Om 2 dagar

Om två väldigt långa dagar är det en kort dag för mig. Sen är jag ledig på tisdag och Torsdag, but whós counting?
   Jag är en väldigt till synes tråkig människa, men ännu tråkigare om man känner mig personligen.



Jag ska sätta mig lite framför tvn, sedan dra på jobbet när det känns som att det är dags. Jag har Easy här också, vilket gör saken mer komplicerad. Klart hon måste pissa och skita först liksom *Hmmppfff!!!*


Vi hörs sen

Pass that dutch

När jag inte kommer på egna titlar till mina blogginlägg så kommer jag med något annat. Som en låt tex, i detta fall Missy Elliot. Det funkar nästan alltid. Bara det att ingen orkar läsa skiten efteråt liksom.


Det mest ointressanta som kan hända i bloggar är när man skriver om tvätt, jobb, städning, men framförallt om låttexter. Alltså när man kopierar en låttext och klistrar in den i ett blogginlägg för att verka djup. Som att folk ska tänka "Fan vad djup den här människan är, så in touch with the feelings".

  För vissa är det kanske skitintressant, men jag brukar mest trycka bort det. Om det inte är skrivet på ett roligt sätt då vill säga, då är jag lika fast som en människa som är fastkedjad i en källare a la Fritzl-style.


Jag läser bara 2 bloggar aktivt, och det är Sonjas och Pubes(annars kollar jag resten av släkten också ibland, men de uppdaterar inte speciellt ofta). Resten finns där, men jag har inte hittat dem än. Så snälla rekommendera. Fyll ut luckorna på min lediga tid.


                        
                                            
1. Jag sörplar ur mimmis mugg på ett hett sätt, innan ramlade jag över dammsugaren och bröt bäckenet.
2. Mimmi stod vid toaletten och sa : "Det luktar fis här", vilket följdes av Desireés "Det är väl de jävla soporna"
3. Födelsedagsbarnet med den minimaliska partyhatten som inte ens gick att få runt skallen

Nu ska jag sätta in min lön på kontot och hälsa på Thomas och Sussane. hej hej!

Bajsfilm


Sessan ;
Vi kan festa när du vill, bara jag inte jobbar och super själv ensam i lägenheten! :)


Nu har jag pinat mig igenom en hel bajsfilm med nån fjortis som jag inte ens tycker om. Heter Cinderella nånting, och tilltalar mig inte alls. Men endå tittar jag på den. Det beskriver ungifär hur mycket jag fäster mig vid tvn i vissa sammanhang, till en nästan sjuklig nivå.


Imorrn ska jag sova och åter sova. Jag jobbar 5 dagar sen är jag ledig, jobbar och sen ledig igen. Sen jobbar jag igen. Ska inte babbla alltför mycket om det.


Heya hey

Free

Nu har man slutat jobbet och drar sig vid datorn istället. Dagen har varit väldigt seg, speciellt med tanke på hur dåligt vädret är hela tiden.
Nu är jag iallafall ledig till torsdag, och den dagen kommer att gå bra den med. Förhoppningsvis. Jag blir våt i trosorna av tanken på pengarna som trillar in i slutet av månaden, så allt är absolut värt det. Jobbet är rätt skönt.

Klockan sex är det grillning nere hos Viktoria, så jag ska packa med mig kött och grilla med dem. Igår drack man lite, och det kändes rätt slitet när jag vaknade på morgonen. Sen hittade jag ett stort jävla blåmärke på höften sen jag ramlade över dammsugaren tidigare på natten. Aye! Jag hann iallafall nyktra till och sova i 5 timmar. Häh dug. Än är man ung!!



Man har de där krafterna fastän man känner hur lederna mjuknar för var sekund som går.




lönchi

Nu är jag hemma på Lunch och inser att en halvtimmes rast är som en fjärt i rymden. Man kommer hem, slappar och sitter lite vid datorn. Man hinner knappt gå på toaletten och skita innan man ska ge sig iväg igen. Men jag kom dock lite senare till jobbet imorse, men med 10 minuter till godo. Jag tror inte hon jag jobbar med instämmer dock. Så det har skitit sig totalt med den lilla extra tiden.

Vi sa igår att jag fick börja jobba senare om jag ville dvs, inte så att jag kom försent och förväntat mig mer rast. Då vore jag rätt (kanske fel ord att använda) retard.


Jag tycker att det är trevligt att arbeta, jag trivs rätt bra med det där stället. Tiden kunde gå snabbare dock, men annars är det pretty damn good(singing that melody, that the phone gave to me, when i rang your number). Kom in lite på en låttext. Jag känner mig lite som Viktoria silvstedt när jag skriver ibland, med all svengelska. Det är lite crazy.


Jag är rätt nöjd. Sen funderar jag på om det ska bli Sthlm för mig till hösten, speciellt när allt verkar "lätt" att fixa. Bara att säga upp lägenheten som blir svårt. Jag är så jävla feg ibland, men nu borde jag göra något åt saken och ta mig i kragen. Komma ifrån Vilhelmina lite.

Ingår ej i arbetet

För er som inte vet, jobbar jag på ett hem där funktionshindrade bor och lever sina liv. Jag hörde en historia om en kvinna som jobbade där och hade en kille som var väldigt sotis. Så sotis att han faktiskt en kväll rusade in i gruppboendet för att kolla så att hon inte stod på knä och sög av nån karl som hon hjälpte inne på toaletten.


Jag menar... what? Skulle hon torka, kasta bajspapperet och sedan köra en all nighter? Jag vibrerade av äckelkänslor, och mår fortfarande lite illa. För vem vill ligga med en med gammal man med downs? Eller en man som har en hjärna lika välutvecklad som ett litet barn? Eller en gammal man överhuvudtaget? Vi ska finnas där för dem, få dem att känna sig säkra men inte direkt kåta. Det har jag inte läst.

