monsterform kommer att  smälta mig med sin laser som kommer ur mitten av sitt bröst.

 

Kan iallafall känna mig säker på att jag inte mördat någon och ätit dennes hjärta från en tallrik.

 

 


Trött som den där lea dvärgen i "Snövit"

Jag är så trött just nu att jag håller på att somna sittandes. Så roligt blev mitt inlägg inatt.


Men tack för gratulationerna jag fick idag iallafall! Fick via Facebook, samtal och per sms. Måste dock meddela att min mobiltelefon är värdelös. Den är inte ens min. Det är otroligt svårt för mig att ens svara på sms, det tar kanske 20 timmar per bokstav.

Måste verkligen få min lagad... eller köpa en ny.


Godnatt ! / little miss 22yearold

Go vanja, it´s ya birthday!

Hejsan!


Idag har vi alltså firat min födelsedag, även om det är imorrn(om 10 minuter) och det var trevligt! Jag fick många fina presenter, samt en omgång minigolf vid havet.



Jag fick följande : 

1
. Presentkort för 200 spänn på Kaphal av Annika
2. Rökelse av Annika
3. 200 kronor av Annika och Börje
4. Födelsedagskort av Kristina och Marco
5. Skor och stämpelkort av Daniel!
6. Minigolf


Måste jag verkligen säga att jag sög i golf? Jag tror inte det! Kom iallafall inte sist, för det gjorde Daniel. Thank god. Jag hade nog inte pallat en sådan förlust på min födelsedag!

Och tårtan... SÅ GOD! Har fuskat som fan idag. Har druckit cola, samt ätit tortillas med BRÖD! Och så 3 potatisar. Borde ha fuskat i minigolfen också.

Nu har det börjar lite väl mycket av sådant, så nu ska jag jogga lite imörrn för att jämna ut allt detta. Har inte lust att gå upp något kilo igen, det vore ett pain in the asshole.


 

 

 

 

 

Tack för uppvaktningen! Ni är underbara.

 

 


It´s my party, and i cry if i want to

Herreguh vilket pissväder det är ute idag! Imorrn så hoppar jag på en glimt av solsken, för det var vädret kvällen jag föddes på för 22 år sedan.

Mamma sa att det var stekhett och kring ... ja jag minns inte riktigt, 9 på kvällen? Föddes kring 10 i Taxin påväg till Lycksele. Hon har också berättat att moderkakan "exploderade" och förstörde inredningen för den stackars chafför som körde.

The rest is history! Ni har ju mig här! En inflammerad blindtarmsöverlevare. Och Taxiinredningsförstörare. Moster, dotter, lillasyster, vän och Faster!

Haha låter som om jag sitter här och älskar migsjälv. That´s not the case, tänkte bara ge er lite bakrundsinformation!


Desireé med den snela hesten förra året.

Har ingen somhelst koppling till min födelse. Förutom erektionen då. Antar att min far hade en sådan precis innan jag blev till (ursch).

 

 

Jag för 22 år sedan

 

 

Jag idag

 

 

 

 


Hemmä efter 8 timmar på jöbbet

Nu är man hemkommen från jobbet och känner sig allmänt sliten. Det var tänkt att vi skulle gå ut, men jag hade på känn att det inte skulle bli så. Och så blev det inte.


Nu vet jag inte vad man ska hitta på. Ska nog lägga mig ner och vila en stund, sedan vet jag inte. Kanske blir film istället, antar jag.


På måndag fyller man 22 år också. Hurra hurra.

Dagens outfit

Hejsan! Jag tänkte dra en liten klassiker som andra kända fjortisar drar, dvs "Dagens outfit" nu innan jag kryper i säng.

Jag är klädd i ett linne eller något, med breda axelband. Överdelen är blå och nederdelen svart! Köpt på "New York" här i Stockholm.


Lyssna på denna låt medans ni läser mitt inlägg! Jag vill inte att ni ska få fel intryck av mig helt enkelt.




 


- I den där sängen brukar jag sova förresten. Där ligger jag och blottar min röv om nätterna när det blir för varmt!

Bara lite intressant fakta som jag tänkte att ni kanske skulle vara intresserade av.

 

 

p.s! Jag har börjat att flagna brunfärg från solduschen, så det är därför man ser lite konstig och brokig ut. Men jag bah "Whatävva" och lägger ut bilder endå.

 

Jag har förresten haft en riktigt trevlig kväll med allesammans! Kristinas kompis Alina kom med hennes kille, och medans grabbarna såg på tv (Marco, Lars och Daniel) så spelade vi tjejer "Party Alias". Mitt och Annikas lag förlorade :( :(

 

 

Godnatt!

 

 


Fredag och shopping ( Im sucha girl, sometimes..)

Idag har man inte gjort så mycket. Bara känt sig allmänt seg och göralös! Har släpat runt i huset som en zombie och känt mig lika slapp som en penis med erektionsproblem.

