Hon har dykt upp

Nu sitter man i skolan och dregglar, och dessutom så skall jag sluta tidigt och dra på jöbbet. Mah duty.

Varför skriver jag i bloggen om jag inte har något vettigt att förtälja? Bra fråga. Men den tänker jag inte svara på.


Tah tah!

Leslie nielsen

Jag är lessen att behöva meddela att vår käre (och alltid lika rolige) Leslie Neilsen är död. Han blev 84 år. Inte illa pissat, och han såg dessutom riktigt fräsch ut. Ja likadan som han gjorde för 40 år sedan i princip, med sitt kritvita hår på hjässan.

Jag skall köra ett Nakna pistolen-maraton i hans ära. Jag tror nog att de flesta tänker samma sak.


R.I.P på dig, old fella! Och tack för alla skratt.







Sci fi mässan

Ja då har man varit på den beryktade Sci fi-mässan och vandrat runt i cirklar. Det var ganska intressant, minst sagt. Stället var beblandat med både monster, dockor och porr. Just det. Porr. "Sommaren med Vanja", svensk gladporr när den var som bäst fanns som planch. Skulle vara något som passat fint som tavla i mitt rum. Ångrar som fan att jag inte slog till!


Mässan var mindre än vad jag hade förväntat mig. Köerna till autograferna var nästan obefintliga. Och så kostade det dessutom 200 spänn för att få ett foto signerat. Nej tack. Jag stod och velade ett tag som en slapp gammal apa med prostataproblem, men beslöt mig sedan för att skita i det helt.

Men istället för att få en autograf, så ville jag ta ett kort med Robert Englund. Sedan i all hast, beslöt jag mig för ett foto med Edward Furlong också. Vi blev bästisar på en gång!! We´ll keep in touch guys!









... och så tack till Daniel som ville hänga på !




Daniel är killen till vänster. Andra vänster.


Sci fi och hjärtfel

Åh, vilken härlig dag! Vinden viner, snön ligger tät på marken och fåglarna pippar i träden!

Jag laddar kameran och skall dra ner på Sci fi-mässan i Älvsjö. Ska bli intressant. Alla som hade velat följa med bor i Vilhelmina, tråkigt nog. Resten har inte hört av sig:P Men jag ska försöka fota/filma litegrann. Lär ju vara ett Eldorado för nördar.
 Me included.

-

  Hjälpte min moster att flytta igår, och en sak insåg jag : Kommer inte att sakna resan hem till deras hus. Det tar fasen 10 minuter att gå från busshållplatsen dit. Om man går normalt då, dvs. 
  
Fast igår när vi höll på att missa Roslagsbanan till Åkersberga fick Daniel dra till med att jag hade hjärtfel till konduktören så att de skulle vänta och låta mig bestiga tåget.
" Hon kan inte springa, hon har hjärtfel. Snälla vänta". 

Jajja! Har kanske inte den bästa motionen. Not proud of it.






SVT - yesh


Idag har man varit med klassen på SVT-huset här i Stockholm. Det verkade att vara en trevlig "liten" arbetsplats, och jag kunde klart se migsjälv som en karismatisk meterolog med blekvita och nyborstade tänder!

Närbilderna var dock mindre smickrande, och det uppskattades ej. Kanske ska hålla mig till idén om radio istället?











Yeah. That´s right. Vanja is in your telly



Måste föra till protokollet, att vi såg Markoolio, Linda Bengtzing och Lill-Babs också. Väldigt läckert.



When the night... has... COME

Här sitter jag i natten, alldeles ruffsig som en hund. Det var den mest kreativa liknelse jag kunde komma med, tyvärr.


Helgen har gått väldigt snabbt förbi, jag vet knappt vad jag hållit på med. Mest legat framför datorn och degat, slappnat av sedan Brysselresan. Kände att jag gick lite hårt åt på den biten! Bryssel hade sina fina delar också. Men det man reagerade på mest (uteliggarna, soporna, prostitutionen) hade en tendens att erövra helheten, so to speak.



Nu måste jag sova, har både skola och jobb imorrn. Skönt med sovmorgon. Skönt med något att göra.

Back from Bryssel

Hejsan, allesammans.

Igår kväll kom jag hem från Bryssel i ett plan. Har fortfarande lock för öronen, vilket är en enorm jävla plåga. Sitter och försöker gäspa så mycket jag kan för att bli av med det! Men ser nog mest ut som en retarded apa istället.


Jajja! Hur hade jag det i Bryssel då? Europaparlamentets hemvistelse? Där de tjocka feta gubbarna sitter och tar beslut? Glitter? Glamour? Chokladfontäner?

Kan sammanfatta mitt första intryck med ett ord: Det luktade konstigt. Överallt! Men det var kanske inte så konstigt med tanke på att det låg uteliggare överallt i sitt eget urin och tiggde pengar med sina barn respektive hundar. Folk var påtända och sopor var kastade överallt i staden! Prostituerade stod i fönster och skakade på sina bröst som om det vore världens naturligaste sak att ligga med snuskgubbar. Jag skämtar verkligen inte.


