Livs...hotande

Här sitter jag och har tråkigt hemma i mammas lägenhet. Eller jag har inte så tråkigt, man är snarare väldigt ostimulerad. Jag sitter och lyssnar på tvn som visar "Sjukhuset", och det är folk som håller på att dö hela tiden.


"Trots det posetiva beskedet av skiktröntgen" bla bla. Jag ville citera, antagligen kom det något negativt efter det. "Trots det posetiva beskedet av skiktröntgen så Lider han av livshotande skador". Kanske. Jag slutade att lyssna.


Skitintressant as always. Folk är skittråkiga som inte kan kommentera heller, även om det inte är så mycket att kommentera dock. Nu ska jag äta spagetti med korv! Härligt!


Haé

p.s! Snart kommer kanske Daniel hem också på en snabb visit. Yay.!

WTF

Jag har något fasansfullt att bekänna. Jag har börjat att tycka om kanye West. Jag har försökt att dölja det in till det sista, men det fungerar bara inte. Det gick dåligt även när han sa det där om Beyonce när Taylor Swift tog emot sitt pris! Eller kanske inte, jag tyckte att han betedde sig som en jävla gris. Samma när han gjorde det mot ett gäng killar som ingen vet vilka de är.

Vissa låtar är bra. Inte så att jag dregglar och vill skrika hans namn. shhhh.... shhh....


Nåja, påtal om kändisar så fann jag detta i en tidning på Bodycenter. Jag tyckte att det var lite kul ;




Ja, Carin Götblad(Vem i helvete är det?) är lik Anne Hathaway. Iallafall om man ska gå ut efter vad denna skribent tycker. Jag fick nästan en smärre hjärtinfarkt när jag gick från folk som såg någorlunda lika ut till detta.



Vad tycker ni ?





Partayy

jag bryr mig inte ett piss om att Anna Anka var med i "Dum och dummare" med Jim Carrey. Alla tycker att det är skitcoolt, men det hade varit lite coolare om min försupne granne gjort det istället.

Annars gör jag inte så mycket, jag har varit med Mimmi hela dagen och raggat runt på samhället. Partay all the way! Plus lite kött och sådant som smakar gött.


Jag ska sluta skriva nu eftersom jag har de nada att upplysa er om för tillfället. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Ursch

Hellu! Fredagkväll, och jag sitter hemma hos mamma och tittar på när Easy i skrivande stund försöker att våldta Mira. Detta hände nyss, och jag hann knappt reagera. Eller jag reagerade inte alls. Jag fortsatte att skriva, som ni kanske ser.


Påtal om våldtäkt så kollade jag på "Färjan 3" på kanal 5. Där sjöng en gammal tant "my heart will go on" med Celine Dion, och jag vred mig i tvsoffan som en gammal blöt sursocka. Det var fruktansvärt.




Nu ska jag dra mig vidare hemmåt tror jag, mamma får fortsätta att se klart på "Diggeloo" ensam.



Mama, haven´t you heard?

När jag inte vet vad inlägget ska handla om, så skriver jag bitar ur låtar eller något annat mysigt. Precis som små fjortisar som skär sig med rakblad och nynnar till Kent. Kanske så mysigt dock, när jag tänker efter...

Hursomhelst!
Igår så fick jag ett besked i min brevlåda, som jag sällan får förutom räkningar. En vinst! Jag hade vunnit! Vad?
- 5 kondomer. Meningslöst egentligen, eftersom man kan tralla ner till ungdomsmottagningen och få en del där också, men jag blev extatisk. Jag ringde direkt upp Daniel för att berätta, men han sov. Han SOV! Så jag åkte ner till mamma som trodde jag vunnit något storslaget, men som sedan hymlade med ögonen.



Sen så fick jag lite heta tips om hur man skall undvika HIV. Och jag älskar infektioner! yay!