Men efter Lunchen ska Kristina(min kusin) sminka mig och sådär. Sedan ska vi till något centrum och shoppa/kolla. Men först och främst shoppa. Hennes pojkvän ska köra och sedan får vi väl se om han står ut med att följa med på alla "tråkiga" butiker.

Tråkiga butiker för mig är allt som har med skor att göra. Jag brukar alltid må illa och önska mig hemmåt igen. Jag vet inte, men för mig duger två par skor. Ett par fina, och ett par alldagliga, mer än så skulle kännas överflödigt. Men jag tackar ju såklart inte nej till presenter(blink blink)! Men att köpa själv... nejtack.


Förut hatade jag att köpa kläder överhuvudtaget. Gatt alltid köpa allt i Large eller Xtra Large. Men nu får jag på mig Medium och Small! Byxor har alltid varit svårt, redan innan jag gick upp 20 kilo. Men det underlättade ju fan inte att få mer fläsk på låren.




My dress, size Medium




Jag i storlek L-XL. Har inte bättre bilder at the moment.


Jag närmar mig storlek 42, storleken jag förr avskydde men nu älskar mer än blotta livet. Nästan.



Herregud! Det är nya avsnitt!

Oh my god oh my god oh my god (viftar med händerna helt frenetiskt och flåsar som en kåt gammal grisgalt).

- Jag har MISSAT att de har börjat med NYA avsnitt av Scrubs! Hur kunde detta ske? Hur kunde jag missa det? Och hur länge har folk vetat om det här utan att berätta?


Jag är iallafall helt till mig. Nu har jag något att se om kvällarna när jag göralös! Eller när jag är ensam på dagarna när alla andra jobbar eller röjer i stan(nu låter jag som en riktig torrboll).


 

Bring it on!

 

 


Sitter i ett linne som ser ut som en klänning eller tvärtom

Jag bestämde mig för att göra rubriken intressant med hjälp av dagens klädval. Hjälpte det? Kände du dig lockad att läsa?


Jag har i varje fall inte haft lust att skriva ett dugg! Jag har mått illa av tanken att sätta mig framför datorn och göra något somhelst produktivt överhuvudtaget. Inte för att skriva i bloggen är speciellt produktivt dock, men endå. Jag har haft noll skrivlust.

Främst för att jag haft nada att skriva om! Den senaste stora händelsen måtte väl ha varit när jag senast vann på bingon när jag jobbade.

Jag har en dunkande huvudvärk och känner för att göra... ja ingenting. Ska kanske gå ut och lägga mig på en sten och rulla en stund. Solen är fortfarande uppe!

Jag tackade förresten ja till skolan i Jakobsberg. Det känns skrämmande. Är det här i Stockholm jag ska bo nu ? Verkar som så. Jag längtar hem! Ska bli så skönt att hälsa på er alla där i Vilhelmina. Jag saknar er!


 

Dagens outfit. Hur ballt är inte detta på en skala? Kanske 0.

Men fick till en häftig posé iallafall. Tror jag. Man har iallafall en kraftig lårmuskel som till stor del består av rent fett(turns some on).

 

 

P.s! Jag träffade en tjej på jobbet som känner flera stycken från Vilhelmina, varav en jag känner till och har pratat med några gånger. Har alltid vetat att Sverige är litet, men lever vi i en skokartong? Kul var det iallafall.

 

 


Vann på bingon. Igen!

Har inget jätteintressant att förtälja idag, men jag spelade bingo förut med mannen jag jobbar hos. Och jag vann! En shampoflaska! Igen. Jag har alltså vunnit en shampoflaska förut också, så nu har jag sparat in en del peninga. Litegranna iallafall, det kostar ju 15 spänn att delta. Rena rånet! Och så har man ett flertal duschar att se fram emot utan att oroa sig över hurvida shampot ska räcka(interesting).


De har rätt trista priser ibland också. Typ lågbudgetchoklad och kex. Men det är kanske jag som är kräsen? Nej vet ni vad, Bingo is the shit. Så fort jag vinner får man snoriga snigelspår i trosorna.

Förresten, kolla in min syrra Sonja i denna film (hon gör rösten).


 

 


Hellu folks!

Nu sitter jag här i min klänning/tunika och tar det lungt. Kom nyss hem från jobbet, och har gått på promenad sammanlagt 1 timme idag. Inte illa pissat. Inte illa rakat av en lapp (lappar är i princip hårlösa, det har en lapp sagt till mig. Och han är inte hårig, det har jag sett).


Förresten har jag vant mig vid min brunhet. Så jag stör mig inte alls lika mycket på den som innan! Och om jag duschar en gång till lär det försvinna ännu mer. Då kanske det ser mer naturligt ut.

En tjej på jobbet använde mig som försökskanin, för hon funderade på soldusch men vågade inte. Efter att ha sett mig så... ja hon ville göra duschen endå. Så jag antar att jag ser bättre ut än i Torsdags.

Men jag tipsade henne om att säga till personalen där att ta en ljusare nyans!! Annars kommer hon att ångra sig.




Man lär sig 



På utgång!