Men däremot så står det i våra papper när vi anställs(varför det är nödvändigt vet jag inte) att man inte får ha nära fysiska aktiviteter med de boende. Jag vet inte. För mig är det helt otänkbart. Men ni andra kanske skulle köra hårt om det ingick i era arbetsuppgifter!


Så den här svartsjuke mannen hade garanterat en liten twist i sin skalle som jag hoppas att han blivit av med.




- Knulla oss!

hell yeah

Jag tar tillbaka det att det var kallt, för sekunden efter att jag klivit in på jobbet ville man falla ihop och självdö. Nu medans jag är hemma tänker jag byta den tjocka hoodyn till en sexig liten blus(inte), men något nära intill. Något luftigare. Något att fresta de boende med(inte det heller).


Det har gått bra hittills att jöbba, och hoppas på en trevlig fortsättning. Man börjar bli van att jobba längre tider helt enkelt. OB OB OB! - utan ett S

Nyvaken

Ibland är man bortskämd med att få onödigt mycket sömn - trots att man jobbar. När jag jobbade på Tallbacka tyckte jag att det var värsta sovmorgonen om man fick ligga till halv 8.

På B4 där jag är, kanske 10 eller 11. Så nu när man ska vakna 9 är det nästan fruktansvärt, för det värsta jag vet med att kliva upp tidigt är att veta att man måste sova. Man ligger och krälar i sängen och trycker ihop ögonen allt vad man kan i hopp om att falla in i tillfällig koma. Sen ringer väckarklockan och man känner sig bara allmänt lat.

Idag jobbar jag 9 till 19.00. Det är ett sjujävla pass, men det är "värre" imorgon, 10-20.30. Men jag kan kanske gå tidigare, vem vet. Jag drömmer lite om summan pengar jag kommer att få.. men det är rent önsketänkande för tillfället.


Hundjäveln Mira kan ju inte gå ut i regnet för att kissa, så istället går hon runt i cirklar och stönar. Hon är så le!! Hon kan inte kissa ute om det är ;

1. Snöigt
2. Regnigt
3. Blött
4. ...eller Blåsigt

I princip aldrig alltså, så man får helt enkelt följa henne ut och tvinga henne att stanna där. Men tillochmed då står hon och tittar på mig och dörren hur länge somhelst istället för att "go down to buisness".


Nu ska jag slappa innan jag åker på jobbet. Kanske ta på mig en ordentligt tröja, för det är kallt som satan.

Gotta work work

Jag nämnde Rumor(som är dotter till Bruce) Willis i ett tidigare inlägg och nu ska jag provea min point!

Titta på denna bild : här

Håll först för Demis mun, och jämnför med överdelen av hennes ansikte. Sen gör ni tvärtom med Bruce. Ser ni likheterna? Sådan pappa sådan haka, så att säga. Då var jag klar med det.



Jag har jobbat ikväll, och kommer att fortsätta jobba i princip hela tiden tills på onsdag. Ledig en dag, sen jobbar jag 5 till i rad eller något, ledig en dag, jobba, ledig, jobb 4 dagar, ledig i 8 dagar, jobba 2 dagar. Det blir lite kosing, speciellt med tanke på helgerna. Gött! Jag hoppas de ringer under den långa ledigheten och frågar om jag vill jobba lite.


Nu tråkar jag ut er så in i helvete, så här får ni ett roligt klipp för att jämna ut tragedin;



Hohohoho! Faboloso!

Opps

Huvudvärk, huvudvärk! Så fort jag rör mig får jag lite panik över tiden som går snabbare. Så jag försöker sitta stilla och ta det lungt istället. Nej ursch.

Lyssnar på ångestframkallande musik som "Svennebanan" med nån fjant som spelar in skitdåliga videos. Jag har iofs bara sett en, men det gör inte saken bättre för det. Snarare tvärtom.


Jag har tänkt på att Bruce Willis dotter har en stor käke. Hon har ärvt överdelen av sin mor Demi Moore, men resten av sin far. Det är som att ha en haka som ansikte i princip, men endå tycker jag att hon är lite söt. Själv har jag två hakor, så man ska väl inte klaga så mycket på andra!


Nu ska jag sätta mig framför tvn och dega. Sen måste jag hämta in lite skitved till min skitbrasa jag har här.

First time in my life

Idag tog en man oskulden av mig i hörnet av OK. Pinnen var torr och ren, lätt att ha i munnen och inte alls så skrämmande som jag hade föreställt mig. Han sa att allt såg bra ut, och jag log medgivande med rodnande kinder.
 - Han tackade och önskade mig en trevlig fortsättning på dagen. Och jag hade fått min livs första poliskontroll.

Jag blir alltid nervös av poliser, har ingen aning varför. Men jag är alltid noga med säkerhetsbälte och att ha med mig körkortet, så det är ju piece of cake. Dock kör jag rattfull jätteofta, så där hade jag tur!! phew..


Jag var nyss tvungen att tacka nej till jobb, och det sved. Men jag har så mycket annat att fixa och tänka på just nu.


Photo orgy

1. 2.    3.


1. Vanja står och degar i en sexig posé

2.
Mimzy (det nya smeknamnet) sitter och njuter av i livet i fosterställning

3.
Jag och Daniel i soffan

4.   5.    6.

4. Vi minglar för fullt, alldeles naturligt också dessutom. Inget knark inblandat.

5.
En upprepning av förra bilden, fast sittandes. Kunde ha varit naturligare.

6.
Någon hade såklart vandaliserat den lilla kyrkan, vilket var scandalous och ytterst intressant.


  7.    8.  9.

