barnvakt, familj på bröllop

Jag sitter just nu med Moa vid datorn och lyssnar på en riktig klassiker. "Chickendance".
Nej jag skojar bara, den är värdelös, och jag tror ingen känt till den försen nu.
- Nej vi lyssnar på "Come on Eileen", en riktig höjdare. Och Moa tuggar nöjt på sin klubba.


Däremot känner jag ingen direkt "världens bästa barnvakt" nominering, när jag nästan tvingar flickebarnet glo på när jag skriver på bloggen.

För er som inte vet är Moa min brors minsting, also called mitt syskonbarn. Jag är faster. Och moster. Och farmor(enligt Tim, det näst yngsta barnet). Härligt.


Men vi hörs



Im outta there 4 sure

Hejsan


Nu hörreni, är jag utflyttad och fri som fågeln. Världen är mitt näste, vinden är min väg! Sessan hjälpte mig hela dagen men att gnugga bort fettfläckar från väggen(samt andra sysslor) och bära saker till bilen. Bengt hämtade även divirse saker att dra till Latikberg, som vanligt.


- När inspektören kom verkade han andfådd och kräsen. Hans fingrar var så jävla smutsiga att han hade problem med att se om det verkligen var rent. Hade tänkt utbrista "Akta så du inte sölar ner det jag nyss städat, gubbtok!". Men jag lät bli.

Besiktningen gick igenom, och nycklarna är tillbakalämnade. Fjällgatan is no more.

Min dag

Min dag har varit minst sagt intressant! Men genomlivlig. Alltså att jag kunde ta mig igenom den utan att dö, vilket känns väldigt posetivt.


Vi fick en del städning gjord, och imorrn ska Susanne hjälpa mig med resten! Vad har jag gjort utan alla dessa underbara människor? Speciellt Bengt, herregud vilken karl. Så som han ställer upp! Han är helt underbar!
- Han har flyttat ALLA möbler. Nästan själv dessutom, förutom gången Daniel hjälpte till med sofforna.

Jag älskar er!

Städning på schemat.

Idag är det mer städning på schemat. Hur pass mamma är peppad eller ej, kan diskuteras. Försöker muta henne med gófika, men endå verkar hon tveksam. Det är trots allt inte speciellt skitroligt att vara i en lägenhet utan musik eller tv. Kvalitén på ljudet från min mobil är sådär.

Jag sitter i en ful blommig nattskjorta, och det är dags för en uppryckning. Funderar på att gå förbi Canons med min mobil och höra vad de kan göra åt den. Det är något fel när laddningen knappt fungerar, samt handsfreen. Det är det som är viktigast för mig. Kunna lyssna på musik när jag promenerar!


Anywhoo, vad ska man säga. Boooring! Men jag har inte tid att sitta mer här nu.



Tapeterfuck

Howdy.

Inatt har jag sovit hos min mor, en god sömn. Nu är det bara städningen kvar, och den lär bli ett pain in the ass.

- Det enda jag oroar mig över är besiktningen, för det är en mörk fläck på väggen där sängen stått. Inget supersynbart, men det syns. Varför skulle jag välja vita tapeter för? Ack.

Sonic, all day long



Lyssna på Sonic! Han vet vad han talar om!



Borta med vinden

Nu sitter jag i Latikberg och lagar mat. Ja jag sitter inte när jag lagar den, men satt mig här nu (döh).

Jag bor inte längre på Fjällgatan 21b. Jag bor i Åkersberga. På ett ungifär, måste bara städa först.

Mina tänder

Mitt i städarandan så tar jag ett andetag(kul) och känner efter i mina tänder.

- De snackar om en "tandläkarfräsch känsla i munnen" efter att ha varit på undersökning. Men var är den? Mina tänder är ömma och tandköttet lika så. Det kändes nästan som om hon försökte såga sig igenom käken med tandtråden faktiskt.

Var hon arg över min karies, eller var det något annat?
Var jag ful? Sa jag något som inte var roligt? Något olämpligt? Var hon kanske avis över att jag aldrig haft hål i hela mitt liv(Det står säkert på den lilla skärmen).  Läser hon min blogg och tycker att den är tråkig?


Många frågor man velat ha svar på.


Nu ska jag lyssna på musik och peppa mig till att diska min jävla disk. Jag önskar att Desireé hade varit hemma, det hade varit trevligt med lite sällskap. Och hon hjälper mig alltid, som den genomgoda kvinnan hon är.

Flyttdags

Jag har svårt att fatta att detta är sista dagen jag bor här. Det känns overkligt och lite jobbigt, men samtidigt som en lättnad.

Min lägenhet när jag nyss flyttat in.

 

Det jag kommer att sakna mest är mitt badkar. Jag har sagt det förr, men det är värt att sägas igen! Badkar badkar badkar. Har försökt övertala min moster att införskaffa ett, men det är kanske lite overkill. Men jag manipulerar så gott jag kan.


 

Bara få av många posér man kan ta i sin lägenhet innan flytt.
Och nej. Jag simulerade inte att skita.

Folktandvården, yay.

Måste börja plocka ihop inne i lägenheten nu. Men jag har ingen ork eller lust, vad i helvete liksom. Sen har jag börjat att må illa igen, MEN!

Jag var hos tandläkaren nu imorse på en undersökning.
Jag var väldigt nervös eftersom mina tänder har en tendens att "hacka sig". Typ att det lossnar små tandbitar längst ut i spetsarna. Det har bara hänt två gånger dock, men iallafall(illustrera mig ej som en skabbig gammal gubbe med tandlossning).