Vi har iallafall besökt Europaparlamentet, Amnesty och en hel del annat. Det var ganska fritt vad man ville göra, och jag hängde med de flesta som skulle någonstans. Man var i princip aldrig på hotellet.




Jag, innan jag sett hur det såg ut i kvarteret vi skulle bo i


Har haft riktigt roligt med min klass, men jag tror nog att de flesta håller med mig när jag säger att man aldrig vill tillbaka till det där skitstället ever again. Jag är glad över att hotellet var någorlunda fräscht iallafall.


Så hur var mitt rum? Havsutsikt? Haha inte precis!




Utsikten från vårt rum




Ett par uteliggare på stationen när vi anlände. De satt där jämt, när vi gick förbi. Schysst heltidsjobb. Not.
 



Såhär såg det ut längst en hel gata!





Står och tänker på hur mycket jag älskar Bryssel.








Nej ursch! Blev nog mest deprimerad av att se vilken jävla missär folket i Bryssel levde i. Och Europaparlamentet ligger där? Varför? Och varför gör de inget åt saken?

Haha nåväl!




Lyckad bild! Vi var ute på krogen en kväll, och jag lade 390 spänn på Baileys.




En kväll satt hela klassen på killarnas hotellrum och tjötade!


Långt inlägg, men hursomhelst. Bryssel... Bryssel...mmm.... Åk inte dit, för allt i världen:) Det fanns mycket choklad dock, det är säkert gott. Och så är de sjukligt besatta av Manneken Pis. Ni vet den lilla pojken som kissar?






Bryssel

NuSitterJagPåSkolanOchTangentbordetStrular.GårInteAttSlåMellanslag.FuckThis.NuGårJagTillTåget.SkriverMerSen.

InläggetSkulleHandlaOmBryssel.MenNej.

Mina bästa vänner

Stod här hemma nyss och diskade med mina nya gula diskhandskar som Daniel inhandlat och tänkte på mina vänner.

Jag dansade som en vilde till "Goodbye horses" och fantiserade om hur de stod där tillsammans med mig och skakade på rumpan. Men inte så som Sean Banan vill att man ska göra. Han är hemsk. Hemskt värdelös.





That´s moe like it!



Kall frustation

Nu sitter jag i min lilla lägenhet i Solna och svettas som ett djur. En panda kanske. Eller en bysonoxe, de ser rätt dräggiga ut. Hursomhelst så är det ingen brist på värme i det kalla vinterlandskapet Stockholm! Golvvärmen tycks göra sitt jobb.  


Det är vinter, ja! Mängder av geggig och blöt snömassa som ligger på marken och penetrerar skorna likt snuskiga lastbilschaffisar. Inte ens i Norrland är det såhär hemskt!


Jag kanske överdriver en gnutta dock. Men snön finns där. Som en heltäckningsmatta i det stora kollektivboendet. 



Nu ska jag fortsätta att se på en film! Imorrn ska jag ut och röra på mig. Att sitta inne och dricka cola lär ju inte hålla de 22 kilo jag tappat borta precis. Argh! Frustation! Nya tag. 


tah tah 


Titta, en tävling!




Jag är med i denna suveräna tävling. Vem är inte i behov av en hemmagjord panda?
Jag skulle nog iofs kunna hälsa på Sonja och sno med mig vad jag än vill och önskar.

Men detta känns mer bekvämt(till att börja med).

Kom igen, va!

Gå in HÄR för att medverka!



Tillbaka i Sthlm

Nu har jag suttit och dregglat på bussen i flera timmar och håller på att dö av slöhet. Jag vet att man ska vara duktig och gå i skolan, men jag orkar helt enkelt inte.Det var svinkallt och så fick jag dela säte med en annan grabb, så jag kunde inte bre ut mig som önskat.

Nä, jag skall istället stanna hemma och kolla vad jag kan skriva om Bryssel nästa vecka också.

Oyes. Jag ska till Bryssel. Men inte för att äta Brysselkol.



Nu ska jag sova! Godnatt.




Oh what a week

Nu har jag varit i Vilhelmina i en vecka, och vilken vecka det varit minsan!


Har kramats med hundar, barn och vuxna. Och så har jag lallat runt på hotellet i en Supermario-dräkt med min kumpan Luigi, samt blivit gruppvåldtagen på samma ställe. Grejt! Vad mer kan en tjej önska sig?


Snart kommer jag hem igen!






Gimme some pizza!






Update från Villis

Här sitter jag och lyssnar på Tom Jones och vaggar med i rytmiska rörelser. "What good aaam ii"?

Smsar med min brors Susanne också, men får inga vettiga svar ur henne direkt. Jag frågade när det passade att de hämtade mig, och fick till svar : "Det är lungt".

Vadå lungt? Ska jag inte komma dit längre?

Och så läste jag en kamrats blogg också och upptäckte en artikel. Den kändes ganska bekant.



Kunde likaväl ha kunnat stått "Vanja Abrahamsson från Vilhelmina hittade havsmonster i sina räkor".




Och hon höll på att dyng i byxn.




RSS 2.0