Stora nyheter för swed

Det kan inte ha undkommit er att prinsessan Victoria och Daniel Westling från Ockelbo skall gifta sig nästa sommar. Hur intressant är detta? Väldigt om man ska tro tv4 och alla skvallerkärringarna hemma som dyrkar sin kungafamilj med choklad och skabbiga vykort. 

                   

Jag tycker att det är roligt för dem, men varför göra en sån big deal av det hela. Som tex, -"Vad ska man kalla Daniel Westling egentligen, innan giftemålet? Han är ju inte av kunglig börd, han är inte prins försen de gift sig". Skitsamma, kalla honom för Daniel, kort och gott. Nu när vi vet att de är förlovade behöver vi inte prata om det i hundra år innan det verkligen sker. Har aldrig haft så stort intresse, låt dem leva sina liv.

  Sen såg jag att de hade samma bild av Prinsessan och Daniel på olika omslag, men med olika färger på kläderna. En var lila, och den andra var... ja jag minns inte. Varför då? Försökte de piffa upp det med lite photoshop för att få folk att tro att "Oh, gjorde de det officiellt två gånger? Måste köpa båda tidningarna".

Mamma satt och svor framför tvn när de istället för "Hem till gården" visade samma inslag om kungafamiljen hela tiden. Man behöver bara se sånt en gång tycker man. Men för vissa är detta en väldigt big deal.


Grattis till förlovningen iallafall, det låter ju skoj.

Kommentarer
Postat av: Susanne

sv: haha, men typ även jag! fast på helgerna så är det ännu mindre folk än vanligt som läser.

Har verkligen så många ett riktigt liv? I dont get it!

2009-02-26 @ 17:33:27
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Kanelbiten

Och så satyt kungen och drottningen och sade några väl valda ord, nedtecknade på papper för säkerhets skull, om hur bra och fint det vara att få Daniel i familjen. Typ. De kunde inte ens prata fritt utan gatt ha manuskript. :(

2009-02-28 @ 14:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0