7. Vi såg på när en massa folk protesterade mot det som hänt kring valet i iran. Vi finns där i folkmassan.

8. Daniel ville hela tiden ta kort, så jag fick tyst på honom när vi tog ett foto tillsammans. Skönt.

9.
Het i tunnelbanan, det kan fan inte vemsomhelst vara


10.  11.   12.


10. Jag stod och letade nån jävla mirakelkräm för min hud, men hittade inget. Blev bara onödigt kladdigt.

11.
Jag såg ett par svanar och kunde inte undgå att visa mitt genuina intresse

12.
Ett foto som är för hett att ens kommentera.

Iiiilar!

Jag är så irriterad att det ilar i mina tänder. Jag önskar nästan att jag ägde ett par guld-grillz som jag kunde grimasera otäcka miner med och peka "fuck you" med instinktiv gestakulering. Jag är så ruskigt frustrerad... ursch!


 Jag vill åka och hälsa på Thomas, men jag har ingen bil! Och nycklarna verkar helt omöjliga att få tag i. Sen är jag SÄKER på att det inte finns något bränsle i tanken, så den måste jag fylla på en gång.


Men nåväl. Jag borde stanna och städa i min el lägenheto, det är fruktansvärt stökigt. Och efter att ha bott med Daniel i en vecka så lär det vara komplicerat att undvika det. Allt var rent och fräscht i den där lägenheten. Eller iallafall renare än vad det är i min. Fick en chock när jag kom hem, nästan en stroke.

                                                   
                                                     Mingelbild av toppkvalité


Vaknar sent som vanligt

Jag har ännu aldrig berättat om hur jag tog mig hem till Norrland, och kanske det är dags?
Det hela började med att jag satte mig på en jävla buss, sen satt jag på den där jävla bussen i 12 timmar. Slut.


Älskar ni inte lyckliga slut precis som mig? Jaja idag ska jag jobba, och jag börjar om ca 45 minuter. Jag hade tänkt kliva upp tidigt idag, men det blev inte av. Istället låg jag och drömde om en stor bil jag köpte tillsammans med Daniel, en bil som jag inte ens visste hur den såg ut försen efteråt. En stor jävla orm/krokodilbil som slingrade sig fram på vägen.

Den hade klor och taggar på ryggen. Veronika sa att den var cool när vi var och handlade på ICA i Latikberg, och ingen mindre än... ja en kvinnlig skådis satt i disken.


                                         

Titta på Mimmi och Daniel sen mig. Vad i helvete? Som att jag nyss vaknat och klivit upp ur min grav.


Det känns skönt att gå på jobbet faktiskt. Vädret är värdelöst och allt är bättre än att sitta på en buss. Jag jobbar bara halv 12 till 20.00, och jag ser fram emot det. Trodde jag inte.


En kamp mot det onda


Mammas bil var borta, grannen hade monterat loss allt och gömt ägodelarna i stora kassar och kvar var bara skräp.

Alla syskon var samlade, men vi var fast i ett stort hus, samma hus som mamma bor i. Det var troll och monster överallt, men vi gjorde allt i vår makt för att få det under kontroll.

Grannen, som var en utsugande parasit hade somsagt tagit alla ägodelar och sagt att det var hennes. I rent vemod drog jag upp henne mot väggen och skrek att hon skulle ge fan i att röra andras saker. Sen kastade jag ner henne på backen, med en utomordentlig "feel good" känsla som effekt och spottade henne rakt i ansiktet.

Sonja, som alltid var efter mig i det okontrollbara kaoset skrek att jag hade ett troll efter mig. Han var stor, svarthårig och rödögd med vårtiga inslag i huden. Han var det otäckaste trollet som fanns i hushållet, och för att besegra honom krävdes det utomordentlig styrka.

Sonja sa också att hon tyckte att han såg ut som Micke Tornving, den där komikern, och efter det var allt a piece of cake. Han var inte alls lika skrämmande längre, speciellt inte med tanke på hur snäll han verkarde vara i "Playa del Sol".

Så jag drog honom över axeln och började doppa honom i en magisk sörja som utformade foton på ett magiskt papper.
Om man doppade syrrans ansikte i sörjan kunde hon hamna på ett foto där hon aldrig varit förut, tillsammans med den andre man doppade.

Hon sa att hon ville ha ett foto av henne och Micke Tornving, så jag doppade i båda två samtidigt, men ingenting hände. Det visade sig sen att jag hade doppat bara fittan av Mr.Tornving i smeten, och då började vi att skratta. Under själva doppandet hade de alltså krympt till Barbie&Ken storlekar, och själva utformandet av organen likaså. Och vem vill vara med på samma kort som en plastfitta?

Daniel sa att jag skrattade gråtliknande i sömnen, och att jag sen hade vaknat.


Det stod något på Micke Tornvings vagina, men jag såg inte vad. Jag tyckte även det var så himla klyftigt.


De andra syskonen hade också en avgörande roll i handlingen, om kampen mot det onda men jag kommer dessvärre inte ihåg allt. Förutom att Thomas kastade mig över en stor mur, för att han är så lång och stark. Veronika använde väl sitt skarpa intellekt och Viktoria sin kvickhet. Som ett par superhjältar helt enkelt.


Idag är man sjuk, men man klarade endå av att skriva ner sin dröm! Sen måste jag säga att om du(mr.Tornving), läser detta så ber jag om ursäkt. Jag tycker att du är fantastisk.

Piece of shit

Har något att tänka på hela tiden, känns som om hjärtat värker fastän det är bättre i nuläget. Eller egentligen inte. Det är så mycket som händer alla, onda saker som ingen förtjänar. Inget jag skulle önska min värsta fiende, om jag nu skulle ha en sådan. Det är så orättvist!