Såhär ser man ut ibland också. Om jag format det lite kortare så hade man nog sett ut som brorsan. Och om man sedan fixade lite skäggväxt vore vi kanske identiska. Men det är bara en teori!




Ciao!

Nybakta böllar och malgonäs

Idag beslöt vi oss faktiskt för att dra till Malgonäs för att snacka lite med dem, men när vi kom så drog Thomas. Han sa att han inte ville vara i närheten av oss, och att vi var som zigenare för honom. Sen åkte han iväg i bilen med sina foppatofflor på fötterna.


Nej han skulle jobba, så vi kom jävligt olägligt endå. Men kvar blev ju barnen och undersköna Susanne som bjöd på sin mammas nybakta bullar. Jag åt som en gris, och nu ska jag ner på gymmet och försöka bli av med det igen (like it´s gonna happen). 

När mitt fett väl har kommit så har det svårt att få det att gå igen. Som en objuden jävla gäst man inte bjuder på kaffe. Jag dricker inte kaffe heller dock, och bjuder aldrig på det heller. Jag är en skitkass värdinna.


Nu ska jag sluta babbla och dra innan jag växer fast i stolen. Heya!

Skitbajs

Jag tycker om den där reklamen när hästen typ joddlar och skakar på manen. Och så gillar jag andra saker också, men kommer inte på vad!

Har riktigt ont i magen också, sitter hemma hos mamma och gnor. Hon kollar på skräp-tv medans jag sitter vid datorn och mår illa. Vi har ätit Lunch, och snart kommer vi på något mer att göra. Magnus Samuelsson ska lyfta Malou von sivers, skitintressant.



Hoppla!

Pizzadeg

Är jättetrött nu, inte bara rent fysiskt men också i allmänhet. På människor som egentligen inte bryr sig, på annat också men kommer inte riktigt på vad just nu. Knäppa människor. Voj voj.


Susanne var här och grävde lite i vår toalett och det var kul som alltid! Inte för att hon alltid gräver i folks toaletter, och det skulle hon kunna med den vetskap hon bär btw. Bara rent trevligt. Mamma bakade pizza och vi käkade det tills vi hamnade i gemensam koma.

Nu är jag så jävla trött att jag vill dö. Vi hörs sen!

Rajjdidajj

Nu har man sovit hemma hos mamma inatt, och sedan gick man på en kort promenad. Inte mycket att skryta med, men iallafall något. Rekordlångt efter att ha tagit körkortet!

Och nu ska man väl städa. Det ska bli jätteroligt. Verkligen!


Ha en bra dag everybody

Andra Avenyn

Jag har börjat att se "Andra avenyn" igen, och jag skäms ej över detta faktum, snarare tvärtom.

Man ska vara jävligt stark om man ska orka se den där töntiga killen med tjocka ögonbryn leverera halvdana repliker utan någon somhelst känsla. Killen med boxningshandskarna ser inte ett dugg macho ut, vilket betyder att han senare kommer ut som gay, eller Bisexuell. Hehe ganska kul faktiskt, undrar om de tänkte på det när de tog bilden, "Försök se macho och gay ut samtidigt, bär en hemlighet".

Det känns lite som mellanstadie-teater a lá Bygdegården i Latikberg faktiskt. Men vissa andra är ju faktiskt ok, ska inte dra ner alla i the scheisse. Annars hade jag inte tittat på det alls.


Jag vaknade nästan nyss och det är ett problemo. Hade varit jävligt pinsamt om jag försovit mig till mötet klockan 1.

Scheisse




Fan vilken kass video.
- "Wash the world, think about the children" nånting.
Sluta onanera med dammsugaren och gör något vettigt då istället!

Skitarsle!

Jag satt och bläddrade lite och fann detta

Någon annan än jag som tycker att Thomas Isaksson direkt åkte upp på listan över huvudmisstänkta? Haha iofs, var lite avis över att jag själv inte kom på det. Yo. Rubriken var ju jävligt fyndig också.