Hon började med en röntgen. Hon kollade och skrapade. Gjorde en bedömning. Resultatet? HÅLFRI! Jag kan nu med gott samvete fira 21 år utan hål, och det känns fruktansvärt nice. Hade man mått bättre hade jag lätt dansat lambada med en influens av Samba.


Jag införskaffade även en tandförsäkring, som går på 108 kronor i månaden. Inte alls så farligt. För en gubbe med tandlossning.

Min morfar

Jag hittade det här gamla klippet på min morfar, från 2004 i Laxbäcken. Ossian var bara en liten gurglande parvel, och huset i Laxbäcken hade fortfarande mina älskade morföreldrar i sig.



Åh, vad jag saknar dem.

 

 

Det är jag som ligger och sover i soffan också. Ibland var jag det optimala sällkapet.


Påtal om...

... min magsjuka. Jag är helt säker på att det kom från de där förbannade äggen på morgonen. Jag tål inte ägg! Jag har känslig galla. Min galla vill inte vara vän med ägg. Och det är förstås äckligt intressant för er alla. Iallafall äckligt.

Varför skriver jag om detta? Jag har inte den blekaste aning. Kanske för att jag har brist på annat att tala om. Helt säkert.

Jag i myssan, i min fina lilla lägenhet.



Imorrn är det sista dagen jag bor i min lägenhet. Alla saker ska ut. Bort. Och det känns inte riktigt verkligt än, detta är ju mitt crib.


Har hört att folk har undrat varför jag drar till Stockholm, och vad jag ska göra där. Varför åka hela vägen dit, när jag kan stanna kvar här? Jag har bara en sak att säga er:

- Drar hellre till Stockholm och är arbetslös där, än att stanna i Vilhelmina och vara exakt samma sak. Mina framtidsaspekter ser bättre ut där och chansen att träffa fler människor är betydligt större. Bli mentalt tillfredsställd. Att jag kommer närmare min syster och hennes barn i Göteborg är bara en fördel av hundra.

I Vilhelmina finns inga jobb, inga skolor och variation. De som tycker att jag är knäpp, måste vara ganska knäppa själva som ser mitt beslut som innehållslöst och onödigt. Det är det verkligen inte. .

Att flyga hem är billigt. Och Vilhelmina kommer att finnas kvar. Jag kommer naturligtvis att sakna det också, med tanke på att majoriteten av min familj och vänner fortfarande bor kvar här.

Fungerar inte Stockholm - skitsamma. Jag har iallafall prövat. Det är mer än vad de flesta vågar, och jag tackar alla som peppat mig till detta beslut.


Och tack till min supergulliga moster som låter oss bo i hennes hus tills vi hittar eget!

Spya i håret

Jag lyckades undvika att få spya i håret igår, men jag kunde inte undvika att spy. Det var synd.

Vet inte hur många gånger jag fick springa fram och tillbaka till toaletten! Jag var så slö att det slutade med att jag såg en film om ett par gamlingar som fiskade. Den var så tråkig, men den hjälpte mig att inte tänka på spya och lös-skit.


Desireé sitter snart på planet till Jordanien, och jag hoppas att det går bra. Och jag hoppas hon slipper min magsjuka. Good speed.



Nu ska jag bryta dieten och äta Ostschnitzel. Det är det enda jag fantiserat om att äta.

Vet ni hur mycket jag tappade igår? 2 kilo. Helt sjukt.



Flottigt hår

Mitt hår är så flottigt att man kan forma det som gelé. Det är ingen underdrift.


Är hemma hos Desireé och ska gå på promenad. Egentligen har jag ingen lust, men a women got to do, what any human got to do. Satt uppe hela natten och glodde på nån Alienfilm. Den var värdelös, men jag minns den sen jag var liten. Då tyckte jag den var jättesnuskig. Nu - not so much. Hon var mest bara naken.




Candy Shop

Tjohej!

- Gamm-musik man glömt bort om stora rövar och ollon har dykt upp i huvudet igen. Bara att le´t upp na pa spotify!


Igårkväll så besökte man sin bror, och blev bortskämd med morötter och dipp. Det är faktiskt jävligt gott och förvånansvärt givande. Ibland glömde jag bort mig och satt som ett fån med öppen mun.


Det är min sista helg någonsin i min lägenhet. Det är nästan lite tragiskt, men vad ska man göra? Försöka fira så gott man kan, se så många "sex and the city"-avsnitt man orkar och umgås med Desirée. För att inte glömma mitt kära badkar! Fasen, vad jag kommer att sakna den varma omhändertagelsen den givit mig under svåra tider.

- En gång när jag var sjuk, la jag mig i badkaret och flöt runt i ren harmoni. Jag somnade faktiskt - inte lika bra. Men jag är som en kork i vatten, för att få mig att sjunka måste jag nästan vara död redan innan man lägger mig i däri. Och vad är oddsen för att det ska hända?


Sen en liten update på min diet också : - 5 kilo på ca 2½ vecka. Det är inte illa pissat, kombinerat med långa promenader. Jag vill få det att sjunka ännu mer, så det är en bit kvar. Bara att satsa (i icke sexuell mening).


It´s ya birthday!

En lista på saker jag önskar till min nästa födelsedag :

1. Att man istället för "Ja må du leva", sjunga "Go Vanja, it´s ya birthday, were gonna party like it´s ya birthday"




2. Att man ger mig handgjorda och kreativa saker. Jag älskar saker med en tanke bakom! Men allt är givetvis välkommet. Jag är inte den som klagar.