Nu har jag och Daniel sett på film, och nu ska iallafall jag försöka sova. Jag mår inte så bra hehe, känns som om jag håller på att bli sjuk. Antar att Sthlmsmiljön har satt sina spår! Tidigare idag ville en gubbe våldta mig tex, men jag sa att jag var upptagen.

Eller ja, han sa att han ville ha hjälp med att ta på sig skorna. Vilket är i princip samma sak om man läser mellan raderna. Han verkade lite berusad och galen, fast snäll. Men varför i helvete trodde han att jag ville ställa mig på knä och dra på honom skorna överhuvudtaget?


Mimmi var här igår, och det var trevligt. Vi satt uppe hela natten och lyssnade på mina gamla skitlåtar som jag hade på min mobil, sen vet jag inte riktigt. Jag tråkade nog ut henne litegrann! Men det var nice endå.


haré bra

Lite bilder

Här bjuder jag er på lite bilder som vi tagit under.. ja en tid.





                                              

                                         




Det fanns inte så mycket att välja på, och vissa bilder ser man ju förjävlig ut på. Men ja, det är så man ser ut! Time to deal with it, yo.


Idag när jag var och handlade stod det en spank kvinna bakom mig i kassan, och av rent vett trodde jag att man la dit brickan för att separera andras varor från sina egna. Men icket! Hennes varor strömmade på tillsammans med mina, men hon sa ingenting. När jag såg min hög beblandas med bebisservetter och saft blev jag lite irriterad och frågade henne om hon hade glömt brickan

- " Nej nej, jag har inte"


Herregud.

Min bror a la concert


Jag tycker inte att jag skröt tillräckligt i mitt gamla inlägg, så här kommer det ett nytt, med en ny låt också som bonus.




För er som har missat är det min bror som sjunger samt spelar munspel. Själv kan man knappt vissla, så världen är grym. Men jag är int bitter för det!

- Jag vaggar mig till sömns i fosterställning, biter sönder mina läppar och slår migsjälv med en spikklubba, men allt detta för vad? Jag hörde att det banade vägen till succé för Mr.Jacksson. Men han fick hjälp av sin farsa dock.


Han har skrivit alla texter själv också har jag för mig, och så har de jobbat tillsammans med musiken. Hela bandet är ju fabolous, och synd att man inte kunde vara där själv och beskåda!


Snart är de större än Eneröd * rörd tår*

Stånk och stön

Jag vaknade nyss och bad Daniel att laga mat. Men han sket fullständigt i det jag sa och gick för att duscha istället.
 - Karlar!



Idag vet jag inte vad man ska hitta på, jag är hängig och snorig. Så nån superaktivitet lär det ju inte bli. Jag hoppas att jag slipper bli sjuk. Jag orkar verkligen inte. Vi lär iallafall gå på ICA som´ligger här runt hörnet. Det är jätteroligt att gå dit(ohooo?).


Seriöst, det är som att hamna i en Astrid Lindgren-film med de grillade kycklingarna, räkorna, revbensspjällen. Man blir helt i extas! Men har man råd? NEJ!

Bruno - ischt goot, lite

Daniels kusin har verkligen ett skitlitet tangentbord. Mina fingrar är alldeles för stora och maskulina för att klara av att skriva på det (egentligen). Jag träffar fel tangent hela tiden. Skitjobbigt och störande.


idag var vi och såg på bio, bruno eller vad den nu heter med Sacha Baron Cohen. Den var lite som förväntat, lite för mycket alltså. Och så var ju den där svensken med i en ganska stor Biroll, vad han nu heter... mm... Var med i "Tillsammans", han med skägget. Gustav heter han på riktigt. Man vet inte om man ska skämmas eller gråta av stolthet, som vi svenskar har en tendens att göra.


Bara tanken av att en svensk närmat sig hollywood gör en blöt i byxan. Som om vi vore "ett" eftersom vi är så få i detta fjuttland. Ganska roligt och störande på samma gång.


jag är ganska nere och orkar inte så värst mycket. allra minst att skriva på dt här jävla tangentbordet. Fyfan vad jobbigt! Har försökt renstava skiten 200 ggr sen jag började eftersom jag missar och trycker fel hela tiden.


Ha det bra! hejdå

Bewere!! Kim Basinger

Nu ligger man hemma och luktar gammal dynga. Jag hade ont i halsen hela dagen igår, och en del av dagen idag. Halsfluss har varit min stora skräck, men det verkar som att det verkar dra sig tillbaka nu.

Daniel gjorde en del äckliga kurer med salt och vatten, vilket jag inte älskade beundransvärt. Sen har jag druckit skållhett te och dansat can can i köket med ett finger på näsan.

Vi hade tänkt äta persisk mat idag, men det blir nog imorrn istället. Idag blir det fisk med pestosås hehe(vi har ätit det två dagar i rad). Sen såg vi en film som till en början verkade rätt bra med Kim Basinger.

Men jag varnar er! Ser ni en film med Kim Basinger i hyrfilmshyllan, så fly så långt bort ni kan komma! Att slösa tid på att se den vore hemskare än själva handlingen. Seriöst. Daniel vred sig av skratt flera gånger, för vissa scenarion var verkligen... de var.... jag finner inga ord. Den hade kunnat vara bra, men nog fan sabbade de allt genom att överdriva.
 


Idag tar vi det lungt och chillar. Det är så himla skönt. Men jag vill inte hem.

hehe



Min bror är grym, vad ska man säga?

Han sjunger, skriver texter och spelar munspel. Och så kan han rita. Jävla orättvist.

Hej ! Im updating-

BUSSRESAN
Bussresan var ju såklart ingen fantasisk upplevelse direkt. Jag drack nästan ingenting under hela resan för att slippa gå på den där klaustrofobiska lilla skittoaletten som finns till hands i en liten låda framför sätet där jag satt, men kunde såklart inte hålla mig endå. 