Jag ska nog snart gå och lägga mig, känns helt meningslöst att sitta här och gno. Och Daniel svarar knappt, men det är dock förståerligt eftersom han gästar en vän.


Molly mus

Idag var man ute på promenad med brorsars dotter Molly och hade divirse djupa samtal ;

- Tycker inte Easy om att bajsa på lera?

- Nej, och inte på grus heller

- Tycker hon om att bajsa i gräs?

- Ja det gör hon faktiskt

- Här i skogen så finns det ett dött älghuvud

- Finns det döda älghuvuden, Molly? Spännande

- Ja det ligger här någonstans


En stund senare . . .


- Jag hittar inget dött älghuvud ju!!

- Nej, kanske en räv har tagit det.

- Hallå, det finns inga monster


Sen sa vi en massa annat också, men inte minst så intressant som det jag nyss nämnde. Kanske att vi hittade en gigantisk hög av skräp och kvistar som Molly sagt att de bränt ner, trots att det såg jävligt obränt ut.
Jag frågade om de skulle bränna den snart( tänkte att hon sagt fel), men då svarade hon bara att det var onödigt och tråkigt, eftersom de redan gjort det. Jo tjena :)


Nu ska jag hoppa in i duschen!


Då var det klart!


Gamar

'


Jag är lite som gamarna, en blandning av båda delar. Hahaha jag älskar det här

Helvetes jävla k*k

Jag har försökt att klämma på mig alla klänningar hemma, men inte en enda känns bekväm eller fit! Istället ser jag ut som en förstorad kassler på två ben som försöker att se okasslig ut. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra.

- Sen står mitt hår åt alla håll så att jag ser ut som en papegoja. Kanske funkar till Desirées fördel om jag kommer dit och ser jävlig ut så att det framhäver alla hennes vackra drag, det är ju trots allt hennes dag. Men endå! Det är kort som kommer att hamna i folks album, kan ju för fasen inte se helt onaskerlig ut. Therés a limit to how much i can take.


Men jag har hittat något. Kanske det fungerar, inte till 100% när jag vet att alla andra kommer att se fantastiska ut. Jag kommer att vara lite som den där elefanten i rummet ingen vågar tala om.


Jag behöver en liten rast.



Tonight´s gonna be a good night! (i can feel it)

Gårdagen blev mycket bättre än jag hade förväntat mig. Hade drömt mardrömmar om hur Desireé satt och grät, att ingen kom och att möhippan blev ett totalt jävla fiasko. Men med hjälp av Stina, Tina och Mimmi blev det bra och bättre hela tiden mot kvällens slut.

Vi hämtade Desireé på morgonen, satte henne i bilen och lurade i henne att vi skulle ta bussen någonstans. På packlistan vi gett henne tidigare på dagen stod det "Stövlar och regnjacka". Hon blev såklart lite tveksam.
Inte villa hon rulla runt på nåt jävla fjäll och jaga renar på sin möhippa.


Istället åkte vi till hängbron och grillade, pratade och bjöd på vin, cider, champagne, och öl. Sedan fick hon uppdrag.

1. Gå runt på samhället och fråga människor om hur de tycker att en bra fru ska beté sig för ett lyckat äktenskap



Många samma svar, men en kille skrämde oss med sitt "Lydig och duktig på att laga mat". Mansgrisvarning som interduga, men han lär ju inte få nån brud på ett tag, eventuellt någonsin med de åsikterna hehe. Många var tråkiga och svarade "inga kommentarer" som om Desireé jobbade för en gigantisk internationell tidning.


2. Rita porträtt på folk och sälja dem för 5 kronor. Detta gick som en dans, och Desireé sålde två stycken utan några somhelst problem. "Fusk" tyckte Stina, samma med oss. Men hon gjorde uppdraget, så det räknades.


Pretty.