3. Gräddtårta. Fuck this diet, om jag fortfarande håller på med den i sommar ska jag bannemig ha tårta endå.
En med grädde, marsansås och jordgubbar. En sån som min älskade mamma alltid bakat på mina födelsedagar hittills.

4. Att min familj och vänner kan vara med. Det är säkert omöjligt, men det hade varit nice! Annars får jag skynda på Daniel med den där Minigrisen han lovat mig. På med partyhatten och böka runt på gården. Bättre än ingenting!


Sen är det ingenting mer. Kan ju säga att jag önskar mitt ett slott eller en superny bil som fjantarna i "My sweet 16" på MTV, men inte. När jag tänker efter, räcker ett simpelt "grattis" rätt långt det med.



The last night

Ikväll var kvällen. Kvällen då man umgicks med tjejerna för sista gången på väldigt, väldigt länge(känns det som). Mimmi åker tillbaka till Åre, Desireé försvinner på Söndag. Kan inte göra annat än att lägga upp ett litet kollage i deras ära:

Vi har mycket kul tillsammans, med andra ord.

 

Och vad skall man göra nudå? Aye aye aye. Tur Desireé stannar tills på Söndag iallafall, då hinner man med några promenader. Det har blivit något av en tradition att göra det varje dag.

 

Daniel har dock lovat mig en gris. Alltså inte en mänsklig gris, aka mansgris. En riktigt minigris!

Det var ingenting med Mimmi och Desireé att göra, men bara en tanke. Grisen kan gå på promenader med mig. Då slipper jag skämmas över min dåliga kondis.

 

 




Jobb jobb jobb!

Hellooow!


Jag är just nu så glad att jag hoppar lite ryckigt på min stol. Fick nyss reda på att jag fått lite jobb i Sthlm som fritidsvikarie, och att jag hinner installera mig hos Annika innan jag börjar. Det är på samma skola som hon jobbar, och det var även hon som rekommenderade mig.

- Det känns verkligen hur roligt somhelst, och som en bra start! Sen får man väl se om det blir mer eller inte. Måste dock fixa ett nytt pappersutrag från polisen, har slarvat bort mitt gamla. De måste ju se att jag inte antastat barn tidigare i mitt liv, så att jag inte gör det på deras skola heller.


Att antasta barn är inte riktigt min grejj. Gamlingar däremot... morr och grr!

Nej fy.


Men hellöw

Hejsan mina läsare(jag vet iallafall några), vad tror ni att jag hittat på för bus nudå? Förmodligen ingenting! Det enda jag gör är att planera min flyttning, och hur jag skall ta mig till Stockholm på smidigaste sätt. Funderar på buss, inte lika jävla långt bort som när man kommer till Arlanda.

Arlanda is a bitch.

Jag trodde Daniel lämnat sin gigantiska väska här, men det har han inte. Jag ska inte behöva leta, för så pass gigantisk som den är - hade jag hittat den för längesen. Men jag har lätt för att missa saker dock. Men inte Elefanter, dem ser jag lätt. Om man är på Zoo dvs, och om någon pekar ut dem.


Nej ska sova och se på "Sex and the city", fast inte i den ordningen.

ciao

Oh dear

Är helt sjukt utmattad efter min lilla promenad ner på samhället. Det svartnade nästan för ögonen när jag började komma upp mot fjällgatan! PHEW, säger jag bara!

Tur Desireé lånat ut "Sex and the city" boxen så att jag har något att njuta av. Att bara ta det lungt framför, ensam med drömmarna om cocktails och klackeskor (som man kan gå i). Fluffiga klänningar, härlig humor, baaah! * oh cheese*.



Nu håller jag på att bränna lite lax som jag kan äta till Lunch. Sen ska jag ringa mina kära mor, och höra vad hon sysslar med.

Hey hey!

Ick.

 

DETTA är anledningen till att jag aldrig åker Bob eller släde.

Eller det är anledningen till att jag åtminstånde är rädd när jag åker, trots att det inte är samma sak.

 

- I Latikberg finns inga betongväggar att flyga in i.. men whatever. Brutalt.

 

 

 

Jag vaknade precis! Igår såg man på film med Desireé och Mimmi hela kvällen, samt lyssnade på hur de käkade godis. De hade en stor jävla påse med godis som jag försökte att ignorera så gott jag kunde. Och jag lyckades! Jag lyckades ignorera sötsuget och äta ägg istället! oh dear..

 

Vi hörs


Videophone

När man inte har bra titlar till sin blogg - ta en låttitel istället!

Min stora fråga är nu vad jag ska skriva om. Jag menar... vad har hänt?

Igår såg jag litegrann på "Omen", och det är väl en klassiker i guess. Men den var så jävla tråkig att jag bara ville sova, och det gjorde jag tillslut också. Var ungen verkligen så ondskefull? Han kunde ju inte rå för att alla babianer blev arga av blotta synen av honom.

Iofs missade jag halva filmen. Jag kan ha missat något.

Vi hörs!

Övertalad - guilty as charged

Det blev endå så att vi drog på hotellet igår. Anledningen? Kolla föregående inlägg om Desireés övertalningsförmåga.
Det är helt sjukt, man kan knappt vika sig. Antingen ger hon en arg blick, eller så säger hon "jävla knäppskallar, VI SKA GÅ" kombinerat med en arg blick. Det går helt enkelt inte att ta sig ur.


180 spänn. Men det blev en del dans iallafall, svetten rann så att man kunde frisera håret hur man ville. Om det är för att man är otränad eller för att man gav järnet i hundra år, vet man inte. Innan det satt vi på mitt golv, och Pc kom förbi en sväng. Det var nice, såklart! I slutändan blev det en bra kväll, och jag är nöjd.