Jag klev in på toaletten, kollade ringen och ville spy. Det var urin precis överallt(ungifär som man hade tänkt sig). Jag tog pappersrullen, drog ut lite papper och torkade. Sen kände jag att rullen var blöt längst in, och det var vatten över hela golvet. Sen när jag tänkte spola, hittade jag inte spolknappen. Så jag stod där och hade panik. PANIK!

Under det där såkallade handfatet så hittade jag tillslut en äcklig blöt knapp som jag tryckte in. Sen spolade jag vatten på händerna, och förstökte att inte röra handtaget när jag gick ut. Never more. 

VAD VI GJORT
Igår när vi kom fram med bussen så stod Daniel där och väntade. Vi kramades lite och gick sedan iväg för att åka tåg samt buss tillbaka. Jag köpte en sånt där jäkla kort för 300 kr och det var ju.. Det sved lite. Men då får man åka hur mycket man vill också, hela veckan. 


Jag vill inte tråka ut er med alla små detaljer, för det hade jag planerat att göra. 


Men tack för kommentarerna iallafall hehe, jag brukar aldrig få kommentarer. Men jag håller inte riktigt med Anna(?) som sa att jag var bättre än Pubes blogg? Det lät mest som ett skämt, tycker jag :) 

Sen kram till er alla andra. Förutom er jag vill se nerkletade med bajs och hönsfjädrar(det är inte så många, kanske rentutav inga). Ikväll kanske vi ska dricka lite vin och dra ut någonstans. VI köpte på systemet igår för säkerhets skull!


Hej hej





 


Voj och voj

Jag har ont i magen, nästan ångest över att åka buss faktiskt. Det känns förjävligt. När jag sväljer känner jag en stor klump i halsen som bara blir värre och skapar en obehaglig spykänsla.

Jag gillar nog inte att åka under omständigheterna, men jag har planerat att åka så himla länge. Och jag vill ju såklart komma iväg en sväng! Trots att Stockhom ligger under vatten eller något, sjunker som Venedig.

Såg hur folk paddlade runt i kanoter på gatorna, och det verkade ju mest kul. Grattis, vilken toppensommar, verkligen!



Hälsa mig lycka till (yeah right). Jag har kommit fram till att det är 13 personer varje dag som läser min blogg. Ibland är det 15, men mest 13.

Stockholm, here i come

- Im coming! Im coming! AaahhhhZzzzzz.....zzzz....

Så kommer det att låta när jag sätter mig på bussen ikväll klockan halv 9. Jag hoppas verkligen att den här jävla resan blir smärtfri och att jag kan sova. Och förstås att jag slipper sitta brevid en slusk som luktar orientaliska bröstvaxar-oljor.

Idag har vi varit i Malgonäs, och dessförinnan det sprang jag runt på jobbet(gick bra) och samhället. Jag har verkligen klös när jag syns offentligt i min vinterjacka mitt i sommarn. Folk måste ju tro att jag är helt dum i huvudet, men jag tar det med grace.



Veronika lagar middag, makaroner(min favorit). Avskedskalas! :) Det blir bra! Sen skjutsar Annika mig till bussen sen ikväll. Hoppas jag inte glömt något.

What a night

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag sov länge inatt. Och jag var inte ett dugg stressad.
- Ibland vaknade jag och kollade klockan, men tyckte hela tiden att tiden stod stilla. Det var den bästa jävla sömn jag haft på 30 år(och jag har bara levt 21 av dem).


Det var nog Daniels förtjänst antar jag, för jag ringde och berättade om min bitande ångest. Han sa mest "Ta det lungt, herregud. Vad är du stressad över? Du har typ 8 timmar på dig att göra allt.".
Jag svarar alltid "Men det går så snabbt!!"

Han tycker förmodligen att jag är ett pain in the ass ibland, men vad ska man göra? Jag har blödiga gener.


Om en halvtimme ska jag vara på jobbet och göra en massa saker, men just nu försöker jag ta det lungt och dricka mycket vatten. Annars blir jag yr och jävligt illamående. Veckohandlingen är det jag gruvar mig mest över.

iiiih!

Hellu!

Igår skulle vara min lediga dag för att hispa runt som en apa, men istället (ambitiös som jag är), tog man ett pass på jobbet istället. Vilket kommer att göra mig ÄNNU, om möjligt, hispigare än vad jag redan är.

Dessutom är det min första dag utan utan ordinarie. Det kommer att gå superbt, men endå är man galen. För jag är en fjant som gör saker större än vad de egentligen är.


Jag är lite trög att lära i vissa sammanhang, men jag tror att jag kan det mesta. Annars kan man ju fråga helt enkelt, svårare än så är det ju inte(märks det att jag försöker lugna migsjälv?).


Vadfan sitter jag vid datorn för, jag borde springa runt och packa... suck... Detta är inte lätt..

Easy piecy

Jag glömde att skriva att Easy fyller år idag!




Grattis lilla gumman, nu är du snart byxmyndig också!



Hon springer runt och stirrar på mig i skrivande stund, så jag har lust att strypa henne. Men jag gör inte det för att hon fyller år. Fan jag har verkligen blivit en sån där störande jävla hundmänniska! Döda mig.

What the fuck..




Aron tycker att det här är skitroligt. Det är så typiskt honom.

Rajjdidajj

Jag fick gå på rast lite tidigare från jobbet, och blev helt till mig när jag fick veta att Annika, min moster, planerat att äta restmat från igår. HÄR. Vilken lycka, och sicken glädje!

Jag som hade planerat att käka Ostschitzel som alltid när jag är lat. Och det är jag är nästan konstant, vilket känns på min fysik.


Annars går det bra, och det känns okej. Jag känner mig redo. Imorrn åker jag till Stockholm! Hallelujah! Blir till att packa ikväll. Och städa. Det behövs.

