Mitt liv som begynnande journalist (öh)

Jag sitter hemma från skolan och känner mig lagomt fräsch. Jag har försökt att jobba lite på min klasskamrats personporträtt, men det är inte så hiskerligt lätt. Dock så har hon faktiskt levt ett rätt intressant liv i Hollywood, till skillnad från mig som bott i Latikberg. Det blir svårare för henne med andra ord, att vinkla berättandet på ett gripande sätt om mitt liv där. Jag berättade att jag kört Ockelbo och inte kan svänga ordentligt. Man måste börja svänga en halvtimme innan själva kurvan kommer, annars kör man in i ett träd eller två.

Interesting scheisse.
'
Hon har faktiskt sett Lindsey Lohan hångla upp en kille mot väggen också! Deni! Och hon går i min klass. Och jag har tagit på henne(hon rörde min axel), samt känt Hollywood sprida sig i både kropp och sinne.




Det var lite såhär mellan mig och min nya klasskamrat.




Jag ska skicka in mitt CSNpapper också, det blev fullt lån. För jag vet inte hur länge jag har jobb, och det jag kommer få är inte mycket. Det jag inte behöver lägger jag undan nagerst och sparar tills det är läge att ta fram dem igen. Booya!

Längtar tills det blir flytt och "egen" lägenhet. Synd att det inte blev innan mina p to the olers kom till Stockholm dock. Men vi överlever.



 

Jag smäller av! Borde finnas fler karlar som detta.

 

 


Jag gör ett försök

Helloow! Nu gör jag ett försök med att uppdatera min blogg, men vet dock inte riktigt vad jag skall förtälja.
Har inte räddat en hemlös uggla genom att tälja ett hål i ett träd, har inte avlat en RIKTIG jultome för barnen att tro på. Inte heller har jag kissat Usama Bin Laden i ansiktet.

Jag har inte gjort något av detta. Men däremot så har jag börjat skolan, jobbat på notiser och intervjuer etc. Jag har dessutom hittat ett tillfälligt boende i 4 månader som gör det betydligt lättare att komma till och från skolan! Jag har fått mer jobb som ska bli schemalagt och presenterat på måndag.

Jag kom till Stockholm med ingenting, till ingenting. Känner mig så otroligt lyckligt lottad, men antar att det snart vänder.

Snart blir jag avstängd från skolan, Jobbet vill inte ha mig mer, CSN slutar att ge ut pengar och lägenhet kommer jag förmodligen aldrig att finna. Hehe men tillsdess så njuter jag av fulla drag.


I september kommer mina bäästisarrr till Stockholm och jag längtar hela tiden !



Skolan

jag har börjat skolan i Jakobsberg nu! Reportage. Det verkar faktiskt helt okej hittills! Men dock så känner jag mig sjuk, eller sjuk på ett begynnande sätt. Kliar i näsa och hals, nyser konstant. Klasskamrater drar sig undan.


Vill inte bli sjuk så att jag inte kan jobba i helgen. Det är min sista helg som är schemalagd. Say a little prayer for me!

On the town, drama som vanligt hehe

Nu har jag nyss kommit hem från Åkersberga centrum. Jag fick åka dit 2 vändor eftersom jag glömde att köpa cider(dödsviktigt).

Jag hämtade också min "nya" telefon som gick sönder på första veckan. Jag har fått skicka in mobilen 2 ggr och det har gjort mig mer eller mindre psykstörd på dagens teknik. Men nu verkar den fungera, och jag ska aldrig låta den ladda ur helt.

- Sanna mina ord! Går den sönder igen ska jag ta en hammare och göra slut på eländet!

Och på vägen hem från systemet såg jag en man ligga i gräset brevid kanalen. Han verkade helt borta och kröp på alla fyra innan han tillslut la sig i fosterställning. Jag stannade genast cykeln och bestämde mig för att fråga om han behövde hjälp.

Mycket riktigt var han asfull och kunde inte stå upp av egen kraft. Så jag ringde 112 och fick polisen att komma dit och hjälpa honom hem! Det kom en kvinna och väntade med mig också, så det blev trevligare.


Jag förstår inte riktigt hur folk kan gå förbi en människa som uppenbarligen är i behov av hjälp? Tänk om man själv låg där och mådde dåligt, skulle man vilja bli ignorerad? För det hade gått förbi minst 7 pers innan mig.



Jajja! Dagens samhälle alltså. Voj voj.

Lite bilder fra Å to the Kersberga

 

Varje dag när jag slutat jobba cyklar jag förbi här, och oftast så sitter det ett gäng människor och super.

VARJE DAG! Jag tänkte att jag skulle svepa förbi och se hur det såg ut.

 

Skor och massor av kapsyler

 

En slags lampa, för när det är mörkt ute?

 

Ytterligare ett par skor och massor av cigarettpaket.

 

 

Hur går de hem utan skor? Med tanke på sandalerna så kanske jesus kikat förbi och gått över kapsylerna som han gjorde med vattnet in the good old days. Det verkar vara den enda vettiga förklaringen.

 

 

Hittade en stilig mördarsnigel i buskarna. Efter regn så får jag lov att cykla sicksack för att inte ha ihjäl dem.

Dumma jävla djur.

 

 

You said it, sister! Hon har gråtit ut konstant under 10 år. Vad är hon känd för nu igen? Jag kommer fan inte ihåg. Hon måste väl ha gjort något innan hon åkte dit för rattfylla.

 




RSS 2.0