- Sen när vi kom hem till Desireé hade Mimmi den geniala idén att dela säng, som förut. De som sett Dessans säng, förstår att nästan vadsomhelst skulle få plats. Men nej! Hon ville ha sitt space. Så vi tog ner lite kattfiltar från hyllan i förrådet och sov på golvet, och sen när Desireé gått till jobbet hoppade vi upp i sängen. Helt magiskt.




Nu har jag kanske gett bilden av att Desireé är en bitch. Och ja, det är hon verkligen. Men en bitch med ett hjärta av renaste guld! Och det uppskattar vi.

 

Grattis till min syster Vickan som fyllde år igår också! Vi var där ikväll och käkade gómat med lite tårta. Jag kunde inte låta bli att ta en liiiiten bit. Mitt nya liv börjar imorrn. Har man varit onyttig hela jävla helgen, spelade det ingen roll idag.


Wilhelmina hotel

Jag och Desireé hade bestämt oss för att gå ut nyktra igår. Och det gjorde vi ju. såklart inte.
När hon klev in genom min dörr såg jag genast ett misstycke. Jag sa " är det verkligen nödvändigt att dricka?". Då sa hon "Ja men lite, så man blir salongsberusad iallafall".


Jag föll för det. Desireé kan lätt bli en sån som lurar in män i skogen och äter upp dem, övertalningsförmågan är otrolig. Ibland. Så där satt vi på golvet och huttade ren sprit, som in the good old days i Latikberg. Vi fräste och sa "huvva" samtidigt som vi skakade på våra hårbeklädda huvuden.


Väl nere på hotellet kom vi in gratis(annars hade vi gått hem). Där inne satt vi vid ett bord och pratade, och lyssnade på lite falsksjungen kareoke. Sen kom det en hårlös liten norrman och ville stöta på oss och ha "roligt" trots att han var gift.

Som tur var ringde Rubin och sa att han och Pc ville hälsa på litegrann. Så då drog vi hem en sväng och pratade, och gick igen väldigt snabbt.



Hursomhelst, tänker inte dra upp precis allt. Men det var kul med allt sällskap! Goá människor får man aldrig nog av.


Hojt! Repris ikväll med Mimzy

Alla hjärtans dag-present

Hooowdy hoooow!


Idag när jag satt framför datorn och hörde posten komma, hörde jag även hur dörrklockan ringde. Jag hann springa in i vardagsrummet och ta på mig byxorna(ja jag var byxlös) och öppna dörren innan postmannen (also  called Lars, från latikberg) hann dra iväg.


I hans hand fanns ett stort kuvert. Lätt och inte hårt alls. Stort. Jag tänkte "vadfan är detta", men med glädje. Jag rev upp paketet och fann en teckning av mig, som Daniel syrra ritat. Fattar ni hur roligt det är att hitta saker i posten som INTE är från skatteverket?


klicka för att få större



Jag älskar kreativa och personliga, handgjorda saker! Damn this was fun. Tack så mycket, Maryam!

Wilhelmina Winter Weekend


"Wilhelmina Winter Weekend" also called "WWW" är en fin ursäkt för Vilhelminabor att supa sig fulla, beté sig som svin och festa utan hämningar. Om det var -> Sten-Erik Eneröd <- som myntade uttrycket är bara en spekulation.
Han har nämligen en låt dedikerad till eventet, som jag dessvärre inte hittar någonstans *sad face*.


Hursomhelst. Högtiden är också en ursäkt för "Wilhelmina hotel" att brakhöja sina priser till det mest groteska man skådat. Jag och min gode vän Desirée ville skära ut ögonen med en mindre vass brevkniv när vi insåg vad det kostade att gå in på lördagen. 180(!) spänn.

- "Det är billigare att gå ut på ambassaden här i stockholm", säger Daniel.  Jag säger ingenting.

Men det har antagligen med att ett dansband ska spela, från "Dansbandskampen". De ska ta upp hela övervåningen, med det bra dansgolvet, medan oss partygáls skulle få trängas vid en fläkt nere vid panoramabaren.


Jag kommer att se ut såhär på lördagen, men inte för att jag ska gå på hotellet, nej nej.


 

Sen måste jag ju säga att det kanske är mer kul för äldre att gå ut när det är något lite mer... dansant på g, faktiskt.
Äldre som går ut på hotellet för att dansa till tex "Shakira" blir lätt utstötta, och sedda som freaks of nature. Vilket naturligtvis är helt fel! Alla ska få hålla hand och gå ut och ha roligt tycker jag. UTAN att bli sparkade i röven.

Bara för att man blir 40+ kan man ju inte per automatik börja gilla Vikingarna och Christer Sjögren, om man tidigare gillat Madonna och övrig popmusik.

- I´m sure i wont! Think about that, you hoes.



Sen en varm tanke till de stackars isstolpssittarna som sitter där helt frivilligt i 2 dygn. Jag hade dött efter 2 timmar. Jag är ingen viltmänniska, fråga alla som känner mig.


Ciao!


Min date på Ica-tallen

Ica tallen är ett ställe där man handlar mat. Och kläder. Kanske skor. Kanske ett våffeljärn. För mig blev det kyckling och broccoli den här gången, så jag ställde mig i den kortaste kön i hopp om att få komma ut snabbt. Och vilken tur det.

För bakom mig stod en lång, svart man med svart jacka. Han började prata, och konversationen såg ut ungifär såhär;

Mannen: Hejsan!

Jag: Öhm Hejsan.

Mannen: Jag heter *****, hur länge har du bott i Vilhelmina?

