Lite update

Hejsan mina enstaka läsare!

Nu sitter jag för första gången ensam i min lägenhet och gör ingenting. Daniel är och friserar den lokala pizzabagaren medans min vän Desireé precis åkte hem i sin röda chevrolét(stavas det så ? Eneröd jag behöver din hjälp!!". * Eneröd är den lokala folksångaren för er som inte är bildade om vårt folkliga system


Annars gör man inte mycket, trallar runt och är förbannad över att ens röv vuxit till en obegriplig storlek. Prövade byxor på Nennaz idag och kände mig allmänt oattraktiv. Ljuset av lamporna är inte direkt smickrande heller när man får ringar under ögonen. Hon hade säkert fått ett par sålda om hon hade en hyffsad belysning! Fy!



På första bilden var det oslingar, andra slingat, tredje slingat/färgat och nyklippt. Så intressant har jag gjort det för er denna afton. Trots mina osexiga känslor och förmågan att vilja spy lite i munnen när jag ser kort på migsjälv så får ni se hur det blev. Grattis världen!


Nä nu ska jag lyssna på musik och vältra mig i självömkan. Voj voj, livet är verkligen inte lätt ibland.

Kommentarer
Postat av: pubes

sv: jadu vanja.. den mest intressanta låten var nog ändå chicken dance måste jag medge. den var... den var.

2010-01-26 @ 23:43:35
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: pubes

sv: yaah, nått sånt måste du ha varit...

2010-01-27 @ 00:10:09
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Kanelbien

Den frissan passar du väldigt bra i :-D Ack att det skiljer på frisörer och frisörskor. Vissa har en klippteknik från förra seklet och håret blir som stela pinnar i en hjälm runt huvet.

2010-01-27 @ 20:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0