Sen på kvällen drog på Lilla hotellet och bastade, sedan for vi hem till mig och åt mat, drack och pratade. På hotellet sjöng vi kareoke och dansade som ett par vilda vargar, värre än Kevin Costner i "Dansa med vargar", och jag har inte haft så kul på länge!

Och att se Desireé skratta gör mig alldeles varm och avslappnad inuti. Robin bjöd på drinkar och äckliga kanel-spritrör hela tiden, vilket resulterade i den fulla Desireé vi försökt locka fram hela dagen utan att lyckas. Jag och Pc dansade lite "YMCA" och sådant under tiden.


TACK allesammans! Ni är underbara, och ni gjorde mig så fantastiskt glad. Jag var hög hela natten och kunde knappt sova.




OBS

Jag städade min lägenhet någorlunda okej i förrgår, men i brevinkastet fick jag ett budskap som jag i vanliga fall skulle ha tagit personligt. Ett papper om ohyra

- "Om man har ohyra har man skyldighet att åtgärda detta, titta på papperet om du känner igen någon typ av skalbagge eller något"

Jag har inte citerat exakt. Men jag kan med glädje bekänna att jag inte har någon ohyra! Om inte Easy i själva verket är en förvuxen kackerlacka som vill erövra världen. Eller åtminstånde min lägenhet.


Nä nu ska jag dra mig vidare! Har en klump i magen, en liten känsla av besvikelse. Men det går nog bra endå, kanske bara jag som är petig.

Manikyrkväll a lá Desireé

Jag skapar ett inlägg idag, så får vi se var det tar oss.

Igår så hade jag och Mimmi planerat en liten myskväll för Desireé, vilket gick till på följande sätt:

1. Hon klev in i en stekhet lägenhet med ungifär 200 ljus överallt

2. Hon blev överrumplad av den fina delfinsången som jag hittat på spotify

3. Hon tyckte inte att det lät som Delfiner, snarare som skrikande eller torterade bebisar

4. Hon såg maten på bordet, samt de hälsosamma vindrinkarna Mimmi förberett

5. Hon fick kolla i min kyl och se att jag ej behöver tejp för att stänga det längre (avfrostat och fräscht, baby!)

6. Hon fick äta mat, få manikyr och avnjuta lite massage samt fotbad. Får inte glömma ansiktsmaskerna.

7. Hon fick naglarna målade. Jag hade hand om fötterna (hoho HAND om FÖTTERNA) och det såg kanske helt perfekt ut när jag var klar.


Allt som allt tyckte jag att det blev en rätt okej kväll. Det är ju somsagt Desireés vecka, och då får man leva upp till det. Ja vafan, om jag gifter mig någongång vill jag också bli ompysslad, minus delfinsången kanske. Det var nog mer tortyr än avslappning.



Ansiktsmasken var stekhet och gjorde så att huden blev alldeles torr. Sen luktade man myggmedel.


Bollen Mimmi har på huvudet hör ihop med sängen. Det är inte styling. Desireé var inte sugen på att bli fotad!




Ja det var allt för mig, nu ska jag dra mig vidare. Eventuellt ta mig en Dusch och taré lungt. Sen ska jag nog hämta hunden som är nere hos mamma. Eaaasyyy! ohhhh!

Kitty katt


* Min brors dotter Molly har ritat de här katterna. De har morrhår som försiktigt kittlar varanndra, som gräs på en blommande äng. Den har ett känsomässigt djup som ej går att ifrågasätta.

Barnets mor envisades starkt med att jag skulle lägga upp den på bloggen, och vem är jag att neka det? It´s a fucking piece of art!!




Hugaligen


Jag har börjat att bli förkyld. Jag hoppas att jag slipper få feber och sådant skit, för snart är det dags att fira Desireés bröllop. Inte orkar jag ligga på en sjukhussäng med dropp medans de dricker pilsner och dansar the twist.
Men det skall nog gå att fixa iallafall, ska inte ta ut olyckan i förväg. The humanity!