Jag: öhh jaa. 21 år.

Mannen: Du är född här?

Jag: Nej.

Mannen: Jag har bott i Vilhelmina i 2 månader, i Sverige 2 år. 

Jag: Jaha, det är lång tid (lägger upp varorna på bandet)

Mannen: Vad heter du?

Jag: Kristina (såg inte vitsen med att säga mitt riktiga namn)

Mannen: OHHHH vilket vackert namn

Jag: .... ja tack så mycket

Mannen: Vad är din hemlighet?

Jag: Hemlighet? Vad pratar du om?

Mannen: Hur kan du vara såååå vacker?

Jag: Jag har ingen hemlighet. Jag vet inte.

Jag förstod var han ville komma med sin sleezy raggningsreplik och fick panik. Iofs visste man redan från början att han ville veta något mer än vad tex klockan var, så därför försökte jag vara kort i mina svar. 

 Jag ville också genast ut från butiken och försvinna i horisonten.
Jag kastade ner varorna i en kasse, och började gå så snabbt jag bara kunde. I normal takt, fast raskt dvs. 

Var nära syrrans butik när jag hörde någon vråla; "KRISTIIIIINA!!! KRISTIIIINA!!"


Jag vände mig inte om. Fan vad jag hatar sånna där obekväma situationer, istället för att säga "Nej jag är inte intresserad" är jag mer "Springa och gömma sig och inte säga någonting".




Men i det stora hela är det smickrande. Och irriterande. Sen lite förolämpande, för trodde han verkligen att han skulle få mig på fall med det där? På riktigt? Att jag skulle slänga mig på rygg och be honom knulla mig med sin svartbruna åderpåle, en mindre ge honom mitt telefonnummer? 


Daniel tyckte att det var roligt, men han höll ju med om att han ville veta min hemlighet. Han tycker ju också att jag är vacker (go figurs). Hoppas jag iallafall!


That was my day so far, and oh what day it was

Rajjdidajj

Nu på morgonen ska man på ett tråkigt möte om hur man skriver ett cv. Vi har annars fått hem papper om hur man gör, och varför man ska diskutera det i grupp vet jag inte. Jag tycker att det är riktigt störande och jobbigt.

Och klockan 10 på morgonen! Hehe inte tidigt jag vet. Men endå. Hade hellre haft jobb än att gå på ett möte.


Måste gå nu (egentligen måste jag inte, but im doing it anyway.)


Ciao

Japanska barnfilmer - chi chi eller något

Helöw alla ni som kollar min blogg i brist på annat.


Jag åt nyss middag, köttfileér med broccoli. Det var gött. Rap. Intressantare än så kan det inte bli i dagsläget! Iallafall inte för mig.


Jag ska gå tillbaka till statoil med en film jag glömde återlämna idag. Och kanske hyr jag filmen "Ponyo", en japansk barnfilm som handlar om nåt barn som heter "ponyo". Kanske. Läser somsagt inte baksidor av omslag.

 

Jag har inte ens kollat på den här trailern. Men hursomhaver kanske ni tänker;

"Fan vad omoget, ska hon titta på japansk barnfilm. Varför? Åh gud assåh".

 

Men till er kan jag bara säga en sak:

Japanska filmer kickass. Det är inget gulligull och pussipuss där inte, snarare tvärtom. Folk som sett "Silverfang" förstår vad jag menar. Där dödas de till höger och vänster, och blodet ska vi inte ens tala om. De skriker "Satan" så fort något inte går världen.

 

Men är jag ute efter blod? mm.. Nej inte direkt. Jag är ute efter äventyr och fantasivärldar.

 

Av någon anledning mättar japanska barnfilmer mitt begär.

 

 

Lite tips på bra filmer:

"Spirited Away"

"SilverFang"

"Min vän Totoro"(kattbussen är dock så jävla skräckinjagande att jag vill dö).


LCHF - what it does for me

Som er som inte vet har jag börjat med en diet som består av mer fett och mindre kolhydrater.
Inspirationen kom från min bror och hans Fjälla Fjällstedt - Susanne. Efter bara 2 veckor hade båda tappat 5 kilo var, utan någon direkt superrörelse.


Man får äta i princip allt utom socker och kolhydrater. Dvs, mjöl, ris, potatis, bajsig mat på Frasses etc etc.
Det fina med dieten är att man blir mätt. Man slipper svälta sigsjälv till bristningsgränsen för att sedan ge upp och börja äta igen, samt gå upp 10 extrakilo. Varför kan man inte vara lite med som Yogi bear? Han kunde stjäla hundratusentals picknickkorgar, och inte gå upp ett gram. Det är ett mysterium.


Hursomhelst så började jag för en vecka sedan och har sammanlagt gått ner... Jag vet inte riktigt, men sist jag kollade var det 3 kilo. Kan ha blivit mer. Om allt blir som jag tänkt mig, kommer resultatet att bli detta:




Jag ska kanske lägga upp ett mål, men vad är mitt mål? Jag tänker då sannerligen inte lägga upp det på min blogg när jag väl kommit på det iallafall. Döh!

Men oopsy

Hellöööw!



Jag har inte skrivit på sistånde eftersom jag inte orkat. Igår var jag i Lycksele med Bengan och mamma, och efter det kom jag hem och chillade framför tvn.
Sen innan jag somnade så ringde jag till Daniel, som ville berätta hur mycket hans kropp ömmade efter att ha...onananerat, nej skojar bara, lyft möbler.