Nu har man återhämtat sig från helgens bravader och är påväg in till stan för att träffa Mimmi igen! Hon hade glömt sin Ipod här hemma hos mig, så det var ju passande. Ja att hon inte hann åka iväg innan hon fick tillbaka den. Men bra för mig(jag har ingen mp3spelare).




Arrrgh sig arrgh!! (piratläte). Idag har jag på mig mina blomsterörhängen. En gång råkade jag stampa i örat så pass att det började att blöda. De är vassa, men lätt värt det! 


man var ute igår

Igår kom Mimmi hit, och vi umgicks och pratade som ett par surriga hönor. Sedan bestämde vi oss för att gå ut och dansa och kanske spela lite biljard.

Det var kul, MEN... vi kunde ju ha dragit ner på drickat.






ja ni ser.


Idag var/är vi väldigt sega. Mimmi åkte tillbaka till sin kusin, för de skulle ha picknick. Jag fick diarré av blotta tanken att resa mer än 5 kilometer från hemmet. Så jag stannade hemma och nu ser jag på "Tori and dean" någonting. Det är skittråkigt.

Hon hade nyss en sorglig tillbakablick till sin hunds begravning. Suck.





Måste lägga in en bild där Mimmis huvud finns med på. Annars kanske ni tror att jag använde mig av en "Stuntkompis" hela kvällen.






Nyklippt



I can see! Im not blind anymore!

Man ser ingen slående skillnad, men det var så jag ville ha det. Ville bara toppa så att skiten kan växa ut igen.


Update "brun soldusch"

Nu tänkte jag uppdatera er om hur min lilla soldusch blev efter duschen med vatten imorse. Jag vaknade kvart i 7 (sov tidigt igår så att jag slapp se migsjälv i spegeln. Det var fan hemskt).


Såhär såg jag iallafall ut igår(se också i föregående inlägg) :


 



Och såhär ser jag ut idag:





Jag känner mig inte riktigt nöjd, men nu ser det iallafall inte ut som om jag legat i ett solarium och sovit i 5 timmar.


Nä nu ska jag gå och klippa mig!


Ang. solduschen

Ang. min soldusch så måste jag trycka in Daniels reaktion på det hela ;

Jag:
Daniel! Se på mig!

Daniel:
....SHIT! Har du bränt dig i solen idag?

Jag:
Öhhh..NEJ! Det var en jävla soldusch. Jag är alldeles för brun!

Daniel : Jaha... Jo du är lite brun. Men du ser smalare ut! Och dina bröst är mindre. Det ser jag nu.

Jag:
... Vadå? För att jag inte har bh på mig?



Jaja, gotta hand it to him. Han vet hur man byter samtalsämne i svåra tider.


Vanja brun. Spring för era liv(?)

Jag skojar verkligen inte. Dagen är skräck med stort S! Jag jobbade 08-13 och det var okej. Jag var glad, jag trivdes MEN.. Jag hade beställt tid för soldusch i närheten där jag bor. Big mistake.


Jag kom dit, tog av mig tröjan (hurvida jag var topless eller ej spelar ingen roll i detta sammanhang) och blev besprutad( i icke sexuell benämning) från topp till tå. Det var kallt och man fick stå med armarna uppåt i en tid som upplevdes som en evighet.

När hon blev klar blev jag ivrig att veta hur det blev. Slutresultatet.

När jag kom ut till spegeln höll jag på att ramla baklänges av chocken. Jag var brun. Men inte ljusbrun, utan mörkjävlabrun som får mina ögonvitor att blända folk när man passerar dem på gatan.


Sen fick man stå och vifta så att färgen inte skulle kletas ut och bli ojämn. Jag stod ett tag och snurrade runt etc. Jag klädde på mig och betalade.


Vågar jag lägga ut en bild eller?



 

 

Man kände sig som en inoljad bodybuilder också. Fast utan muskler.

Allting glänste, och gör det fortfarande. Jag har vita fläclar överallt, speciellt vid bysten. Och så är det vitt vid axelbanden. Ärsch det kanske blir bättre imorrn efter duschen! Annars vågar jag nog inte gå ut.

 

 

Först var hårfärgen för brun, nu är det HELA MIG. Var finns slingorna för att åtgärda detta?

 

 






men tjenahejsan på er!


Hejsan "allesammans".

Idag har jag jobbat och svettats som en gris. Lökringarna är obeskrivligt stora och jag känner mig som en tvättäkta slusk.

Jag håller på att steka kotletter och sådär till Lunch, så att jag slipper svälta ihjäl. Jag ville inte dö flottig, smutsig och mager.


Jag har förresten ett dilemma jag vill dela med er. Jag har kommit in på reportagelinjen i Jakobsberg, och funderar på om jag ska tacka ja eller inte. Härifrån Åkersberga tar det ca 1½ timme enkel väg att ta sig dit. Vad tycker ni? Jag måste svara innan den 10e Juni, annars går platsen till någon annan. Hjälp!


RSS 2.0