Jajja

Nu är jag så förbenat less på att sitta och skriva i bloggen, så jag har inte tagit mig tid sedan... igår? Vilken fruktansvärd fasa! Ni måste ha varit väldigt oroliga. Det skiter jag i.



Nu ska jag cykla och se på "Den rätte för Rosing". Det är så bra.


Hejdå


Tänkte lägga in ett foto på mig i min nya Tunika, men jag orkade inte. Mina bröst såg inte bra på ut på någon utav bilderna, så då får det helt enkelt vara tills jag piffat till dem.

Kommentarer
Postat av: Anonym

den rätte för rosing är verkligen ett toppen program, man blir verkligen avundsjuk på hennes manliga ansikte och hennes gigantiska bröst, inte alls så att jag skulle tacka nej för att ha en massa killar som är både underåriga och fransmän efter mig. jag bara skojar, jag skulle aldrig vilja se ut som henne eller ha en drös av massa fjantiga killar som bara ställer sig in för att bli kända för att hon är det.



hursomhelst, bra annars? lessna inte på bloggen för guds skull.. jag behöver verkligen något att göra här i vinliden, är hos svärisarna fortfarande, planerar att sova i vårat hus på fredag och förhoppningsvis ha kopplat in boxern så man kan se på tv! annars är vinliden ganska mysigt, trivs redan jättebra!

2009-03-31 @ 21:21:42
Postat av: lilly

det var jag som skrev inlägget, bara för att du inte ska fundera vem tusan som inte vill vara som Linda Rosing

2009-03-31 @ 21:22:43
Postat av: Susanne

men jag vill se bild!!!!!!!!!!!

2009-03-31 @ 22:15:17
URL: http://pubes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0