Hemma hos syrran

hejsan.

Nu ikväll har man umgåtts med sina syskon hemma hos viktoria (också mitt syskon) och gjort divirse saker. Iallafall fler saker än vad man skulle ha gjort om man varit ensam. Go figures.


Sonja stod och ruffsade i mitt hår och låtsades vara proffisionell, men det hela fixade Veronika senare. Jag fick 1 par nya skor av Bengt också, vilket jag uppskattade som fasen. Jag har aldrig brytt mig om ifall jag vandrat runt i gympadojjor när det varit 30-, men hey... kanske därför jag är sjuk HELA TIDEN!!!


När Sonja ruffsade i mitt hår kollade hon bara underhåret, och hur det skulle färgas. Det blev rätt ok. Ska förska göra mig lite snygg imorrn. Får se hur man lyckas.


Håller mig kort denna kväll, är trött som fan. Min förkylning har blivit bättre, men den har satt sina spår.

GOTT NYTT ÅR!! Vi lär inte höras mer imorrn. Och har ni vett så sitter ni nog inte och läser min blogg då, utan gör något vettigt av era liv. Eller åtminstånde något halvkul.


Tah- tah!

Sjukdom

Hejsan på er.

Jag stannade hemma från jobbet endå, motsträvigt. Men jag kände tidigt att det inte skulle fungera, och att min kropp tedde sig som rutten gammal banan. Har säkert inte pallat att gå upp för hotellbacken heller, bara svimmat och gjort en stor scen för alla stackars utlänningar som försöker transportera mat i ICA-vagnar till Trissen.


Jag pratade med Daniel igår, och han berättade om hur hans vänner retat honom för ord de tyckte var fel. tex "Fara" istället för "Åka". Men det är bara att konstatera att den mannen är norrlänning nu, han är en av oss. Jag har tränat honom väl. Snart ska vi bleka hans hy och tvinga honom ta sig på penisen så ofta det bara går när han sjunger låtar.


Min blogg är inte speciellt visuell och bildrik när jag inte har min vanliga databas. Det är rätt trist. Men man för förlita sig på att det man skriver är intressant nog för er att följa - mmm? Det gäller att ha en ljus strimma av hopp.


Det är "Saltkråkan" på tvn och jag kanske ska ta mig en titt på det. Men jag är inte alls säker. De gömmer gevär och skrattar när farbror melker ramlar i vattnet hela tiden.



El sjuko

Hejsan allesammans

Nu har jag haltat mig hem efter jobbet och snorat i min classy "scarf" man fick av arbetet i julklapp. Jag har börjat att få en väldans extrem förkylning, och vet inte om jag lyckas ta mig ut imorrn igen. Med "hem" så menar jag förstås hem till min mamma, för hemma stod jag inte ut att vara själv. Samt utan internet.


Om jag inte kryar på mig tills imorrn så måste jag ringa och sjukanmäla mig. me dont like.


Nä nu ska jag försöka dra mig upp och dansa salsa. Eller lägga mig ner och självdö.

Vad jag valde lär ni få reda på !

Datorius kraschius

Katastrof! Hemskheter! Fruktansvärt!
- Min dator har slutat att fläkta. Lampan har slutat att lysa och musen slutat att röra på sig. Tydligen var diagnosen dammius tussius, och det enda man fick lov att göra var att lämna in den.

Lär kosta drygt 800 kronor att fixa problemet, men what the hell. Det är priset man får betala för att vara en gris. Men en söt gris. Som aldrig dammar datorn. nöff *fnissar * .


Annars har man varit hemma hos brorsan och spelat spel, pratat och umgåtts. Och så fick jag se Thomas spela Blues i kyrkan, vilket var helt okej. Gratismat etc satt inte fel heller direkt! Danke danke till dem som bjöd.


Jag kommer att vara sämre på att updatera, men ni lär knappast fälla nån tår för det!

Detta fält måste fyllas i

Hejsan!


Jag är glad. Glad av tanken att slippa att sitta ensam i Vilhelmina en natt till. Imorrn ska jag dra hem till Thomas, och oh yeah! Det känns så otroligt roligt. Man får sova ut, och när man vaknar kommer man till rolighetens eldorado. typ. Malgonäs!!


Annars hade man ju det rätt trevligt ikväll också, med desireé, mohammed, mattias och hennes syrra Maria. Vi gissade filmlåtar, och vårt lag förlorade förstås, tack vare min sena ankomst. Annars hade vi lätt vunnit överlägset.


Hoppas ni haft en bra dag!

p.s! malin förlåt att jag inte svarade. Jag ska göra det nu innan jag sover, jag lovar. Man blev glad faktiskt! Samt till er andra som inte fick svar hehe.. Jag suger. jag är värdelös på att svara på sms. Det det värmde mitt hjärta, jag svär.


Heya

What to do?

Nu sitter man på jobbet och använder den lilla rasten man har rätt till att få och funderar på ikväll. Och vad man ska göra sen. Fick nyss ett sms av Desirée där hon inbjöd mig till ett litet fyllekalas på Larco. Lockande. väldigt lockande.

Men har jag orken ? Kan min lata röv lyfta sig och gå hela vägen dit efter att ha varit hemma och hämtat virke? kanske tvättat upp sin arbetströtta kropp? Kanske bytt mina nersmutsade kläder med divirse kroppsodörer? mmm... what to do, what to do...


Det blir nog så att jag tänker vara lite social, det är lika bra. Jag har jobbat så mycket nu på sistånde, eller åtminstånde så långa timmar per dag att det vore lite kul med välkända ansikten. Med kända ansikten menar jag förstås beyonce och Tim Robbins.


ha en kul Juldag allesammans!