I Lycksele köpte jag två par leggings, ett par silvriga a lá gaydisco för 50 spänn och ett par vanliga.
Bengt var på sjukan för nån rutinkoll och vi fick vänta i ca 200 år innan vi kunde bege oss hemmåt igen. Men jag tyckte dagen blev väldigt lyckad!


Nu har jag skrivit ett inlägg som bara är roligt för dem som känner mig. Och för dem som spionerar i ren allmänhet.


Haré gött!

late night underworld... oohh

Men tjenare på er!



Nu är klockan 02:00 och jag sitter vaken och halvglor på "andra avenyn". Jag har redan sett avsnittet, så om jag verkligen är fokuserad är inte relevant. Ointressant! *spottar*


Ikväll har man sett hela serien "Underworld" med Desireé och ungarna. Men ungarna var nog mer inne med att glo in i sina datorskärmar dock. Jag har ingen somhelst pli på dem. Jag fick dem dock till att hacka grönsaker till tortillasen vi åt till middag, med en ironfist, som man kallar det. Snart ska jag kila till sängen och drömma om konstiga saker som vanligt.

Ofta flyger jag runt och gömmer mig för drakar. Men jag diggar drakar, så varför försöker man inte bli vän med dem istället? Vet inte!


uhum! Ikväll var Daniel på fest och flamsade runt. Imorrn ska han lyfta möbler och utöva sin manliga styrka. Han är verkligen stark, han orkar lyfta mig(på ett icke sexuellt plan).  Max 15 sekunder kanske, men det är nog för att få mig imponerad!


Godnatt. jag blir överraskad om ni orkat läsa enda hit.


Slam! Smack my bitch up

Hellow, nu har Jenny och Emma varit på Frasses, och hur frestande det än må ha varit, så stod jag emot frestelsen! Jag är imponerad av min starka diciplinkänsla. Jag tänker " Fett ger mindre fett, grädde och jordgubbar sen!! SEN!! SEN!!!".


Desireé har dock varit en stor besvikelse. Igår köpte hon en godispåse så stor att självaste Peter harrysson skulle ha rodnat. Men idag ringde hon igen och frågade om man kunde äta lever på dieten, och om rom var okej. Jag menar, herregud kvinna! Make up you motha fucka mind. Vill du ha lite inre frid eller ej?


EFTERLYSNING!

Nån som har lite bra musik? Skicka länk till er spotifylista eller något.
Men det lär ni knappast göra, för ni gör aldrig saker jag ber om! Har för lite läsare... *lessen*



Why oh why

Hejsan, läsare!

Måste ju säga att jag är grymt besviken över att ni inte kommenterat min filmlista. Eller sagt en kass film ersjälva, det är lite vagt. Eller har ni aldrig sett en dålig film i hela ert liv? Tveksamt!

När jag endå är inne på det glömde jag att skriva upp en film igår.

Nummero 7. DET. En klassiker som folk säger att man skiter ner sig av, om en störd clown som bor i en kloak. Jag vet dock att jag visade den för Jenny när hon var typ 5 år gammal(jag är ingen barnmisshandlare), och hon tyckte att den var rolig. ROLIG. Kan folk möjligtvis ha blivit hjärntvättade till att tycka att den var hemsk?
Dom var så rädda för den där clownen, och ville bli av med honom. Och det enda de behövde göra var att sparka lite så var han död.



Jenny och jag sitter vid var sin dator, det är verkligen supberb. Solen lyser för första gången på 400 år. Mörkret har skinkrat sig över lilla Vilhelmina! Folket är fritt.

Vanja listar dåliga filmer

HEJSAN ALLESAMMANS!


Efter den horribla upplevelsen som uppenbarade sig igår efter att jag sett på "InAlienable" beslöt jag mig för att göra en lista. En lista på filmer som får mig att vilja döden dö.



1. InAlienable. Ingen vidare motivering behövs, finns redan i inlägget nedan. Hemsk, vidrig och dålig.

2. Skönheten och odjuret 2. Vad hände egentligen i första filmen? Va? Jo han blev till en prins. En väldigt skabbig sådan, men en prins. I tvåan är han minsan lika hårig och oförsämd som i första filmen, minns inga fler detaljer annat än att filmen var värdelös. Såg den för flera år sedan när den kom ut, och kommer fortfarande ihåg mitt förakt. Dåligt tecknat dessutom!

3.  Dödsbettet - En rik knös vill fånga djävulen reinkarnerad i en jätteorm. De som känt mig länge vet hur jag velat plåga dem med saker som är dåligt, och detta är exemplet utan dess like. Man får aldrig se ormen, men när man väl får göra det, är det en stor plastleksak som syns i 3 sekunder.
Filmen är även från 1983, men det är ingen ursäkt för den att vara så dålig som den är. Ursch!

4. Tomten är far till alla barnen. Nu kommer jag inte ihåg alla detaljer från den här filmen, men svenska filmer rent generellt har en tendens att bli dåliga. De knullar i garderober och fyllebråkar etc, väldigt jobbigt. Även om det är mer nära verkligheten än Amerikanska filmer när de "älskar" i slowmotion. Vi svenskar torkar bort sagget efter samlag med papper etc, som kan ses i "Eva och Adam".


5. Den perekta stormen. Jag höll nästan på att glömma den här filmen, och hur kunde jag det? 3 timmar lång film om hur de tampas med en storm de endå inte överlever. Jag ber om ursäkt om jag avslöjat slutet, men har ni inte sett den än, är det lika bra att låta bli.

6. The Wickerman. En film med Nicholas Cage, och om hur han får reda på att hans gamla flickvän bor på en ö med bara kvinnor. Varför gör de det? Kanske för att de slaktat alla män när de är klara med dem. Höjdpunkten i filmen är detta:


Jag såg den med Veronika och Viktoria. Veronika somnade, jag och Vickan kämpade emot.

