Oh maj gad

Jag har varit en rätt kass barnvakt i jämnförelse med Margit. Hon är som en superkvinna, jag är mer som en gammal igelkott som blivit påkörd. Men men!

På måndag(imorrn) ska jag börja med min nya diet. Min all-fat-diet som ska få bort all-fat-of-my-body. Om man själv får bestämma! Jag har sånna här perioder när jag vill gå ner i vikt, och så är jag motiverad ett tag. Sen lessnar jag och går upp 30 kilo extra.



Nej herregud. Hur skall det gå.

Kommentarer
Postat av: Maria

Bara du tror på dig själv så går allt :)

Du fin som du är :)



haré bra! Kram

2010-01-31 @ 18:08:18
Postat av: pubes

Det kommer gå bra! Det är ju god mat du får äta :) Du får ta å baka oopsies!! ;) (om du inte råhatar ägg dock

)

2010-01-31 @ 18:17:54
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: mormor

Nej men Vanja vad har du för självbild,vem satt med barnen o såg film så jag fick laga mat i lugn o ro?Barnen tycker om när man bryr sig och begriper både spel o hur kontroller fungerar du har ju backat upp alldeles förträffligt ihelgen synd du ska åka så långt bort suss o tompe fick nog mersmak av den här helgen kram.

2010-02-01 @ 10:55:58
Postat av: Sessan

Jag instämmer med föregående inlägg..du är en förträfflig barnvakt. Du ger barnen tid och det är ju precis vad de vill ha..

Jag å t kommer att anlita dig inom en snar framtid..så du kan nog glömma Estocolmo...när hade du tänkt åka???? när kommer du hit igen? vi fick ju inte så mycket tid tillsammans för vi var ju borta när du var här....kram fina du

2010-02-01 @ 12:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0