The jultomte.

Hejsan!

Hehe jag vet inte om man kan avslöja det, men ikväll när jag kommit hem från arbetet hade familjen enhälligt bestämt att jag skulle vara jultomte. Trodde att Bengt skämtade när han plockade upp mig från arbetet, men tydligen inte. Det var bara att gå in i garaget och likt Clark Kent, transformera sig.

Byxorna var för små, skägget kliade, åkte in i näsan och tröjan höll på att sprängas efter att vi tryckt in en kudde under den. Skorna var alldeles för stora och jag kände mig som ett förstaklassigt sluskfyllo.
Rörligheten var begränsad. Och Ossian sa "Det är ju VANJA!". Vi fick lov att förgöra honom. Ingen skulle ju få reda på min riktiga identitet!! Han kanske inte tyckte att min kroppsform ändrats speciellt mycket endå heller.

Hur som haver, så längtar jag tills jag jobbat klart imorrn. Då får jag vara ledig och hälsa på allihopa mer, umgås etc. Ingen mening att de kommer hem om jag inte kan träffas *lessen i ögat*.


Hoppas att ni haft en bra julafton then! Hej hej



Rasten snart slut

Hehe nu har jag haft rast i snart en timme. Tiden går undan, och vad har jag spenderat den med ? INGENTING!

GOD JUL PÅ ER! AHHHH!!!!!

Goder jul till er allesammans! And a how how how, and a ha ha ha!

 Jag sitter på jobbet just nu och funderar över hur jag skall spendera min rast.
Jag sitter väl här vid datorn tills det är dags att aktivera sig på annat sätt. Det enda jag ser fram emot är att få komma hem och träffa familjen, samt äta julskinka. mmm...julskinka.


Jag har förövrigt fått ett vackert huckle av något slag av kommunen, och jag spelade inte ens överraskad. Jag tog dock på mig den, och den känns inte alls too bad. Den är faktiskt rätt läcker om man tänker bort de fula färgerna, och att man ser ut som klösa-maja i "Emil i lönneberga" när man tar på sig den. Not too bad at all.


Jag hoppas att ni alla får en fröjdefull julafton, och att mja. Vadfan ska man säga. Sup inte på julafton, det är trashy trash.



Goder jul

Förrförra året höll jag på med nån slags julspecial. Det ville jag inte göra iår, eller eventuellt i framtiden.

Detta är en utav dem ; Länk 1

Och här är en annan :
Länkellilänk



Ikväll har jag vräkt i mig popcorn och choklad. Det var inte speciellt gott och jag känner ingen somhelst njutning såhär i efterhand heller.

Kollade lite på min Alien 4 dvd också, där de filmade Sigourney weaver när hon rörde sig på olika sätt.
Fransmannen som bröt på knackig engelska lät väldigt kåt (hon hade varken bh eller tröja på sig. Bara nåt genomskinligt nät). Han sa "oh yes beutiful, lovely, just like that". Jag fick sådanna olustkänslor att jag blev generad.

Men fortsatte såklart att kolla. Så typiskt mig liksom.



Imorrn är det julafton! Den ska jag fira med gänget nere på gruppboendet. Jag har fått en julklapp av kommunen som jag vet vad det är (tjuvkikade idag när jag hade lite att göra). Hoppade inte i taket av glädje, men ack så trevligt liksom. Ska öppna den imorrn och låtsas vara överraskad. Inte för att någon bryr sig.


Annars har vi varit hemma hos mamma idag och ätit middag. Sedan drog vi åt var sitt håll.


Go jul !


Men enda in i glödheta!

Fan vad tråkigt att ingen kommenterar min nya och ursnygga bloggdesign.
Den kanske inte är great, men jag förväntade mig värsta reaktionen! Typ ; "Men gud Vanja, this is much bettah than tha last one". Men istället får man ingen respons alls!


Sitter och lyssnar på den här  låten och är skitarg. Ibland ställer jag mig upp och hoppar runt i en ring, taktfyllt.
Typ som man gör när man leker "Små grodorna" fast elakt.

Jag tjatar om denna film. Men vadå. Den är cool.


Snart jul

Nu har min blogg blivit jävligt rosa. Det var inte riktigt det som var tanken från början, men jaja.
Shitsamma. Man får väl vara lite gay ett tag.

Har börjat fatta hur allt fungerar nu tror jag, nästan. Jag är amatör och totalt värdelös, men ibland gillar jag att stimulera mig på ett icke sexuellt plan och vara lite kreativ. Eller försöka vara lite kreativ iallafall.



Jag ringde Daniel nyss, men han var helt död. Som en död fisk. Det var ingen lyckad dag för honom igår, vilket resulterade i ett 24-timmars insomnia.


Imorrn jobbar jag 8 till 13 (intresseklubben dör av intressefeber)!

Movies and dolls

Hejsan allesammans(ni 10 pers)!

Nu har jag suttit och glott på hur de gjorde "Alien: Resurrection" och är förbluffad.
Jag är så grymt imponerad av alla dockor de snickrar till i sin lilla tomteverkstad i Hollywood.

Och gud vad roligt att kunna få skrika "James, mer slem här! Vi behöver mer slem ögonblickligen!".
En dröm för mig som inte gjorde annat att spotta slem i en hel vecka, när man egentligen skulle ha gått på gala med syrran. Hon borde satsa på något inom film så man haft någon chans att bidra i framtiden.

 

 

Jag älskar dockor. Inte fula tjejdockor, utan dem som bygger monsterdockor etc och får det att se jävligt bra ut. Jag bryr mig egentligen inte om det är lite mekaniskt heller, bara det är äkta.