 

 

Har ni fler dåliga filmer man ska akta sig för? Skriv och berätta!


Den sämsta film jag någonsin sett

Jag sitter i skrivande stund och kollar på en film vid namn "InAlienable". Det är absolut, utan någon somhelst tvekan, den sämsta skit jag någonsin sett. Och jag menar det.


Man kan se den om man ligger på ett sjukhus utan möjlighet att byta kanal, eller om man är fängslad under tortyr.

Kan berätta kort vad den handlar om :

En man förlorar sin fru och barn i en bilolycka. De fjantar sig och är lyckliga i början(bryr mig inte om jag avslöjar något, det är endå bara skit). De dör somsagt i en bilolycka när de sjunger "imse vimse spindel".

- Sedan kommer en bondfan in i labbet han jobbar i med en sten. Stenen kommer från rymden och är en utomjordist parasit som sätter sig i honom, som han sedan föder ut och kallar för sin son.

Sedan kommer FBI och tar dem, sedan blir det rättegång om vem som ska få vårdnaden eftersom "ungen" har mänskligt DNA.

Ett smakprov:



Jag hade kramper i magen redan i början, men eftersom jag betalar med poäng för att se film på hemsidan så gatt jag se hela. En ren principsak.

Om jag tyckte att "District 9" var bra, var detta den raka motsatsen. Trailern är bättre än filmen, jävligt missledande. Eller inte direkt, men har man sett den förstår man vad jag menar. Men se den för guds skull inte!

Rekommendera den till folk ni hatar.


Den får 10 spyhögar av 9

Hansa Wikla out

p.s! Mannen filmen handlade om var obeskrivligt störande. Och tjejen som var 20 år yngre, vad såg hon i honom? Det enda han ville, var att jaga den där jävla alienungen som besatt och kalla honom för sin son.




Jag har sagt mitt. Jag tror att ni förstår.

Min natt med Roland Svensson

Bläääärp!

Spydde nästan lite i munnen av tanken. Tänker inte ens hitta på ett snuskigt fantasiscenario, för bara det skulle skada mig alltför hårt i framtiden. 

- Kom nyss hem från min bror och funderar på att ta en ordentlig dusch. Jag luktar gammal grädde med för gamla jordgubbar, och det käns inte alls fräscht. Tim gav mig en puss som fortfarande sitter fast i ansiktet, lite säckel här och lite klubba där(det får dock sitta i hur länge det vill).


Nej jag är så hjärndöd att jag inte orkar hitta på något att skriva om. Det är dock roligt att vara ute på näset, det är härligt.





Klänning och blod (inte mens)

Hellow and how do ya do.


Nu sitter jag hemma hos thomas och lyssnar på klirret i köket(jag sitter i princip i köket, men det har ingen betydelse). Med "i princip" menar jag att jag sitter i köket. Datorn är i köket. Punkt.


Jag har fått min klänning i posten också, och det har gjort mig väldigt glad. Det var spännande att pröva, och jag fick på mig den. Men sen försvann liksom känslan, och jag började spela GTA istället. Jag har mördat så att jag har huvudvärk, men mest har jag nog huvudvärk av dieten. Kolhydrat-abstinens. Ska nog gå upp en snabbis igen och döda nån polis. De är så lea (med all respekt för lagen).


Hejka dejta!


Min kyss med Laila Bagge

Jag dagdrömde och såg denna extravaganta kvinna framför mig. Blond och slank, spegelblanka ögon. Hon putade lätt med läpparna och viskade saker i mitt öra medans hon rytmiskt vickade på höfterna. Jag såg en spegel bakom henne och insåg att... jag var ANDERS BAGGE! Oh my gaad! Oh dear and ooopsy!


Nej jag skojar bara. Nu ska jag ner till mamma och gratta henne på födelsedagen tillsammans med Sessan

Min kyss med Anders Bagge

Nu har jag vaknat för att upptäcka att min post är tom igen. Jag har blivit så van att jag är spyless och vill lägga mig ner och dö(kanske inte så van).


Jag drömde att jag blev antagen till Idol. Jag vandrade runt med Anders Bagge, och blev lite full. Anders Bagge kysste mig och sa att jag genast skull gå till min loge och göra mig redo för LIVE-sändningen som skulle vara i en megastor arena.

-"Oh dear, hoppas folk inte tror att jag utnyttjar Anders Bagge för att vinna" , tänkte jag.


Väl uppe i logen så hade jag varken byxor, tröja eller smink. Jag undrade vilken låt jag skulle sjunga, och om någon skulle intervjua mig och visa klippet innan jag klev på scenen.

En kvinna sa  - "Nej det är inte jag som ska fixa det, du borde ha gjort det själv".

Plötsligt gick ridåerna upp, och människor fick se att man stod på scen i ett täcke, utan byxor i Latikberg Bygdegård. Låten var en uppspeedad Aretha Franklin låt, och jag kunde inte hänga med alls. Publiken var typ 3 stycken, så jag drog skämt istället för att få dem att skratta.

Dagen efter vaknade jag och sa " Hoppas att det var en dröm". Men det var det inte. Jag blev deprimerad.

Men sen vaknade jag på riktigt! Vilken lycka! Men så märkte jag att jag inte får nån post idag heller. Deprimerad igen.



Förresten, Grattis till min mamma som fyller år idag!

District 9




Nu har jag sett filmen "District 9" och min första reaktion när jag startade filmen var "ja, den verkar intressant. Dokumentärsaktig, love that". Och när jag sett den ett tag så tyckte jag faktiskt att den var kanon.