Annars så fantiserar jag om... Detta;


Just det. Jag ska gå och se på "Walking with Dinosaurs" nu i Oktober. Sen i November blir det;


PINK! Hehe jag vet inte hur jag ska få råd med allt. Men biljetterna fick jag iallafall av min underbara moster och hennes man Börje! Bara resan som ska kosta.


Om jag nu får jobb inom en snar framtid så måste jag poängtera vilka dagar jag kan och inte kan jobba. Och så ska jag hälsa på Daniel! Jag saknar honom så innerligt.

Serindipity



Daniel tycker att jag ser ut som den där dinosauren. Om man ska ta det som en komplimang eller säga upp kontakten tåls att tänka på.

Citerar honom själv;
"Daniel säger:
- and serindipity is the best one and the most pretty"


mmm... nja. Sen påstår han att det inte ens är en dinosaure. Men VADFAN är det då? En räka?

Någon skillnad?

Jag tänkte lägga in den här bilden, så att alla kan tolka om det blonda syns eller inte. JÄTTESTORT PROBLEM, typ! Större än det som hände i New York med tornen lixom, no question about it. Min personliga stil gör inverkan på alla, varesig de vill eller ej.



Nästa gång blir det rosa. Då kan jag springa runt gatvis på alla fyra och grymta som en liten gris. Det hade ni gillat, eller hur? Perversa kräk.

BC

Jag har börjat göra några visiter i veckan till samhällets lokala ööh... Bodycenter. Jag gör dock inte så jävla mycket annat än att stå på crosstrainern och fläkta fram och tillbaka i ca 1 timme åt gången. Sedan när jag är slutkörd så åker jag hem.

Första gången jag prövade maskinen kändes det som om min höft skulle gå ur led. Det känns iofs så nästan hela tiden, men detta var kraftigare. Jag brukar föreställa mig att benen i min kropp är som stora köttklubbor som gnider sig mot varanndra, och ibland hoppar de lite åt sidan för att göra mitt "life a living hell".

Varför jag nu tänker såhär är ett mysterium, och rätt äckligt. På vilket sätt hjälper det mig?



Jag har försökt ta kort på migsjälv för att se skillnad på min hårfärg också, men det syns nästan inte. Nästa gång blir det rosa!!


Annars så har man varit på äventyr, typ hoppat bland bergen i spindelliknande rörelser. Det gör man för att man är tuff.

Daniello on the town



Daniel kan vara en sucha spännis ibland! Han vet att jag tycker det och bad sin kusin att ta denna bild.
Men den hade liksom motsatt effekt, han såg inte alls spännig ut, bara okoncentrerad och slappaktig. Han kanske vill att jag ska sluta kalla honom spännis. jag vet inte.



För er som tycker att det här ser naturligt ut, förmodligen är det inte alls det. Eller jo, ofta han skulle ställa sig och låtsas prata i mobilen. 
Daniel älskar att ta ospontana kort, och ber gärna folk på gatan att ställa upp på att fota.
Jag tycker bara att det är skitjobbigt att be folk att göra det. Men jag är rätt torr också, Daniel har lite mer schwung (eller hur man nu säger käck på Tyska).



Nu har vi varit hemma hos Thomas och blivit färgade av Sussane:) Resultatet blev väl sådär på mig, inte super-iögonfallande, men lite blondare. På mamma syntes det betydligt mer. Och så blev vi bjudna på mat av barnens mormor Margit, samt en puss av yngsta pojken. Vilken toppenkväll!


Ny frizzle

Såhär ser jag förresten ut efter mitt senaste klipp. Känner mig lite flintis efter all uppklippning, men det är nog ingen fara, bortsett från att jag ser lite död ut på båda bilderna.

FÖRE


EFTER


Troll och sånt

Inatt så var man uppe onödigt länge, så pass att man tillochmed missade Arkiv X. Vem gör det? Om man är vaken så ser man garanterat på Arkiv X som börjar halv 2 om nätterna. Det gjorde inte jag. Vill se det där avsnittet där en arg gräsmatta går runt och mördar folk.