 

Har aldrig haft mycket för datoranimationer! Bara en gång. När Toy Story kom ut och brorsan sa "De skapar sånt här med datorer". Då var det impande. Nu är det uttjatat. Och overkligt.

 

Ni som inte sett de här filmerna, gör det!

 

 

Hehe låten väcker olustkänslor inom mig, men samtidigt är den jäkligt bra och tokfrän.

- >

 


Ack och ve

Jag har gjort ett uselt försök med att förnya min banner!
Jag kommer att försöka mer sen, försöka att få det betydligt bättre, men just ikväll har jag inte tid.
Jag har fasen inte orken eller inspirationen heller!



Jag gör samma saker hela tiden, men de flesta kanske har det sämre än mig.
Jag ska snart lägga mig, börjar att jobba klockan 7 imorrnbitti. Ska bli intressant att se hur den dagen blir!



Daniel kom förbi på jobbet förut för att säga hejdå innan han drog vidare med bussen.
Det var jobbigt, för gud vad jag saknar honom när han är borta!
Jag skickade med honom ett paket chokladhjärtan och en liten cola. Karln gatt ju ha provianten för att klara resan.


När jag kom hem hittade jag en lapp vid tvn där det stod ;

"Hej! Dont miss me, vi ses snart igen... (No kidding, miss - but not so much)"
Sen skrev han puss och lilla.

Ja det kändes tomt.

Dec. 21, 2009

Herrejistanes.
Brittany Murphy. Död. Tragiskt. Onödigt.
Men så brukar det ju vara med döden i överlag!


Min mobil har börjat att beté sig som ett psykfall också, stänger av sigsjälv och kräver min PIN-kod.
Och så vill den ta kort när jag vill lägga in bilder i datorn! VAD I HELVETE!!!!!

Som ni kanske förstår jobbar jag med problemet as we speak. 4e gången den stänger av sig!
Nuså.


Mitt föregående inlägg handlade om hur pass vi "njöt" av maten på krogen.


Första bilden är genuin, andra fick jag be honom att fejka.


Daniel hade sett fram emot att använda tandpetaren. Först använde han den dock som ett jaktspjut och siktade på min utblottade mage.


"Är jag söt nu" frågade jag Daniel. Ja det var jag verkligen.


Inte lika söt som honom dock!




Avslutningsvis : Den sötaste bilden av oss tillsammans. Bara att konstatera.

All by myself

Ikväll åker min Daniel iväg. Efter många om och men!
Igår missade vi bussen, och idag insåg vi att jag hade bokat flyget i fel namn. Det kostade 450 kronor att byta.

Hehe jag vet inte om jag saboterar med flit eller omedvetet. Men jag är medveten om att jag inte vill att han skall ta sig hem! Nej det går bli nån typ av ersättning. Alltså pengavis och inte .. ja ni förstår. 





Hehe vi var på Krogen, och jag måste ju faktiskt erkänna att maten var måttligt imponerande. 
Daniel såg fram emot tandpetaren mot slutet, "Smakar nog bäst" sa han med övertygelse i rösten. 

Det var ju ingen krydda i någonting, kycklingen var som kyckling fast utan smak och enda likheten var väl tuggmotståndet. 


This was a big no no!

I told Daniel; " This is VIP, bitch!"
And he answered; "No. It´s VCF". Very crappy food".  
Vi hade iallafall roligt.


Ho ha

Glöm inte att skänka en liten slant:
-> HÄR <-


Ho HA!
(djingis Khan med vikingarna)

Igår så åkte man hem från Thomas och tillbaka till min lägenhet.
Här tände vi granen och poppade popcorn samt öppnade presenter.

Jag fick en USB-colakyl hehe. Praktiskt om man är lat som fan, vilket bara är att konstatera att man är.
Får inte glömma att jag fick en "Paradis" choklasask också hehe.
Daniel fick en "Pizzaboss" för seriösa pizzabagare och en liten tuggummiask där det står "Get lucky".
"Pizzaboss" är alltså en mojjäng som skär pizza utan några somhelst problem.


Min är likadan, fast mörkblå. Jag tänker inte filma migsjälv när jag använder den.


Daniel är så rolig att ge presenter, för han uppskattar dem. Skulle säkert kunna ge honom ett paket med sockar, och han skulle jubla. Inte klaga som en liten gris.


Och så fick man träffa Sonjas barn igår också, men jag tog det valigt med dem. De kommer nog knappt ihåg vem jag är! Eller de minns kanske, men är blyga. Ville inte direkt skrämma skiten ur dem första dagen.



Och snart börjar jag att jobba hela tiden fram tills jul. Jobbigt men superbra.
Daniel åker hem ikväll, känns tråkigt att bli ensam hemma igen.



Oboy!

Man sitter hemma hos brorsan och funderar på att ta ett parti fika.
Igår satt vi och skrev kedjehistorier och ritade roliga gubbar! Det var faktiskt ungifär lika roligt som man kommer ihåg det. Med Daniels "knackiga" svenska blir det ju outstanding.


Vi funderar på att skicka in dem till Bonniers och få dem publicerade. Hur kan de tacka nej?
Finns säker 1 miljon svar på det!





Nu ska jag göra fika faktiskt. Och dricka Oboy.


Men vad i !

Med tanke på den stora responsen från mitt förra inlägg(4, därav 3 inlägg från min brors fruntimmer och migsjälv),  drar jag slutsatsen att alla är snåla och ohjälpsamma as !


Nästan iallafall :)




Att ekorren i själva verket var uppstoppad och otroligt död, var det mycket lättare att uppskatta denna snuskiga industri när de får dem att se sovande ut. Då är de så sööööta!! I want one!!