I korta drag handlar det om en bunt Aliens som kommit till jorden av någon olycksmässig händelse. De blir baserade i södra Afrika, och stannar 20 år tills befolkningen lessnat på att ha dem där. Dock händer det en rad incidenter som gör att hela situationen förendras.


Jag tycker att den var helt okej faktiskt

En av många anledningar är dessa:

* För att vara en person som inte direkt gillar datoranimeringar, var detta ett undantag. Det var så bra gjort att jag tillslut inte alls tänkte på att det var animerat(nästan)

* Själva storyn var intressant, om man är som mig och inte läser på baksidor eller ser trailers av filmer så kommer allt som en överraskning. Jag visste redan från början dock att den skulle bli rätt trist om den bara fortsatte som den hade gjort, att Aliensarna bodde fredligt på jorden. Det gatt hända något drastiskt för att dra igång alltsammans.

* Skådespeleriet var väl inget superspeciellt, men inget man störde sig på. Killen i huvudrollen var rätt gulligt på ett lett sätt, och man drogs med. Man kände för honom och hans älskade med andra ord!

* De gjorde karaktärerna av utomjordingarna annorlunda. De var inte köttätande monster som oresonligt ville ta över världen och döda en massa folk.


Nackdelen var att man inte förstod ett piss av vad utomjordingarna sa eftersom sidan är otextad. Man fick som vänta och se om nån reagerade på vad de sa, som för det mesta var mummel.

Jag kollade också hela tiden efter deras könsorgan men kunde inte se något. Detta var också något väldigt negativt!!! Borde dra av en sol bara därför.



Hursomhelst var den värd att se.

Den får fem solar av fem!

* * * * *



Hansa Wikla out.




District 9

Hellow and how do ya´do good people!

Nyss åkte Desireé hem efter att ha slått följe till mitt möte, promenerat på samhället, samt handlat mat.
Hon kom hem till mig och käkade lite räkor med avocado och citron. Hon är också SÅLD på den nya dieten som slått som en epedemi mot världen. Eller åtminstånde i Vilhelmina-regionen.


Eller helt såld är hon kanske inte, hon oroar sig över att gå upp 20 kilo istället för att gå ner... 1? Hon är redan så jäkla smal. Det går inte att gå ner mer, enligt min mening. Men det skulle det säkert, om man tänder på skelett.


Hursomhelst, dag nummer er fungerar bra. Kanske jag tog lite för mycket grädde till jordgubbarna, men ställde in det resterande i kylskåpet som jag ska äta när jag ser på :



District 9.

 

Jag läste i kommentatorsfälten att det inte fann text, och att man inte förstod ett piss av vad Aliensarna sa.

Nackdel eftersom de betalat pengar för att vara medlem på sidan. Det suger ordentlig apröv.

 

Kan komma med en liten Hans Wiklund kommentar om filmen sen.


Hellow there good folks

Hejsan!

Gud vad allt kör ihop sig. Jag pratade med Vibo(vilhelmina bostäder) och fick veta att ingen vill ha lägenheten innan den 15e. Det gör mig väldigt lessen i ögat, för då måste jag betala hela hyran för februari. Likabra jag stannar tills dess då, för inte vill jag betala en hyra jag inte utnyttjar till fullo.

Så kära vilhelminabor, ni får tyvärr dras med mig några veckor extra. Om så är fallet alltså. Daniel kommer nog inte att gilla det, men karljäveln måste acceptera mitt beslut. Vi kommer endå att återförenas i Sthlm inom en väldigt snar framtid!

Vad mer då..



hehe gud vad bra de är, och dessa fick min bror och Susanne se i helgen!

 

 

Under den tiden passade vi barnen, och den sista dagen satt jag och Lukas och spelade GTA hela tiden.

 

Jag frågade om jag fick spela, och som den gentleman han är svarade han:

"Men absolut får du spela, utan tvekan. Kom och sätt dig!".

 

Jag sa till honom att jag ville spela ett spel där man kunde döda människor, och över det blev han helt exhalterad. Först spelade vi ett spel med en Alien, där man skulle utrota mänskligheten.

 

Kul, men väldigt jobbigt. Man gatt sköta kameravinkeln själv hela tiden och jag och min ålderdom kunde inte hänga med. Så då bytte vi till GTA. Fyfan vad skoj, fick stjäla pansarvagnar och allt möjligt och köra på folk jag kände agg gentemot.

 

Jag är rädd att han skadat mig. Nästa gång jag hälsar på vill jag spela GTA natten lång, utan sällskap från Susanne och Thomas. Om de inte vill spela med mig förstås!

 

 

You mothafucka piece of shit!


Uäääwww!!

Nu sitter man uppe sen´natta i lägenheten och är svintrött. Jag är så trött att ögonen håller på att puffa ner, som på "pluto" när han håller på att somna. Jag kan inte berätta mer specifit än så, bara dem som sett pluto trött kan förstå mig.


Så jag kan tyvärr inte berätta mer om mitt spännande liv. Jag lever ett väldigt exotiskt sådant! Eller nja... snarare tristare än de flestas, men okej. Det är ett okej liv, vilket jag är okej med. Har jag sagt att det är okej?


Sitter med tandborsten i munnen. Försöker få ut morotsresterna från tidigare ikväll, sörjde mig förlust av popcorn. Man får inte äta popcorn på den här dieten. Mitt favoritgodis efter "Lysmelk" chokladen på lösvikt. Wäääähhh!!


Godnatt mer er gott folk!

RSS 2.0