-

Mimmi kom hit igår och såg på lite film (Troll) som hon förstås var jätteförtjust i. Hon har hela tiden sagt " jag hatar troll, de är så jävla äckliga", men då kunde jag inte motstå frestelsen. Så jag satte på dvdn när hon minst anade det( hon frågade om jag satte på "Troll"). Hon blev iallafall berörd och kom ihåg att Trollet hette Torac även 2 timmar efter att den var slut.

Hon skulle till Åre idag och stanna över helgen, så jag hoppas att det går bra och att hon får jobb. Men innandess så har vi annat att fokusera på, som bröllop och dylikt!


Get a room!


Sen ska man åka till Thomas och göra lite slingor i håret med mamma och Susi-Q. Det ska bli trevligt!




phi phi

Idag så gjorde man inte så mycket mer än att träffa mimmi en snabbis efter att hon tankat med sin mor, och att hälsa på min bror i Malgonäs. Hans son hade skitit i badkaret, så jag ser redan stora drag av migsjälv i honom.

För er som missat det så ska min kära vän Desireé gifta sig den 20e, och man försöker tänka ut hur man skall göra. Antagligen blir hon lite besviken, men borde bli nöjd med tanke på hur vår förbaskade budget ser ut inför möhippan! Lite tid, och hur fan ska man få tag i en manlig strippa? Vilhelmina-sågen?
Och kokset till det vita bröllopet? Har hört att det är ett måste *sliter mig i håret*.



Jag glammade till Desireé med en liten slöja och läppstift av maxfactor. Carrie Bradshaw, släng dig i väggen!



Nä nu ska jag sova. Jag sitter med munnen sprängfylld av tandkrämsskum. Kan knappt andas.



Imorrn ska man till bror igen och käka lite mat. Hans sköna och underbara brud har åter igen öppnat sina grytor med de stekande delikatesserna. Ska kittla dödskönt i kistan!



The bag in the box

Nu har jag ätit fiskpinnar och hundra kilo potatismos.. herregud.. Jag ska ner på bodycenter sen och försöka göra mig av med det överflödiga. Känner mig som en stor köttig korv med nätlinne.


I helgen har man inte gjort så mycket, men i fredags så åkte man hem till Thomas i Malgonäs och drack lite vin med hans girlfriend. Vi satt uppe till klockan 5 och tjattrade som två berusade hönor om lite dittan och dattan, sen blev man så trött att man inte visste om man var sömnig eller alldeles för packad.

Hon frågade tillslut om påfyllning, och jag sa "Lite till". Med fasa så ser jag hur hon häller glaset smäckfullt med rött vin(som jag inte är speciellt förtjust i heller) och gapar. Det slutade endå med att vi båda fick hälla ut det resterande i slasken eftersom ingen orkade utsätta sig för mer.

Men det var otroligt trevligt!



Här ser ni rödvinsglaset from hell.
Sussane med sin tillbringare med vatten också i bakrunden, som nästan höll på att hällas ut!


Det är barnsligt, jag vet, men jag kunde inte låta bli att tycka att "Slidkniv" var roligt. Speciellt för dem i afrika som könsstympas varje dag.


Här är min hysteriska skithund Easy med Mira på stranden. Härligt!


Hjälp - ny frisyr sökes.

Jag gick till undersköterskan, höll jag på att säga, jag menar frisörskan och beställe tid tills på Tisdag. Jag får se om jag tar tiden eller inte, om jag ångrar mig eller tänker "It´s time for a change". Inte lika djupt som det Barack obama hade tänkt sig dock.

Har ni förslag på hur jag skulle kunna klippa mig?

                    

                    Såhär ser man ut idag! Uppsatt med slitet hår. Hjälp mig!

Vill helst behålla mitt långa hår - minus det slitna.