Fyfan - night of hell

Ursch, vilken skitnatt jag haft. Den gången jag faktiskt somnade så började benet att få senadrag, och då vaknade man såklart igen av olidliga smärtor. Jag hoppade upp ur sängen och ville verkligen skrika och stampa som Roger Pontare gjorde i "Melodifestivalen".
 
Hur jag än la mig så kändes det som om huvudet var i en 90graders vinkel, och sedan kunde jag inte räta ut benet utan körde på fosterställning den resterande tiden.


Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med Easy, men jag tror hon får sitta i bilen tills jag jobbat klart. Det är inte så länge, och jag ska ge henne mat nu och vatten. Jag brukar ju trots allt sova till 12 i vissa fall, när det inte suger som i natt förstås. Men det känns vemodigt. Jag kommer nog på något.




Försöker vakna med detta innan jag ska på jöbbet

Tråkigt

Vem fan orkar sitta på msn:s hemsida och kolla på Viktoria Silversteds kropp egentligen. Finns det något mer jävla ointressant i hela universum?
Hon struttar runt i bikini och putar med läpparna, säkert inte ens självmant eftersom hon planterat så himla mycket silicon.  Vad gör hon förutom att visa sina överstora tuttar på röda mattan? Struttar runt framför en kamera för att visa sina designade bhar som sitter på just hennes överstora tuttar. Såklart.



Men nåväl. Jag är nog kanske avis för att mina bilringar är större än något annat på hela min kropp. Får kanske designa något som framhäver dem på ett sexigt sätt.



Jag sökte "bilringar" på Google och hittade detta. Vad i helvete! Om jag hade det såhär vore jag i himmelen.


Hungrig som en varg

Jag är så hungrig att man kan jämnföra mig med vargen i "lilla rödluvan". Jag skulle kunna äta upp en farmor(eller kanske inte, har inte mycket till övers för igentäppta kärl) men åtminstånde en liten get. Eller ett barn.

Jag vet inte, det är iallafall måttligt fruktansvärt. Min moster och mamma åkte nyss på Tallen för att ta hand om den biten, så vi får se vad det blir till middag. Sen ska jag nog hem och tvätta lite till, för jag åker ju på Torsdag (Yay!).

Gud vad jag saknar Daniel! Jag kommer säkert att glömma bort att jag känt så när jag väl träffar honom dock, och behandla honom som trash. Men det tåls att se. Jag ska göra mitt bästa för att vara snäll. Lite som en varm kopp choklad en kall natt i December (lite väl självgott) *hihi, choklad och självgod*


Men ha en bra dag. Imorrn jobbar jag 7-12. Egentligen var det 7-4 men de tyckte inte att det fanns så mycket att göra på eftermiddagen så jag fick sluta tidigare. Jobbar ju delat på onsdag. Sen blir det Stockholm.

Folk köper vadsomhelst

Jag hade tänkt att kliva upp tidigt imorse för att göra divirse saker, men det blev aldrig av. Det får bli när jag går ut nu istället.
Nämnde jag förresten att mamma sålde sin vattenskadade jävla skitmobil för 300 spänn häromdagen? När expediten bakom disken sa att den var död och totalt förstörd, hörde jag en killes röst mumla ;

-"Går den inte att laga? Får jag köpa den?"


Jag trodde att det var ett hånfullt skämt för att få oss att må dåligt, men det var det tydligen inte. Och jag hade inte hört fel, vilket jag trodde rent spontant. Han var villig att betala för en mobil som var totalt oanvändbar. Men han skulle ha den som reservdelsmojäng antar jag. Huvva! Skulle jag aldrig göra, men vilken lyckosamt sammanträffande.


Och jag kan inte ens sälja min mobil som funkar för 350? Seriöst, vad händer med världen.



Oron är över

Hunden har skete, jag har skete och vi är alla glada. Det sista stämmer dock inte till fullo, för inte skulle jag prata om mina anala vanor högt på bloggen inte *too bad*.

Jag har nyss avslutat ett samtal med Daniel, och det känns ganska bra. Även om han ibland inte säger helt rätt saker så får det mig att må bättre.

 Tex om någon skulle säga till mig att Aqua är ett skitband och att de borde hängas till döds i sina egna mikrofoner reagerar han kanske såhär;
"Vilka jävla svin. Vanja, dom är underbara". Inget mer med det liksom. Även om han själv skulle hata Aqua till döds, och hellre bli torterad än att lyssna på dem, så skulle han säga det bara för att få mig att må bättre.  Jag älskar Aqua. Och han vet om det. Äkta vänskap.




Jag ska lyssna lite på musik sen krypa i sängs. Jag ska krypa så långt in under täcket att jag hamnar i en helt annan dimension. Tom Hanks kom spontant till min tanke...mmm... Tom Hanks...

Godnatt!

What a relationship that is, aye!

Jag lyssnar på i princip samma musik om och om igen. Det är en deffekt jag haft sedan unga år, fast med filmer.

Här är en liten lista på saker jag brukar göra

1. Inte baka kakor
2. Inte laga mat
3. Sitta vid datorn
4. Vakta så att hunden inte skiter i sängen
5. Hunden har varit ute länge, men har inte skitit iallafall. Därav min oro


Det är inte en upprepande process, men just idag så stämmer det korrekt in på min livsstil. And what a lifestyle that is, aye? Dags att gå ut med det här apludret igen och stampa runt i gräs. Det tycker jag är den bästa biten med vår kärleksfyllda relation.

Tvättstugan

 Jag hade inte beställt någon tid kl 2, men jag tog tiden iallafall eftersom ingen hunnit markera. Kom kanske 5 över.
 Då såg jag att det var någon som hade tänkt tumla. "Okej" tänkte jag och började.