Dagen har varit minst sagt intressant. Vi fick åka på "semester" till den lilla skitbyn Dorotea och ragga i Bengts bil. Vi skulle nämligen hämta honom från jobbet. Under bilresan pysslade Daniel mig i håret och pratade som en get.
Jag brydde mig inte direkt, bortsett från när jag höll på att köra ner i diket.

Varje gång det händer något oväntat så brukar jag säga "Oj oj!"
Och händer det någon fruktansvärt oväntat blir det ett "OJ OJ OJ!!".


Jag var dessutom hos tandläkaren, och jag kan med glädje informera er om att jag inte hade ett hål i min sönderflisade tand. Jag kan ha det i de andra tänderna, för jag gjorde ingen undersökning, men endå!! IM HAPPY!!

Jag kan fortfarande skryta med denna nästintill omöjliga bedrift!
I thank my teeth and my toothbrush for the support. Without you this wouldnt have been possible.


Han filade lite på tanden, och det gick som smort. Nu är den len som en barnrumpa igen, och jag kan nu glida dit med tungan utan att störa mig på det. Och få svettande ångest.



ha en bra helg, tills vi ses igen. Imorrn kommer Sonja hem! Då får jag träffa barnen som jag inte sett på hundra år känns det som.



Insamling

Jag vaknade klockan 5 i 6, vilket störde Daniel igår. Han tänkte att jag skulle snooza hela tiden fram tills att jag skulle gå. Men icket! Jag är pigg som en nötkärna och ready for action. Så jag klev fan upp.

Nu sitter jag i mörkret med min läskigt ruffsiga frisyr och vet inte vart jag skall ta vägen. Kanske in köket för en macka. Kanske in vardagsrummet för en stor portion byxor.


Påtal om Daniel så vill jag gärna att ni kollar in denna länk
Efter så många missöden med den här såkallade advokaten så beslöt jag mig för att försöka på ett annat sätt.
Det måste ju finnas någon där ute som är bättre, mer sympatisk. Och med hjälp av Sonja hittade jag denna hemsida.

Han kunde inte ens svara på mina frågor ordentligt, så att vissa frågetecken kunde suddas ut.


Hursomhelst, jag har kanske 2 läsare(hehe 17, boo-ya!), men det räcker ju inte direkt för att nå ut.
Så ni som känner för att hjälpa kan ju gärna länka på era bloggar etc.
Då kanske nån med lite pengar över känner för att bidra och vara lite schysst.

Det vore verkligen toppen!



Får nästan lust att skriva "Rädda Daniel, död eller levande!!!".
Ni vet som det där kassa barnprogrammet om en utvecklingshämmad unge med sitt gosedjur han inte kunde hålla reda på.
Dock på ett seriöst sätt. Daniel förtjänar verkligen en advokat som bryr sig och gör sitt jobb ordentligt.


Ha en bra dag, nu ska jag fika och dra mig iväg på arbetet.


Spoiled bitch

Idag stinker jag klor i håret, är helt slapp och utmattad. Och det är fan great!
Daniel bakade pizza till lunch och bjöd syrran, Jenny och mamma på det.
Vi skålade med cola och åt oss medvetslösa.


Sen kom vi hem, jag pratade med Daniels dåliga advokat och sedan drog vi till badhuset.
Det var nästan bara vi där, samt att det var släckt och fyllt med ljus överallt.

Man kan nästan dra slutsatsen att vi passade på att göka i alla bassänger, men nej. Vi lekte kapplöpning, kastade ringar och red på gummihästar. Dock så kom det en badvakt med bittert uppsåt och plockade bort allt när vi simmade runt i cirklar.
Det var tydligen inte tillåtet att ha kul. Iallafall inte med badleksakerna för barn. Inte på en badkväll för vuxna.



Och nu sitter han i soffan och skalar morötter till soppan han skall tillaga. Im a spoiled bitch.

Pervert Rhino

Jag hittade ingen jättekul video inför dagens "Roliga djur" klipp. Men den här får duga!


Fesenjung

Sonjas ex Jocke ringde mig förut pga svåra problem att hitta en burk vi eftelyst.
En burk med en delikatess Daniel brukar laga till.
En rätt man inte får missa, helt enkelt!


Jag hade också svåra problem med att förklara den. Han frågade hur den såg ut. Jag sa att det var en brun sörja med lite nötter i. Han frågade vad man hade den till. Jag sa att det var till mat, "No shit" sa han.

Han hade ringt till Sonja också, men det gjorde honom inte direkt klokare. Vi hade samma svar.


Jag hoppas att han fixade nöten! Med en sörja. HAHAHAH! (JAG ÄR SÅÅ ROLIG!!!!).


Annars så var man på julbord med mamma, och det var gött. Men jag äter inte så mycket har jag märkt. Great. Kan man inte förlora lite kilon för omväxlings skull?


Jag och min fetmage

Jag har under denna kväll lyckats klämma i mig två kycklingar. Och ris. Med sås.
Jag kan bokstavligen känna hur min mage tänjer ut sig, och hur bristningarna frodas på höfterna.

Senare när jag blir äldre har jag planerat att tatuera in fina blommor med tjälkar för att fylla dem så pass till osynlighet. Not. Får väl vara stolt över hur jag ser ut, för det kan ju knappast bli bättre med åren.



Sonja(som varit med om två graviditeter) berättar att mina bröst tex, aldrig kommer att vara så fina som dem är nu.
Det är jävligt svårt att tänka sig, men nåväl. Gnuggar in dem lite extra med tvål för att visa min uppskattning.
Daniel brukar få se på.


hehe nej jag skojar.


Mina är inte såhär fina dock. De ser mer ut som hängiga snigelögon.