Sova

jag funderar på vad jag ska göra idag och kommer fram till.. att jag ska äta. Jag ska nog äta Lunch! Och sen.... fika? Ärsch, jag får se vad min spontanitet trollar fram! Kanske en bulle? Spännande!


Jag vaknade nästan nyss och undrade var min hund var. Jag undrar forfarande(inte) men iallafall. Jag har ungifär ingenting att skriva om, för ingenting har hänt än så länge. Funderar fortfarande på om jag har råd att åka till Umeå, för det är kanske bäst att spara pengar till Sthlm? Och så vill jag klippa mitt slitna skatbo till hår.


Jag ska nog gå förbi den där hippa frisörskan och fråga om hon har tid med mig(ingen gratisreklam här inte)!
Förutom för Livets apotek här i vilhelmina. Störtskön butik med asbra massage och hälsoprylar.
- Är du gravid? Inga problem, hon utför abort i källaren
- Är du fet? Hon ger dig steroider utan vidare!
- Är du deprimerad? Hon sjunger sånger med delfinljud!

Jag pratar såklart om min syster Viktoria på f.d Bergatrollet! Gå dit och kika :)

Ska sova

Alla jag känner har jobb eller åtaganden som styrs av hur pass utvilade de är. Själv sitter jag med min lilla ölmage och festar på onödigheter, mer eller mindre viktiga. Inte onödigheter helt då kanske.. mm...


Men hursomhelst så har mina dagar förgyllts av mina fina vänner Desireé och Mimmi. Ikväll såg vi på en film med mikael Nyqvist, "Män som hatar kvinnor" vilket innehöll divirse äckelscener och VILHELMINA. Jag vet inte om man ska koppa ihop "äckelscener" och "Vilhelmina" i samma mening, men jag tror det hehe. De sa att en kvinna mördats där 1969, och att de gatt åka dit och kika. Vi såg förgäves varken ICA eller Statoil.


Men det var iofs utanför Vilhelmina. Shame. A Damn shame.


Och igår körde jag och Mimmi runt i ca... ja kanske 2 timmar och kikade. Vi stannade och kastade lite pinnar i sjön i Laxbäcken, och sedan åkte vi hem och såg film. Och så blev man bjuden på kyckling, men inte i samma ordning.


Kanske blir det Umeå på Fredag också, jag vet inte riktigt. Det återstår att se. Imorrn kanske man hälsar på brorsan oss hans ljuvliga ekipage i Malgonäs!

Kollade upp ordet ekipage och betydelse ;
- "ekipage, förr elegantare åkdon, inklusive hästar och betjäning, numera även om andra fordon med förare."

Kanske inte riktigt det jag menade. Finare åkdon då kanske. Molly gillar väl tåg.



Half past

Jag minns när min gamla lärare brukade säga "Half past" med en gripande inlevelse när vi försökte lära oss engelska klockslag. Sen sa hon också "A! A! A!" när hon spelade piano som uppvärmning. Det var skitintressant.


Sen när hon pratade om länder på en stor karta så räckte jag upp handen och sa "Min tv är trasig". Hon blev sur och sa att jag borde koncentrera mig mer på vad som är relevant. Hon hade säkert rätt!


Åskan dundrar och har sig utanför mitt fönster, och jag är rädd! Men snabb och modig som jag är, tänker jag rusa... SPRINGA ut till bilen och åka iväg! Swosh... swosh (lev in er i min värld).


Men nu orkar jag inte sitta och skriva en massa blaha blaha mer. Jag ska iväg! Swosh...SWOSH!


Wohooo

Jag vaknade sent så nu bär det ner till barnen! Det ska bli väldigt intressant att se hur dagen ter sig. Jag har inte fått någon direkt inskolning, men det ska nog gå bra.


El luncho

Lunch: inget
Fika:2 bitar bröd och 3 glas mjölk
Middag : Än så länge. tuggummi


RSS 2.0