Men nu när min tvätt är klar, så hade personen i fråga precis börjat.

Så i vredens vanmakt drog jag ut personens tvätt ur tumlarn och la in min egen. Jag är väldigt mesig i vanliga fall, och övervägde faktiskt att dra mig undan tills det var klart. Men nej! 


Om någon frågar mig varför, ska jag tända en cigarett, kasta bak håret och säga;
- "för att lagen står på min sida", och stilla gå i slowmo.


Hahaha jag får det att låta så dramatiskt, men just nu så ÄR det faktiskt det!

Konversationer

Jag har inte varit så bra på konversationer på sistånde, och det finns många goda exempel på det.


Daniel

- Jobbar du två dagar i veckan?
Vanja
 - Ja
Daniel
 - Tisdag och Onsdag?
Vanja
 - Ja


Mer än så kom vi inte direkt. Annat än att säga "it´s bullshit, everything is bullshit". Och det är det ju, helt klart! Ibland känns det som om jag sitter i en bur och ruskar galler. Ibland vill jag skrika, ibland är jag skitglad och ibland bör jag vara helt isolerad utan någon somhelst kontakt.
 Och i Daniels hemland hänger de typ 200 människor per dag pga att de protesterat mot regeringen. Men de säger att de hängs av andra orsaker - yeah right.

Vissa människor behöver en ordentlig koll av verkligheten.


Jag håller på att tvätta nu iallafall, så att jag kommer igång till sthlmsresan som bär iväg på torsdag. Och imorrn ska jag beställa returbiljett också, så att det är gjort. Annars kanske jag missar mitt jöbb, och det vore ju så in i helvete onödigt.


Tack Joakim för den där låten också! Day´N night Day´N night


Yo

Avslöjanden


5 juli
Jag mår illa såhär på vissa mornar ibland, dels för att jag äter chips som en människa med grov övervikt,
- och dels för att jag är gravid. Vad mer kan man säga om saken. Att vara gravid är lite som att vara fet, men nu har man något att skylla på i resten av sitt liv.
 
- Fyfan vad du är fet
- jag födde tvillingar för 30 år sedan


eller

- Gud vad du äter mycket!
- Hormonerna är inte detsamma sen jag födde


Man kan säkert komma med andra undanflykter också, det är jag säker på ! Vilket känns som en enorm lättnad.

Detta kommer dock säkert som en chock för er alla, men vad ska man säga. Det gjorde det för mig med. Vem som är fadern vill jag inte skriva ut i offentligheten riktigt än(inte ens min familj vet), men senare när bloggen blivit lite populärare ska jag satsa på att göra allt mer dramatiskt. Hehe OM den blir populär, alltså 2 läsare mer per dag. 100 % från min gamla by. Eller nej, jag bryr mig faktiskt inte.




                                 -


Men jag är inte gravid, jag ville bara se hur ni reagerade i början av inlägget. Men nu hann jag inte se det, eftersom ni sitter vid datorer och inte webcams. Det vore så jävla roligt.

(en kvinna ringer) ;
- Hallå, mamma? Vet du att Vanja Abrahamsson från Latikberg är gravid!
- Jaha vad intressant. Jag tyckte väl att hon blivit ganska stor på sistånde.
- eller vänta... Det är hon inte alls det!

- nähe
 


  Ibland har man tråkigt, och sen ljuger man väl inte speciellt bra heller hehe.

Nä, nu ska jag ut på samhället och göra andra tråkiga saker, kanske ska man bada. Men ingen vill göra denna aktivitet med mig.

Boom boom pow!

Rätt bra

Det har varit en någorlunda bra dag idag! Jag har inte mått speciellt dåligt, mest posetivt faktiskt. Och så har jag badat med världens bästa Jenny(höll på att skriva Easy).
Mamma som också var med underhöll sig genom att hålla fast hunden som drog som en häst på hyperadrenalin för att komma ner i vattnet.


Det är så skönt att kunna bada, I´ll say! Vissa personer *host Desireé* vill hellre ligga och bränna ihjäl sig i solen än att ta ett uppfriskande dopp i det gröna. Stort plus att kunna vara naken, då förstås. Vilket jag inte lyckats erfara än så länge(men hoppas att uppfylla under de kommande 20 åren).

 Daniel är och fyllar sig med sin livs levande, egna DJ Havin någonstans på Stockholms gator. Och jag lämnade nyss mammas lägenhet. Jag ska dit imorrnbitti och fika med henne om jag hinner, men känner på mig att det kommer att gå segt. Sen måste jag beställa tvättid, herregud. Jag åker på Torsdag.


Dags att ta sig i kragen! 

Dålig sjukvård

Allmänt värdelöst.

Jag har en sak att säga idag, och det är inget mindre än att sjukvården, specifikt här i Vilhelmina är ett skämt.

Människor som uppenbarligen behöver hjälp, skjuts undan och behandlas på ett väldigt dåligt sätt. Möten och dylikt känns som ett sätt att fördröja saker och få anhöriga att backa undan.
- " Det finns ingenting man kan göra åt saken" är en mening man fått höra en hel del. 
- "Man måste uppfylla vissa kriterier"
  För att få ordentlig hjälp måste man tydligen krascha och låta allt gå åt helvete först. Inget kan göras i "tidigt" stadium, trots att det är fullkomligt klart att något måste göras. Och snart.


Kolla bara omdömena på Eniro.se  . Lite bra kritik, men vem vet. Kanske de lagt in det själva innan folk började att klaga. Det verkar lite skumt.

Varför finns sjukstugan i Vilhelmina kvar? Kan någon förklara det för mig? Ingen verkar vara nöjd med vården som erbjuds, och det har vid ett flertal tillfällen gått väldigt fel. Man har ju hört! Är det nån slags parkering för sjuka människor som ligger inför döden? Finns det riktigt hjälp? Man känner sig då absolut inte trygg, den saken är säker! En enkel förfrågan som att ta bort vissa saker gick in först efter 3 ggr.