Nu ska jag snart åka och fika med Desireé, Mimmi och Mohammed. På ICA eftersom Stenmans blivit bannlyst från den ordinarie platsen.


En stund senare : Nu har vi fikat. Det var trevligt!

Dagens roliga djur


Herregud. Jag borde ha sett detta innan jag skaffade mina 100 marsvin.
BUT IT IS HILARIUS!! Jag tycker den var så skrämmande att det var bra.


Det var dagens "Roliga djur" klipp!

Tandläkare. Vad fasen.

Det är Blondinbella på "Efter 10" med Malou von sivers på tvn nu, och jag lyssnade lite.
Men tycker att det är ointressant, så nu tänker jag stänga av tvn.


Nu har jag ringt tandläkaren, och till min bedrövelse så kostar ju varje besök asmycket pengar.
För min fyllning kostar det 850 kronor, men jag har 600 kronors rabatt.
För en undersökning kostar det 600 kronor. Och hittar man något där så... ja vad i helvetes namn!

Men jag har hört att det är billigare på det stället, än på folktandvården. Så what the hell.




Nu tänker jag inte tänka på det något mer. Bedrövelse! Skänk mig pengar!




vada bajs

Ikväll pratade man med Desireé i en timme, och så satt man på sin röv.
Med andra ord så har jag inte "hunnit" bli klar med sin såkallade städning.

Nej Daniel får nog vada genom all skit när han kommer imorrnkväll.
Hés used to it.

Funderar på att lägga ut ett par skitiga röda trosor som matta. Fett classy. Svår att rulla ut dock.

Skittråkigt inlägg

Nu har jag ett par lediga minuter på jobbet, och då kände jag ett behov av att uppdatera min tråkiga blogg!
Det har gått bra, och öhhh... Idag är det Lucia.


Det är tråkig slalom på tv, och det vill jag inte se. Ingen kan tvinga mig. jag är en fri människa.



Nä nu ska jag göra lite nytta! Det är viktigt att hålla sig igång. Då går tiden snabbare också. 
 


Roliga djur



hahaha, jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Jag har sett detta förr, men hade glömt hur kul det var att se när man är trött.


Det var dagens "roliga-djur" klipp.


Godnatt!

Slöslappig

Hellow.

Nu sitter man hemma och funderar på en lång och osexig dusch.
Varit på jobbet hela dagen, och det har varit okej. Ibland när jag blir stressad, får jag prestationsångest och glömmer saker väldigt lätt. Hehe och egentligen är det inte stressigt alls!

Men jag trivs bra där.
Så himla bra att jag får bara där lite ströaktigt nu i December och i början av Januari.




Pratade nyss med en gammal god vän i telefonen, och vi pratar kanske en gång varje år.
Våra gemensamma intressen är Rederiet och Sunset Beach!

Daniel är på en iransk konsert, som iranier brukar gå på när de får chansen. Han var väldigt glad över detta!
Hoppas han har en goder kväll.


Hehe tråkigt inlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva. Är helt slöslapp som en salami.

Jöbbet

Sitter på jöbbet.
Mer än så kan jag inte skriva försen ikväll!
hehe superuppdatering.



haré!


Minnen

Min mormor och morfar hade en film i deras lilla VHS-hylla som jag gillade väldigt mycket.
Dels för att jag inte fick se den, och dels för att jag är asrädd för spindlar.
Jag är som en pryd 1800-tals hovdam när det kommer till sådanna saker som insekter med 204859 ögon.
Som stirrar på mig.
Som vill hoppa på mig och krypa mig i nacken.


Den filmen går på 9an nu, och den ska jag se.


Imse vimse spindel.

Youtube-klippet har dock ingenting med filmen att göra.

Men även om den hade det så hade jag skitit ner mig.


Dancing animals

 

Dancing animals slår fan aldrig fel! Tjohej!


"Stora" nyheter

Sådärja!

Nu har jag suttit med min jävla blogg i brist på annat att sysselsätta mig med.
Hur det blev kan man ju debattera om(hehe knappast).


Jag har inte gjort många ändringar, men shit the same! Nu till kvällens "stora" nyhet.




Jag har en sak att säga, och det är att du är väl den enda som inte kan fatta det, karljävel.

Jag har inte varit nån som följt Idol, alls överhuvudtaget dessa år, men att denna pajk skulle vinna var det ingen somhelst tvekan om från början.

De andra har väl varit duktiga, det är dem ju oftast. Men Erik kan sjunga, han kan rowla och skrika så att ådern i pannan nästan exploderar.

Grattis till migsjälv som kan spå in i framtiden så pass bra som man kan!

Synd bara att det är till onödig skit jag använder mina makalösa talanger.

Skakis och stressad

Fyfan vilken hemsk känsla jag burit på dessa dagar.
Stressen har tuggat på mig inifrån, känns som om ingenting blir gjort, och det blir det förmodligen inte heller.
Idag hade jag världens panik bara över att gå till arbetsförmedlingen. Varför då?
Ibland är man rätt störd.


Jag tänker bara på hur framtiden ska bli, vad ska jag göra? Vad kan jag göra?
Rida på elefanter? Vinka som en prinsessa när jag åker cadillac?


Jag klurar och skakar som en liten mus. Som en liten mus i ett hjul. Som en liten musfjärt i musen.


Förra helgen satt man hemma hos brorsan och inte bestämde över tvn. Det var mycket trevligare!
Och höra hur småbarn kröp bakom soffan väldigt odiskret i hopp om att få vara uppe längre.
Kids, alltså!
Hur jävla roligt kan det vara att spendera sin vakna tid gömmandes bakom en soffa?

