phi phi

Idag så gjorde man inte så mycket mer än att träffa mimmi en snabbis efter att hon tankat med sin mor, och att hälsa på min bror i Malgonäs. Hans son hade skitit i badkaret, så jag ser redan stora drag av migsjälv i honom.

För er som missat det så ska min kära vän Desireé gifta sig den 20e, och man försöker tänka ut hur man skall göra. Antagligen blir hon lite besviken, men borde bli nöjd med tanke på hur vår förbaskade budget ser ut inför möhippan! Lite tid, och hur fan ska man få tag i en manlig strippa? Vilhelmina-sågen?
Och kokset till det vita bröllopet? Har hört att det är ett måste *sliter mig i håret*.



Jag glammade till Desireé med en liten slöja och läppstift av maxfactor. Carrie Bradshaw, släng dig i väggen!



Nä nu ska jag sova. Jag sitter med munnen sprängfylld av tandkrämsskum. Kan knappt andas.



Imorrn ska man till bror igen och käka lite mat. Hans sköna och underbara brud har åter igen öppnat sina grytor med de stekande delikatesserna. Ska kittla dödskönt i kistan!



Kommentarer
Postat av: Annelie

Ang manlig strippa så var jag på en möhippa där de fått tag i en på nån sida som knullkontakt.se eller vad de nu kan heta. Där skrev hon på sin sida att hon sökte en strippa, hon fick MASSA svar!

Hade en budget på 300 eller 500kr, sen hade väl alla lite å stoppa i kalsongen oxå. Men fler skulle kunna tänka sig att döra det gratis oxå, det gillade att visa upp sig. Sen hade hon audition för stripporna,, hehe det var väl mindre trevligt, men hon ville ha koll på att de hade en show osv,, hehe men man kan ju vara 2 st att kolla in dem, för dte kan ju bli lite nasty å sitta där ensam.

2009-09-09 @ 00:33:06
Postat av: pubes

Men alltså vem ska hon gifta sig med? Fick höra om giftemål för inte så längesen, men nu skriver du att hon gifter sig den 20onde. har det varit bestämt länge eller är det en impulsgrej? =D haha

2009-09-09 @ 00:48:04
URL: http://pubes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0