Jag pissar inte på allt, klart det finns sköterskor och dylikt som gör ett kanonjobb(det har jag märkt). Men det finns saker som gör mig så in i helvetes förbannad, och jag orkar inte hålla tyst om det heller. Sakerna jag fått utstå de senaste veckorna har slitit både fysiskt och psykiskt, och det är på tiden att något blir gjort.


De är lata och vill ha snabba lösningar. Speciellt inför semestern såklart.

Tiden står still.

Återfunnen


Igår vid 4  på eftermiddagen fick jag mitt sista sms. Efter 9 timmar fick jag leveransrapport om att Daniel fått mina. Var höll den karlen hus? Jag byggde upp olidliga tankar i mitt huvud av hur han blev våldtagen av en svensk äldre kvinna på centralen, låg fastbunden på havets botten eller helt enkelt glömt bort mig.

Vi brukar alltid prata på kvällarna och berätta om våra dagar, men detta var en ohygglig avvikelse.

Nu på morgonen fick jag dock ett samtal, och det var han. Jag var så trött att jag knappt orkade prata eller berätta saker, och jag sa heller inget om mina fasansfulla tankar tidigare på natten. Men jag tänker endå köpa en flaska pepparspray till honom, just in case. Sen ska han hålla sig borta från havet.




 - Daniel i ett inte helt osannolikt scenario


In the morning

När man är så pass ung som jag är så borde man vakna 6 på morgonen och jogga. Men jag sätter mig framför datorn med kvidande magvärk och låtsas som att det inte gör något. Och min mobil ligger alldeles för nära så att det stör och piper om vartannat. Jag är för lat för att flytta den.


  Jag sitter iallafall och "skriver" med Daniel, och det kan se ut såhär ;




Såhär intressant kan det vara när vi har konversationer. Ibland hittar vi på låtsas-saker att skriva om bara för att kunna skriva liksom, och det är so last year. Och innan ni frågar - ja jag ser alltid ut sådär. När jag tycker att något är jätteintressant förstås!



Jag vill åka och bada. Plaska runt lite i sjön, men vet inte när det skall ges möjlighet till det direkt. Desireé steker hellre i solen och Veronika kanske inte har någon lust. Att åka och bada själv vore ju lika populärt som popgruppen Hanson är i dagsläget.


Någon som har nån bra låt att rekommendera? Gärna lite glatt, gärna lite pop och techno. Folkvisor med Lasse Berghagen - nja. Men jag är öppen för allt.



Ha en bra dag om ni kan

Enough is enough!



- På tal om vår tids största artister har jag nu hittat en video med Aqua som är sprillans ny. Jag känner mig som ett barn på nytt och kan inte vänta att titta! Jag överdriver så in i helvete, men vafan. Låt mig åtminstånde ha detta utan att dumförklaras.



Hehe ja herregud, ikväll har man nog sett mer av Michael Jacksson än vad man klarat av på minst 10 år tror jag. Det är något spännande med döden som lockar mig att titta, tex på gamla intervjuer och se hur han hade det där uppe i huvudet. Han verkade väldigt lessen och spänd, självkritisk och ömtålig. Men samtidigt envisades han med att förlåta allt och alla som nån slags modern jesus.
- Jag menar, trots att hans farsa stod där med sin betongnäve och hotade med att slå ihjäl dem om de inte log mot kameran och tog sig i skrevet på ett speciellt sätt.

Han var ju trots allt en av vår tids största artister. Jag menar herregud. Herregud. Jag har levt under den eran, och jag kan säga att jag kände michael Jacksson till mina barnbarn, trots att det inte är sant. Jag kan säga att jag red på elefanter i Neverland när jag var 5 bast liksom. Coolt. Och det kommer att verka supersant om 40 år.


Annars stretar allt på som vanligt. Allt är stressigt och jag tänker på hur det kommer att se ut i framtiden. Jag hoppas på det bästa såklart, men klart det är jobbigt. Jag betalade iallafall resan till Sthlm idag, och det gick på 660 spänn! Jag HATAR att åka buss, speciellt att sitta och trängas med svettigt folk man inte ens känner och vänta i 100 timmar på att komma fram. Hade fan kunnat beställa en resa till Kina, det hade gått snabbare.


Nu har jag tråkat ut er nog för ikväll. Haré

Shit



 < Här är lite spanskt mixat med Michael Jacksson. Passar väldigt bra i det här avseéndet.



För ca 1½ timme sedan ringde min klocka första gången. Jag sov skitkassat, speciellt med tanke hur mina grannar spelat. Herregud, jag har fått höra allt från Michael Jacksson till... ja nån spansk skit jag inte hyser speciellt starka känslor för.
  Jag bryr mig inte så mycket, men när det är stekhett i rummet och lika kvavt som i en jävla vulkan blir man lätt frustrerad.



 Jag ska gå ner till Veronika i mammas lägenhet och käka lite kycklingrester som blev över sen igår. Det känns gött att det finns lunch, och att jag inte behöver springa runt på samhället för att handla på en gång!


Vi åkte förresten till mormor och morfars grav igår och vattnade, och innan det var vi på promenad ca 2½ kilometer. Sen badade vi i badviken, och det var jäkligt nice. Men inte i den ordningen, för innan allt det så såg vi film också. Alltså före badet. Och medans vi såg på film blev det åska, men den utväntade vi.


Jag skriver som en åsna, men skitsamma. Jag doppade håret för första gången också, och det var trevligt om man bortser från myggen. Och det smutsiga vattnet. Barn kissar som kameler på sånna där ställen.


RSS 2.0