Singing in the rain

Jag fick nyss ta del av en låt som jag undrat över i flera år.
Det är singing in the rain, men med en läcker remix. Jag hade tänkt lägga upp den åt er, men nej. Ni får leta åt den själva! Bra musik kommer inte till högtalaren, högtalaren måste.. jag vet inte. kanske kopplas.

Hade tänkt komma med något fiffigt. Men det orkar jag inte.


Det är fredag idag, och jag jobbar från 4 till 9. Imorrn jobbar jag betydligt längre, samt på söndag.
Men på måndag är jag ledig när Daniel kommer till Vilhelmina! Yay!

Jag har sovit väldigt dåligt inatt. Jag drömde Pernilla Wahlgrens "Garnier"reklam over and over.
- "Och grått hår?"
-"Borta!!"


Och så favoriten
- "Din nya klänning?"
- "Nej mamma, min nya hårfärg"



Jag är alltså helt seriös.


framtisvisioner

Jag skrev nyss ett långt jävla inlägg om hur jag ville bli skådis när jag var liten. Men att jag efter alla år på Estet, blev otroligt avtänd. Eller blev varse om att stå på scen, är inget för mig.

Att stå framför en kamera är en helt annan sak. Mindre pinsamt och stelt.

Att stå på scenen i Latikbergs Bygdegård var kanske enklare för att man stod inför förtjusta föreldrar med kaffekoppar i händerna istället för hormonstinna och arga tonåringar.


Mitt inlägg avbröts helt enkelt eftersom datorn fick för sig att uppdateras. Den sa inte ens till innan. Förbannade teknologi.

Pojkarna älskar att sitta och glo på sånthär. Varför? För att över 2000 pers dog!
Hehe död och elände är som en drog för dem. kanske. Hoppas inte.

Äldsta vill ju bli komiker eller skådespelare, kanske både och? Det är ett gott tecken!
Hursomhelst så är det jävligt tråkigt. Men mer intressant än vad de brukar titta på annars. Typ spel om hur man jagar animerade renar.



Nu ska jag sluta babbla. Ciao! Tah-tah


Elvis

Nu sitter man uppe i sena natten och lyssnar på när Elvis, familjens katt, står och dricker vatten.
Innan det så hoppade han upp på arket jag ritade på inne i vardagsrummet och åmade sig som en sexig best.
Sedan när jag skulle klia honom på magen anföll han mig. Han BET mig. Jäkla kattskrälle.
Sen fick man knappt bort honom heller. Jag blåste och sa "Schhh!!!".



På måndag kommer Daniel hem till Vilhelmina, och det gör mig glad. Skönt att det är så snart.
jag får se om jag städar min lägenhet innandess, det lär han ju uppskatta. Och jag såklart, men det känns så långt bort. Jag fick ju en juleljusgrejj av honom förra året som jag känner att jag måste ställa fram.
Jag har inte julpyntat, och har inte heller känt för det direkt.



Shit jag har så mycket att göra! Med så lite tid. voj voj och aye caramba..



Nu ska jag i säng! Är så jävla less att jag sitter uppe såhär hehe.



heya


Nedstämt

Fattar mig kort och länkar till min syrra istället :
Tryck här


Sitter hemma hos brorsan, vi ska snart åka hem till min mor och hälsa på. Men inte med brorn då, utan med hans kvinna susanne och några barn. Vems barn har jag ingen aning!


Skämt och sido, hehe jag känner mig otroligt nedstämd. Men jag är säker på att det kommer att lösa sig.


Inte utan min iranier

Jag såg förresten på "Inte utan min dotter" igår där en kvinna drar till sin tokiga mans mellanösternland för att hälsa på hans tokiga mellanöstern-familj.

 

Ovetandes om att han är helt whacko, tar dem med sig sin 4åriga dotter etc etc.

Jag satt faktiskt och väntade på att hon skulle bli våldtagen. Är det dumt?

Men en kvinna mår väl inte riktigt dåligt försen hon blivit både misshandlad och våldtagen?

Hon blev det nästan mot slutet och jag satt och nöp migsjälv i knät. Men inte.

 

(Varning spoiler)

Allt slutade lyckligt. De fick komma hem, och lämnade den galne mannen i Iran.

 

 

Såklart konfronterade jag Daniel om detta(han är ju från Iran). Jag frågade om han hade några planer på att slå mig, eller att lura mig och vår icke existerande dotter till iran.

Han respons var denna:

 

"Det är mig filmen är baserad på"

och

"Såklart ska jag stänga in dig i en risig lägenhet och slå dig hehehe"

WTF?!

 

Sedan försökte han släta ut det med ett:

"Jag ska stänga in dig i mitt hjärta"


Jag frågade ju såklart, som vilken kvinna somhelst, om han syftade på att kasta in mig i en eld och injicera stoftet i hjärtat som adrenalin.

 

Här tror jag Daniel lessnade lite och frågade om jag var seriös. Då slutade det att vara roligt!

 

Kan inte någon köpa photoshop till mig. Seriöst.


Så äre

Varför gillar alla mycket bas? Jag menar, en låt är ju ingen danslåt utan bas.
Det ska dunka skiten och göra så att lungorna hoppar och byter plats med varanndra.

Jag lyssnar på en låt som är rätt trist med Black eyes peas som heter "Ring a ling". Den är otroligt le.

Jag vet personligen inte vad det är med mig, men att lyssna på lea låtar är som min grejj nuförtiden.

Snart börjar man att svara i telefonen "Ring ring ring, hallow hallow hallow?".

Damn.

 

En annan le låt är ju såklart denna. Solklar kandidat och exempel på vad jag talar om;

 

Den är så... ÅHHH!!!! Men jag kan inte sluta sjunga på den!

Känner mig fast... Men vad finns det att göra?

Det enda jag kan tänka på är att lyssna på det tills jag blir less helt enkelt.

 

Jag såg förresten på "Inte utan min dotter" igår där en kvinna drar till sin tokiga mans mellanösternland för att hälsa på hans tokiga mellanöstern-familj.

Ovetandes om att han är helt whacko, tar dem med sig sin 4åriga dotter etc etc.

Jag satt faktiskt och väntade på att hon skulle bli våldtagen. Är det dumt?

Men en kvinna mår väl inte riktigt dåligt försen hon blivit både misshandlad och våldtagen?

Hon blev det nästan mot slutet och jag satt och nöp migsjälv i knät. Men inte.

Allt slutade lyckligt. De fick komma hem, och lämnade den galne mannen i Iran.

 

Såklart konfronterade jag Daniel om detta(han är ju från Iran). Jag frågade om han hade några planer på att slå mig, eller att lura mig och vår icke existerande dotter till iran.

Han respons var denna:

"Det är mig filmen är baserad på"

och

"Såklart ska jag stänga in dig i en risig lägenhet och slå dig hehehe"

WTF?!

Sedan försökte han släta ut det med ett:

"Jag ska stänga in dig i mitt hjärta"

 

Jag frågade ju såklart, som vilken kvinna somhelst, om han syftade på att kasta in mig i en eld och injicera stoftet i hjärtat som adrenalin.


Fantasifigur.



Såhär såg mina fantasifigurer ut när jag var liten. Helt seriöst alltså.
Jag ansträngde mig länge innan jag hittade den "fulländade" designen.
Jag hittar tyvärr inga orginalteckningar i dagsläget, eftersom det mest ligger kvar hos min far, men ja.

Jag hittade på den eftersom mina syrra ritade så söta fantasifigurer. Jag blev såklart sotis och uppfann det här.
A freak of nature.


Blommor behöver inte alltid förknippas med skönhet. Jag tror jag har lärt mig det.



När jag var ännu mindre såg min familj ut såhär. I mina ögon alltså, små runda och ovala solar.


Estetiken har funnits i mitt blod hela livet med andra ord.

Back in villis

Hehe jag måste börja med att tacka Pubes för sitt trogna läsande, och för att hon nästan konstant kommenterar!
Mina inlägg är väl inte alltid speciellt underhållande, men blir lika glad varje gång man skymtar en reaktion.
Bravah!


Nu sitter man hemma hos mamma och har ont i magen. Vi tryckte i oss 1½ laxfilé var, och en stor mängd pasta. Med pesto. Det var gott och jag ångrar mig inte en sekund! Inte en sekund!!


Annars har man bott hemma hos Thomas och Susanne sen i Lördags, och det har också varit kul! Det är alltid livat och saker att prata om. Sen har de 20000 kanaler. Inte för att man får bestämma vad man skall få se dock när Thomas zappar som en galen banan.


Jag fick iallafall se Dansbandskampen(som jag inte följer) och litegrann av South Park.
Hehe men tvn är inte viktig. Nu sitter jag och pekar finger på detta fastän jag inte ser det som nån big deal! Ajj ajj! Jag älskar dem iallafall. De är helt otroliga.


De hade fel på telefonen också, och mottagningen till mobilen är väl inte great. Så Daniel hade skrivit en massa sms, ringt till mig och hem till Thomas. Men utan svar. Han var orolig och det tyckte jag var riktigt sött!
Jag hade ju kunnat ligga nerblodad och mördad/våldtagen i ett dike. Inte helt osannolikt.




Hej hej!


Påtal om..

Som min storasyster Vickan skrev på facebook;

"Lägg till i favoriter. Min syster bloggar på mama tillsammans med Laila Bagge och fru Jihde mfl"

Here she is; BurriburrSonja

Jag kan inte låta bli att bli lite mallig. Men att skriva på samma sida som fru Jihde är dock ingen supermerit, tycker då jag! Men Sonja kallar honom prins. Säkert för att jag tycker att han är superle.

Herregud vickan sa att Jihde känns mer naturlig än Rickard Olsson! What?! Det är som att säga att ett orostat bröd är bränt.



Hon var med i "Se och Hör" tillochmed! Hehe bara namnet men whatävväh.
Respekt.



Sent som vanligt

Hehe "Om jag fick välja en enda kändis att träffa på riktigt, så skulle jag välja Marilyn Monroe".
Som del ett i sitt repotage hade en tjej på blogg.se lagt ut Carolina Gynning som en kvinna hon beundrade. Ett ganska stort hopp. Tycker jag.


Men sen finns det ju folk som beundrar Kissie också. Det är lite som att dyrka skolans vardagsfjortis faktiskt.


Jag vaknade dessvärre nyss, men nu ska jag klä på mig och städa. Sen ska jag fanimej gå och handla. Men jag vet inte i vilken ordning dock. Argh!


Hehe jag fick nyss ett sms av Daniel ; "hej lilla(han kallar mig det, ganska kul)..jag jobbar. Puss heya"
Varför skrev han för att meddela det? Det visste jag redan. Sen har jag inte försökt att ringa heller.
Han kanske vill att jag ska det? Jajja!


Vi höres

p.s!


Börja beundra mig istället!

Drömmarnas land

Hejsan!

Vaknade cpsent. Drömde att han i "The girl Next door" var gay och mobbad. Och så hittade han ALDRIG vart han skulle, så han blev fast i en liten tragisk förort där de hade attraktioner som "Se Britney". Attraktionen gick ut på att sätta sig i en bil, och åka. Längst vägen skulle man få se folk som såg ut som Britney.


Jag hoppade från att vara gaykillen till att vara migsjälv på ett hotellrum. Jag bodde där tillsammans med mannen ur "Idol" som inte är Anders Bagge. Vi kramades och hade riktigt trevligt, men sen kom jag på att jag inte tyckte om honom. Alls.

Vi var som i ett drömpalats och mina gamla klasskamrater Robin och Pc var också närvarande. Men de var hela tiden fulla och ville parta, samt att de hade ögoninflamation eller något. Och de verkade inte så intresserade av att umgås med mig heller direkt. En annan vän var där, men hon stack och jag blev jävligt irriterad. Så hon fick inte vara med i drömmen mer!


Visste ni att en utav de bästa sakerna jag vet, är att bada?
Jag ÄLSKAR att bada! Och att åka slingriga vattenruschkanor. På hotellet i drömmen hade de ett gigantiskt rum med ett högt berg av vatten man kunde åka nerför. Men det fick jag inte åka, för att jag bodde i ett "lowclass" room.
Det jag inte fattade var att det var en DRÖM och jag kunde ha gjort vadfan jag velat.



Tillbaka till bögen. Bögens bästa vän var Daniel(min Daniel) och de såg en husvagn som såg exakt ut som den vi brukade åka på semester med i Latikberg. Daniel sa "Titta" och jag sa "Ja men se. Exakt lika dan, typ".

Det hela slutade med att bögen började att hångla med sin värsta fiende, och att de höll ihop i ca 30 år. Jag fick se hur han såg ut 30 år senare, och han hade ett ljus han hade tänt som inte slocknat heller.

och så ringde plötsligt vickan och frågade var jag köpte det där ljuset för 30 år sedan, hon ville också låna det.
Jag sa "Det slocknade precis". Hon sa "Jaha?" .

Det konstiga var att jag ibland var bögen. Vad betyder detta? Att jag inte hade fantasi nog att skapa en ny karaktär med nya intressen? probably.




Det hände en massa mer också, men jag kan fan inte formulera mig på ett sätt så att det blir intressant.
Det finns ingen röd tråd!
Men vi var ofta hemma hos Thomas och Susanne, men de kunde aldrig skjutsa mig någonstans.
Så fort någon utav dem kom hem, skulle de åka igen men jag fick inte följa med. Taskigt!




Nu ska jag sluta tjattra.

Streetdog



Helt seriöst alltså. En hemlös hund? Han dansar ju mycket bättre än tröga tamhundar iallafall.
Jag rycktes med här hemma och började att gunga rytmiskt till musiken.


Får denna mig att göra det? NEJ!

Eller okej... Jag vet inte. Det är lättare att gunga rytmiskt än att hoppa baklänges iallafall.


Dance



HAHAHA, jag tycker att detta är så otroligt roligt!
Varför behöver man inte ens berätta.

Nice


Vad i helvete liksom... jag finner inga ord!!
Är det sjukt om jag tycker att det är upphetsande? Ja? Okej nej. Det är äckligt.

Julklappshunting = finnished

Nu har jag äntligen beställt de där förbenade julklapparna!
Men ingenting till barnen. Uttrycket "Can someone please think of the children?!" rör inte mig. Det överlämnar jag till alla mormödrar, mammor, pappor, pappors pappor, mammors gammelmammor etc etc.
De lär med andra ord inte gå julklappslösa i vilket fall somhelst.

Jag tänker på alla vuxna(de jag har råd med), som tänkt att julafton är slut för deras del. Det är det inte!
Inte i år iallafall. För dem jag har haft råd med.



Det är ungifär såhär jag föreställer mig att det är när man dör. En snygg hunk vinkar och välkomnar en till pärleporten. Dock ska han vara halvnaken och inoljad med ett gammalt nintendospel i handen. Sen får man sitta där med gud och ta en klunk pilsner och en bit drömkaka.

Hade egentligen tänkt lägga upp en bild på en julklapp, eftersom det är det jag skriver om. Men icket.
Jag hittade Daniel i bildvraket och kunde helt enkelt inte låta bli.



Nu ska jag ut och promenera eller något. Jag har suttit inomhus hela dagen, och imorrn jobbar jag. Yäh yäh.

Video phone

Nusah.



Nu sitter jag hemma och undrar vad jag skall ta mig till. Jag ska iallafall ner till Viktoria. Massage. Film. Höra barnen säga "Jag vill också ha massage". Men no way! I säng med er!




Det har snöat i lilla Vilhelmina. Så nu är folket mer insnöade än vad de i själva verket är!
HEHEHE jag är så fyndig. Det finns inga gränser. 

 

Låten är väldigt lös. Och visst ser Lady gaga ut som värsta trashiga pinnen i jämnförelse med fröken Knowles?

Eller det kanske bara är jag som tycker det!


 

Men jag lyssnar på låten via spotify hela tiden iallafall. Jag nöter och nöter. Jag önskar att någon kunde ringa till mig via sin (säger det som beyonce)videophone.

 

 

Hare och kanin / Vanja


Svårt

Jag vill att ni tar er tid till att titta på denna film.
Den har spridit sig som en löpeld till alla, men kanske någon inte har sett den. Då uppmanar jag er!

Jag vaknade förresten nyss, och kände mig som ett förstaklassigt slitage. Jag sa upp lägenheten igår, men vad ska jag göra nu då? Måste ju börja packa! Måste ju nöta Arbetsförmedlingens hemsida! Måste ju ta reda på den nya adressen!



Stånk och stön. Vad ska man göra med sitt liv? Kan inget komma på det åt mig?
Att flytta är iallafall en början, tror jag.



Jag och min Easy i somras.



RSS 2.0